Евгени Диков е първият избран за следващия ВСС

Евгени Диков, който оглавява Националното следствие в момента, ще встъпи като член на следващия ВСС през есента.

Обратно в новината

Коментари - Евгени Диков е първият избран за следващия ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам човека.Много е читав и почтен, и поради тази причина не вярвам да издържи в среда на корумпирани съдии и прокурори. Ще го"сготвят",както стана с К.Ситнилски.До като не го умориха,не го оставиха на мира.

Да му е честито! Но няма начин как да се бори сам с корупцията в съда.Вече е прекалено късно,а и това е политическата воля,срещу която няма как сам човек да рита.

Голямо избиране голямо нещо:)))от една възможност всеки който е против нея е с недействителен глас...Те така работят и посчинените му на тоя - там където не ни отърва на поръчката е недействително...Искате тоя ''избрания'' да върши качествена работа във всс????

Не познавам човека, може да е свестен, но не приемам състезание с един кон. Дори конят да е куц, той печели. Това че само един е кандидата, мирише са соц. избори. Явно миризмата с съдебната система няма да се разсее.

Я каква изненада, в събота срещу неделя, троловете обслужващи руската 5-а колона, воглаве със "здравите сили" на Пеевски-Цацаров, почиват и няма кой да ни обясни колко е демократично да се избира измежду един кандидат и "нека да дадем кредит на доверие на този професионалист, трябва спокойствие, за да си върши добре работата".

Господин дежурен редактор, зная, че тук не му е мястото, но ви моля да предадете на отговарящия ваш колега за синоптичната прогноза следното послание. Не за първи път се случва да липсва прогноза за времето само за Кърджали от цялата страна. Предайте му, че все още сме в България, не сме вилает на Ердоган от съседна Турция, та да вземе да се погрижи и за хората живеещи в този район, които се интересуват от времето!!!

стига. шуробаджинащина .така не се оправя нищо ,а цв.цв ндане се правина утрепана ХЛЕБАРКА ,няма да ги има за коледа тия.помиярии т.н.

Е така се правят избори ... по Севернокорейски! Един кандидат и от 444 гласуващи той получава ... 500 гласа! Честито на народонаселението на жалката Територия!

Пак изрод от прасешкото обкръжение - финансиращите от Москва няма да изтърват толкова лесно съдебната власт...

Що з тъпня???