Сирийските бунтовници се изтеглят от град Хомс

Сирийски бунтовници започнаха да се изтеглят от последния контролиран от тях квартал на град Хомс, като част от последната фаза на плана за евакуация.

Обратно в новината

Коментари - Сирийските бунтовници се изтеглят от град Хомс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАТУШКИТЕ СИ ВЪРШАТ ПРАВИЛНО РАБОТАТА!!!

Шило

Добри новини. Краят на войната наближава.

това няма нищо общо с войната. ПАК И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НЕ СТАВА ДУМА ЗА ИД. Аре научи се да четеш, преди тъпата ти пропаганда. Ако искаш да видиш кой бие ИД - Isis live map. Ха сега погледни кой бие и дали Асад/Путин имат една битка с тях последните 2 месеца. После виж какво става Ирак и какъв бой ядът особено последните дни.

Дрънкаш пъли глупости.Тъпи има достатъчно други източници на инфо.Последните два месеца шебек САР и подкрепящите ги опълченци освобождават 90 квадратни километра само в провинция Холмс дебил тъп.Я ни светни какво става в Мосул.Там идиот тъп се бият повече пешмергите и нямат значителен успех.

Забравил си да кажеш,че цитирания от теб сайт е украински и ползва инфо главно от арабски агенции на СА,Катар и ОАЕ.Т.е. тия дето започнаха войната. Има и други карти които са актуални.

"Сирийски бунтовници започнаха да се изтеглят от последния контролиран от тях квартал на град Хомс," меркел да очаква ново попълнение в редиците на службите си, които покриха амри. на практика европа става все по-бунтовническа, но не и без помощта на службите, на които им плащаме, за да ни предават на терористите. ето на това му се вика "толерантна", сороско-неолиберална-фашистка политика.

Не и се вижда края на сирийската война. Американци, руснаци, турци, иранци , европейци, джихадисти и още какви ли няма там. Кашата е пълна и какво ще става? Все интереси и резултат нула.

Допълнение: "... онези, които сложат оръжие могат да напуснат града заедно със семействата си, за да се се върнат по домовете си. Това споразумение не важи за чуждестранните наемници, дошли в Сирия за да се бият с правителствените войски...", из днешна публикация под заглавието "Сирия: последните джихадисти се готвят да напуснат Хомс" ("Syrie: les derniers djihadistes s'apprêtent à quitter Homs", By Bertrand Riviere à mai 20, 2017, Free Niooz). Прави впечатление, че докато наш'те медии ги наричат "бунтовници", за френските алтернативни медии те са джихадисти. Освен това фактът, че Асад допуска сложилите оръжия сирийци да си вървят по живо по здраво, а е безпощаден само към чуждестранните наемници е в пълно противоречие с честите съобщения на западните и нашите официози, че Асад избивал собствения си народ!

Трудно е да се угоди на соросоидните писачи и анализатори. Когато ги изхвърлят с бой и бомбардировки брадатите е нехуманен и безжалостен акт. Като им се даде коридор да се изтеглят, видите ли ги прокуждали от "родните" им места. Най -ги устройваха безкрайните примирия в Алепо, по време на които ужким милостиви западни организации щели да носят на страдащите храна и лекарства. Е когато Алепо го освободиха, всички тия хумманни организацийки и изчезнаха. Явно интересът им за помощ, не е бил към обикновенните граждани.

Така е, Асад бавно, но стабилно си възвръща Сирия. Кварталите на Дамаск, които се евакуират по същата схема, в момента са Кабун и Барзех... Но снимката пак не е от Дамаск. Като гледам околните зелени планини това най-вероятно е от град Забадани, който се намира на 50 километра от столицата.

СМРАД както винаги е политкоректна. Пиндоските терористи се изтеглят.

"Бунтовници"?! Това са надъхани за власт бандити, насъсквани и спонсорирани от краварника и израел, за да се премахне неудобния за тях Асад и да се съсипе поредната арабска държава!

FuckTheEU

Лъжливите медии пак наричат терористите бунтовници!

