Борисов е оптимист за съдебната реформа

По всички теми за съдебната система може да се разчита на мен, но по никакъв начин да не се обслужват политически партии, заяви премиерът Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов е оптимист за съдебната реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАК ДА ВЯРВАМ НА БИРСОВ КАТО ЗНАМ ЧЕ СЛЕД ЦЕРЕМОНИИТЕ Е БИЛ ПРИ БЕЯ НА ОБЩИНА ВЕНЕЦ , СВОДНИКА И ОБЩИНСКИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНА ВЕНЕЦ КАКТО И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ИЗБОРНИЯ ЩАБ НА ДПС И СА ПРАВИЛИ ОРГИЯ С МОМИЧЕТА В ЛОВНОТО СТОПАНСТВО ПАЛАМАРА ДОСТАВЕНИ ОТ БЕЙЗАТ САДЪК ЯХЯ , СЪТРУДНИК НА ДАНС ПОД ИМЕТО СВОДНИКА ЗАЩОТО ТОВА МУ Е СИЛАТА КЪДЕТО И БОРИСОВ УЧАСТВА , Е ОТ ТОВА СЪЕШАВАНЕ ДАЛИ ЩЕ ИМА СЪДЕБНО РЕФОРМА - НЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ.....НО СТАНАХА МНОГО ПО БОГАТИ И БЕЗАТ ДОРИ , БЕШЕ ГОЛА МИШКА СЕГА Е МИЛИОНЕР , ИЗКУПИЛ Е ЦЯЛАТА ОБЩИНА ВЕНЕЦ....Е ТОВА Е РЕФОРМАТА ......

Разбрахме, че тиквуня разбира и от правосъдие?

Има ли нещо , за което Борисов да не е оптимист ?

Пижо пере пари. Пендо плещи приказки.

Бибитко, е един циркаджия, сложен да разпределя кредити и еврофондове към тесен кръг фирми. Герберландия, държава на пиар акции, мачлета и белот.

Тоя виждате ли и от съдебна ''реформа'' разбира та и е оптимист ама неговите две кокошки вчера 100 пъти питаха какво точно разбира от дълбочина на реформата Панов защото явно и те разбират колкото ментора си.. Тежко ни докато свърши това председателство защото ще трябва да му слушаме лъжите и хвалбите непрекъснато на тоя..

всички в нс сте оптимисти, няма що. да ви оставим на минимална, а тогава ще ви питаме, дали сте оптимисти. от високо лесно се говори. а и много еродирани познаваме с висше, по времето на соца завършили и работят в шивашки фирми, а те умни, но така е, за едни бг е майка, за други мащеха и от там всичко е обърнато с краката нагоре. не оптимист за бъдещето на бг, който и да дойде на власт, нищо положително не очакваме, освен кражби, корупция, удар под кръста на определени личности, права и свободи отсъстват думите, рекет, няма бизнес/среден, малък, няма чужди инвестиции, мрак, който е на добре платена работа свързва някак си двата края, а който не 2:2, няма пари за лечение, лекарства, не сме черногледи, но така виждаме нещата, всеки е там за парата и никой не мисли за народа, мислят докато го изберат и след това обикалят света с нашите данъци, но и това време ще секне, младите заминават, не желаят да работят като магазинери, шивачи и таксиметрови шофьори. това е в провинцията, няма ги предприятията, които изхранваха заедно със семействата си 4-5 хиляди души. а капитализъм без пари или това е целта да не могат да ходят, ама пари на заем и пак няма да останат, има работа в холандия, дания и други... за лудо работи за лудо не стой..., но не и в булгаристан

Че то съдебна реформа има ли? Ще повярвам,че има реформа след като видя тиквата и цвинокио в затвора!

а бе хора, в България се строят заводи !!! Пропуснал ли съм нещо?

КОЛКО МАНДАТА ГО ЧАКАМЕ ТОЗИ"ОПТИМИЗЪМ"НА ФЕОДАЛА???

