Лавров не обсъждал с Тръмп уволнението на Коми

Сергей Лавров опроверга съобщение на "Ню Йорк таймс", че е обсъждал с президента на САЩ Доналд Тръмп уволнението на бившия директор на ФБР Джеймс Коми.

Обратно в новината

Коментари - Лавров не обсъждал с Тръмп уволнението на Коми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друга хумореска, която произведе Тръмп бе, когато каза публично, че-цитат: "Той ПРОДЪЛЖАВАЛ ДА ВЯРВА, ЧЕ ЩЯЛ ДА СПЕЧЕЛИ И ПОПУЛЯРНИЯТ ВОТ (всички знаят, освен откровените идиоти, разбира се, чрме Хилъри Клинтън спечели повече гласовет, тоест популярния вот на президентските избори ", подобно на Ал Гор срещу Буш), ако - забележете този пореден "бисер" - МИЛИОНИ НЕ БИЛИНГЛАСУВАЛИ НЕЗАКОННО!?!?" Що за тъпак и самозабравил се нарцис трябва да е някой, КОЙТО ДИРЕКТНО ... ПОСТАВЯ ИЗБОРА СИ ПОД СЪМНЕНИЕ, ЧЕСТНОСТТА НА ТОЗИ ИЗБОР!!! Защото всеки който има поне грам акъл в главата си разбира, ЧЕ АКО НАИСТОНА МИЛИОНИ ГЛАСОВЕ СА БИЛИ НЕЗАКОННИ НА ИЗБОРА, то този избор Е ОПОРОЧЕН, просто защото е личен и КОНФИДЕНЦИАЛЕН и тези милиони НЕ СЕ ЗНАЕ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗНАЕ ЗА КОГО СА ГЛАСУВАЛИ!!!

Тръмп живее в алтернативна реалност и вярва на алтернативни истини. С две думи - просто не е в час. Но пък винаги е готов да блесне в удивителна некомпетентност. Не се учудвайте на нищо.

Има нещо много забавно и същевременно жалко в опирните точки на путинофилите и - ха, каква случайност - и Т(р)Ъ(м)ПОфилите - те говорят постоянно и яростно срещу световната олигархия, срещу онези малцина МНОГО БОГАТИ И МОЩНИ ЛИЦА, СЕМЕЙСТВА И КРЪГОВЕ, които де факто управляват света от много време, които предизвикват, финансират и се облагодетелстват от войните, причинявайки много смърт, нещастие. и бедствия ба много хора по света - дотук добре, и как Путин и Тръмп СЕ БИЛИ ИЗПРАВИЛИ И ВОЮВАЛИ НЕПРИМИРИМО СРЕЩУ ТЕЗИ ДУШМАНИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО:) Които - пак според тиквите на тези, са (основно) евреи, определени евреи и техни семейства инкръгове! Същите говорят много яристно и ПРОТИВ МЮСЮЛМАНИТЕ И РЕЛИГИЯТА ИМ, забележете.- против ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ!?! НО ... ЗА ТОВА, ЧЕ ТОЧНО КУМИРИТЕ ИМ ПУТИН И ТРЪМП СА НАЙ-ФОБРИТЕ "ПРИЯТЕЛИ" ТОЧНО С ДИКТАТОРИТЕ И ЛИДЕРИТЕ НА САЪДИТСКА АРАБИЯ И ИЗРАЕЛ, които точно РЕШАВАТ СВЕТОВНИТЕ ДЕЛА, вкл. ВОЙНИТЕ, тези същите МЪЛЧАТ КАТО ПРЕПИКАНИ МУШКАТИ!!!:) Обама бе силно критикуван от републиканците (но зажележете, не и от евреите, обикновените евреи, не поне от мнозинството от тях) за напрежението между него и Натаняху, което се дължеше на последния, КОЙТИ СЕ НАМЕСИ НЕЧУВАНО В АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТДКИ ИЗБОРИ СРЕЩУ ОБАМА И В ПОЛЗА НА ТОМНИ НА ЕРЕМЕТО И БЕ КРИТИКУВАН ЗА ТОВА ДОРИ И ОТ ИЗРАЕЛСКАТА ПРЕСА! След избирането на Джордж Буш за президент след измами с гласовете и рамото на брат му Джеб, гувернатор на Флорида, КЪДЕТО СТАНАХА ИЗМАМИТЕ, се оказа, че МНОГО ПРЕДИ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ И ТОЙ И ПРОЕКТИТЕ МУ СА БИЛИ ФИНАНСИРАНИ ОТ ... САУДИТДКА АРАБИЯ И ПРИБЛИЖЕНИ ДО КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТЕО!!! Без коментар!

