Италия и Либия спасиха 5 000 мигранти за 2 дни

Пет хиляди мигранти са спасени за два дни във водите на Средиземно море, съобщи италианската брегова охрана.

Обратно в новината

Коментари - Италия и Либия спасиха 5 000 мигранти за 2 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти ако утре се случи да имаш нужда от помощ и ти помогнат както ти на тях не искаш да помогнеш....

Ако останат в Либия, еритрейските банди започват да взривяват петролопроводи, затова ги изпращат в Европа, заплаха са за бизнеса включително и на италианските компании там, нали Италия започна войната срещу Кадафи, заедно с Франция, за една седмица свършиха боеприпасите и американците трябваше да ги спасяват.

Поне вече не ги наричат бежанци, само мигранти като скакалците, а не емигранти. Защо имам чувството че тези нашествия на номади от Африка заедно с тези от Азия са синхронизирани и организирани от едно и също място. А тези получовеци не са либийци , а от централна Африка. В Африка битуват поне 500 млн. "мигранти"- колкото е населението на Европа, е и- златото,диамантите и други ценни суровини отидоха във Англия,Франция,Холандия,белгия......от поне 300г. насам сега ние ще им прибираме робите. това в Брюксел и Вашинтгтон му викат солидарност и човещина. А и Либия беше италианска колония, след Войната англичаните я взеха с 2-3 военни бази докато Кадафи ги изгони.

Не знам реалната причина защо балхар са толко прости и неграмотни. Африка има население от мелярд и полвина. 500 мелиона беха през 50-те години на 20 век. За нема и 50 години, се утроиха. Защо не ви учат в училище на география и статистика, на население и държави, не знам и не искам да знам. През 50-те години на 20 век, белите управлеваха Африка и Африка беше проспериращ континент, нямаше глад и суша, и имаше редовни транспортни връзки, развитие на икономиката и стабилност. Откак махнаха белите от управлението и започнаха да се управлеват сами, си проимаха неколко императора канибали, множество военни режими, пълен хаос и изпадане в невероятна беднотия, докато африканската им собствена мафия заграби сичкото. Толкова за африканските умения да живеят цивилизовано. Толкова и за вашия 7клас незавършен заради функционална неграмотност.

...Италия и Либия спасиха 5 000 мигранти за 2 дни.... ---- ха ха ха ! все едно да кажем, че австрията, евреята или европата като цело са спасили 2 милиона българи през последните 28 години!!! ха ха ха! колко смешно!

Тази сган, ще "потопи" Европа и момента за това е доста скоро. Сами си допускаме троянския кон при нас... Ако ги бяхо оставили да се издавят тия туземци, следващите кяха доста да се замислят преди да тръгнат насам... А и от Либия идват само икономически, така че директно трябва да бъдат връщани обратно...

Не е читава тази работа! Европа се пълни съзнателно с мигранти и от Африка и от Азия. Това са хора, които няма и не са свикнали да рабитят, но в Европа няма банани по дърветата, та скоро като няма какво да ядат, ще започнат с кражби и убийства! Те имат друга ценностна система и за тях човешкият живот не значи нищо, личи по това как си влачат децата и жените, които стават първо жертви. И после какво?

5хил. спасени! тези спасители и Могерини са олигофрени. Спасени какво значи- поне всичките обратно разтоворени на африканският бряг, а не в Италия и после из цял Европа- сега Юнкер и Меркел ще кажат половината да се разхвърят в България. Ако беше Мусолини на власт щеше да нахрани акулите с тях.

Спасителите не са виновни. Следват заповеди от Брюксел.

никакви квоти не щем-който си ги спасява ,той да си ги хрантути...

Пет хиляди мигранти за два дни - това е абсурдно! Единственият изход е белите хора да колонизират отново африканските държави, които произвеждат мигранти. Другото възможно решение е да се възстанови робството и който стигне до италианските брегове, директно да бъде оковаван във вериги и пращан да работи в мините, рудниците, тухларните, строителството или земеделието. Да работи за хляб и вода и да няма права. Това обаче не е правилно политическо мислене, нали?

По принцип спасяват по няколкостотин ежедневно. И всичките се трупат в Италия. Малкото които все пак биват върнати в Либия, се качват на следващата лодка и пак отиват в Италия. Няколко пъти месечно спасяват по около 1000 на ден, по-рядко - както сега, 4-5 хиляди за 2-3 дена.

Абе честно казано много не им завиждам на тия емигранти.Като гледах разни видеа, които показват трупове повече на деца и млади хора от които им взели органите, чак не можах да спя.

Защо ги спасяват и вкарват в Италия? Нарочно ли?Всички заловени в международни води да ги връщат обратно,абсолютно всички, иначе това нашествие никога няма да спре.Това не е спасяване, а наводняване на Европа с ислямски маймуни.

