Британската МИ-5 завела досие на лейбъриста Джереми Корбин

Британската контраразузнавателна служба МИ-5 в началото на 90-те години е създала досие на сегашния лидер на Лейбъристката партия Джереми Корбин.

Обратно в новината

Коментари - Британската МИ-5 завела досие на лейбъриста Джереми Корбин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А МИ-6 имат пълни досиета на ББ,Плевналиев,Първанов,Радев вече и на К Нинова и Каракачанов, Симеонов и Сидеров са им ясни.

Сега спечели Тереза Мей, не само емигрантите ще се махнат от там, но и самите англичани ще емигрират.

За подобни действия трябва да се взема чартъра на МИ-5 директно. Разпакетираш, разравяш всички отделни звена, затваряш или застрелваш всички от горе на долу до момента до който не почнат да споделят. Могат и да не споделят, но няма да живеят - евала на тези с чест, поздрав преди куршума. Повечето спец служби са инфилтрирани или са тотално сменили функциите си. Ми-5 трябваше да е в колата с онзи дето размаза полицая насред столицата им, а не да манипулират родното си правителство. Слава господи - нашите са по-прости говеда!

Само така! Смърт на капитализма, чакаме нов Сталин или Мадуро начело на Великобритания!

Правят досиета на политици ,а бомбите си гърмяха.Добре,че Тони Блеър имаше смелостта да договори мир. Сега тъпата десница с брекзита наново поставя под въпрос положението на Белфаст,че и на Шотландия.

"Завела досие" e на руски - къде го е завела, в кафенето или направо в къщи?. На български е "направила" и ли "отворила" досие. Платете поне на някой българин да ви превежда руските "новини".

нов МакКарти, та да изчисти гнусната рашистка агентура.

Страхотна новина! Предлагам който я е "пуснал" в ДИР-а да бъде награден. Защото цял наш народ само от това се вълнува и сега няма да спи!

Няколко дни преди изборите в Англия..!!? Джереми Корбин и Лейбъристите обявиха че започват масова НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ във Великобритания ако спечелят изборите след дни !! Данъците за всички които печелят Много справедливо се Увеличават ! Олигархията там изпадна в в Пълен Шок !!!Побъркаха се ! Медиите веднага започнаха да го атакуват със всякакви фалшиви истории ! Одобрението му и на партията му скочиха веднага и са на път да спечелят . Идеята за Справедливост е Забранена в Западните Диктатури , и Олигархията там не се спира пред Нищо за да Унищожи Справедливоста и Зароби хората !

И кое е новината?

ИМАЛ Е КЪСМЕТ ЧЕ НЕ Е БЪЛГАРИН КАТО ГЕОРГИ МАРКОВ - .. КАТО НИЩО МИ-5 ЩЯХА ДА ГО УТРЕПЯТ И ДА ГО ПРЕПИШАТ НА ДС :))

Е що там да е по-различно от тук. Сгазил лука нещо, спипали го - и му тръгнала кариерата.... Иди разбери кой какво му нарежда иззад кулисите. Сега се вижда, че планират с години напред; сложиха го начело на лейбър за да имат достатъчно неизбираем водач в тия избори сега, да са им отвързани ръцете за брекзит. Ще имат някого с абсолютно мнозинство зад себе си който ще слуша (то който и да беше щеше да слуша, важното е било абсолютното мнозинство).