В Китай системно разкривали шпионите на САЩ

Китайските власти системно разбиват шпионската мрежа на САЩ в Китай, пише вестник "Ню Йорк таймс".

Обратно в новината

Коментари - В Китай системно разкривали шпионите на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе да не би да пращат добре подготвени и знаещи китайски бели и негри в Китай?

А нашите предатели необезпокоявани от институции и и от Закон,денонощно влизат и излизат в и от посолствата.

ТОЧНО ЗА ТОВА ПРОСПЕРИРА КИТАЙ!!!ТЕРМИТИТЕ ОТ САЩ ИМАТ САМО РАЗРУШИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ,СПРАВКА МОЯТА УНИЩОЖЕНА РОДИНА!!!

искам да питам соросите, защо като толкова мразят комунизма, продължават да пишат на компютри произведени в комунистически Китай ?

Предполагам, по същата логика, по която анти- соросите продължават да пишат на компютрите, измислени в капиталистически САЩ.

€€€€€+$$$$$=евроатлантически ценности ...без увъртване ,моля !

Нищо чудно нали в Поднебесната империя са първите теоритици на разузнаването като наука и изкуство за водене и печелене на влияние и конфликти!

Трепят ги като хлебарки, значи :))

В Китай ловят и унищожават американските шпиони и информатори. В България роля на американски шпиони и информатори изпълняват българските управляващи и соросоидните продажни елементи. Никой не ги лови.

китай за разлика от нас е напълно суверенна държави със силни закони ,те никога няма да бъдат нечия колония !

я ми обясни какво прави един закон силен, и какво им е нашите, та са слаби?

А как е положението на китайските шпиони в САЩ???

Множат се по китайски.

Шпиони и информатори са тотално различни неща... Първите са тренирани разузнавачи... Вторите са обикновенни местни, разполагащи с информация и склонни да я продадат..От друга страна е изключително лесно да арестуват някой неудобен и да го обявят за информатор или шпионин, особенно в Китай... А и в Китай народ много...

В USA нещата не стоят по по-различен начин.

гледа и съди. ден по рано ден по късно ... на парите в америка пише : IN GOD WE TRUST и затова там никога не е падала вражека бомба:). но и на това ще доиде краят като на всяка имперuя. и тогава ще платят и за хирошима и за виетнам и за сърбя и за сиря и за ирак и за либя....и за много други съседни дъряви на тях . анатема !

Мани, мани, остават броени дни до рухването на империализма. Това същото рухване което го чакате вече 150 години ха ха ха

Ти си много прост соросоид бе! Правиш ли разлика между комунист и вярващ християнин?

За фалита на Лемън Брадърс не си ли чувал ? За милиони фалирали американци загубили къщите си ? И съвсем наскоро - за фалита на Уестингхаус ? А къде са 2-те най високи кули в сърцето на Манхатън ? няма гииииииии, изпариха се !

Чак мен ме сърбя, но се страхувам да не се сиря...

Аз отивам да се либя.

В чуждите сайтове за тази новина пише, че са ликвидирвани....

В чуждите сайтове пише още, че това ще създаде напрегнати отношения между двете държави- американците явно си търсят кютека- Китай не е СА.

Интересни хора са това китайците, да знаете. Вместо с отворени обятия да посрещат пратениците на ГОЛЕМАТА ДЕМОКРАЦИЯ, те ги поцепват. Я кажете кога великият китайски народ ще се докосне до истинските атлантическите ценности, като нас например? Никога! Жалко!

нищо подобно- основни съветници на сегашното китайско ръководство са все американци.

Аха и ги съветват от панделата,ако китайците не са ги трепнали предварително.

Чуй какво казва жената... и направи обратното на това което те съветва. Арабска поговорка;)

Нашите ценности не са Алантически или Европейски. те са Евроатлантически, нещо като мелез между дърта маймуна и кашалот.

най-мразим болшевизма. ма още по-мразим разните му многообразни превъплъщения.

В България ги правим министри!

Китай, американци! Все едно при чукчите да пратят агент негър.

"цру", не си ли забелязал, че във ведомството ти работят достатъчен брой китайци и не е необходимо да боядисват негри в жълто и да им дърпат очите, за да станат шпиони в Китай?!

Само първо да разберат кои от тях са двойни агенти :D

И трите дедо Попе и трите, не само двете ;)

Господа трябва да приемеме , че американците не са нито толкова добри в тези игри нито толкова умни. Само на Холивудските филми всичко е добре. А на практика са доста посредствени .