С това чучуло за правосъден министър и коврата вицепремиер реформата пак ще е фиктивна, защото в противен случай всички заедно с дебелия цайсатко отива на тъмно и хладно! БОКЛУЦИ! Прост народ...

Да де - оптимистично е сигурен, че реформа няма да има. Чудно ми е що за чукундур трябва да се, или пък мазохист за да дадеш гласа си за тази марионетка, отново и отново да има възможност, да не изкара и трети мандат от край до край?!

разлепете афиши навсякъде за "национална гладна стачка" и особено около нар.събрание ! от деня на детето 1 юни !

само у нас ли елитът е съставен от тиквари-мошеници и защо плащаме скъпо и прескъпо да ни лъжат и ограбват вече 72 години ? хора,гледате ли се в огледалото или в него няма никой ?!

Проблемът е че Пеевски си е избрал Цацаров за главен прокурор, а Бойко се страхува от тях двамата и мълчи и загробва държавата ни! Кажете нещата с истинските им имена

Ама народа е тотално изтъпял- чете лайняните им медии, търка талони и е тотално изгубен.

Нещо май сте забравили приказкатъа към боко от кокинов - ТИ си го избра ТИ си го назначи....Боко има много направени от него неща дето да се страхува а с тия двамата в едно гърне пърдят така че ще си траят докато и народа си трае..

Ако премиера е оптимист, то това означава, че така е направено, че да няма на практика никаква реформа, защото всички управляващи са национални крадци! Нищо няма да се случи и нищо няма да се постигне с "реформа"!

Само ти си цвете,манго!

"По всички теми за съдебната система може да се разчита на мен, но по никакъв начин да не се обслужват политически партии". Поредните лъжи! Все едно, че не точно той и неговата партия гласуваха против реформите след като се бяха подписали!

Потомъка на цар Калоян Ромеооктон- Спасителя от червената чума -Бойко Комуняроктон е нужен на многострадална България като Слънцето и Въздуха за всяко живо същество!

даааа щом министерският пост го зае клецка цачева (грозното пате) всичко е наред надаи се куре на пияни жени

И аз съм оптимист за развитието на пожарната безопасност ....

Света го осмя , гаври се с него , но на Бойко не му пука!Скалъпи някаква коалиция и е готов за нови пози като шеф на Държавата!Ще се пъчи , ще се дуе и ще ръси пак простотиите си , но някои глупаци ще го зяпат с отворени уста!

оптимизмът е хубаво нещо, но в много от случаите той е свързан с някакви времеви граници. щото всеки популист от енп, риформаторите, цоциалистите, или пък зелените може да каже, че е оптимист за това как след 500 до 1000 години риформите ще завършат с пълен успех и преходът ще е приключил успешно. ама нас какво ни топли това, като ние не сме свръх същества, като тях и няма да можем да видим резултата заедно с тях. не, че им завиждам, де.

И аз съм оптимист, че до края на ноември ще си подадеш оставката - хахахахахах

ИСКАМ САМО РАБОТЕЩИ И НЕЗАВИСИМИ СЪД,ПРОКУРАТУРА И МЕДИИ. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ, ИСКАМ 60 ДЕПУТАТА И 1лв. СУБСИДИИ.ИСКАМ ЕДНО ВИЦЕ НЕ 4, 8 МИНИСТЕРСТВА НЕ 17 С ОГРОМНИ РАЗДУТИ ЩАТОВЕ ЗА ПОСЛУШНИТЕ ТЪПИ И КРАДЛИВИ КАЛИНКИ

ЦЯЛ НАРОД ИСКА ТОВА,АМА НЕ ИМ Е ИЗГОДНО.

Abu Talib

Когато говорим за власт, се разбира власт на държавниците.Частните съдебни изпълнители не могат да се вместят в тази констатация, поради което следва Бойко Борисов да проумее, че тази частна съдебна система е язва в обществото ни.Не може властта да е частна?! Това означава, че тя е рекетьорска формация.Имаме ли частни министри? Имаме ли частна армия или частно законодателно тяло? Нямаме.Защо да се прави изключение от постановката за властта в България.