Адвокатът на Тръмп: "Доналд Тръмп има много изпълнени проекти за десетки и стотици милиони долара, финансирани от различни американски инвеститори и банки и не е полъчавал пари и инвестиции от руснаците, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ САМО НА (НЯКОЛКО МИЛИАРДА ДОЛАРА) НЯКОЛКО ПЪТИ!?!?!? :) И изобщо не си крие данъчните декларации както всеки америмански президент досега ПО ТРАДИЦИЯ НЕ ПРАВИ, А ГИ ПРЕДСТАВЯ ПРЕДИ ВСТЪПВАНЕТО СИ БЕЛИЯ ДОМ, просто е много зает (в Туитър), за да ги публикува.

С други думи, казано накратко - днес е седмицата на ЛЮБОВТА БА ДОНАЛД ТРЪМП КЪМ МЮСЮЛМАНСКАТА РЕЛИГИЯ И ВСИЮКИ МЮСЮЛМАНИ ПО СВЕТА, ЗАЩОТО ... Доналд Тръмп с НА ГОСТИ НА ДИКТАТОРА НА САУДИТСКА АРАБИЯ, КОЙТО Е ... МНОГО БОГАТ ОТ РЕСУРСИТЕ НА СТРАНАТА СИ! Ако някой не успява да съзре модела, да си спомни и сравни Тръмп и приказките му ПРЕДИ и НА и СЛЕД СРЕЩАТА МУ И С КИТАЙСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ!!! За Путин вече всички разбраха и се убедиха - дори и децата.

Понеже както бях писал отдавна аз много харесвам шегите и хумора аз исках точно очевадно глуповато и патологично нарцистиния примитив Доналд Тръмп да успеят да го пробутат за президент и наистина - откакто той влезе в Белия дом ШОУТО НЕ СПИРА! Мисля, че никога в цялата история на шоубизнеса не е имало такова благодатно време - комедийните шоута буквално бележат бум и шоутто е 24/7, вече над 100 дни, и то без никакви признаци главният комедиан да се умори за сега. Най-новият "бисер" - адвокатът на Тръмп заяви, че прегледа на приходите и данъчните декларации на Тръмп от последните 10 години НЕ ПОКАЗВАТ ДА Е ИМАЛ РУСКО ФИНАНСИРАНЕ, освен - и забележете това:) - НЯКОЛКО ИЗКЛЮЧЕНИЯ?!?!?!?!?!? Знаете ли, достатъчно смехотворно, а някои ще кажат и жалко, е когато един президент постоянно лъже и говори глупости и очевидни простотии и неверни неща, че и после се саморазкрива и себеопровергава, което се превърна в очакван стил на Тръмп, но когато дори и мастити адвокати, които знаем и е доказано, че не са идиоти и глупаци, започнат да защитават Тръмп с обяснения, КОИТО ДЕ ФАКТО НЕ ОПРОВЕРГАВАТ, А ПОТВЪРЖДАВАТ СЪМНЕНИЯТА и ОБВИНЕНИЯТА така, че наистина всякскви съмнения отпадат, това е ясен знак за ДЪНОТО, за АБСОЛЮТНОТО ДЪНО! Помните ли колко време Тръмп говори яростбо стещу мюсюлманите и религията им? СРЕЩУ ... ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ Е, и тук сега имаме завъртане на 180 градуса. ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО ТРЪМП Е В САУДИТСКА АРАБИЯ И ЗАЩОТО И КРАЛЯТ ТАМ ИМА И КОНТРОЛИРА СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ОТ ПЕТРОЛА НА СТРАНАТА СИ, КАКТО и ... ПУТИН и олигарсите му:)

Казва"Не",значи"Да"...

