Кристалина Георгиева с план тип “Юнкер“ за целия свят

Кристалина Георгиева разработва инвестиционен план, подобен на плана “Юнкер“, за страните от целия свят.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева с план тип “Юнкер“ за целия свят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здрава връзка с пасторалните красоти на някои региони от нашата Родина излъчва физиономията на тази госпожа. Или както се казва аз отдавна излязох от село и направих благодарение на партийното си членство и връзки с ДС кариера, но селото никога не е излизало и няма шанс да излезе от мен. Тази милее за България с една идея отгоре от краля на Свазиленд Мсавати Трети!

Не знам Тая дали като се пенсионира някога,ще миряса.

Ужасно недоразумение отново изплува на повърхността. Защо дразните хората? Тя е една от най - ненавижданите персони в България.Нагла,напориста и безскруполна.Дайте на читателите си глътка въздух с нещо забавно, не им изтъпанчвайте мумии...

нека да се знае че между 10 и 20% от поарите минали през същата банка остават като комисионни за лапачите пардон, експертите И!

нагло същество, нанесло само вреди на България!

Обоснови се

Каква обосновка?С просто око се вижда че е същество!А че е досадно въобще не подлежи на коментар!

Спадна ми, мама и дайбъ!:((((

кой обръща внимание на тази персона

Дърти пръдли, които си помагат с ръцете , когато говорят---имат дълбок КУТКОДЕФИЦИТЕН синдром...:))) Дъ ланцет,1923, vol.2...;)))

"...Днес всички повтарят в хор как Георгиева е единствената на Стария континент, родена за европейски външен министър. Ала премълчават, че мястото е резервирано за представител на Партията на европейските социалисти и засега няма данни ПЕС да е променила позицията си...", из публикация от 15.08.2014 в Гласове под заглавието "Кристалина Георгиева е агент на ДС и ЦРУ".

Айдеее, оправи ЕС, сега света е на ред! После галактиката!

Тая па селяндурка си въобразява, че е нещо!

Стига с тия планове на някакви Капиталисти, Банкери и Лихвари... Населението на Земята е Нарастанало 5 пъти за последните 50 години... Това е причината, всякакви араби и негри да нападат към съседни държави.... Ясно е че ще има войни.. Важното е България да е добре... А най- добрия вариант за война е САЩ, Русия и Европейците срещу араби и негри (силните срещу слабите)( а и за да не се бият брат срещу брата си или братовчеда си)... Така ние, белите хора ще имаме земя за живеене за следващите 200- 300 години докато стигнем до други планети, където да живеят още от белите хора. Араби и негри ще измрат, както са измрели динозаврите и мамутите... Просто защото няма достатъчно Земя и ресурси за всички хора по земята...

Не предизвикат ,,война,, няма да мирясат.Всичко правят против волята на гражданите отЕС

Робовладелската форма на управление ,наречена демокрация. "Власт на свободния човек с роби"-Атинската демокрация. Капиталистът е робовладелец, а работниците роби. Напред български народе

Световната банка е пътник....

Иосеб Бесарионис дзе Джугашвили----е имал доста по мащабни планове!:)) ... Кръщелницата---се излага!;))

А онзи с перчема и мустачките, когото герберските дупетати поздравяват с "Хайл", още по-мащабни! Смятал е да засели Луната с евреите и славяните! Ха-ха-ха!

След провала на избора за Генерален секретар на ООН, който засегна и България, защото ама абсолютно сигурно беше, че ще я изберат, би трябвало поне известно време да помълчи, защото ѝ видяхме представянето и ужасния английски, то не може и да бъде различно, в Световната банка тя общува изцяло с хора, на които английския не е майчин и са по-зле и от нея.

На Сталинка можете само да и дишате прахта и да се гърчите от безсилна злоба. На светлинни години е от вас.

Какво добро направи за човечеството?????????????Лично за нейната кариера ,,да,,

Дай и на българите ма како, те са най-бедни, щото имат само сто и двайсе милиарда по банките.

Господи, ела си прибери вересиите! Цървули нема, гайда иска!

Няма такава новина, няма нищо вярно. Тази глупост може да се появи само в българските медии, собственост на шепа богати овластени глупаци.

Е, нямам думи! тая ни оправи нас и ЕС, а сега е ред и целия свят!

Има нещо гнило и вонящо около тази жена

Това е самата тя.