"По всички теми на съдебната систе- ма може да се разчита на мен...". Това каза ТИКВАТА от Банкя.На глу- пав човек може ли да се разчита?

а бе никак не е глупав. ние с теб двама в квартала не можем да излъжем, а той лъже милиони...

Престъпник ще прави реформа в съдебната система????

Бацето винаги е оптимист когато е яхнал властта и винаги е песимист когато се е изтърсил от нея.

За държавните служители-клетвена декларация за спазване на Конституцията на Република България!! Премахване на всички символи възхваляващи чужди окупационни войски, агенти на чужди държави и откровенни предатели на България!! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!! НАРОДЕ???? ГЕРБ не са просто резервния отбор на Путин, те са най-голямото постижение на КГБ/ДС след дпс за целия преход! БойКОЙко и ДПС-дружба завинаги!!!! Защо ни е бсп след като достойно ги заместиха от герб!!! Свинян Беевски е главният закупчик на путлер в БГ!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Това е временно явление простотията да управлява, заплашва и краде!!! Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски=моделът КОЙ!!!

Бойко е руски агент! -Това е доживот!Уникално прост и неграмотен! -И това е доживот! Страхлив селски тарикат! Става само за теляк в банята в Банкя! Скъсване с руските проводници на Путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-ска политика! ЛУСТРАЦИЯ!! ДЕРУСИФИКАЦИЯ!! ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!! НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!! Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено "кучето" за липсата на правосъдие!! ВСЕКИ държавен служител(от чистачката в селското кметство до президента) да подписва клетвена декларация за принадлежност или НЕ към тоталитарните тайни служби!! При постъпване на работа ВСЕКИ прокурор,съдия,следовател,МВР шеф,на ДАНС и т.н. да подписва и имуществена декларация-на определен период,примерно 2-е год.да се проверява дали има несъответсвуващи на годишните му доходи придобивки-справка Румъния!!!Ако има нередности-дело,съд,присъда,конфискация,затвор!!!

Логика .Угоден е на север и на запад но не и за нарада си

Нали по време на предишния кабинет каза, че е завършил съдебната реформа? Защо ще я прави отново? Тогава ли е излъгал или сега? Избирателите му не ги ли следят тия работи? Как коментират логореята му? Комплексите и тъпотата му?

Abu Talib

Борисов не е юрист.Това го кажете на Цветанов, той поне е юрист.

бб е най-големия лицемер в България ,но ще изкара още хиляда мандата ,защото евр.ейската.мафия знае как да си го използва за унищожението на бг държава .

Досега мандатите само ги започва,но нищо чудно някога за започне и да ги изкарва.

Рейтинга, на Тритиеманда, с Всяка минута ще се дига

Бойкоооо, тази съдебна реформа я дъвчеш от 10 години и нищо не можа да направиш.

да ще му помогна на Бойко вярно говори

пречели му малките партии на далаверите и му показват супер кирливите ризки, защото не са били във властта и нямат прегрешения, за да ги хванат с цецо подсъдимия и да ги "разобличават". Крадците и разбойниците ще преценяват съдебната система, хайде моля ти се!

