Над 10 хиляди души в шествие под надслов “Заедно без стени“

В Милано се проведе шествие с културно-познавателна насоченост под надслов “Заедно без стени“.

Обратно в новината

Коментари - Над 10 хиляди души в шествие под надслов “Заедно без стени“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам знамето, явно са го съвместили с гей-парада, за да не се охарчват с хонорар на актьорите за 2 шествия...

Ясно. Платените протестъри са изгладнели и трябва да си заработят надницата.

...

НАПЪНИТЕ ЗА ПОДМЯНА НА ЦЕННОСТИТЕ НЯМА ДА СРАБОТЯТ,ЗАЩОТО Е АНТИ ПРИРОДНО!!!

"В шествието участваха над 10 000 души." - предимно чужденци и бежанци

"Всяка жаба да си знае гьола".

Смешна пропаганда - събрали са едва 10 000 италианци от цялата страна. Само Милано е около 1.4 милиона човека. Но нищо не казват, че през седмицата разкриха, че Ндрагетата управлява най-големия приемен център за мигранти, че установиха, че НПО-тата пряко си взаимодействат с трафикантите и корабите им действат като фериботи и приемат мигрантите от лодките само на 2-3 мили от брега (в либийски териториални води)... В същото време, само в четвъртък и петък в Италия са "спасени" 4 400 новоевропейци или от началоно на годината стават 51 000. В Ломбардия (където е и Милано, а и основната маса от мигрантите), за първи път в историята престъпността надвиши тази в южна Италия. По италиански информации, престъпниците сред реалните мигранти са двапати повече от италианците - около 9 на 1000. Н при нелегалните мигранти те са над 50% - над 150 на всеки 300 са извършили престъпление в Италия... Тенке, данке, мерси, за такова културно обогатяване! А италианците ако си ги харесват толкова - да си ги държат при тях.

Глупаци! Жалки либерални скопци.. Орките точно това искат от вас за да ви залеят и унищожат - да нямате никакъв инстикт за самосъхранение, никаква национална и религиозна идентичност, нищо..И ви газиха с камиони, и ви взривяваха, и ви изнасилваха - вие не! Ние сме "толерантни и мултикулти"! Яжте дървото и манифестирайте идиотизма си, евро-дебили!

Много сте прави. Благодарение на евреите и руснаците Европа загуби инстинкта си за самосъхранение.

Би ли подсказал какъв е приносът на руснаците в случая?

Какво прави там гейското знаме? Абе мигрантите да не са обратни?

Не знам за стени, ама май там са заедно без гащи.

Аз се мъча да си представя какво ще се случи, ако в България заживеят още толкова братя роми(=мигранти)! Хайде, ще конфискуват къщите на хората, за да ги настанят, но кой ще ги храни и топли зимата и с какви средства?

Правилно, нетолерантността трява да бъде преодоляна. Така че натрапилите се "гости" или да зачитат правилата в държавите където са се натресли, или да се изнасят. Най-добре е да се изнасят защото човешките норми нещо не им се отдават.

ОТ 60 МИЛИОННА ИТАЛИЯ! ЛИБЕРАСТИТЕ СЕ ИЗЛАГАТ :)

"Голяма" работа . Шествие от 10 000 в милионен град.

Проблемите с населението на съвременна Европа не се коренят в демократичното й настояще, а в колониалното й минало.

ЩЕ е следващото шествие. Както онази италианка която се любеше с клошар-африканец насред центъра на Рим. Нека всеки да може да влезе навсякъде, след като няма да има 'граници'. Обаче правото на 'частна' собственост никога няма да го изпуснат. Защото определени хорица наистина имат сградният фонд да настанят половин Африка. Все пак кой я окраде? За съжаление на протестиращите - те нито имат намерение да споделят, нито да плащат на идиоти борещи се за това.

