Успешно завърши акцията срещу автоджамбазите

Завърши акцията на МВР в рамките на международната операция "Spare Parts" (резервни части).

Обратно в новината

Коментари - Успешно завърши акцията срещу автоджамбазите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо постно ми звучат тези постижения постигнати от десетки служби които се хранят на гърба на народа.

По един открит автомобил се пада на служба- горе -долу. Ако и пожарната се беше включила, можеше още един да открият даже.

Продавам тухли четворки.

2015-ста над 3900 откраднати МПС, 2016-ста над 4100, 2017-ста тенденцията отива на към над 5000, няма да броим за откраднатите отделно хиляди фарове, огледала, джанти и т.н. ...били намерили 11 и акцията била успешна.... Вие подигравате ли се бе?!

Да, но това са возила на западни граждани. Какво значение имат тука возилата на българите, пък били те и хиляди ? Родната полиция пази чуждите граждани. Щото те са западняци, по-горен клас хора. Българите трябва само да плащат - 1.2 милиарда лева годишно, за издръжката на полицията. Която служи вярно на ... виж по-горе.

И по какво си приличаме със западняците? По манталитет, по догоди, по възпитание, по склонност към кражбите ... по какво? А да, ходим на два крака. Също като тях.

Да, ама тези 11 са намерени в прокурори и съдии......И сега ще има едни дела срещу неизвестни извършители....

разбира се, че се подиграват. ти нещо друго ли си помисли? не бива....

"...участвали служители на ГДНП, ГДГП, СДВР, ОДМВР и ДМОС, както и представители на НАП, РИОСВ и на Инспекцията по труда." А ЩЩД участвали ли са?

11 автомобила :) Какъв успех е това? В България 10% от колите са крадени :)

Всички свързани с тази акция трябва да бъдат задържани и проведени следствени деиствия ! Провеждащите тази акция са свързани с авто крадците ! Ако ги подкарат всичките има да пеят свят да им се вие . Авто моргите са 99% само крадени части . А колко са колите с пренабити номера у нас ? Сигурен съм че ако само в София пуснат тайно чужда полиция с няколко наши хубавци на лов за крадени автомобили и части трафикът ще падне за седмица поне с 15 процента .

Не се разбра. Три опела и два голфа, или обратното?!?

а великотърновските автоджамбази докога някой ще ги пази

Случаят приключи! Забравете!

....СМЕХ...СМЕХ...СМЕХ...

И малките деца знаят, че зад всеки крадец на автомобили или части стои полицай. Това, което са го намерили може да се намери двойно повече само в една от автокъщите около Перник. Над 4000 автомобила се крадат годишно в България, а разкриваемоста е около 5%.

Взе ми думата от устата. Цялата пара - в свирката. 11 коли, майтап!

Ебаси , много шум за нищо. Тия "11 автомобила и части на още три коли" можеха да ги открият пред три блока в Перник - при това за няма и час ................ .

ПОДКРЕПЯМ ВИ, МОЖЕ БИ СКОРО УСПЕШНО ЩТЕ БЪДАТ ПУСНАТИ НА СВОБОДА

И ще ги пуснат за пореден път, за да продължат да крадат колите на хората... България, какво искаш...

Все си мисля, че това е работата на МВР всеки ден. Все пак са министерството с най-голямо перо в Републиканския бюджет. Защо си изпълняват съвестно служебните задължения, само ако са наблюдавани от чужбина?

как само наблюдвани от чужбина.... та ако не бяха чуждестранните им колеги да им пуснат секретната информация, че в Olx се продават крадени части как ги виждаш да открият и една крадена кола...

Глупости.И децата знаят къде са крадените коли.Да минат например през Перник!!