Шофьорът от ”Таймс скуеър”: Исках да убия всички!

Шофьорът, прегазил пешеходци на Таймс скуеър, заяви пред съда, че е искал "да убие всички" и че полицаите е трябвало да го застрелят.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът от ”Таймс скуеър”: Исках да убия всички! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се кафъри - следващият път бъди по-точен

Заселилите се в САЩ са все типове, които искат бързи пари в големи количества. Да си спомним златните трески. Консуматорско общество, което смята лъскавите дрънкулки за цел номер 1 в живота. Затова и американските коли ги правят с много хромирани части, да блестят, което не е по вкуса на европейците. Обаче конкуренцията и напрежението между тези консуматори е огромно, просто такава е системата, такива са и хората там. Затова и често има изперкали, които правят масови стрелби и кланета. Не издържат живот в общество, където всеки кораво блъска с лакти другите за да може повече от тях да лапа.

Когато видим Руските и Българските олигарси, произхождащи от Комунистическата власт да раздадат придобитите си богатстват след 1990-та на народа, тогава ми говори за морала на американците, човеченце от град с името на генерал-окупатор!

Това не е новина- поне половината ветерани от Афганистан,Ирак........като се приберат мръдват и си дават парите за психиатри. Почти всяка седмица там някой изкукуригва взема пушката за мечки и глигани и отива в парка или пред някой супер и почва да отстрелва дивеч на \два крака.

сбъркан свят..и отново ще има призиви за толерантност...накрая ще останат само такива индивиди ,като него...когато се въведат сталинските методи,светът,ще стане едно по-добро място за живеене...

абе шапшали, това е америка и там има правосъдие. първо ще го изследват за псичично здраве и, ако е невменяем, няма да го съдят. и обратното. това да не ви е путлерландия.

Тоя е идеалният хамериканец - закърмен с евратлантичрски и демократични ценности...

Хем американец, от мексикански произход, хем евро-атлантически ценности... Ама какъв си интелектуалец!

Е та нали нарихуаната толкова била полезна и нямала странични ефекти.На всички дето я пушите:Забавя ви мисленето перманентно и рано или къснонрешавате да пробвате и белия прах.От там до гроба е една крачка.Връщане обаче няма!!!

СПОКО БЕ , АМЕРИКА НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ - ПРИ ТАЯ РАЖДАЕМОСТ НА МАЛЦИНСТВАТА МОЖЕ ДА СТАНЕ НЕГЪРСКО ИЛИ ЛАТИНО-АМЕРИКАНСКО ЦАРСТВО В БЪДЕЩЕ , НО НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ .... СЪЩОТО КАТО В БЪЛГАРИЯ - ЩЕ СТАНЕ РОМЛЯНСКО ЦАРСТВО С МУТРИ И БЕЙОВЕ ЗА ПАШИ :)))

Ще го опука съда, но интересното е, че при американците не минават никакви жалби. Съдиите им пукат наред. А този щом признава, че е искал да избие всички, значи със сигурност ще му вземат скалпа. У нас няма да му повдигнат такова обвинение за умишлено престъпление и никой няма да го поддържа. А после съдиите ще го осъдят по- леко. У нас има едно снизхождение, което е продиктувано от слабата оперативна работа по време на досъдебното производство. Който е гледал как се врязва хондата в металните стълбчета няма как да не изтръпва. Това е долен изрод, който напада спокойни неподозиращи опасност хора. Много тежка урудия си е това и със сигурност съдът ще го опука.

Не било терористичен акт, а каквп е? Погалване с лек автомобил , а? По-добре да бяха казали, че не е терористичен акт по политически подбуди, защото това си е терор за потърпевшите .

Лека им пръст на горките жертви и кураж на близките за да преживеят загубата. А зверският убиец, ако беше в България, биха му дали най-много едно 10 години, за непредумишлено убийство.

А най-вероятно може и да го пуснат....като онзи таксиметров шофьор от Цариградско шосе,който изби и рани маса народ.

политиците работят много и неуморно за нашето психясване ,използват всички средства ,целта е да не останат изобщо нормални хора .

Като го пуснат ще го направи, освен, ако не му наложат смъртно наказание, защото те американците имат, но махнаха нашето.