От опит в УСА всички сериозни вземания и давания с негрите завършват с бедствие за белия човек. Нямате си на представа, какви примати са. Голямото болшинство са само "шоу", но с празно съдържание. Имитират интелигентност, но всъщност под повърхността са боклук. Не им се хващайте на "лъскавите" приказки и никога нямайте сериозни вземания и давания с тях. Вярвах преди, че са "хора", но боклука си е боклук, много пари ми струва тази доверчивост на тия човекоподобия. Не ги мразя, но вече се пазя от тях и споделям и с други да се поучат от мен. Тези изостанали раси, негри, латинци и др. не са готови да живеят между бели хора. В УСА белите съжаляват, че са ги докарали като роби преди време, ама сега няма как и ги търпят, че и ги хрантутят отгоре.

Ами съборете стените на жилищата си, съборете оградите на дворовете си и тогава ще продължим разговора.

Всичко това ще свърши много зле! Просто е въпрос на време.

Зле ще бъде само за едната част...За орките ще бъде удоволствие.

това не е шествие, а погребението на европа. погребението на европа със знаме от цветовете на дъгата. вижте на снимката част от онези, които унищожиха европа и я докараха до пълна катастрофа, другите се намират в еп, ек, берлин, париж...

действа доста потискащо. Каква е тази мания да се правят шествия - също много потискащо. Имигранти в собствената си страна - това ли е посланието? Да станем имигранти - звучи ми много потискащо като послание.

ЗА ! ---- ...и спОко бре, задунайШитские 'наши' - Никой НЕ си И-помисля да ви приобщава ! Никъде. Никога. По АбсолютноНикакъв повод/аспект.

Mockingbird ( нерегистриран ) 20.05.2017 23:36 този пореден гей-парад е част на хибридната война, която се води от сорос и ротшилд срещу европа.

Къв гей Сте Вие я ?! --> найЕнторазреден задунайский 'наш' ...(ЗнаетеКакъв)

"В Милано се проведе шествие с културно-познавателна насоченост под надслов Заедно без стени". имало ли е секс на живо на улицата, всред боклуците? щото друга, кой-знае каква култура не може да се очаква от участниците.

Имало е. Всички са се изредили върху дървосекача, затова вече съвсем нищо не му се разбира от писанията.

и тия гейове не разбраха ли вече колко е дмоде целият им цирк - отдавна минаха времената, когато на някой му пука дали Митко си обменя телесните флуиди с Петко. Няма за какво да вдигате тарапана. Айде баста, крийте се откъдето изпълзяхте и си продължавайте креватните дйности - на нас НЕ ни пука. Никой не ви пречи, не пречете и вие, МОЛЯ, защото търпението си има граници.

Предлагам, хетеросексуалните хора да си организираме човешко шествие срещу агресивните шествия на дъгата, където висша ценност е да си развяваш половите органи и да си пускаш език и да си друсаш всички полови белези ... защото на нас ни писна някой който въобще не ни интересува от коя дупка на човешкото си тяло се чифтосва и с какъв пол или животно се съешава, да ни натрапва колко бил дискриминиран от нас...агресивна жажда за внимание и налагане на ценности, които не са мои. Ами таковайте се откъдето както и с когото, ама мен не ме интересува да го крещите с мегафони по булевардите, както аз не крещя какво правя и с кого го правя под юргана. Отвратително нагли хора!

ние нямаме време, защото работим за да изхранваме тази гмеж от лапачи и антисоциални, които съвсем скоро ще потопят кораба напълно. аз не се радвам, защото те безразсъдно и най-безсрамно изядоха бъдещето.

не крещят работещите по три работи самотни майки, образованите хора, работещи по 12 часа, пенсионерите бивши лекари и учители, живеещи в мизерия, децата, подложени 24/7 на тотална агресия в това общества под различна форма, неизлечимо болните, забравени от държавата, сираците на загиналите на служебното си място....къде е техният парад, къде е тяхното знаме и с какво те нарушават спокойствието и правата на тази агресия с пъстрото знаме?!?

Соросоидната измет не мирясва. Щом в Италия са толкова загрижени за мигрантите, нека продължат да си ги приемат и обгрижват, а не да реват и да искат разселването им из цяла Европа.

гейското знаме - без коментар, другото са ала-бала

ей ще го построите този социализъм.Ние от 1944 сме го почнали и досега блага има за шепа червени номенклатури,но вие с имигрантите на идил може и да ни догоните :Д

Принципно без граници е по-добре. Свободно движение на хора, стоки и услуги.

