Задържаха за 72 ч. мъжа, нападнал жена в Бургас

Районната прокуратура задържа за 72 часа Живко Кючуков за причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди на възрастна жена на спирка в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха за 72 ч. мъжа, нападнал жена в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нямаше запис и не се раздуха случая сигурно нямаше въобще да му повдигнат обвинение.

Поредния болен неглижиран от държавата няма начин да не изкупи греховете на властващите които всячески се опитват да се правят на ''загрижени'' за хората.. Жалко и за жената, но и тя като момчето е неглижирана от държавата така че както се вижда най онеправданите винаги ще служат за забърсване на зад,,ци на властващите..

35 г живях при соца не бях виждал такова деяние. Не бях виждал и ровещи в кофите,както и чужди войници по пътищата. Когато се прибрахме в къщи не заключване и дома ни стоеше отключена често денонощно. Често съм помагал на непознати възрастни с тежък багаж,а този извод изрита жената като животно!Няма да ни бъде !

Стига с този соц,бе колега!Да изроди се обществото.Управляват ни изродените синовете на тия,които управляваха и при любимия ти соц.Нищо не се е променило,освен,че сега крадат повече!

Факт е, че соца бе по хуманен,и лафа,че сега управляват синовете е изтъркан и неверен! Демокрация ли е у нас? АКО НЕ,ЩО ИМА ИЗБОРИ?

Този неандерталец заслужава само турски затвор да го онодят и повече няма да посяга на никой.

Няма държава - няма ред!!! Цари наглост и анархия. Върхушката се вози в бронирани скъпи лимузини и има охранители и целият и лукс е платен от нас. Спомням си как полезните идиоти скачаха на демократичните митинги! На тях честито! Честито и на патриотите украинци! То бива идиот, ама....

мъж..?..тази дума трябва да се използва по предназначение...

Готов съм да платя колкото е нужно, за да може този да яде бой на почивки в ареста до припадък!

Нали беше луд? Или като се вдигне шум и чак тогава органите си вършат работата?

Няма мъже в тази държава да му теглят един бой. Затова един ден ако сега е жена на годините на майка ви, баба ви, утре ще е дъщеря ви.

Лесно е да пишеш глупости пред клавиатурата на компютъра, но ако си там и наистина се опиташ да му теглиш един бой на тоя шашкънин какво ще стане? Ако извади един нож и те намушка, както един намушка Багата (доказан як побойник от състезанията по бой), ще лежиш в болницата (ако си жив) и ще има да мислиш по въпроса. Разбира се би могъл той да те пребие, но и в двата случая ще е в по-добро положение от тебе. Оптимистичният вариант е ТИ да го пребиеш (както заслужава) и тогава да те осъдят за хулиганство и нанасяне на телесна повреда, тъй като ти НЯМАШ ПРАВО да раздаваш правосъдие по улиците. Затова пак помисли преди да пишеш глупости из форумите и да призоваваш ДРУГИ да извършват това, което ТИ не смееш да направиш!!!

Хареса ми реакцията на раята на спирката -2 мъже се гледаха като скопци , един не събра купажа поне да дръпне изрода за ръкава и да се опита да го обуздае ...робска психика, гнусно !

Много си смел(а) от тук, зад екрана! И моята психика зад екрана НЕ Е РОБСКА! ;-)

Скачаш , защото сам разбираш , че и ти би мълчал като онези .

Чакам подробно обяснение както от извършителя така и от група изтъкнати психолози за ПРИЧИНАТА ЗА ТАЗИ ПОСТЪПКА.

Само връщане на смъртното наказание и последващото екзекутиране на осъдените лица, ще окаже необходимия възпиращ ефект вьрху тежката престъпност в държавата.

Моето виждане е, че предложените от теб мерки, ще доведат не до възпиращ ефект, а просто ще намалят (поради изтребването) количеството хора, които се занимават с това и няма да им позволява да се увеличават непрекъснато, което ще позволи на останалите нормални хора, да спрат да се тревожат непрекъснато за живота си или собствеността си. Но пък тогава ще залитнем в другата посока. За всяка дреболия, която даже ще е различна от нападение, грабеж, убийство и т.н. ще почнем да прилагаме същите мерки. Както и ще има хора, които да злоупотребяват с такива мерки. Надявам се, ме разбираш правилно, че утопия няма да има никога на този свят. И според мен сме му изпуснал юздите отдавна с въпросната престъпност. Навремето, затворниците са ги ползвали, за да извършват задачите изискващ тежък физически труд, за коиот не е необходимо никаква интелигентност, което сега е невъзможно, заради механизацията и нуждата от образувание.

Няма смисъл от връщане на смъртното наказание. Законите у нас не се спазват. Само да си хабят пръстчето да гласуват.

