ДАНС погна за корупция общинари в Асеновград

Разследване за корупция срещу длъжностни лица от община Асеновград провеждат служители на ДАНС и икономическа полиция.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС погна за корупция общинари в Асеновград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Община Асеновград е сред най-корумпираните общини в България. Там се въртят много пари и много интереси. Едно от последните действия на общината, зад което също се таи корупционна схема е смяната на световно известната сертифицираща организащия TUV NORD с никому неизвестната и наскоро регистрирана организация СИБ (Сертификация и Инспекция България). Говори се, че собствениците на СИБ (Вилко Георгиев и Антоанета Сидерова) са в близки отношения с високите йерархични нива в общината. Естествено всичко това като "услуга" към СИБ не става безвъзмездно ! Община Асеновград е направо затънала в корупция !

Ади ВА ? Ко да кажа за наща? Корупцията е заложена в обществена поръчка, с възлагане, без обявяване. По рано това ставаше с поръчки до 50хиляди лева. Сега няма таван и всичко се обира от партийни фирми. така, че ДАНС няма нужда да търсят. Достатъчно е като видят багер да проверят как стоят нещата.

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!ТАМ КЪДЕТО Е НА ВЛАСТ ГЕРБ,ТАМ ВИНАГИ ИМА КРАЖБА И ДАЛАВЕРА!!!ДА СЕ НАСОЧАТ И КЪМ ДРУГИ ОБЩИНИ!

Пазете им човешките права. Демокрация. Нкакви имена, без уронване на доброто име, нищо че са докзани крадци.Не дай си боже забрана за търговска дейност .

не е ГЕРБ,БСП са на власт тук.не че има разлика де

Досега съм чел поне 50 публикации с глагола "погна"!?Е,и какво от това, то и Масларова я погнаха и Бисеровв и ШИши и кой ли не иииии?!Едно голямо НИЩО!!Ами нали кмета и общинските съветници са повечето герберуни, нали се молят в една църква, църквата на банкянският престъпник?!А стига ни стряскахте, както винаги, нищо няма да стане,докато плондира прокурор, посочен от Пожарникаря е там, докато има дръжки на микрофони като вас, който и да погват, все тая, тъпанари герберастки, не журналисти....

Комунисти и русофили проядоха тялото на майка България.

Кои са те,бе Емо, другаря Борисов, другарката Цачева и още хиляди комуняги-милиционери, пребоядисани вече като герберуни?!

Където има комунисти така е.Народът още през 1992г. не разбра, че това са бандити и крадци.

София и парламента кога?

Простия народ допусна комунистите до властта и сега сърба попарата им.

Ясно е че са комунисти.Те са по рождение клептомани.

Комунизма беше сменен, като система през 1989г.след това с усилени темпове започна да се гради Капитализма. Корупцията е част от капитализма, така се натрупват капитали и се оформя върхушка капиталистическа,която да мачка вас бедните и простите.

А кои бяха крадците и корумпираните, бившите комунисти нали.

Aз не съм антихрист и никога няма да бъда. Аз не съм терорист и никога няма да бъда. Аз не съм маоист и никога няма да бъда. Аз не съм КОМУНИСТ и никога няма да бъда. Аз съм просто човек. Обичам твоето лице,обичам земята,обичам моите деца,обичам свoбодата. И мразя всеки,който ми пречи да бъда човек.

Където царуват комунисти и турци в обща далавера е така- и това е 2-ри мандат!След още един мандат може да се погребе тоя красив град!

Само аз ли забелязвам, че Прокуратурата и ДАНС само "погва", "влиза". "проверява", "разпитва" но ефекта е нулев. Питам се каво стана с влизането в КЕВР, НЕК, Топлфикация, Миниците и т.н..??? Отговора е: НИЩО НЕ СТАНА.

А в София кога?

ЕЛАТЕ НА ПРОВЕРКА И В ОБЩИНА ПЕЩЕРА , ЩЕ ОТКРИИТЕ МНОГО НЕРЕДНОСТИ.

Не е зле ДАНС да разшири кръга. Коруцията на Асеновградските общинари ми звучи екзотично на фона на мащабните действия на общинарите от по-големите градове. Но там е опасно да се пипа, нали?

Те погнали ... хахаха а хванаха ло някого?

Много хубав град със страшно много боклуци хора. Полицията не върши абсолютно нищо, всеки мисли, че е безнаказан и си прави каквото си иска.

Със сигурност има корупция в община Асеновград, както я има във всички общини в България.Но големите пари са в ръцете на министрите. Нека ДАНС тръгне след Лиляна Павлова. От нея пари може да се намерят за увеличаване на пенсиите без да се пипа държавния бюджет. Началникът и не трябва да се разследва сега. Него трябва да го емнат след 30.06.2018 г. , когато се очаква да падне това правителство. Тогава средната заплата наистина ще стане 1515 лева.

Погнаха ги, обаче няма да ги хванат.

Това, което се случва в Асеновград е чудовищно! Няма аналог!

Особено кръговите движения които измайстори Светлозар Шуманов.

Шуманов ги измайстори ,ама друг път. Направи ги гербаджийския депутат Грудев ,кога бе кмет. Ама от къде вярна информация у трол.

А кой ще погне ДАНС?

Защо само в Асеновград ? Само там ли има корупция ?