Всички хванати по-суша или море а също всички хванати в европа да им се извемат всички пари и цености като заплащане за спасителната операция и да бъдат връщани обратно там от където са дошли с доживотна забрана да посещават европа!

Бог да благослови италианците те са истински хора а българинът е егоист . Дано има и българи които са като италианците

Ти като си такъв алтруист колко иммигранти си приютил вкъщи?

Напиши си домашния адрес и телефона. Искам да ти изпратя 20 -тина мигранти да ти "погостуват " 20 - 30 години на твои разноски. Любовта иска жертви - стига си ни поучавал

защо като ги спасят в международни води трябва да ги вземат в европа по същата логика трябва да ги върнат в либия и да ги хранят там а не тука

те от какво бягат там няма война икономически бежанци са, европейските ценности не ги вълнуват това е безотговорно

"От началото на годината в Италия са пристигнали по море над 46 000 мигранти - с над 30 процента повече, отколкото през същия период на миналата година. " А сме само в края на пролетта. Представете си ръста на миграционния поток през следващите месеци.....

От тези, нови европейци, 4900 са мъже. Всеки като опъне по две-три европейки на голям празник: - Ще оправят раждаемостта - Ще осигурят разнообразие в генофонда - Ще подмладят населението И скоро Европа ще се превърне в Африка.

скоро европа ще се превърне в робовладелска а от тези огради няма да можем да избягаме ще бъдем бежанци в собствените си страни, горко на идните поколения никой не помисля за тях нито меркел нито новото президентче

Докато ги спасяват, те ще напират към Европа. И после Брюксел ще ни ги разпределя по квоти... Спрете да ги спасявате и те ще си седнат на задниците и ще оправят собствените си страни! А най-напопристите просто ще ги няма...

всичко това е за пари, но е безотговорно към идните поколения, защото ги обрича на робство, когато псевдо бежанците станат повече от нас те не се интересуват от европейските ценности те просто ще ни използват но дано не стане така

А бе няма ли кой да му види сметкато на този Сорош ,че да спаси ...Европа и ...Света ?

не е само шорош, ротшилдовите уроди са на първо място

Какво пък ти е виновен Шморош? Да не ходи той да гласува за политиците, дето ви управляват и пускат тази пасмина?

Пет хиляди потенциални убийци в Европа. Да ви са честити.Аз си отивам.Тежко и горко на поколението на което и аз съм създател.

наскоро имаше новина за това, че има факти за активно участие на нпо и "правозащитни" организации в търговията и трафика на хора към италия. за бреговата "охрана" да не говорим. те са си главните трафиканти.

Има господ на този свят, спасили са ги от сигурна смърт. Италиянцита са истински християни, трябва да се помага на клетите бежанци. Защото утре ние можем да се окажем на тяхно място.

не може, а ще се окажете на тяхно място. просто си менкаме континентите. по волята на вашия бог сорос - те идват тук, ние отиваме там, а концерните и такива, като сорос ограбват и без това половината свят.

Брех колко нпошнически плюсове! Ако имаше Господ-то той щеше да спре ПРИШЪЛЦИТЕ в нашия свят! Ама Бог помага-но в кошара не вкарва... Всичко е наша грижа.

Ако имаше господ, нямаше да създаде тази и подобни на нея мързеливи ,войнолюбиви и долни пасмени,които мислят само за убийства,възпроизводство на убийци изнасилници .Долни извратени животни.Змията,кучето,вълкът,мечката и т.н.ще те нападната ако ги предизвикаш.Тези изроди ще ти дойдат "на гости",ще претендират с най-голямото си нахалство за условия в които и ние градили с пот и труд толкоз години не живеем,въпреки че издръжката им е многократно повече от един пенсионер,или обикновен работник работещ 8-10часа на ден,ами ще ни избиват по улиците и ще изнасилват децата ни.Ако имаше господ,саморъчно би ги унищожил.Много често се употребява "Бог бави ,но не забравя".О благодаря на такъв господ....Той да убие или изнасили детето ми.Продажните политици и мафиоти да живеят до сто години в разкош и да се чудят къде да дяват богатствата си спечелени от нашия гръб и пот и хилядите убити нещастници и да чакам господ да ги накаже.А аз и моето семейство да бъдем " щастливи", че макар и да тънем в нищета след като работим по 8-10 часа на ден,да се молим всеки ден на господ и да му благодарим ?????? Е "благодаря ти".На 75 години с 55 годишен стаж ,без нито един де прекъсване, с 225 лв пенсия, жената 165 лв ,охкайки и пъшкайки,продължаваме да работим за да си купуваме лекарствата да издържаме нашествениците, и да не бъдем в тежест на наследниците,които също имат много разходи.Е откровено казано живота ми като цяло беше щастлив.Успях да си го подредя,но не благодарение на вашия господ,а благодарение на упоритостта на цялото ми семейство,родителите ми,и най вече че никога и никой от семейството ми не се е мъчил да надрасне себе си и да иска от живота/не от господ/ повече от колкото са му възможностите."Всяка жаба да си знае гьола"

те от какво бягат там няма война икономически бежанци са, но нито искат нито могат да работят идват за помощи но като станат повече от нас ще ни превземат защото европейските ценности не ги вълнуват всичко това е безотговорно

взела у вас ма овцо недо.клатена?