За парите които се наливат в ЦРУ, това е 1-а крайно неефективна организация! Няма начин обаче Щатите да си го признаят...."Най-великите, най- големите,най- безгрешните....." как ще го признаят!

Рано или късно и над тази страна ще огрее слънцето на демокрацията и свободата: въпрос на време е. Но, сега за сега нашият най-голям враг е Путиова Русия- последната е основният виновник за състоянието и на Китай, чиито ръководители приеха присърце Путиновият модел на репресии: но ще бъдат освободени и демократизирани

Тона някакъв ташак ли е? Щото демократизиране вече означава унищожаване и връщане във феодалния строй справка ирак либия сирия.

Халоо, десният- премести си го в левият крачол и ще започнеш да мислиш нормално.

Дясна е само кратуната ти тъпа.Прочети повече и не се излагай дебел.Демократични щати по-голям виц не е срещан. Я тъпи ни светни кога Държавният департамент е осъждал или се е намесвал за правата на жените в Саудитска арабия,ОАЕ,Катар и др.Там шейховете така се подчиняват я на парламент,я на сенат.Законите там така демократично са написани здраве му кажи.Ширията ряпа да яде. Чети дебил,чети повече.

Това нищо не е навремето и нашите служби редовно ги разкриваха и ги вкарваха в затворите за норматив.Всеки който получаваше писмо или картичка от САЩ или някоя страна от другата страна на желязната завеса беше чужд шпионин и много често биваше привикван на разпит.

БРАВО БРАВО .... СПЕЧЕЛИ ПРИЗА ..... ЗА МАЙСТОР НА КЪСИЯ РАЗКАЗ . НАПРАВО СЕ ЧУДЯ С ТАКИВА МОЛОУМНИ КАДРИ КАТО ТЕБ КАК МАРИХУАНЦИТЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ СТУДЕНАТА ВОЙНА

или со много млад - или си много прост, за да не знаеш как бе наистина навремето. беше точно така,както го описва чвека. иди се пери.

Ми то чернокож в Китай, бие на очи....

"Как да удвоим инвестицията си за 90 дни или по-малко " "Как да печелим БитКоини пасивно (безплатно)" "От 0.1 btc до 4.845 btc за 21 дни" "От 300лв до 14500лв за 21 дни" "Доказано работи " За повече информация и доказателства >>> facebook freecashformula

Тази е причината Китай да е най-бързо развиваща се икономика.

ЗАЩО КОГАТО ПОСТОЯННО СЕ РАЗКРИВАТ КИТАЙСКИ ШПИОНИ В АМЕРИКА НАШИТЕ КОМУНИСТИ ГУЗНО МЪЛЧАТ И ОМАЛОВАЖАТ РАЗКРИТИЯТА ? И ВСЯЧЕСКИ СЕ СТРЕМЯТ ДА НЕ ГИ РАЗГЛАСЯВАТ ?

Наште комунисти ли са причината китайците да ловят шпиони!! Смахнатата комплексарщина не се преодолява с ГЛАВНИ БУКВИ!

Мноооо си се напналн че се оакаш.Ще ти то кажа направо - кой чии шпиони открива и какво ги прави си е работа на съответните държави.Ако усещаш някакво лично мое отношение към САЩ - да мразим ги , ама мноо ги мразим , но за това дето натвориха у нас и дето размириха Света.Това си е мое лично право.

Ми ще ги разкриват я, американците си мислят че ако са достатъчно упорити то и на китайците най-накрая ще им писне, както на тия от европейските контраразузнавания, и ще престанат да ловят шпионите им... само че след издънката на Тянънмън китайците още държат карез на ЦРУ.

В България и руските и американските шпиони си джиткат на воля и никой не ги закача.Напротив всички се надпреварват да ги обслужват.Като добавим хубава природа и климат, евтин алкохол и курви,егати кефа!

Че не се и крият!

Забравих да добавя турските шпиони.Много нагли и опасни!И тях никой не ги закача вече 27 години.С малки изключения откакто взеха да застрашават модела дпс и доган.

За какви американски шпиони говориш, че защо им са, след като по официалните канали ни казват какво да правим и ние правим отчет на свършеното след това?

Да учредим един почин ''Да приберем американците у дома'' , че завалийките много се разшетаха по Свита под цивилни и униформени форми , забравиха си великата Америка , а толкова зор хвърлиха да я вземат от индианците.