Да не забравиш да оставяш отключено у вас, искам спокойно да наминавам, че да си складирам малко ненужните вещи, а и да ползвам тока и водата, че не ми се плаща.

Господа, възразявам срещу яъзваниятаята на "шествието": - не сме имигранти всичките - възванието е очевидна лъжа; - имигрантите, с които "шествието" се съюзява са нашественици, а не имигранти. Убийствата, които ударните им сили извършиха доказват това; - нашествието е форма на война срещу нашата цивилизация; - съюзяването с враг във война е предателство. Изброените видни дейци действат в полза на врага; - културно-познавателна насоченост шествието няма. Лъжата не е познание, а унищожаването на националните ни култури - съставките на общата ни култира не е културно, а дивашко. А "Диваци и варвари са само фашистите". - "без стени" цели да няма национални държави и да сме всички заедно подчинени в наднационална империя управлявана от наши и чужди подтисници; - "Заедно без стени" е стара троцкистка измама - отпреди един век е; - "заедно" в новият фашизъм е както и в стария римски - да сме фашини свързани около топора на властта. Но разликата е съществена. Докато Ве;икият римлянин Сула принудително е вменява на гражданите единство за да обедини народа на Рим в гражданска война за да разгроми армията на наднационалния банков капитал, съвременният фашизъм е от поне един век в полза на наднационалния банков капитал.

била тази пропаганда,а аз мислех ''заедност''' го е измислил д-р доган хидроинженера.Така става не ми се чете руска пропаганда и имам пропуски :Д

За каква руска пропаганда ми приписвате! Което пиша не е руска пропаганда, а е въз основа на действителността - днешна и от миналото на човечеството. Унгарската, чешката, словашката, та и нашата съпротива на нашествието не са руски, а наши. А "Заедността" е на Троцки е такава: - "Нито мир, нито война"; - "Световният пролетариат ще унищожи буржоазните държави"; Забележете закономерното, Лев Троцкий е от род на банкери, духовният му тато Енгелс е банкер, та естествено и двамата са против националните държави.

"Заедно без стени" е агитката, ама: "Жени от източен квартал в Париж се оплакват, че не могат да излязат, без да получат забележки и обиди от мъжете. Това са стотици кв. метри, където жените нямат граждански права. Кафенета, барове и ресторанти са забранени за тях. Както и тротоари, метро-станции и площади. Повече от година кварталът Шапел-Пажол в Париж (Xe-XVIIIe) е сменил изцяло облика си: групи от десетки самотни мъже, нелегални търговци, дилъри и мигранти са завладели улиците и нападат жените... И едно мъчително ежедневие. Младите момичета не могат да носят прилепнали към тялото пола или панталон, без да получат псувни и обиди... Подаването на тъжби е без ефект... Проблемът с насилието над жените и по-специално заради множеството мигранти на ул. "Пажол" ще бъде разгледан в понеделник на съвет на арондисмана...", пише днес Уикистрайк под заглавие "Мъжете в парижки квартал не допускат повече жени в улиците" ("Les hommes d'un quartier de Paris ne veulent plus des femmes dans les rues", Wikistrike, 20 Mai 2017). В тази връзка тия дни излязоха множество заглавия във френските медии: "Париж: нападения над жени по улиците на квартал Шапел-Пажол", Льо Паризиен ("Paris : les femmes chassées des rues dans le quartier Chapelle-Pajol", 18 mai 2017, Le Parisien). "Ла Шапел, една no-go zone забранена за жените в Париж", Либерасион ("La Chapelle, une no-go zone interdite aux femmes à Paris", 19 mai 2017, Libération). Всъщност тези публикации излизат в нета като се пейстне в гугл името на квартала: Chapelle-Pajol

Хей Лумпен, ти си един от малкото тука които пишеш обстойно, сигурно говориш перфектно френски. Чудесно.

Докога ше се опознаваме и интегрираме и докога ше сме си се емигранти? Кои са тия "личностни ценности" на емигранЦката гмеж, които са нужни на някой си?

Егати гейпарада!

наоколо няма тарамбуки ?!?Покажете ми снимка на идилци ''бежанци'' прегърната с пе.де.ра.си за по-силна пропаганда!