Вън европата и нейните продукти, отпадъци, агенти и зомбита от Балканите! Да живее Блаканската Федерация: --------------------------------------- Албания Босна и Херцеговина България Гърция Косово Република Македония Черна гора Сърбия Хърватия Словения Румъния Турция ...............

Ти да не си брат му на тоя от ареста?

В Германия за същото-6 години,а сега да видим нашето правосъдие...

Да се възстановят трудовите лагери.Там ще си заработват и храната и кавото имат да плащат,а не да ги хрантутят тези изроди.

ка може такова нещо? вместо да му дадат орден стара планина, те ще го държaт цели 70 часа

Е един кандидат да пее Радка пиратка в пандиза

Защо изобщо изроденото нещо е било освободено след първоначалния арест? "Компетентните органи" изобщо съзнават ли грозотията и безотговорността на деянията си? Нападнат е възрастен човек и кой знае колко млади хора са станали свидетели или са узнали за случилото се!...

Няма спор...деянието е нечовешко , справедливо предизвиква реакция за саморазправа,линч или тотално физическо унищожение на този дебил ... Но аз , предлагам много по справедливо и най-вече ...извинете ...практично възмездие.... Вътворяване в ТРУДОВ ЛАГЕР ,В КОЙТО ДА БАЧКА,БЛЪСКА , ПО 12 ЧАСА ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ,ВАЖНОТО ДА МОЖЕ С ТРУДА СИ ДА ИЗКАРВА СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО,ОБГРИЖВАНЕТО И СТРАДАНИЯТА НА ТАЗИ ЖЕНА + СРЕДСТВА ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ПРЕБИВАВАНЕ. Този трябва да е ПРИНЦИПА в нашето НАКАЗАТЕЛНО ПРАВОРАЗДАВАНЕ !

Призовавам немите и пасивни свидетели на това гнусно деяние да престанат да се страхуват, да се събудят, да помислят, ама сериозно и най-накрая - да отидат и дадат показания!! Така може би ще изимят срама от себе си.

в затвора този изверг за 10 години МИНИМУМ!!!!!

На 27.10.2016г.циганинът Светослав Стойков изрита по стълбите на берлинското метро ,и то в гръб,жена.Всички си спомняме деянието на мангала-комплексар!Миналият месец прокуратурата в Берлин съобщи,че освен за тежка телесна повреда,Манго ще го съдят и за два случая на ексхибиционизъм.Грози го затвор от 6 месеца до 10 години.Айде сега открийте разликите!!!

Чакай, нека го осъдят швабите, тогава ще говорим! Няма голяма разлика между нашето и тяхното правораздаване. Нали нашите през 90-те от тях преписваха законите. Пък и преди да влезем в ЕС, трябваше пак да ги синхронизираме с техните и...... ето резултата, станаха еврогейски. Така , че изчакай, ще бъдеш изненадан..... дано не съм прав.

Нашите закони са писани и одобрени от същата Германия за която бълнуваш.

Задължителна кастрация! Що за получовеци са отгледали / възпитали подобен изрод?!

'ко стана ся? Прибрахте го за да не дойде народната любов? Защото разрешите ли едно разчистване на сметки народа може да вземе да се събуди и да изчисти и ония 240...

Когато беззаконието се превърне в закон - истинските хора взимат властта в свои ръце... П.С. И това ще стане!

Преди революцията от 1989 на тоз изрод в милицията щяха да му откажат всичките стави. 1985 г. в квартала хванаха наркопласьор. Баща му бе началник, веднага се обажда в РПУ - е, освободиха го, но без един бъбрек.

Изродчето веднага да бъде въдворено на о-в Белене,където има много работа за вършене. След като си изпълни нормата може да му осигурят "масаж" на задните части -все пак трябва да има и удоволствия.

бяхме нормална държава този до сега щеше да е осъден и да лежи доста дълго време. Станахме по зле и от третия свят.........

защо само е задържан, като има неоспорими доказателства за престъплението му. Кому е нужно сега да се разкатават едни дела, излишни пари (някой да защитава отрепката), при положение, че е ВМЕНЯЕМ И ВОНОВЕН? По бързата процедура и в затвора да му разпорят седалищните части!

Едиствената милост за г-н Кючуков е доживотна работа в урановите мини на хляб и вода!

Обесете го, да виси поне 2 седмици за назидание, като преди това го продайте на органи, а парите от тях на пострадалата.

martin

ПУТИН Е ВИНОВЕН. Няма казарма,няма контрол ,няма проверки,,няма ревизии,няма общество,няма ЖЕЛАНИЕ-----ТАКА ЩЕ Е ДО КРАЯ НА СВЕТА>>>>>>

до края на България

европейците му обръснаха главата и го направиха престъпник! сега сигурно ще му обръснат и задника и ще го направят и истински европеец - гей! нали така , а? айде да гласувате за европата! и всите да станете европейци!

а ти в Сибир ли си, пиещ Боярищник и рецитиращ стихчета за Путkин с любов?

