Зет уби тъщата и тежко рани съпругата с нож

Полицията изяснява обстоятелствата около извършено тежко криминално престъпление, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Зет уби тъщата и тежко рани съпругата с нож | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може да е при самозащита

това ще да са роми... който много са се обичали!? като обичаш жената - не може да не и посегнеш! иначе не е любов! няма чувства и емоции! обичали са се хората, но мажа е малко попрекалил в изблика на чувствата си...

ЗАТОВА Е ДОБРЕ ,ВСЕКИ ДА СИ ЖИВЕЕ ОТДЕЛНО ИЛИ КАЗАНО:ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА!!!

тъста,балдъзата,етървата,сватанаците и т.н.?

Дъртото изчадие да го беше метнал през терасата :)

еййй голяма защита на тва комлексирано ла.но,сума такива изпълзвха от дупките си...и все пак съседите казват че е бил ревнив безделник,ама не -тука мантрата е ,,,горкия човечец-и кво му е горкото-скрил се е в миша дупка,поне детето да си потърси...

Съпругата на 26 с 10 годишно дете. Забременяла на 15, омъжила се на 14. Това не ви ли говори достатъчно?

пише че е на 29,с 10г дете...или не можеш да четеш,или да смяташ....

Или пък не чета единствено ДИР. Инфото го има в други сайтове.

Козел на 46 лашкал младо върбе на 29 ... Ама един ден разбрал, че върбето обича козлета със твърди пишлета а не с меки пушки и не преживял срама....

На 29 си е MILF бе, какво ти младо върбе ... Млади са до 22, после са на средна възраст, а след 30-32 са застаряващи ... и хайде да не продължавам, че сега ще ми наскачат.

В онанирането е истината!

Ще го задържат за 72 часа и ще го пуснат под гаранция!

Аз като ви казвам че вицове за тъщи нема,а само истински истории,вие ми се смеете.Всички вицове дето сте ги чували за тъщите,всъщност са истински истории от живота.

наи-много са вицовете за свекърви, ако не знаеш

Недоумявам защо карате децата си да създават семейства? Те не разбират изобщо какво означава това. Обричате ги на вечни мъки.

Тъщинка кога и да я отрепеш все ше е късно: това е гад долна незадоволено безпартийна създадена единствено да трови здравето на човека и тия около него...виж за жената не е прав, така си я е възпитал, ако имаш подход като влизаш ще застава в стойка мирно

ИДИОТ!

Изчетох всички коментари и съм просто поразена, как е възможно толкова отрицателни мисли да има в главиците на нас българите. Що за народ сме, наистина. Възможно ли е толкова да сме лоши. И до последно ще вярвам, че ние не сме лош народ. Малко са семействата в България, където майките и бащите не се намесват в семейния живот на децата си до късничка възраст. И в това отношение определено нямаме израстване. Но уважението към родителя сме длъжни да го имаме, най- малкото защото този родител ни е дал живот и ни е отгледал. И въпреки, че точно аз пиша тези неща, която до ден днешен се опитвам да лавирам и трудно понасям непрекъснатите наставления на родители- къде от страна на мъжа ми къде от моя страна, ще се обърна и ще кажа - любовта и прошката ще победи. Защото във всяка една ситуация на спор- дори и да не е между родители, дори да е навън на улицата сред непознати, обръщайки милия поглед и усмивката, изричането на извинението след скандала, довежда до прегръдката, мира и прошката. Да, факт е че българския родител се намесва в живота на децата си до 70 години, пък и цял живот, но умното дете и умното новосъздадено семейство трябва да намери пътя и в единомислие да се капсулова и да не допуска намесата на всичко външно. Защото едно семейство може да се разбие не само от родители. И пак, дори и в моментите на ненавист, дори и в погледа да усещаш силната омраза, намери пътя и силите да се вдигнеш да поискаш прошка и да сътвориш отново любов. Възможно е. Всеки един от нас е преминал през ада на нещо и когато е намери сили да се вдигне и да преодолее срама, позора и скандала и да поиска прошка и да изкаже извинение -рая се отваря, а в миналото остава само неприятния спомен, който ни е накарал просто да израснем. Съжалявам и ми е мъчно, за тази поредна трагедия и за това, че любовта не е надделяла

Инцидентът не е характерен за човешкия род,а за обитатели на джунглата,в която любовта зависи от ползата.