Масква пак заложи на куц кон. Тръмп няма да си доизкара мандата, а понеже американците ще им държи влага още дълго, следващият президент ще се прави, че Русия не съществува.

Г-да журналисти, редактори, коректори и т.н., Бихте ли положили някакви целенасочени усилия ПОНЕ заглавията да се изписват грамотно, на приемлив литературен български език. При неграмотно изписано заглавие за мен, лично, съдържанието губи всякаква стойност.

Лавров като каже "добър ден", значи е посред нощ.

"Мен, знаете ли, кое е това, което ме изненадва? Те нажежават политическата ситуация в САЩ с антируски лозунги,. ТЕ не осъзнават и не разбират ,че вредят на собствената си държава. Тогава те са просто тъпи Или знаят всичко и го правят нарочно, То тогава излиза ,че са опасни и безскрупулни хора. "

Може би да,може би не ,по-скора май да.

Кой ги брои руснаците за живи?Да си стоят в кочината и да се напиват с одиколон

Така е прав сте. Те не са дорасли до такива елитни питиета като Якорудското менте или запазената марка Цар Киро.

Бе гледам цел свят следи срещите, а тиквата е в десета глуха.

Тръмп не защитава последователно евроантлантическите ценности. Да сте го чули да каже поне една хубава дума за гейовете? Аз, макар и запален евроантлантик, още не съм станал гей. Ама знае ли човек?

Щерев, не се излагай. Не спирай на средата на пътя към съвършенството. Стани пълноценен европеец и се отдай изцяло на евроатлантическите ценности.

Сто пъти се каза и написа, че подобни срещи на такива нива се протоколират официално дума по дума, но пропагндната латерна се върти от сутрин до вечер с една и съща ужасяваща бездарност.

Лъже до последно , на принципа-една лъжа повторена 100 пъти става истина.Политика по руски.

просто е много глупав, нарцистичен тип и го държат с компромати.

МДАМ ЛОГИЧНО СЕ СТИГНА И ДО АМЕРИКАНСКИЯТ ГОРБАЧОВ . МАЙ СОРОСОИДИТЕ СЕ ГЪРЧАТ КАТО НАСТЪПЕНИ ЧЕРВЕИ . ТОЧНО ТАКА Г-Н ТРЪМП ПЛУРАЛИЗЪМ И ДЕМОКРАЦИЯ .

да пишем на Путин да каже на Лавров да се обади на Тръмп да махне Боко

Демокрацията не е от вчера и умее да се защитава. Явно агент Тръмп така са го притиснали,че са го лишили от всякакви възможности за контакти, та сега му изпращат Лавров за свръзка.

Господин дежурен редактор, зная, че тук не му е мястото, но ви моля да предадете на отговарящия ваш колега за синоптичната прогноза следното послание. Не за първи път се случва да липсва прогноза за времето само за Кърджали от цялата страна. Предайте му, че все още сме в България, не сме вилает на Ердоган от съседна Турция, та да вземе да се погрижи и за хората живеещи в този район, които се интересуват от времето!!!

вижте сега, да се вярва на nyt за каквито и да е "новини" е пълна глупост. а да се вярва на nyt за новини относно тръмп си е направо за наградата "дарвин", след като се знае, че лево-гейската преса е в открита война с президента на сащ, който бе избран на избори, които според твърденията на "демократичните сили" на обама, сорос и клинтън това е най-висшата форма на демокрацията. а сега какво излиза? че един път изборите са нещо ужасно, защото не ги пичелим, а другий път те са прекрасно нещо, защото можем да фашистваме над другите с нашите неолиберални "ценности". е, не става така! ако искате да става, направете, както го направихте в германия. там от двама кандидати пак ще бъде назначена комсомолката.