сега да си ги гледат, а да не се опитват да ни пробутват на нас, от солидарност, например! Ходят чак в Африка да ги "спасяват", ами спасявайте си ги, и да си ги хрантутите, и тех и семействата им, и когото си искате, още. В Африка маймуни мноооого!

Това ,че България е бедна сякаш е предимство иначе досега да са ни заляли.Сега идват и като видят как е хавата гледат да изчезнат.

истината за "спасителите" и "бежанците", вече я писа и Douglas Murray. Удивително как от виден журналист и писател, за нула време се преврна в цел за унищожение в очите на колегите му, които до вчера му близаха обувките. Всичко по масовите псевдомедии е лъжа и фашистка пропаганда по презумция.

Прибират им парите и после приплакват за квоти на разпределение в целия европейски съюз. Полша, Унгария, Чехия и Словакия отказват, но ние сме съгласни, вече е послушникът на началниците Борисов, така че всеки гласувал за него доброволно да приюти имигранти, от любов към вожда.

И ДА СЕ УТОЧНИМ С ЕВРОГЕЙЦИТЕ. ЕВРОПА НЕ ИМ Е БАЩИНИЯ, ТА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ. ТОЙ Е И НАШ ДОМ. ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ СЪРДЯТ, ЧЕ СА СЕ НАВЪДИЛИ МНОГО НАЦИСТИ. ТЕ СЕ ПОЯВЯВАТ ТАМ И КОГАТО ИМАСЪЗДАДЕНИ ОБЕКТИВНИ УСЛОВИЯ ЗА ТОВА.

Браво. Да са им честити. само едно не мога да разбера. Защо най-ревностните защитници на оркита са обратните? И как ще се почувстват, когато се налож да се срещнат?

с гоооолем кефффф!

Да са ви живи и здрави ! Пожелавам ви до края на годината, да спасите поне още половин милион.

Хубаво са ги спасили, но защо са ги закарали в Италия? На това не се казва спасяване, а морски транспорт, при това - безплатен.

защото италянците са хора, а не зверове!

взела у вас ма овцо недо.клатена?

европеиски женски свине за расплод бол. местните не ги искат. даите им теиа с големите шнурове

Ами честито ! Само за 2 дни ..5 хиляди нови европейци само по този маршрут . Европа ще приключи много по-рано от колкото си мислех !

Аз

Ми да не реват после тъпите жабари!

Е как ще реват жабарите като си избраха Макрончо дет му липсва само пончо- ми той си ги иска, та затова и канцерката си го нагласи в Елизея.

Нека припомним ,че Италия и Франция участваха активно в свалянето и ликвидирането на Кадафи в интерес на Фашистка Америка !

Сега канцерът на Германия е щастлива- 5000 глави е това бе, 10000 хиляди ръце за работа от креватната гимнастика.

Добре че между България и Европа има сухопътна връзка, че издавените щяха да са стотицихиляди!

КАКВО ЗНАЧИ СПАСЕНИ? ТРЪГВАТ С ЛОДКА ПРЕЗ МОРЕТО, ТОЧНО ЗАЩОТО ДОБРЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ "СПАСЕНИ". А СЛЕД НЯКООЯ ГОДИНА, КОЙ ЩЕ СПАСЯВА СПАСИТЕЛИТЕ?

Защо не са върнати? С надеждните плавателни средства на спасителите?

Не си ли дават сметка какво става??? Тези ислямски скакалци превземат Европа без бой. А утре ще се вайкаме какво ще става с тероризъм, кражби, изнасилвания!!! Тези червеи не идват да работят и учат!

е па чули,че Европа застарявала и идват да помагат. За какво им е да работят и учат - колкото по-малко интелект в следващите поколения,толкова по-добри поданици.

Тези от бреговата охрана са луди!!!

вие сте последните които не са разбрали че мигрантите са нарочно превозвани с платен и осигурен транспорт правителствен кам европа. и че ционизма го организира така, че вие да не можете да направите нищо. още ли вервате на приказки от 1001 нощт че това са бегалци от воина застигнати от нещастия?