Напълно го разбирам човека. И на мен ми е минавало през главата да го направя. Специално за тъщата. Жената все пак трябва да гледа детето.

И да ти слугува....нали?! А това дете не е ли твое, че да го гледаш или посяването на семето и носенето на кинти е достатъчно?!

Той може и кинти да не носи, а жена му е безплатна бавачка, готвачка, чистачка и т.н. Много са семействата, в които жените носят основния доход, а и на всичкото отгоре се грижат за всичко в къщата.

нещата са много зле

направете истинско разследване. да, има убийство и може би тежка телесна повреда. ако човек/мъж, жена/ реши да напусне дом/свой или като гост/ и бъде насилствено спиран това е престъпление. трябва да се види и как е спиран, дърпан ли е за ръка, дрехи, врата заключвана ли е пред него. препречван ли е пътят му. казвам го от опит като техник в Лондон. веднъж заключиха врата на апартамента и не можех да изляза, веднъж собственика 140 кг застана между касата и не можех да изляза. решението е елемнтарно. снимка и телефонно обаждане до спешния номер. първия път полицията дойде за 10 минути като 5 мин им трябваха в комплекса, втория път часта къща дойдоха на 5татта минута. и двта случая бяха изключително лоши за извършителите. останаха с досиета. изключено е да направиш следващо регистрирано нарушение. нито на пътя, нито в бар, нито в магазин, никъде, ставаш по-нисък и от тревата.

и все пак е единствения оцелял,може да каже каквото си иска ,макар че това за тръгването и спирането е измислица на някой писач,все пак мишока се е изпокрил..и все още никой нищо не е казал реално...

"Полицията изяснява обстоятелствата около извършено тежко криминално престъпление" Можете ли да обясните кое престъпление не е криминално?! Тъпаци!

До тъпаците с минусите: "CRIMINAL ['kriminўl] I. 1. престъпен, криминален"

На балканските ширини се демонстрира патриархалност каквато отдавна няма, но лицемерието пред другите е огромно. Това, че често живеят няколко поколение заедно, е поради взаимната изгода, а не е от любов. Има много такива фамилии с натрупана омраза, но в стремежа си докрай да се използват не се разделят навреме и много често раздялата им, ако не влезе в криминалните хроники не искат да се видят повече и си отмъщават цял живот. Но така е на Балканите, всички са "горди със семейните си ценности", а отвътре са разядени.

Аз

Кой виц?!

Спрете да публикувате толкова депресиращи новини!

Плюсове безброй бих ти дал ако можех! Тва всичко е част от скритата кампания да се депресира българина, за да може да се контролира! Все като отвориш които и където и да е новини - ква катастрофа станала, къде кой се самоубил, кой кого убил - 90% от новините са такива! А гадните лешояди се въртят и дебнат!

Abu Talib

Много случки знам, при които майките точат зъбите на дъщерите си.Лично съм попадал на три такива. То не бяха цупения номерца, увъртания, та дано кажа "айде да се женим" Да, ама не стана.Последната се закани да ми вземели апартамента, леката кола и лозето.ОТВРАТ!!

уау, не ги разбирам. и какво ще стане като имат един апартамент и лозе? какво ще се случи с живота им? има ли шанс да го постигнат и без апартамента? говорих си с приятели преди години, че бих купил ламборджини на баща си. просто така за шега. и те питаха какво ще стане като го направя. обясних, че нищо не може да се промени. колата не може да направи човека по-умен или да промени навиците му. той пак ще си ходи на село и пак ще има парник. така че с апартамент, без апартамент нито светът нито човек се променя.

А ти искаш щерките да дойдат едни такива мили, свити, без мнение и да си ги командориш ли?! Ми вземи си деТствена булка на 12г и си я моделирай ....

