Белият дом провежда консултации за евентуален импийчмънт

Белият дом проучва етични правила като възможно средство за подкопаване на разследването срещу Тръмп и провежда консултации за евентуален импийчмънт.

Обратно в новината

Коментари - Белият дом провежда консултации за евентуален импийчмънт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо импийчмънт? По-лесно и по-евтино би било, ако спазват традициите - просто ЦРУ да организират и да го думнат.

do 2god shte go mahnat

колко бързо американците забравиха кулите и се кланят в близкия изток, затова трябва разследване и импийчмънт

Първо цялата статия бъка от грешки. Проучването за импийчмънт се прави от демократите в конгреса.Белия дом изобщо не участва,де факто той е на мушката. Второ-Точният превод за екс-шефа на ФБР фамилията му е Мюлер,а не Мълър. И трето Насименто да почне да преглежда и други сайтове освен CNN за които всички знаят че са анти-Тръмп и про-Клинтън.

Тръмп е един самонадеян богат глупак, който е вреден за Америка и за света

големи некадърници са тия преводачи. Знаят си 2-3 Сороско-Клинтънови източника и ги преповтарят като папагали без изобще да са наясно за какво става въпрос. Па, другари некадърници, да бяхте си свършили пшо-добре домашното и, например, да бяхте изгледали днешното свидетелстване на уволнения Коми пред Сената да видите как им умряха патките на Клинтъноидите.

ЗаЩО ЕВЕНТУАЛЕН, вън копелето от белия дом

скоро май Сибир ще става китайски така ли е мурзилки? ще си седите в Масква и Ленинград

А защо не монголски? Все пак Сибир граничи предимно с Монголия или на троловете грографията Ви е чужда. 1700 км граница м/е Китай и Русия е на нашите географски ширини и е доста населена така, че от там трудно се минава. Опресни си опорните точки и дай някакъв смислен отговор.

монголия е 2 милиона, а китай 2 милиарда

Защо си губиш времето да обясняваш на примати-повтарят в безумен транс едни и същи глупости от години (нищо от това не се е случило), прозто никой вече не ги брусне за слива- по горе типичен представител с "аргументиран" и "смислен" коментар и е по обсъжданата тема:)))

А ти пък ще ровиш по кофите като умре Сорос.

Тази новина завари главния борец с хибридните новини----расим яхърлиев потурлиев---на един паркинг в Берлин!....:)) ТАКАВА ЧЕКИЯ СИ УДАРИ--тоз сериозен мъж---че изпопадаха скулптурите на Брандембугската врата!:))))

спокойно - докато при нас се настанява един такъв общ разум за разбирателство и разбирането ще минат още 999 години . така че , д.т. има въпросителни ? новината на деня .

както обикновено. По време на визитата си в Саудитска Арабия Тръмп е награден с най-високото отличие (такова има и обама) и има съгласувани договори за 110 милиарда, които влизат в сила незабавно след подписването - а в дългосрочен аспект договорите са за 350 милиарда.

И тия договори бяха подготвени кога?...Ще те светна ,преди оранжевият свинктер да стане президентски оранжев свинктер.

тъпако.

За Путkинчетата по-долу: никой не твърди, че Путkин е избрал Тръмп. Путkин плащаше на миризливи (на боярищник) тролчета мурзилки като вас, а то е ясно, че лавина от простотии в интернет влияят на населението. Разлика 1% беше достатъчна за това. И между другото се мазнеха на Тръмп, просто защото го виждаха що за лесно манипулируем бизнес-клоун е той. Това е. Сега обаче въпросът е, че ще го бутнат заради това мазнене. А след това идва ред на Путkин, нали не си правите илюзии, че това така ще си остане в държава, на която военният бюджет е неколкократно по-голям от целия БВП на смръдливата ви Рашка?

ДА СЕ ПРОВЕРЯТ ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ НА БЕЛИЯ ДОМ ПРИ ОБАМА И КОИТО СА СЕ СРЕШТАЛИ С АНГЛИЙСКИ ДИПЛОМАТИ ДА СЕ ОСЪДЯТ С НАЙ-СУРОВИТЕ ПРИСЪДИ!!!

Американската параноя нема край. То беше Югославия, Афганистан, Либия, Ирак, Либия, Египет, Сирия. Тия малоумни идиоти трябва да бъдат изтрити от лицето на земята. По-точно не бедния народ, а управляващи го дебили.