простотията е от ПАЧАВРОСТАН- РАЗБИРАТЕ НАЛИ

Има доста синхрон в действията на лавраов и Тръмп . Защитават се заедно като матроси и всеки пази гърба на другия. Малодец.

СЪЩИЯ ОТ ПАЧАВРОСТАН КАКТО И ВСИЧКИПОСТОВЕОТ ПОМИЯРА НО ПОД ДРУГИ НИКОВЕ - СПИ ПРОСТО ТУКА

всички ние по света вярваме безкрайно много на думите на Лавров и най-вече на ниският кагебешник др.Путьо.

"Твърдението на "Ню Йорк таймс" бе, че по време на срещата Тръмп казал на Лавров и на руския посланик във Вашингтон Сергей Кисляк.." а една жена на женския пазар пък подхвърли, че...

на какво прилича външно Лавров. Важното е, че е най-печения дипломат в света и авторитета му е достатъчен да предизвика катаклизъм между Белия дом и "демократичната" журналистика, изпълняваща плонжове пред клановете Буш и Клинтън. Нали ви харесва цирка там? възможно ли е клатенето на властта в Демокрация номер Едно в света? Все едно някой да си сипва отрова във виното... Когато това стане в Кремъл, ще имате повод да пишете идиотизми.

не са го обсъждали. тръмп се е похвалил, че е уволнил Коми, а лавров се засмял, погалил по главата и е казал: Добро куче, ето ти още един кокал.

Кой ли вярва на Лавров? Стенограмата от разговорът показва друго нещо.

това вече е търсене под вола охльов :D съвсем се излагат от таймс

Комсомолская правда и Комерсант са за предпочитане пред Вашинтон пост и Ню Йорк таймс

Регионалната сила командува глобалната

Защо да четем руска пропаганда?

списание мурзилка

ЩИРЛИЦ СЕ ЗАМИСЛИ : ... "ДЕЦАТА СА ПО-ДОБРИ ОТ МЕН , ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОБАДЯ НА СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА ЛЕЛЯ МАША ДА МИ ИЗЧИСЛИ ГОДИНИТЕ ЗА ПЕНСИЯ"

Ако се срещнат Путин и Тръмп, какво ли ще пишат фейк вестниците Ню Йорк таймс и Вашингтон пост ... ???

ще пишат че са се срещнали в затвора. И двамата рано или късно ще се озоват там

Гледам и не вярвам на ушите си!?Ако преди 25 години някой ми беше казал нещо за това,което сега става в САЩ,че ще паднат толкова ниско,щях да му отговоря,че чете твърде много "Работническо дело "и "Народна младеж".Оказаха iе прави тези,които твърдят ,че животът надминава и най-смелите фантазии!Логичен въпрос - защо му е на Лавров да обсъжда уволнението на Коми или когото и да е!?В момента управляващият елит на САЩ - конгресмени,сенатори ,председатели на комисии,ръководители на служби и т.н. показват необяснима неефективност, необяснимо разминавани с действителността, съчетани с политическа шизофрения.На руснаците остава само да гледат как се самоизяждат!?

лавров не е обсаждал. тои е заповядал.

От доста време се чудя, в коя професия се използва повече лъжата - политик или журналист?

В тандема.

Милиардер-бизнесмен-политик

Айде сега само се оправдава. Естествено,че Лавров е наредил на агента на Тръмп да обезвреди ФБР

Имам силното усещане, че тръмпи ще тури края на хилядолетната демокраси....хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

И какво ще настъпи тоталитаризъм и диктатура? Това ли ти е мечтата?

Виж сега пич , ако Тръмп печели печели и Русия а ако сепровали се проваля само Америка . Това е като Дамски гамбит с Коня , няма как да не го обичам този човек па дори и да е малко глуповат.