Кмета Ристо е с коса от Бате бойко В бързината, му е лепната накриво Грешка, на Музеята ,"Мадам тиксо" А Путиниста пак ще лае и за друго

АЛОО, Г-Н ГЛАВНИ ПРОКУРОРЕ, АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ДРЪНКАШ ДВОТИИ, ЩЕ ПУБЛИКУВАМ ДЕЛО 17635 ОТ 2013 Г. ПО ОПИСА НА СГС, ЗА ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ РЕЗИЛА НА ПРОКУРАТУРАТА. ОСВЕН ТОВА, ЗА ДА НЕ ТИ ДАМ ВЪЗМОЖНОСТ, ЗА "ТВОРЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ" ЩЕ ГО ПРАТЯ И НА "ЕК ПО ПРАВО И ВЪТРЕШНИ РАБОТИ" , ЗА ДА СЕ ВИДИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ РЕЗИЛА НА ПРОКУРАТУРАТА, МВР И СЪДА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ЩОТО ТОЧНО В ТОВА ДЕЛО ЛИЧИ ЦЯЛАТА, НЕКАДЪРНОСТ НА ТРИТЕ ИНСТИТУЦИИ!!!

Оптимист е,че с Пееф още дълго ще лапат охранявани от Цацата.

По- добър, от Цв.Цв-ка, и несравним, с Цацата. Марли, злагаш се баба!

Бате Бойко, ако си решил да правиш съдебна реформа, първо ще ртябва да изриташ дебелака. Кой и защо го пусна в Брюксел, та от там да се оправдава, и да плюе по честни и почтени хора? Той е срам и позор за нацията. Знам, че ти можеш да го направиш, та на хората да им олекне малко.

Бил оптимист за съдебната реформа? Оптимиста е зле информиран песимист! Как ще реформираш един съд в който съдиите са с изкривен морал и чуство за справедливост! Как защитени с имунитет съдии свикнали да търсят вратички в закона за да го заобикалят и прилагат превратно според далаверата ще се реформират? Точно Бойко и неговите хора създадоха тези вратички в ГПК и редица закони като този за енергетиката на пример. Този съдебен рекет от топлофикациите се дължи точно на неговите поправки! Затова мълчи като шаран по въпросите за топлофикациите. Днес ми връчиха поредното заповедно производство за рекет! Време е за разплата! Идва видов ден!

карам си аз (лекичко) новата си s класа (2016 модел) и си мисля: "27 години само оптимизъм лъха по всички теми и проблеми. големи сте офце сите... продължавайте да им вервате! продължавате да ходите на "избори" и "гласувате", мислейки си, че нящо зависи от вас, плъхове нечистоплътни... плъхове плъхове избират... вие какво? да не би да си помислихте, че ще избирате орли или ястреби?"

МАЧКАЙ ПУТАЦИТЕ,ДЖЕНЕРАЛЕ!

Ей Борисов , голям ЛИЦЕМЕР си. Добре ,че народа е прос и лесно го подвеждате с Цветанов и си плетете кошницата с лицемерие. Дръжте се мъжката ,стига гейски номера

Т.е. реформа няма да има.

КАТО ЗНАМ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА ОТ ВЪТРЕ НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НЯКОЙ ДА Я ПРЕУСТРОИ !!!

Тук няма кой да направи съдебна реформа. И управляващата коалиция и опозицията в лицето на бсп са едни и същи главанаци. И двете са групи са като дупе и гащи с дпс, нищо че иначе обичат да се врънкат. Нилкой няма никакво намерение да пипне модела КОЙ. А пък за гюавния прокурор дори не си заслужава да се говори, защото ще излязат няколко страници само с цинизми. Италиянската мафия може паста да яде, ако я сравним с нашата съдебна система.

Зад тая тиква, винаги, има друга, с гръб стои Без нея, тия Мегранти, помитат наште Огради "Началника" я мисли, и Партриаршето я варди!

ай сиктир бе, най големия престъпник щел собственоръчно да преустрой съда ...радост в къщи

С тия нещастници некадърни,няма да ни бъде.Хвани едната/по-дебелата/,удари другата

Царят отдавна е гол , но някакви задкулисни кръгове упорито и системно продължават да внушават на "племето" че виждате ли, Борисов е най-приемливият вариант за премиер и че ГЕРБ няма алтернатива,а всъщност е точно обратното- това е възможно най-крадливата партия, ако може въобще да се нарече партия.

Празни приказки за наивни хора. Не напразно му викат Пинокио.