Днес путkинските тролчета мурзилки са много слабо представени какво става бе? Да не са отворили Березка до саветското пасольство, да дават Боярищник на промоция и всички русски свине да се въргалят пияни под бюрата си? Пуснаха ли ви топлата вода?

ти пък сякаш си цъфнал и вързал, панелен талъсъм, довечера са завии с някои по дебела черга, че утре го дават дъждовно

Тръмп не е сгафил с нищо.Просто е засегнал интересите на тези, които управляват света (евреите). Достатъчно е богат и не му дреме на сайдера.

И ДВЕТЕ СТРАНИ СА НАЕЛИ ЗА АДВОКАТИ ЕВРЕИ И СЕ ЗАМЕРВАТ С ЕРМОЛКИ ПЪЛНИ С ЛАЙНА :)) ... П.С. Ермолката, още и кипа или кипа (на иврит: כיפה кипа, мн.ч. кипот, идиш: יארמלקע ярмолка) е традиционна еврейска мъжка шапка

От вчера новото прозвище на тромпо в USA е "оранжевият свинктер" Измислен супергерой който "оправя" всичко....

С ,, ню йорк таймс,, ----даже закъсали фермери в ценралните щати---се гнусят да си бършат ...ДЕМОКРАЦИЯТЪ!:)))

А, че по тази логика Путин ще "назначава" и всеки следващ щатски прецедент, това въобще не им минава през акъла. Ама то да помислят по-далеч от болните си амбиции, акъл трябва. Шорошките пудели у нас с плонжовете си пред люлката на всичките демокрации явно искат да ни убедят, че няма по-добра от американската "демокрация". Добре, ако ви се харесва подобен цирк, дайте и тук да го започнем - какво тук значат някакви си избори, воля на избирателите и да не прекалявам...

Всеки интелигентен и трудолюбив млад човек, дори да е от свръх беден произход, положи ли успешно TOEFL, SAT, GRE стипендия за бакалавър, магистър или докторант в някой Американски Университет и си сменя статута и бъдещето. А нефелните гламави двойкаджии денонощно дращат, белким станат по-умни и по-богати ??? Всуе таваришчи, генетиката е неумолима и жестока наука, тъпанарът си тъпанар и нищо не мож го промени.

Искаше да се изразиш по научно му, но нещо не се случи. За какво става въпрос?

човек не поумнява, прост ли се родиш, прост си оставаш, а комунистите са прости, алчни, мързеливи и агресивни

се загрижили за Щатите ??? Абе нефелни недоносчета, я си вижте мизерния живот на жалки дращещи тролове, с надеждата да се харешете на рашисткото пасольство, белким ви отпусне някоя друга копейка за доза бояришник.

Abu Talib

Байгън от зомбирани автори. Как така ще се съди комунизма, като такъв е НЯМАЛО въобще, нито социализъм.Имаше държавно-монополистически капитализъм, огромен социален експеримент.Тъкмо да го осъвършенстваме, и не ни разрешиха?! И ние претендираме за патент-Novus????опа опа!

Abu Talib

Фашизъм у нас има начиная с първата негова успешна проява-Държавен вестник излиза с дата 14 Април 1916 година, вместо с дата 01 Април. Папата не е глупак и правилно е отредил през 1931 осъждането си. Първият кървав погром на фашистите е на 22 юни 1925 година-срещу отряд Христо Ботев, с Митьо Ганев командир на отряда И Йордан Желязков-секретар. Я си припомнете кого ни натрапваха като първи партизанин и годината - 1941. Така е, след като бКП не познава историята си, понеже я имаха за сигурен и достатъчен трамплин към властта, към облаги от материално естество и разгулен живот?!

В България Местан има доказани връзки с турското посолство, а Борисов - с американското. Даже ходят нощно време там и се крият при необходимост. Никой не ги разследва

а ти да не искаш да идат при решетников в ония хотел със съмнителна репутация като курнелия?

В България трябва да се направи разследване за влиянието на САЩ за избиране на Борисов за премиер и на Плевнелиев за президент. И не само на тях, и не само в България.

дкми

САЩ реват, че Русия се меси в изборите им. В същото време: 1. САЩ свалиха Садам; 2. САЩ свалиха Кадафи; 3. САЩ нападнаха Сирия, за да свалят Асад 4. САЩ свалиха Милошевич 5. Където и да са минали САЩ - съответната държава е в руини след тяхната "демокрация". Да продължавам ли???

ЩАТИТЕ свалиха путлер и освободиха гламавите крепостници от терора на кагебишката мафия.