TI NAISTINA SI KUKU , BOKLUK NEIZMETEN

Не разбирам какво общо има ЕС с такива простотии отиди в германия, холандия, австрия и такова нещо няма да видиш

....Никакво Задържане ! ! ВЕДНАГА ДА ПОЧВА ДА РАБОТИ ЗА ВЪЗРАСТНАТА ЖЕНА ... ДО КРАЯ НА ЖИВОТА И ....

муахахахахахаха... яко почне да работи за възрастната жена, живота и ше бъде много кратък.

Все коментираме и се възмущаваме и все продължава едно и също. Държавата не е способна да се справи с престъпниците и идиотите като този от Бургас. За да няма престъпност, трябва да има страх а той е отречен защото вече живеем в демокрация. Така че нещата ще продължават по старому не се знае докога. В Зап. Европа има нации които са организирани и послушни, там има респект към управлението. У нас, при руснаците и изобщо в Изт.Европа сме диви и непокорни, затова трябва да играе тоягата. При руснаците тя играе отдавна, при нас за съжаление не. Призовавам към жестоки наказания и да се съобщават по медийте.

Нядявам се безучастните свидетели на случилото се, да се събудят и да дадат показания пред съда, че да го осъдят тоя. В противен случай с овчедушието си утре да не окажат на мястото на жертвата.

Какво му се чудят на тоя боклук? Дело по бързата процедура, да лежи поне 1-2 години и най-вече да заплати изцяло лечението на жената, като се почне от леглоден в болницата, интервенции и се стигне до рехабилитация.Здравната каса не е нужно да плаща, защото не е злополука или случило се заболяване, а насила предизвикано, разходите да поеме виновника!И ако имаме истински съд, жената би трябвало да получи за влошеното физическо състояние и мъките дето ще изживее, поне десетина хиляди компенсация от виновника.Кат е толкова ербап, що не е отишъл пред някой нощен клуб да рита гардовете?Ми да се пробва, па да гледаме резултата!

Из интернетпространството има организиране на линч на този изрод. Кога и къде. Искам лично да му счупя таза на този идиот.

Милицията ще я търсите със свещ, и боя ще го имате за хуманна прова и метод за възпитание!!! Толерантността, не е лоша, но НЕ ВЪЗПИТАВА.

Да възпитаваш едните не е достатъчно, възпитаваш добрия в толерантност , да не се сърди на лошия--- добре!! Но как да възпиташ лошия да е толерантен към лошите ли --- ??? ЛОШИЯТ МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПИТА САМО И САМО С ЛОШИ МЕТО. О.О .ООДИ--- МАКАРЕНКО!!!

Средна телесна повреда ли е счупване на таза?

Средна е, щото не е на прокурора майка му!

Тежка телесна повреда е постоянно осакатяване - ампутация на крайник, например. Правилна е квалификацията. За средната телесна повреда наказанието е затвор до шест години. Проблемът е, че нашата съдебна система не прилага толкова тежки наказания. Затова трябва съдебна реформа, каквато няма воля да бъде направена.

но при възрастен човек може да се стигне до фатален край поради свързани със счупването последици. Съдебно-медицинската експертиза в РБ реално е безнадзорна и безконтролна. Пишман експерти съчиняват фантастични глупости, които са в пълно противоречие с медицинската наука и практика.

И защо я е ритнал този урод?! Нали са го разпитали вече?! Да го сложат на стълбите и да му набият един шут в гърба, че да се сурне по стълбите. Тая баба си е заминала с тази травма и това за нея е тежка, а не средна телесна повреда. Аман от уродливи създания в тая държава, ама като няма правосъдие, така ще е.

Добре, ще чакаме да кажете какво е станало след 72 часа. Това е важно, затова моля, не затваряйте темата на 72-ия час. Даже ако ще го пускат, не е зле да знаем малко по-рано за точното място и час. Добре е да го почакаме там, за да го питаме защо прави така!

Добре,че е арестуван. В тази връзка се замислих за адвокатската професия.Той ще си наеме адвокат.И ще е интересно да чуем пледоариите на този адвокат.....

европата и демокрацията ни ритат, крадат, осакатяват, тровят, еврействат и трепят вече 30-тина години! и кво ? нищо! сега комплексираните ще си го изкарат на този нещастен продукт на демокрацията, Австрията, германията...

Дам, на мързеливите и глупавите все някой ви е виновен, европа, рептилите, сорос и прочие. Иначе на путин дъщерята в Холандия, на лавров в САЩ на нинова синчето и то и прочие и прочие. Щяхте да сте смешни, ако не бяхте жалки.

добре бе Мирча Крищан. Ти друго незнаеш.

Хайде съдете го този изрод! Не се мотайте!

Не знам дали това, което и е причинил, на нейната възраст е средна телесна повреда...

А аз се зачудих,дали счупен таз трябва да се води средна телесна??????