Тя много помогна на бедна Б-я, станахме мизерни.Ще дават на страни които приемат подлъганите нещастни хора. Докато им ,,крадоха петрола,, всички бяха добре.А на нас нещастните българи,ще ни дадът само хората ,а не петрола.Нашите алчни политици ще започнат да крадът по друг начин,Сталинка подготвя ,,почвата,,

Световната Джанка от Световната Банка се изявява...

Няма ли някой да изхвърли тоя боклук! Дърта мъстия!

Знаете ли колко е населението на бедния африкански континент? 1 200 млрд. и се увеличава! А знаете ли колко е на Северно Американския и Европейския?

Кристалина е сърдита на Боце, че я сложи да мъти пачи запъртъци. Сигурно няма да пусне нищо за България от своя главозамайващ световен план

много неприятна жена, издигнала се с комунистически връзки, забогатяла, какво само ни я набиват в очите като направила много за българия?

Къдрокоска не ми харесва, обаче как нито един баш демократ не успя да се издигне? Толкова ли сте некадърни?

Световна мастия и национален палач - това е определението за селяндурката от снимката. Дано чете форуми и да види как се къпе в националната 'любов'. Боклук!

пак цапат форума със Сталинка!

Чия собственост е Световната банка?

още ли мечтае за "бежански"я та не мирясва?! То не бяха напъни за подобряване на генофонда на българската нация чрез прием на "бежанци", то не бяха истерични доклади и напъни за защита на тия "бежанци", ами сега в плановете се включи и Световната банка! То пък кога ли МВФ и СБ не са били в основата н всички тия "бежански" идиотщини?!

той, планът винаги си е бил на световната банка. тази беше включена в него, не обратното! тя е само пионка, която живее в роля но не си пише сценария

...

Тази толкова ми се срина в очите и продължава да копае.

Четиво за глупаци и малоумници !!

Че тя, Световната банка и без разработките на КриСталинка и отпреди Юнкер се справи отлично и с бедността и неравенството, особено ясно и така силно изразени у нас, че чак ни смали наполовина. А че сме първа спирка пред "бежанците", които не са никакви бежанци, а насъскани срещу европейската цивилизация и християнството ислямски джихадисти си го знаем и без обясненията на КриСталинка и е ясно, че с нейния и на Юнкер планове, ще се превърнем и в последна. Бог да ни е на помощ, и на нас и на цяла Европа: "...Управляващите глобалисти непрестанно убеждават гражданите, че няма защо да се страхуват от "бежанците" и че да се мисли различно е расизъм и ислямофобия. Вместо да признаят, че "бежанците" включват и голям брой привърженици на тероризма и че това е проблем, с който сме конфронтирани, глобалистите се опитват да нормализират тероризма. В Швеция, правителството цели да реабилитира и интегрира пристигналите бойци от ИДИЛ. Осигурява им жилища, работа, образование и финансови помощи, вместо да ги хвърли в затвора. И в Обединеното кралство, кметът на Лондон се опитва да убеди всички, че терористичните атаки са само една интегрираща част от живота в метрополисите...". Това е началната част от статия, публикувана на 14 май т.г. под заглавието "Европа: Картата, която медиите не искат да видите! Тя показва всички атаки и опити за терористични атаки след 2012..." ("Europe : La carte que les médias ne veulent pas que vous voyez ! Elle montre toutes les attaques ou tentatives d'attaque terroriste qui ont eu lieu depuis 2012, PAR THE WOLF LE 14/05/2017). Публикувана е и въпросната карта, както и небезизвестната снимка на Меркел с ислямски терорист.

Молим на Бог.Като направят терористичен акт казват,,че не ни е страх,, до следващият път.Ама винаги целта е обкновенните хора.Досега един политик не се е извинил,че по негова вина се случва,не може да опази собственият народ,а точно обратното,гледа да го унищожи

От къде я изровихте сега тая Сталинка и защо ни занимавате с нея!Да си стои там някъде и без това няма никаква полза за нас освен че е поредната европейска бюрократка!

Където е минала Световна банка трева не никне. Помня как ни "съветваха" навремето - всичко се свеждаше до отпускане на заеми и унищожаване на производства. Сега явно пак се е развихрила а с това правителство като едното нищо ще се набутаме с още няколко милиарда лева заеми.

Мърша!

Логично е тази Г-жа да бъде съдена в БГ за държавна измяна. Тя съвсем нагло си дигна шаката и остави БГ без еврокомисар. Колкото до аналогията с плана Юнкер, не е изненадващо. Нали Юнкер е специялист по пране на престъпни праи, укриване на данъци и еексполоатация на бените. Борисов му кешна милиони и насреща имаме една голяма нула.

