Т. Мей не иска шотландско участие в преговорите за Брекзит

Британският премиер Тереза Мей отказа шотландските управляващи да участват в преговорите по Брекзита с ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Т. Мей не иска шотландско участие в преговорите за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук май се очертава бенски сблъсък

ограничени българи. за тях не мислете. те са стократно и хилядократно много по-добре от обрулената бг. там да си роден, но не си, а и много от Великобритания именно заради чергарите заминаха за САЩ. Кой иска бедняка. Виж справка българските политици. навсякъде си назначават - деца на учители, юристи, лекари, зъболекари, а не на обикновените хора. Само можем да мечтаем за качествените им стоки, па макар и да са от китай, турция, кремове, всичко при тях , а и в германия е ок, качествена стока, препарати, всичко, колкото и да плюете, никога не можем ги стигна Великобритания, Германия, а що не и Франция, Белгия. Хората са приветливи, поздравяват те, но пуст език немски в Германия, като не знаеш, веднага в Германия наши турци ти намират работа, ама и тук на камък, няма как да се разберем по турски, английски, немски с кюрда. Икономиките им са за завиждане. Много хляб и торби със сол ще изядем, докато ги достигнем, но няма да сме между живите. В бг животът е непоносим и много млади хора си отиват от този свят. Спокоен ден.

англичаните имат шотландците само за овце на изборите, но дали са познали

Девиза ...Нямаме приятели имаме само интереси той е реципрочен.И другите започват на теб да гледат със същото око.Тоест не искаш шотландци и ирландци да преговарят за Брекзит и в един момент те не искат да са със вас.

Ирландска бира, шотландско уиски. Това е Великобритания. Ха са ги изтървали, ха са останали само на овесена каша - хахахахахх

Ха, демокрацията в действие :) глас народен, глас Божи, ама шотландците да не се обаждат...

Ако не бяха шотландците тази слава и империя беше невъзможна, да не говорим за бизнесаи предприемчивоста. Ирландия-първата английска колония още от 13 век едва се измъкна от прегръдката на Англия след 7 века и още пишат и говорят за "английското робство" и никога напук няма да напуснат ЕС, а ние меките и милосърдните вече ни е страх да говорим за турско робство.

Пладираш да мислим ограничено, а? Само за нашата си копанка? Как предлагаш да я напълним, като гледаме само в нея?

Тая трябва да я разкарат,защото наистина във Велика Британия ще остане само Англия.

Подслушан разговор между шотландски и Ирландски производители: "Мани я тая Мей, оня Хей и бабината им трънкина. Едно свястно пиене нямат у Англия. Да си ходят дето искат. Спираме им пиенето на аванта."

АНГЛИЯ ВИНАГИ Е СМЯТАЛА ШОТЛАНДИЯ ЗА ПОДОПЕЧНА НА КОРОНАТА ТЕРИТОРИЯ!!!КАКТО Е ТРЪГНАЛО,ОТ ВЕЛИКА БРИТАНИЯ,ЩЕ ОСТАНЕ САМО БРИТАНИЯ!!!

Главни букви се слагат в началото на изречението, а не по продължение на цялото изречение. Затова има главни и малки букви, защото обозначават различни неща!

Как от Великобритания ще стане Англия?

Създава условия GB да остане само от Англия и Уелс. Няма да стане веднага, но отделянето на Шотландия и Северна Ирландия ще е въпрос на време. С този референдум англичаните как само сами си го втъкнаха - до гърлото, ама отзад и отдолу.

Женското куче, пребиваващо в Номер 10 забравя, че с шотландците на глава не се излиза. Те са много горда нация. Не случайно римляните строят стената, защото не могат да се оправят с тях. Шотландия ако реши, че иска да е в Общия пазар, ще бъде в Общия пазар и женското куче, живеещо на Номер 10 няма да може да ги спре, ако ще каквото иска да говори в Единбръ или където и да било другаде. Белите англичани от Северна и Източна Англия не могат да разберат едно нещо, короната се обединява насилствено и с кръв пред 1707-ма година. На много шотландци им е дошло до гуша... и Шотландия е наистина друга държава, само човек който не е ходил там ще твърди обратното, и като правна система, и като образователна и здравна системи, като всичко, тя си е по-различна страна. Банкнотите им са различни дори. Това да говори така на шотландците просто скъсява времевия период до момента, в който ще си кажат "стига толкова", довиждане. Същото важи и за Северна Ирландия. В момента, в който върнат границата, там всичко се връща 40 години назад и наличието на граница е една от причините за т.нар. Проблеми, които с 300 зора се решиха в края на 90-те именно с помощта на Европейския съюз. Сложат ли границата обратно, а извън Общия пазар и митническия съюз, Великобритания ще трябва да го направи за да предотврати масивна контрабанда на какво ли не, Ирландия започва пътя към своето обединение.

Прав си , графе, шотландците имат кураж и инат да се преборят с Мей. Освен това имат добра лидерка Никола Стържант , която е не по-малко устата и си занае работата.

Само можем да им благодарим. Благодарение на Великобритания децата ни се гладуват, а са много щастливи на острова, Т.Мей госпожо, можем само да ви благодарим и да ви пожелаем да сте живи и здрави и УСПЕХ в започнатото от ВАС! Не е реклама, а действителност. Дълбок ПОКЛОН!

т.мей(нарочно я изписвам с малки букви) има най-малка заслуга децата Ви да са щастливи на Острова.И не виждам какво има да и благодарите точно на нея и нейната партия,които раздуваха антибългарската и антирумънската кампания...аман от разбирачи и подлигъзици...

Bъпрос - какво е общото между : Т. Мей Ангела Меркел Далия Грибаускайте Марк Рюте Паоло Джентилони Еманюел Макрон Стефан Льовен Aко отговорите че всички те са начело на наи големите европески държави това ще бъде вярно , но има и още нещо , а имено че всички те нямат деца . Hа фона на това се сетих за Матей 7:19. "Всяко дърво, което не дава добър плод, се отсича и се хвърля в огън"

Всяка Не-бричена Лейди, ще иска, млат, индийски слон, да я натиска! Май Гот, от долу Лейди е джунгла! А слонче се кефи и първо я опасва Секретен стаен агент: майор КRКА

браво, тереза, смело напред! от англичани само хубаво съм видял, дано по-бързо направиш брексита и никакво забавяне, оцтъпки и връщане назад! права си!

Или си, проституткта която се е търкалала с диверсан от Англия, на Къра, край София? Я, почакай, чакай, ма, ти, защо не си умрела? Дира, Кой я пусна, Тая? Тук е за нормални хора