Карадайъ: Без ДПС няма стабилност и сигурност

Без ДПС няма стабилност и сигурност. Това заяви лидерът на ДПС след митинга в Джебел, на който страстите твърде много се нажежиха.

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ: Без ДПС няма стабилност и сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че трябва да се направи паметник на душманско-османската извратеност през 500 годишната окупация на българските земи.., от предците на днешното дпс!

Предварително да се застраховам, че не съм фен на оп и не съм фашист. 50:50 виждам нещата. Моя приятелка/помакиня, така иска да я наричаме/ ходи при двете си лели в Бурса. Едната много богата, а другата много бедна. И тъй като приятелката ми беше много въз красива, тогава са я държали да не я откраднат. Другият случай е по интересен. Моя позната, работихме заедно в една стая също ходи в Туркие. И тя беше красавица, българка. За един ден са й ушили кожуха. Преди демокрацията, някъде мисля, дано не греша през 1978. Тъй като по това време се чакаше с дни за златен пръстен , решила да си купи от Турция, но парите не и достигнали. Била е заедно със сестра си и си говорили на български език. Продавачката като чула и им махнала с ръка да почакат. След излизането на всички клиенти заключила вратата и прегърнала двете българки. И знаете ли какво им казала: Ако разберат, че говоря на български език ще ми отнемат магазина и така дала златен пръстен, колкото пари е имала колежката ми. През 20 век, но винаги е имало и ще има недоволни : от фашизма, от комунизма, от социализма, от възродителен процес, от много знайни и незнайни неправди по света. Национализъм не само у българина, но и при други националности също има. Както казва моята снаха навремето, като искат да ти намерят кусури от всички положителни качества ще намерят най-лошото, за да те унизят, изгонят, прокудят и пр. От политика не разбирам. Все ми е тая, кой ще ме управлява. Нямам роднина горе в Народното събрание. Без някой да ти даде гръб в бг не става. Пълна лудница е тук и да си здрав ще те разболеят,

това свое изявление,че ФАШИСТИТЕ СА ДОШЛИ НА ВЛАСТ Карадайъ за мен нарича ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ПАТРИОТИТЕ!!!Нима НИЕ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГО ТЪРПИМ ДА НИ НАРИЧА ТАКА???СЪД ВЕДНАГА ЗА ТАКИВА!!!ЦАЦАРОВ ДА НЕ СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ,А ДА СЕ САМОСЕЗИРА

Ако си мислиш, че имена са сменяли само комунистите и че са се сменяли само в България и само през 20 век, дълбоко се лъжеш. В самата Турция съществуват десетки народности, някои от които християнски, но няма нетурски имена. В Гърция имената на всички българи с сменени с гръцки още през 1912 г. В Македония българските фамилни имена на -ов и -ев още преди много десетилетия бяха сменени с -овски, -евски и т.н. Колко българи има в Румъния с български имена? В Украйна в 21 век сменят имена като Елена с Олена и Владимир с Володимир, дори самия украински посланик е преименуван от Никола на Микола. И т.н. и т.н. Освен всичко друго, някакси незабелязано мина смяната на старите мюсюлмански имена /отпреди 1985 г./ с нови по турски образец.

ДПС Валери Цветанов. 03 май 2010 Софийската градска прокуратура внесе в Софийския градски съд обвинителен акт срещу бившия земеделски министър ДПС Валери Цветанов, който бе привлечен като обвиняем за 35 незаконни замени на земеделски земи. ДПС Петър Ангелов. 07 юни 2013 Прокуратурата ще поиска снемане на депутатския имунитет на народния представител от ДПС Петър Ангелов. Ангелов е привлечен като обвиняем за участие в престъпна група и данъчни престъпления в размер на над 4 милиона лева. ДПС Христо Бисеров Заместник председател на 42-то Народно Събрание, Председател на Правната Комисията и Заместник председател на политическа партия ДПС- обвинен в пране на пари и фалшифициране на документи. ДПС Юнал Тасим Юнал Тасим, замесен в конфликт на интереси по времето на кабинета "Станишев", е петият заместник-министър на икономиката в правителството на Пламен Орешарски. ДПС Бюрхан Абазов брат на шефката на ДПС в Русе - Ферихан Ахмедова, назначен за заместник министър на земеделието. През 2008 г. e поиска на оставката на Абазов заради крупни злоупотреби при възлагането на обществени поръчки; отклоняване на средства 18 февруари 2014 Осъдиха кадри на ДПС за купуване на гласове. Емил Тодоров и д-р Крум Крумов - лидери на ДПС в област Монтана, бяха осъдени от Районния съд в Лом на по година затвор условно за купуване гласове. 8 юли 2013 Софийският градски съд осъди бившите депутати от ДПС Гюнай Сефер и Митхат Табаков на 10 и 11 години затвор заради присвоени стотици хиляди левове. 01 март 2010 Ердинч Хаджиев и Пламен Ганев ДПС Хаджиев и Ганев задържани на 1 март 2010 и обвинени в длъжностно престъпление. Предмет на престъплението са 7 имота с площ 32 декара край фара в Шабла, продадени на посочени от Хаджиев и Ганев лица. Щетата за държавата възлиза на над 116 хил. лева. Фидел Беев. 18 януари 2012 Върховният касационен съд потвърди условната присъда на бившия депутат от ДПС Фидел Беев