метаморфозата на сталинка георгиева от изявен комунист по времето на Тато към отявлен защитник на хищническия чифутски колониализъм(слуга на ротшилдовата чифутско-талмудна клика) е опасна за ПЛАНЕТАТА!!!! Такива като нея-слуги на военно промишленния комплекс на марихуанските терористични щати,трябва да бъдат ПРЕМАХВАНИ физически.!!!!!

това американците - да вземат една неграмотна, незнаеща жена, баща ѝ бил комунист. Айде не се правете на незнаещи комунета. А бащата на Станишев, на Бокова, на който се сетите висш партиен деятел, който има деца те какви са - ни стон ни звук. За тях трябваше да има лустрация, а не за децата на редовите комунисти. Те колко бяха у вас. Най-малко 70%

До преди 3 минути ми беше странно защо едно комунистическо отроче,е на тва место.Толкова голем "ЕКСПРЕС " (хаха) във финансовата сфера ли е то че до него допреха.От 5-6 милиарда маймуни-баш па то.И се чуда от бая време.Значи преди 3 минути требва да съм направил нещо ВЕЛИКО.Ми нищо велико не съм направил.Просто въведох в гугъл "zionism and the world bank"...И от къде на къде ми доде на акъла да въведа точно това съчетание от думи.Ми щото бех подготвен и знаех какво търса.Подготвеноста ми се заключава в това че вече бех стигнал до просветлението че КОМУНИЗМА Е РОЖБАТА НА ЦИОНИЗМА ЧРЕЗ КОЯТО ТОЙ СЕ НАДЯВА ДА ПОСТИГНЕ СВЯТА ХИЛЯДОЛЕТНА МЕЧТА ЗА СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО.А то иначе нащо комунистическо девойче сигурно е голееем ЕКСПРЕС(хаха) във финансовата сфера...Да те ползват за кукла на конци означава да немаш и грам достойнство и себеуважение.Нали не си мислите че таа тъпа коза некой ше я остави да направи каквото и да е-там на тва место. Просто тя е паравана от който некои се нуждаят.Ако приемем че ционизмата(хаха) като източник на проблеми за останалия свят вече...,излиза че тъпата коза е заложила на окуцял кон като е отишла на тва место.Щото нали знаете параваните за кво са.Ми да обират плюнките отправени към теа дето са се скрили отзад.

Отличен коментар!

Отличен, даже много добър коментар според фатмака на ротата! Само отличилият се "ценител" да ни каже коя му е била "другарката" (дн. госпожата) по бълг. език и литература, да го похваля за отличното владеене на правописа на книжовния български език! Е, то не всички, които говорят и "пишат" в сайта и във фейсбук са чели книги, та да го знаят!

А всъщност ако наистина става дума за нещо НАИСТИНА ВЕЛИКО(но не чак толкова велико като "бейк ролс",както се казва в рекламата за идиоти)-това е негово величество ИНТЕРНЕТ.Това според мен воистине е едно от НАЙ-ВЕЛИКИТЕ постижения на хората.Разбира се за теа дето не се страхуват че като ЧЕТАТ некоя буква може да изФръкне от текста и да им извади я око,я да им счупи ръка или крак или...

Извинявам се,"...А всъщност ако наистина става дума за нещо НАИСТИНА ВЕЛИКО...",очевидно първото "наистина" е излишно.Правилното е :"...А всъщност ако става дума за нещо НАИСТИНА ВЕЛИКО...".Но просто се развълнувах и не го прочетох преди да го пусна.Тва е.На всеки може да се случи.Дори и на мен.хаха

Тая дърта мърша била измислила нещо! Да плаща долари на първите държави дето пристигат терористите ,демек санитарен кордон за западните демокрации! А когато друггата изкуфялка ги канеше в германско,нас пита ли ни някой? Тия двете освидетелствани и под ключ в някой псих диспансер до живот!

ало дир, сигурни ли сте че поста и не се превежда главен изпълнителен офицер. изпълнителен директор е много по ниска длъжност. структурата е такава - изпълнителен директор -> управляващ директор-> (наи висшият от управляващите директори е главен изпълнителен офицер, което е кристалина)

Да беше на мястото на наш бойко, госпожата да е асфалтирала по три пъти всеки метър на територията. На жена с такъв размах трябва да се даде една гола, пуста планета с десетина спътника, едит Юпитер, да я организира, подрежда и реформира. Нашата Земя не й е по мярка.

...едиН Юпитер...

Балони, балони, балони.Пиявици и търтеи, лакоми и ненаситни!