Тъпанар. Намери си друго поприще. Не ставаш за соросоиден трол.

Abu Talib

Не мога да намеря информация, че по света, по подобие на САЩ са започнали процеси, че САЩ навсякъде е имала намеса в избора на президентите им.Само крале, папа и султан не могат да изберат.Дори и император също така.

Abu Talib

Не могат също така да изберат председател на Дружество за Любителски Игри НОВАЕ, тъй като съм избран завинаги. Няма как, ще ме търпят и това е положението.Но на КПСС мигат да изберат председател, Онзи от Грузия беше техен избор.За това му дадоха оригинална хартия и мастило, оригинална машина за печатане на долари срещу добив на петрол, май че така се установи по време на горбачов. Та той си разписа пътния лист за на никъде с тази констатация?!

Тръмп е ледоразбивач на статуквото в САЩ

Погледнато реално Тръмп не е с нищо по-долу от малоумника Буш-младши, който изкара 2 мандата, с изборни далавери !! Явно много ЯКИ интереси е настъпил, за което глобалните олигарси не прощават !!

Че то от Буш - младши по-надолу има ли ?!

Тръмп...

Обама

Нека американците си вадят кирливите ризи и ги размятват колкото може повече. Това е благоприятно за останалия свят

Тръмп е велик. Разкри от най-високо място, че хамериканската демокрация е ,,агресивно блато от лъжи". Трудно някой може да го изрече по-добре. Ню Йорк таймс, Вашингтон пост и някои телевизии се надпреварват да хвърлят в пространството лъжливи новини и преднамерени коментарии в ущърб на президента. Тръмп няма по-голям враг от демократи/ческа/та опозиция на консервативния елит, която загуби президентските избори в САЩ. А демократите напълно излязоха от реалността с тези разследвания за връзки на Тръмп с Русия.

Тръмп беше 'чичко, пич', после стана 'идиотът,перуката', сега айде пак 'велик'.. Утре следобед какъв ще?

Утре след обед ще бъде в Израел

До къде само стигнаха в антируската си глупашка параноя американските терористи, та нали евентуален импийчмънт може и ще докаже, единствено и само, че тръмпи е поставен на поста си, не от американският гласоподавател, а от кого, от дядя Вова, хе хе хе....

Хората си имат закони и си ги спазват, за разлика от Русия, където законът е Жужака, или който е там бащицата в момента. Само че това вие, руснаците, не можете да го разберете след 1 век престъпен комунизъм и столетия дива азиатщина и крепостничество. Увредени сте генетично, вероятно непоправимо. Дори и у нас хората разбраха, че имат право да гонят управляващите с камъни, когато се оплескат. В Русия това е немислимо.

това със законите и спазването им у любимата ти страна, иди го обясни на убития от хилари нейн сътрудник, хихихихихих

Дрогарете тук мерят нещата в САЩ с кремълските стандарти. Изобщо не им минава през кухите кратуни, че в САЩ тези не минават. Там пожизнени и недосегаеми президенти НЯМА. Бил Клинтън за една свирка щяха да го изхвърлят за малко, та ще простят сговор с азиатските варвари ли? Като е спал с дявола Тръмп, сега ще си плати сметката, а жужака ще тропа с късите крачета и ще квичи ядно, когато Хилъри влезе на бял кон в Белия дом. Тя ще му види сметката на дребния, доста му е набрала. Пък и всеки друг също ще му скрои шапката, най-малкото за назидание, да не си пъха гагата, където не му е работа. То затова сега тука руснаците квичат и ПАК защитават Тръмп, понеже ще им стъжни на бандата на кремълските кратунковци при всеки друг американски президент.

ДО КЪДЕ СТИГНАХА С АНТИРУСКАТА ПАРАНОЯ АМЕРИКАНСКИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ. ДА ИЗКАРАТ, ЧЕ ТРЪМП Е ИЗБРАН ОТ ПУТИН, А НЕ ОТ АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД- НАЛИ ЕДИН ЕВЕНТУАЛЕН ИМПИЙЧМЕНТ ТОЧНО ТОВА ЩЕ ДОКАЖЕ.

После ще взема руско гражданство и ще стане губернатор на Крим. Ще е щастлив с приятелчето му Путлер.

Противоречията в политическите кръгове в света се увеличават за сметка на страданията на обикновенните хора.Тази истерия е толкова безпредметна тя не носи нищо добро на човечеството.Няма значение дали главните герои са Вл Путин Доналд Тръмп или Хилъри Клинтън.Планетата Земя със всеки изминал ден става все по несигурно място за живеене но политиците без значение кои са все по малко се интересуват от това.