Александър Методиев-бат Сали общински съветник от листата на ДПС-Самоков, замесен в скандал с организиране на нелегално енерго, събиране на пари в ромската махала в Самоков, замесен в схема за купуване на гласове Бейсим Басри. 1 април 2014 На три години "лишаване от свобода" условно, с четиригодишен изпитателен срок, бе осъден кметът на община Исперих Бейсим Басри. Емил Иванов ДПС управител на Софийска област, бил свързан със силовата групировка на братята Васил и Георги Илиеви, cъс съмнителна дипломна за специалист по екология, издадена от Югозападния университет. Свидетели на общинската администрация в Своге, където Иванов е бил кмет, потвърждават, че лично са му вземали изпитите. 1 април 2014 Условна присъда от три години получи кмет на Исперих На три години "лишаване от свобода" условно, с четиригодишен изпитателен срок, бе осъден кметът на община Исперих Бейсим Басри. Той бе признат за виновен само по обвинението, че на 23 февруари м.г. е упражнил заплашване, като е произвел четири изстрела с ловната си карабина срещу трима горски стражари, с цел да осуети изпълнението на техните задължения, предаде БТА.

18 януари 2017 "Най-хубавите неща, които БСП е правила за България са били с подкрепата на ДПС. Това заяви пред Би Ти Ви депутатът от ДПС Йордан Цонев"

заминаха милите ни дечица с еднопосочен билет. не ни вълнуват партии, а дечицата ни. молим се за тях, за здравето им, и да попитаме, защо нямаме скайп в кърджалъка, кой стори това, имам на идея, но нямам доказателства. пуснете ни скайп, за да пишем, въпреки, че от работа те не ни пишат. с добри чувства към всички ви. Левски е проповядвал равенство и справедливост за всички, равенство на българи и турци ... на запад национализма отсъства, децата ни са родени и малко след 1983 ...1989...

Аз се чудех защо преди 1989 се взривяваха влакове, а то било защото нямало ДПС. Нека им благодарим!

хич.

Един смислен коментар

Няма да ви се хареса мнението ми ,но истината е ,че без ДПС в България щеше да има гражданска война и масова ислямизация на Българските турци. Много хора вият против ДПС, но за съжаление те не знаят какво ще се случи ,ако няма кой да осмирява тези над милион и половина турци в България,ще станем една сърбия. Единствено нашите турци гласуваха против референдума в Турция, което ми дава надежда. ДОСТ е проект директно финансиран от Ердоган и Суадитска Арабия и ако тази партия не се забрани и заличи ,ще си патим много тежко.

Съвсем прясно разделените две фракции на ДПС днес щяха да се сбият. Точно такава е тяхната същност - внасяне на разделение, което да използват в своя полза за получаване на власт. Без тях никой нямаше да си мисли за разделение на етническа основа в смесените райони.

Тропкате ли казачок тропкате ли а ааа ааа.

Аркадаш, я ни светни кой използва ДПС-то за тези изцепки за очерняне и дискредитиране на патриотичния партньор в настоящето правителство?! А ?! Колко ви платиха господарите (знаете кои!)?

Скалъпена, поръчкова работа. Чичко Сорос плаща добре...

Без ДПС нямало стабилност и сигурност....Аз викам, да пробваме!

Особено неграмотен!

Прав е Карадайъто-28 години стабилно сме на дъното на всякакви социални-икономически класации!

ДПС и БСП = ДС = КГБ Карадаъ и Курнелия = Мито(Гестапото).

Карадайъ: Без ДПС няма стабилност и сигурност Абе то държавата изчезна, каква стабилност и сигурност сънуваш другарю Карадайъ.

Защо ли цялата тази терминология много ми напомня на моабетите на политическите агитатори от преди 1989. Дали защото ДПС-то е рожба на ДС,дали защото пак започнаха да се сдушават с комундетата от БСП, или по малко и от двете. До преди няколко мецеца лидерът на ДОСТ беше лидер на ДПС. В стил др. Сталин Доган го свали и оттогава Местан е в немилост. И по стар болшевишки обичай сега той е най-големия враг - варгът с партиен билет. а иначе и тия и ония са същите боклучарници. Само дето ДПС-то се дупят и на Путьо. ДС си върши работата и в нелегалност...

На ДПС и ДОСТ мястото име е на политическото бунище, а техните членове в затвора. Заради ДПС има ДОСТ и страх (несигурност).