Винаги съм се чудела на мъжете. Оплакват се от жените си и пак по жени ходят. Ми като ви дразним - никой не ви спира да минете на другия бряг. Все пак мъжката любов е най-силна. Няма да си мрънкате, да харчите пари за дрехи и бижута, заедно ще си гледате мачове. Идилия....

Аз

Жемите, освен че безспорно са силния пол, разбира се са и прекрасния. И все пак коментарът Ви е от типа "Крадецът вика 'Дръжте крадеца!'". Все пак именно жените са полът, който търси близост, колкото и клиширано да е това твърдение. Клишето е клише именно защото е вярно.

Няма универсален отговор. Различни хора, различна култура, различно разбиране на живота. Не говоря за малкия 8млн. български народ. Така е и в други държави с градове с население между 10 и 20млн. На някои просто им омръзва. Други живеят в бъдещето, където освен външната можеш да смениш и вътрешната красота, а тя нали е по-значима. Има и такива, който са прочели само една мисъл и са и повярвали- don't chase her replace her. Може би някои следват мениджърските препоръки от учебниците, че новият работник е винаги по-добър от стария не добър работник. В един пост едва ли е възможна да се даде отговор. Не бих се изненадал, ако психолози, терапевти, специалисти по семейно планиране, духовници, общественици са написали книги с техните изследвания, препоръки, мнения. Прочетете ги. Някъде може и да намерите отговор да ви харесва. Според културните различия на писателите все нещо ще Ви допадне

Е твоя може и да ходи по чуждо. Като те гледам какви глупости си написала. Напълно го разбирам човека и му съчувствам.

Колко просташки коментари и такива оневиняващи убиеца. И изведнъж от дупките си изпълзяха десетки завряни зетьове и тормозени мъже. Горките вие, милите ми Горканчовци.

Аз

Истинските мъже задължително са под чехъл. Ако в едно семейство командва мъжът, мъжът не е мъж, а безпишков комплексар.

Заради това младите трябва да живеят на разтояние непосилно за бабишкерата да дойде сама! Съчуствам му на човека не му е било лесно, да стигне до там нож да вади...

Пичът е на 46 години и въобще не е млад. А за това, че е лющил млада върба заслужава похвала. За това, че е очистил дъртия комунистически вампир заслужава медал.

Едно време живеех отделно, но близо до родителите на жена ми. Вгорчиха ми живота, не ми дадоха отбой и всичко стана на пух и прах. Сега съм 25 години с друга жена, като нито тя някога е ходила у моите родители, нито аз у нейните. Да видим при тази схема колко ще изкараме.

Пичът е ремонтирал и обзавел апартамента, издържал е двете мистрии и за благодарност те му били шута. При това младото курве е 20години по младо от съпругът си а дъртата вещица освен тъща е и върла комунистка. Баси съдбата, този пич се е родил под лош знак.

Трудно мога да съчувствам на такива хора. Съпрузите се избират един друг. Няма начин единият да е супер интелигентен, а другият да е пълен простак. Обикновено са "от един дол дренки" Съседите ми, младо семейство почти всеки ден крещят на убиване. Имат и дете, което вече 6-7 години е свидетел на скандалите им. Най-много и те да влязат някой ден в новините. А тези закланите няма начин да не са знаели какъв е мъжът. За какъв дявол тогава са му скачали по нервите?

Abu Talib

Умен мъж-умна жена = свободна любов Умна жена-глупав мъж- стабилен брак. Умен мъж, глупава жена- вечна любов Глупав мъж, глупава жена-много деца.

- И така, слезте от колата и елате да видите показанията на радара. - Г-н полицай, няма смисъл да слизам и да гледам... на двеста процента съм сигурен, че НЕ съм превишил скоростта. - И защо реши така? - Тръгнал съм към тъщата, шефе. Хапчета и нося.

Eдна избирателка на Корнелия Нинова дала фира. Загубата е никаква. Един дърт и прост комунистически паразит е освободил НОИ от разходи. Добър ден за българската демокрация.