то на снимката няма и толкова такива, колкото са обявени в заглавието, но карай! гей- парадистите си се кефят на фалшивите си новини и разпада на ес..

Абе едно време имало един друг лозунг: "Дайте да дадем!". Та какво значи заедно без стени . . добре . . . .защо не падне стената на "доходите" . . .защо Метро, Икеа и т.н не "свалят" стената и заплатите да са колкото в Италия, Германия, Швеция . . . . хайде нека да не са 100%, 70 - 80%. Преди една седмица бях в Бургас и Икеа . . .викам на продавачката: "Добре сте, 1500 лв ги вземате отма?" . .не знам защо, но ме погледна много "мило" . . . .същото казах и на касиерката в Метро и тя реагира също . . . . . .та питам за кои стени иде реч . . . .а.а.а.а.а сетих се . . Симеонов каза, че е добре дето ще внасяме украинци ( а защо само украинци, ами сирийци, афганистабци, нигерийци, филипинци и т. н сво . . . . ) защото те били съгласни да работят за 250евро . . и как ще стигнем хамериканците . . . . ние тук ще "филтрираме" читавото, оно ще ходи в Германия, а "цветът" ще остава тук . . . .много добра патриотична идея, много добра . . . . но аз лично не съм убеден, че и 8-сем месеца ще изкара това правителство . . и Председателството на ЕС няма да го спаси . . . всеми се върти, че септември бате Бойко пак ще избяга демократично . . .

Значи: 1/ не всички сме имигранти. 2/ плурализмът и толерантността са ок, въпросът е- какво правим с йерархията и йерархизацията? 3/ правото на сексуално предпочитание го обгрижихме отвсякъде, но къде останаха правото на социална мобилност и правото на просперитет?

Напред мои марксисти ! Заедно напълно да деморализираме и сринем Западния свят !

"Основната цел на Сорос да създадем един свят без граници" " "В Милано се проведе шествие с културно-познавателна насоченост под надслов Заедно без стени". сороската цензура също е на лице. очевидно толерастите от снимката са на смяна.

Всички сме имигранти. Проблемът е,че някое имигранти мислят, че са туземци. И се ограждат като овце в кошари. Сякаш имат нотариален акт за земята, даден им от Господ Бог или Майката Природа. Други имигранти(с манталитет на овчари) подпалват войни по целия свят. Имигрантите от подпалените страни започват да бягат. А имигрантите - туземци пък ги гонят. Дори пускат ток по оградите на своите кошари.

точно вие да говорите за Господ Бог е голямо лицемерие. земята е на никого, но вие как си представяте цяла африка, в европа. ще стоим, като правостоящи в претъпкан автобус. а кой ще ви хрантути всички вас? кажи ми откъде ще се издържа цялата тая вакханалия? като и ти си на социалка.

щом италия може да си позволи разкоша да има тази политика, защо трябва да се разпределят всички тези хора, които идват в италия и са добре дошли там. не е ли обидно за поканените да бъдат разпределяни, като някакви ненуждни за италия твари?

Който иска да си ги кани.Когато ни приеха в ЕС нямаше тъкива условия.Трябваше само да унищожиме всичко държавно,да отиде в частни ръце,да ни убеждават ,че трябвс дс се разбие монопола/а навсякъде стана монопол/да ни вземат всичко печалившо на концесия,ние обедяхме,те ни дават кредити,те се присвояват от властимащите и тъка сме зависими от ЕС,пример Гърция

не знам защо изтрихте коментара ми, след като точно в дира все още стои новината за двойка, която прави секс на улицата всред боклуците, при това точбно в италия, или дира е забравил какво е писал само преди няколко дни? да ви намеря ли статията, а цензурата?

изтощава черният боец за да не прави бомби :Д доста думи ще засече програмата,но да има работа и за измислените програми :Д

Е не разбит тези либерали, че на сила хубост не става, а и да става, не бива! Ще ги приобщите ако те искат, ама те не щат. Ей ги на циганите вече 1000 години са в Европа, ам са си същите диванета както и преди 1000 години. Никъде не са интегрирани напълно. Дали са бъли, или румънску,или ирландски - от един дол дренки са - асоциални, мързеливи и крадливи разбойници и маргинали....