Тоест? Няма значение дали избираме държавен глава, който разбира и действа за намаляване на промяната в климата (причинена от овешкия фактор)??? Що за общо и безцелно изказване е това???

sps_hrsf@abv.bg

баци ти у ред ли си? да ти ехрумвало некак, че ако изтрепеш 6 милиарда ше подобриш климътъ и ше намалиш човешкиа фактор? Тръмп, кат президент, може да ограничи замърсяването като изстреля 2-3 хилки от ядрените бойно глави по гъсто населени раьони. С ТОВА СИ ДЕЙСТВИЕ ШЕ СТАНЕ ПРЪВ БОРЕЦ СРЕЩУ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНА Е ПРОМЕНИТЕ У КРИМЪТЪТ. Примерно...........

За перфектния анализ и използвания коректно и точно инструментариум на марксизма-ленинизма-путинизма получавате 30 рубли премия, платими в монета от 1 (един) български лев.

Abu Talib

Абе че то и мен трябва да разпитат, тъй като подкрепих избора на Тръмп за президент, даже го спонсорирах.Абе май че пак шахматни ходове с белите фигури.Някой си, СЯКАШ е новак при тази усъвршенствана тактика. Уменията по джудо и кендо не помагат. Значи, че им трябва нов човек в Red House.

за САЩ и президента Доналд Тръмп, а тя била за Русия и за нейния президент. Толкова много обсебени тролове ми идват вповече. Успех на бригадата еуглени, които се плацикат в блатото на тъпите си мнения.

а ти направо потъна в блатото с излиянието си

чао. гледай да не се задавиш от злоба.

темата е тясно свързана s Хyйло - така се оказа истинското му име

Троловете са двама с няколко компютъра. Заеби ги, те и без това сами достатъчно се излагат!

Мафията около Клинтънови трудно преживява загубата и желанието за промяна в политиката на САЩ. Да е жив и здрав Доналд Тръмп, голямо плюене пада по негов адрес. Значи е качествен, много интелигентен човек. Винаги съм го знаел, сега просто се потвърждава. Дано успее и удържи натиска. Най-вече да е жив и здрав!

То и по Путkин пада най-голямото плюене и осмиване, значи е най-най-добрия. Ай наздраве Боярищник в стаканах

Путкин е на майка ти недоносчето.

Дано се пукне като цирей твоаят кумир и ти със него!Ядейки Макдоналдс и пиещ кола.Най гнусният тип цапал земята някога!

Преди половин година килъри се призна за победена, но всъщност изборите още продължават. Това ще се окажат най-продължителните президентски избори в САЩ. А президентът обама в крайна сметка ще се окаже национален предател, агент на Путин или, най-вероятно, и двете, след както е имал в ръцете си документи за всяка една от коварните операции на КГБ срещу основите на благословената нация, която е в основите на истината, доброто, свободата и светлината, и е направил нищо, повтарям нищо, за да спре или поне да попречи на хибридния агресор.

Панама, Манама, деньги в моем кормане! Ша-ля-ля. Ваш Путkин, пейте Боярищника!

Инфантилно.

обаче колко е показателно - има статии с 5 коментара и статии с 100-200-1000 - когато се изсипят русските писарушки от саветското пасольство. Обаче, милые, вече тази работа не става - с всякаистерия единствено увеличавате подигравките към кремълското джудже. Нормалните оръжия са вечни, за разлика от писане на просотии по форуми, защото потребителите в един момент започват да разпознават посланията на джуджето Путkин и се получава обратен ефект. Всего хорошего. Има ли боярищник? Ако има - по-добре идете се напийте, ако няма - продават в Березка - айде марш!

синема гугу

Обосрался? га-га-га

постепенно към оправяне. Между Тръмп и Клинтон изборът беше нещо като избор между двама психично болни. Слава Богу беше избран леко по-добрият, но все пак твърде лош кандидат Тръмп. За сметка на това той има много свестен вицепрезидент, който би бил добър президент на САЩ след евентуален импийчмънт на Тръмп. А така като гледам Тръмп уверено се движи към такава развръзка. Откакто е станал президент няма седмица без някакви кризи или драми в следствие на неадекватните му действия и изказвания. Въпросът вече не е дали, а кога ще има импийчмънт. Цяло чудо ще е ако го издържат още една година до частичните избори за сенатори през 2018.