Чудя се на друго. Щом в проспериращата и културна част на България, т.е. южната и част завряните зетове колят тъщи, тия в моя Северозападен край кво ги пък правят? Щото няма такива новини от тук де .... То див край, кво да има, та пък и новини...

Стига сте плюли човека бе. Кой знае какво са му говорили и правели, за да го докарат до ръба.

Ами да им беше говорил и той...Никъде в новината не се споменава, че тъщата се е нахвърлила с нож, за да оправдаваш жестоко убийство. Това е просто поредният балкански тъпак с приматско мислене и липса на самоконтрол и безброй комплекси.

Абсолютно! Когато виждаш, че някой е на ръба на нервите си, не продължаваш да се караш с него, а си затваряш плювалника. Човек не започва да коли ей така за разнообразие. Нужна е доста висока доза адреналин.

Сигурно е бил КОМУНИСТ - само те са способни на такива зверства ....

Партийния секретар е заврян зет и си няма хал-хабер от къщна работа. Пращат го долу в мазата да наточи един бакър вино, обаче нашия чупи канелката и виното руква по пода. Партиеца почва да вика из мазата на тъщата: - Бабо, бабо, счупи се канелката, виното тече! Тъщата без да се съобрази със партийния му сан: - Бутни пръста бе бунак!

e ,тоя изрод не е по-различен от оня дето рита жени по спирките,щот му прекипяло...давайте ,това заслужават майките ви...

Тъщата е била славянка ...и то злобна.

Тук се сещам за вица: Тате, защо баба бяга на зиг-заг из двора? За теб е баба, за мен е тъща - дай другия пълнител!

Аз

- Тате, тате, пък баба ме ухапа... - Сам си си виновен! Кой те кара да си вреш пръстите в клетката?!

Кофти, сега трудно ще продадат жилището. Ще трябва да се смени килима, а може и паркетът да трябва да се цикли. Пак пари на вятъра.

досаждаш със селски простотии, ходи в кръчмата, черпи някой дано изтърпи да те слуша

Дядото

Не те карам да ме четеш, моето момиче.

за тия които те дразнят до побесняване няма наказание, затова мъжете живеят доста по кратко от жените, отровните гъби

Защо само тъщите и свекървите са проблемни,никой досега не се е оплакал от тъст и свекър!

щото потърпевшите са умрели

щото битите не се оплакват

Щото ние като стане скандал или бием, или си излизаме, а жените дуднат, дуднат, дуднат... докато ги убием и си излезем.

Аз

Самозащита по дефиниция. Осъществил мечтите на милиони...

Аве добре е да се побийват тъщите от време на време, така за профилактика, ама чак убийства не съм съгласен....

ти много ли си стар ,не знам, ами не си и поумнял!

ти що не вземеш да прочетеш нещо от класиците на българската литература??

и новините, боклуци скапани

Не му е било лесно на човека!

агресивно и лудо общество и обича да разделя дори и семейството

викаш партийният секретар на първичната партийна организация по местоживеене ги е скарал? или някой отговорен другар от офето?

Човекът само се е опитал да се спаси от нападналото го чудовище.

нормален ли си?

Ама и ти не се усещаш значи..........

Било е при неизбежна самоотбрана, която го е докарало до временно умопомрачение.

Класически пример за "смесени чувства": когато твойта тъща с твойта хубава нова кола излита бесна скорост в крайпътната пропаст. Обаче пък много тъщи немат шофьорски книжки и на зетьовете не им издържат нервите, както е в случая. Затова, драги зетьове, ако на петата година от брака ви се струва, че от жените ви нема по-лошо, тогава знайте че има - майките им!

че жена ти хойка не е виновна тъщата, виновен е калпавият и е*ач

Кво прай тъщата там?????? ЕДИНСТВЕННАТА рецепта е ВСИЧКИ , ама ВСИЧКИ роднини да не са ти в къщата. Защото като всеки почне да се бърка и да дава акъл - резултата е на лице. Историята за съжаление не се променя. Когато двама се съберат за да създават семейство , трябва да живеят отделно, и НИКОЙ да не се бърка! За справка- " Татул"

да, да отделно, ама ако може да ти гледа децата нали...