Сирийските бунтовници се измъкват значи, демек, умерените въоръжени поддръжници на опозицията. Даа, затова пък на Тръмп му кроят шапка: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times). И кройката започна още от съветника му ген. Флин, че имаше план за унищожаването на т.нар. "умерени" канибали и ИДИЛ: "Новият съветник по сигурността на Тръмп излага своя полемичен план за унищожаване на тероризма" писа Бизнес инсайдър на 19 ноември м.г. ("Trump's new national security adviser outlines his controversial plan to defeat terrorism", Nov. 19, 2016, Business Insider). А и много приказваше, генералът: "Бившият шеф на разузнаването генерал Флин казва, че Обама е създал ИДИЛ, вероятно за да свали сирийското правителство" ("Former DIA Director Gen Flynn Says Obama Created ISIS, Supposedly To Overthrow Syrian Government", UFP NEWS). Приказваше, та всички да го видят и чуят и в ютюб: General Michael Flynn Exposes ISIS Supported by Obama Administration

МАНУЕЛЧО ДА ТИ ПРИПОМНЯ КАК МЕ ТРИЕШЕ КАК ПО МЕСЕЦ СТОЯХ БАННАТ ЗА ДА НЕ НАРУШАВАМ КОМФОРТА НА ГОСПОДАРИТЕ ТИ

МАНУЕЛЧО МИСЛЯ ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ТЕ ЕКСТРАДИРАТ ТУК ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИШ

ПРОФАЩИАНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ЩЕ ЧАКАТ ФАЩ ДА ДОСТАВИ ЗА 100 МЛРД ОРЪЖИЕ НА ДРУГИ ПРОФАЩИАНСКИ ТЕРОРИСТИ.

''Сирийските бунтовници'', ако беше в Донбас и Луганск щяха да са сепаратисти. АЛО-ООО СТИГА С ТИЯ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ!

Хамериканските мекерета се изтеглят!

Защо я няма новината какво подписва в момента Тръмп при своето посещение? А па тези дето се оттеглят няма страшно, празни села в България колкото щеш, нали така?

Путин умее да постига постига целите си!

ЕРДОГАНОВИЯ БАШИБОЗУК БЕШЕ ХХХ И ХХХ :))

ПРОТИЧА УСПЕШНО:))

що ми бълвочите глупости за преговорите с опозицията на Асад в Хомс, а не за боя който ядът около Палмира. А защо въобще и дума не обелихте как Ирак/САЩ освободиха 80% от Мосул, и големите победи последните 2 дена дето им разказаха играта, а града стои цял, а не порутен като след руски бомбения. Абе... що Русия спря а се бие с ИД???? Да не реши да си изтегля 9000те войници от там?

В ЩУРМА НА МОСУЛ УЧАСТВАТ И 15 000 ИРАНСКИ ШИИТСКИ ОПЪЛЧЕНЦИ ПОДЧИНЕНИ НА АЯТОЛАХА :)) + КЮРДИТЕ И ИРАКСКИТЕ ШИИТСКИ МИЛИЦИИ - КЪМ 30 000 :)) ... ТАКА ЧЕ СТАВА СТРАШНО ЗА САУДИТИТЕ - ИРАН 90% ШИИТИ , ИРАК 79% ШИИТИ :))

"isis live map" в гоогле и да погледнеш кой къде се намира. после да бълвочиш простотиите си.

Климакса ли те е ударил, та си толкова нервна?

казваш лишо им се пише на каПутинските войници дето ги е пратил в ИД за да си вдигне петрола дето беше загинал яко, а?

А тия бунтовници срещу какво се бунтуват в Германия и Франция

кой е този дядо иван?

руснаците от 3 месеца не са направили една атака никъде и ИД почна да губи войната... да се замислим :)))

главорезите ги наричат бунтовници ?

главорези са Асад и руснаците

И аз видях на клипчетата Асад и Руснаци да режат глави

поне сам вярваш ли си ?

Ти платен ли си,щото ако не си