Ще има Импийчмънт, ама някой друг път!

Нова гражданска война в сащ?? Супер!!!

Импийчмънт е едно, гражданска война друго. В Бразилия свалиха Дилма Русев с импийчмънт. Да е започнала случайно гражданска война? Най-добре да не коментираш теми от които нямаш понятие, защото изглеждаш смешен.

sps_hrsf@abv.bg

смешниа си ти. реднеците ше се остават мислиш, да ги прават на глупаци и да им се изплюват у лицата с импичмънт. а са го барнали - а масове стребва в юга. ше фърчът скалпове на демократи, черни, крънтъноподобни. не ти се верва? седи гуедай мача.

НИЕ АНГЛОСАКСОНЦИТЕ ВИНАГИ ВЗИМАМЕ ТОВА КОЕТО НИ ХАРЕСА.ПРЕВЕДЕНО НА ЧОВЕШКИ ЕЗИК ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НИЕ, АНГЛИЧАНИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ СМЕ КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ И ПИРАТИ МАРК ТВЕН

Американците избраха по малкото зло оражево старче и сега Голямото зло бабе се опитва да изкара този избор - антидемократичен! ХА ха аха ! Но най-много кефи как българските американци служат с голо дупе на Голямото зло бабе. Рядко се вижда такава кампания в България в защита на "демокрацията" на "Демократичната" партия. Айде - последен опит имате. Тръмп вече е подготвил указа за спиране на паричките за негодниците-тролове.

много по-важни неща за решаване от това да спира парите за хибридната война в интернет пространството. По-важно е в момента да замаже 2-та страхотни гафа, които направи през миналата и тази седмица. Но това едва ли ще му помогне много. Той просто си е непохватен по природа и неспособен да управлява държава. Със сигурност ще продължи да се дъни и в бъдеще и накрая неговите хора от републиканската партия ще му ритнат столчето под краката. Вицепрезидентът му Спенс е много по-подходящ за президент от този клоун. Все пак е добре, че избраха него, че оная комплексарка Клинтън кой знае какви пък каши и простотии щеше да натвори.

Даа!Вие руските жополизци гърмяхте шампанско и основавахте Тръмп общества!Докато не ви показа в Сирия,че руснаците и прехвалените им ПРОсистеми и съюзници терористи са много уязвими за американските шамари!Във вид на томахавки!

А НЕ ЗНАМ ДАЛ В БЪЛГАРИЯ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА КОЙ Е ГЕНЕРАЛ МАЙКЪЛ ФЛИН ??? ... БИВШ ШЕФ НА АМЕРИКАНСКОО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ - ВСЕ ЕДНО ШЕФА НА РУСКОТО ГРУ - ИЛИ НАЦИСТКИЯ АБВЕР :))) ... И ТОЯ ЧОВЕК , КОЙТО ПУБЛИЧНО ЗАЯВЯВА ЧЕ РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ Е ЗАРАЗНА БОЛЕСТ КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗКОРЕНЕНА ГО ИЗКАРВАТ "РУСКИ ШПИОНИН" .... ... ЩИРЛИЦ ЩЕ СИ ИЗЯДЕ КАПАТА ОТ ЯД :)))

Шефа на ГРУ е ,,вор в законе" назначен от управляващата Русия криминална структура!

разбрал. Не го изкарват шпионин, а просто, че има нерегламентирани връзки с руснаците. А това най-малкото не е етично. Не може да флиртуваш с най-големия враг на Америка, нали така рисуват Русия американците. Не може да правиш сговор с руснаците да ти помагат в кампанията за избор на президент срещу друг американски кандидат. Изобщо даже не става дума за шпионаж ама ти откъде ще имаш толкоз капацитет да вденеш това елементарно нещо?

БАЙ ТРЪМП ИМА ТЕРМОЯДРЕНО ОРЪЖИЕ - ВИДЕОЗАПИСИ НА ТАЙНИ СРЕЩИ КЛИНТЪН - НАТАНЯХУ - САУДИТСКИЯ ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК .... ОБАЧЕ НЕ ЗНАМ КОЙ ЩЕ ХВЪРЛИ БОМБАТА - ТОЙ ИЛИ ГЕН.ФЛИН ПО ВРЕМЕ НА ПОКАЗАНИЯТА СИ В КОНГРЕСА :))

Възможно ли е ,,гениалният шахматис..."от Масква да е заложил на куцият кон Тръмп и да се е о...акал again?