То лесно става разпознаването на агентите - Казваш $ и веднага им се разширяват очите и "ауспусите". Останалото е рутина - стадион ... и спомен.

видели са ги като слагат бележките увити в найлон под камъка на ъгъла на алеята в парка, до езерцето с шараните! а единият пък сдъвкал инструкциите написани на амбалажна хартия, но не успял да ги глътне! няма нужда дори да се споменава, че тази "новина е редактирана от мануел насименто, който си мисли че още сме 1957г. !

Докато не се научат да ядът ориз с клечки и да си дърпат очите, да добавим и разваления китайски, тека ше бъде....:)) но ми стана смешно де. То не сстава с гледане на каубойски филми и Брус Лий....в случай че не знаете, в края на 19 век маса китайци са емигрирали в Америка заради падането на имерпската династия и последвалата гражданска война. Това е, което познават хамериканците - малко емигрантски китайски. Китайски се учи цел живот - до към 20 со година самите китайци усвояват само абсолютния минимум, който се смета че е около 10 000 ероглифа, и официалната версия на мандарин плус локалната версия където са родени. Имат над 50 водещи наречия, а изчерпателното описание на разновидностите на китайски език включва над 350 локални версии на китайски. Между другото, китайците усилено учат и руски, и анлгийския хич не им е любим. Мнозинството китайци заради тесните връзки с Русия учат руски та се кинат. И руснаци лесно емигрират в Китай, те си имат традиции в това отношение, и си познават културите. Аз бях много впечатлена да чуя от нашите китайчета тука в Лондон, че могат да праскат страхотен руски, и английския им не е чак толко добър - те обясняват това с недолюбването на хамериканците в Китай. Колко е истина не знам, от китайци в лондон го чух и се втрещих. Предполагам щото им се месът ...ама това са си мои предположения. Китайците са ноо приятни за общуване, ноо културни, учтиви, мили и готини. Докато не ги разяриш.

рокси, кака, англиата е победила цел китай с опиум.... се ено да кажеш, че на нас турците са ни любими.

Нема я веке тая класа британски политици, Скоти. В момента кралицата служи на етаблишмента и на Рокфелер, и това се знае публично. Затова Ситито е в Лондон, а не некаде другаде, и затова ЕС се мръщи, защото Ситито ше остане извън ЕС. Ситито движи света на финансите, оттам командва Рокфелер. Но Рокфелер още не е стъпил в Китай, и това требе да се отчете. Затова е целата тиха хибридна война - той иска да стъпи и там, и засега не може. Русия, Китай и Индия са му извън обхвата. Затова е целата истерия от страна на естаблишмента и Ситито. Сега им се задава нова истерия - биткоина и блокчейна. Рокфелер бърза да овладее света, защото точно тая технология ше му изяде главата и ше го остави на улицата. Нема човешка империя, която да е оцеляла под божията ръка. И тази на Рокфелер ше падне, дай да изгледаме сеира на пуканки и бира :)

Научи се да пишеш на български !!!

Избра успешен път и води страната си към първа световна сила!Наште комуняги избраха да станат седесари,социалисти,гербери,патриоти ,двойни-тройни агенти и да окраддат до сушка създаденото от народа за 45г. А то беше страшно много,вече 30 години безогледно се граби и още има.В :КНР това нито допускат и затова чуждите агенти се елиминират,а у нас им се дават постове!

много кофти когато си мегапрост а, американосите тепърва ще свикват да живеят с този факт но както и да е... та, сега трябва да плача за цру и да се възмутя от принципите на китайците, които вместо роби, ги правят свободни, или как ??

ни мое дъ бъди ми ся ко ши пари "най-великата" нация?

НАВРЕМЕТО МАРКУС ВОЛФ .... ШЕФА НА ЩАЗИ БЕШЕ УСПЯЛ ДА НАВРЕ МАРИХУАНЦИТЕ И КОГЕГИТЕ ИМ ОТ ФЕДЕРАЛНАТА РЕПУБЛИКА Т.Е. КАНТОРАТА НА ГЕЛЕН В КУЧИ ГЪЗ .

Лесно им е на китайците ,да разкриват американските шпиони...Те по очите се познават ... Ние да му мислим :)))

САЩ имат около 5% азиатско население. Отделно имат куп дъщерни фирми по цял свят, от където могат спокойно да намират персонал. Именно за това са велики - защото раса и религия са на втори план. А на първи са способностите на човека и това с какво може да допринесе за страната.

Нема нищо велико в тфа да крадеш от другите народи. Ама тека ви учат, че това било великото. Факт е, че хамериканската мешавица на култури и народи запада, и че винаги са на ръба награжданска война, щото населението не е компактно и обединено от еднакви културни и социални цели. Промиват ви мозаците, ама пак не стига, да се почувстват секфите елементи едно цело. И грандиозния провал с ислама на територията на ФАЩ тепърва ше кънти и ше ви трови националните суверенитети. Ти си емигрант българоговорещ в хамерика, знам. Намери си един документ от 1956 мислим, в който сената е баннал ислама. Сегашните власти не искат и да чуят за този документ, а хората навремето добре са го гласували и са имали конкретни данни защо това се налага. При учредяването на Конституцията също да правени подобни забележки и сегащното газене на тая Конституция ше излезне скъпо на сегашните хамериканци. Я искарате още пейсе годин, я не - 250 години история ви стигат :))))

Докато не започнат да изпращат шпиони с дръпнати очи ще бъдат откриваеми...

Това са мисионери на ''демокрация'' бе китайчетата , не ги разбирате вие тези американски работи.

КИТАЙЦИТЕ СА ПАТРИОТИ И НАЦИОНАЛИСТИ ... САМО ВИЖТЕ ЧАЙНА ТАУН В РАЗЛИЧНИТЕ ГРАДОВЕ И ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ..... А БЪЛГАРИТЕ СА ПРОСТИ ШУВРАНТИИ - ДОРИ НЕ СА ЛЕКИ ЖЕНИ - ПОНЕЖЕ ЛЕКИТЕ ЖЕНИ ГО ПРАВЯТ ЗА ПАРИ , А БЪЛГАРИТЕ ОТ МЕРАК :))

това за българките е тотално невярно, турче мило мое... ако нещо не струва - не са българките а мАжете им... щото българиките са 20+ класи над приматоподобните им половинки. мда, явно са ти отказвали, често, наще момичета? сигурно миришеш лошо?!? ниска хигиена, може би?!? детройт нали фалира и сигурно има проблеми с тока и водата?

КВО НЕ Е ВЕРНО БЕ ? ...В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ, А ВИЙ ПЪШКАТЕ КАТО ХХХ ТЕЛЕФОНИСТКИ КАТО ВИДИТЕ МУТИТЕ И БЕЙОВЕТЕ = ГЯУРИ ПРОСТИ :)) ИМАТЕ ТОПКИ САМО ДА ТРЕПЕТЕ БАБИЧКИ ПО АВТОБУСНИТЕ СПИРКИ :::) МИШОЦИ :)

ИДИ В СЪДИЛИЩАТА ДА СЕ ОСВЕДОМИШ КАКВИ СА ЖЕНИТЕ . ИЗВОДИТЕ ЗА ТЯХ ГИ ПАЗИ ЗА СЕБЕ СИ . АЗ ГИ РАЗБРАХ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ .

Абе ти да не си се превърнал във превдо жена? Те тези перверзии са от еврогейските ценности.

Щатите би трябвало да са наясно, че когато в Китай са се занимавали професионално с шпионаж и контрашпионаж, в Америка бизоните са били повече от хората и са определяли бита им.

греда...

Разваленият китайски не ебил проблем, но цвят на кожата и постоянно пъхане на носа където не им е работа, особено за права на разни недефинирани.

Вместо да нахранят гостите си, те ги шамарят. А ЦРУ извършва рутинни операции по саботаж, преврати, кланета без преврати и малко крадене на знание - всичкото напълно легални и законни операции. Без тях ще умре светлината на демокрацията. Нали забелязвате как специалните служби ни пазят един от друг. Кой ни пази от тях?

Нещо нормално! Американците изпростяват!

Tака се прави, а не като нашите подкупни власти - дето са се нагъзили за някой мизерен долар на УСА и продават/предават природа, изкопаеми, ресурси, американски централи. Гнусна работа е нашата мафийка.

ако няма долар приемаме и рубли. кой, каквото даде, ще го вземем. ако можем да го прецакаме, ще го прецакаме. ако не можем, ще прецакаме само иръбшъните, които ни верват. служба бате.

лизачите от 16

Лоши китайци! Ловят и тормозят американски информатори на своя територия