Борисов: Валери Симеонов е честен човек, но с рязък изказ

Валери Симеонов е честен човек, има по-рязък изказ, но за сметка на това – точен, заяви в Шумен премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Валери Симеонов е честен човек, но с рязък изказ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко се върти като социалистически пумпал. Накъдето задуха вятъра към там е и той. Той Валерката честен. Видяхме му резила с военните казарми и ти ми говориш за честност. Това в съда се нарича "лъжеизмамник". Нито е честен, бияч на възрастна жена, крадец, поглед мене гледа, тебе вижда. Роден през 1955- в поделение той, баща-номенклатурен кадър и седнали да го защитават. Той се беше карал и с Волен или това за вас няма значение. Уж не комунист батето, а с комунистите елъш вериш въртят(нямаме доказателства), но от държавните пари що не да отиват в казармите частни на този господин, дори името му не желая да цитирам, хотели казарми приватизирани, алчни и ненаситни на пари, а не само нашето мнение, а и западните медии също имат отрицателно мнение за обединените патриоти.

Честен е бате в ушите Симеонов!

Бойко и аз съм честен човек, но десет години бях без работа. Където и да отида все кепенците ми бяха затваряни, а смея да кажа за себе си, че преди 20 години бях много по красива, по фина, по елегантна, от твоите красавици, колкото и тоалети да сменят, просто не стават, много прости са

ФЕОДАЛА СЕ ОПИТВА ДА ЗАПАЗИ КРЕХКИЯ СГОВОР В ИМЕТО НА КРАДЕНЕТО И СЛУГИНАЖА!!!

Не може да му се отрече на Борисов, че се учи непрекъснато. Лошото е че материала си остава същия - четете форума!

Тиквата ще ни дава оценки кой бил честен човек и кой мошеник!!! Алоуууу и двамата от де натрупахте милионите бе, честните???!!!

боже боже поне замълчи .толкова противен е симеонов..

Какви ли бездни на човешко падение е видял Христо Ботев, за да завърши той, националният ни поет, своето стихотворение "В механата" със следната колкото убийствена, толкова и актуална строфа: "Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти! Аз веч нямам мило, драго, а вий... вий сте идиоти!"

Тиква, на теб знаем що ти викат Тиква в мафията, а ти знаеш ли защо на Валерката му викат Винкела? Не е заради честност, Тиква. И двамата сте от едно котило.

...честен човек!Г-н Борисов,наричате честен нечестивеца,който по СКАТ ви наричаше мутра ,Буда,престъпник.Всяка вечер телевизията му излъчваше записа на разговора с В. Танов за Мишо Бирата и т. п.. Ако той е честен,вие сте безчестен. Как можахте да го направите вицепремиер??!! Та той е жалък кариерист

Понеже Валерката е средно интелигентен явно не знае , че има една сериозна служба на света , която се нарича МОСАД.Нека се бръщолеви каквото иска.Тъпотията му стигна до там , че като блъскаше бабата туркиня на границата.Този репортаж се е завъртял в братска Турция многократно .Този си играе с огъня и няма акъл каква беля може да направи на държавата си.

Каква хубава и достойна компания само, си завъдил около тебе!?Симеонов-Фашиста, Сайдеров-Нациста и Каракачан агент "Иван"-Далаверата!?

но накрая излизат необяснимо богати...

Верно ли бе Баце , Валери Симеонов е честен човек и може да му се има доверие ?! Па той разправяше , че си оперативно интересно лице . И кака сега , да му вервал или да не му вервам. Баце не ме е яд , че за пустата му власт си готов с всеки са се гушнеш , не е хигиенично , но ти в нова хигиена нямаш , яд ме е , че ме подценяваш толкова и смяташ , че с простотиите се можеш за носа да ме водиш. Нема как да стане.

Поредния виц на бокл..а от Банкя.

Да ни пази Бог от такива "честни хора" като Симеонов! Ако той е критерия за "честност", то тогава Борисов може да получи титлата наместник на дядо Господ на земята. И днес пак по стар мутренски обичай журналята бягат като абдали след Борисов, а нашия Кръстник се репчи и хили насреща им и обещава ли обещава как за една година щяло да се преобрази едно Хитрино... А България кога ще се преобрази, а вожде? Ама нищо, важното е че Симеонов е честен ортак на Борисов.

Сериозно ли?

честен човек??? и двамата сте боклуци,попитаите кмета на симитли дали пожарникаря е честен

Както я подкарахме като аслани, как ще я изкараме да Председателството - не я виждам!

Ще станете за смях и на ....китайчетата!

Бургаско говно! ! ? Интересно, как при тая влага край морето ,как не се е разкиснал до сега?

Ба, Валерката не е ли наш чиляк, от боята? Патриот - интернационалист, гейкуйрук - достоен потомък на.... Ромлянската Империя?

два милиона имам, пет пари не давам.

Да бе , той Валерката е божи човек , на мравката път струва , само дето напада стари кадъни , псува и заплашва цигани , а бе нацист по природа , но нали разбирате , той е наш , коалиция сме!бат Бойко , така се оплиташ с тия идиоти , че и ти приличаш на супер простак !

"Честен" е колкото тебе тикво зелена.

Зашто, не си направи, бат Бойковия, Валери, майтапчийско, Селфи, обува Розови, кюлоти, на баба си, а може би, и как "праска" кака си! Праска* е от Прасе или ако греша, близнете ми сега в Куртурата, скъпи Праси- войводи, както и Боргъс бей- Патриотари Баба: Тодорка, Кметица, на село Долна Грешница

"Борисов: Валери Симеонов е честен човек, но с рязък изказ" Бих добавил ", зале възпитан и доста прост"

...доста прозд! ......

Не" рязък",а нагъл изказ.

ХУМОРЕСКА от Дворжак

Хм, хем е честен, хем, не те вика да те опраска* на своята Ограда Защо самичък Сидеров изпраща? Да му турне някой отзаде, своята мрръсна, лепкава, свинска Пишка

Всеки може да си прави "майтапчийски" номера, но ако се е издигнал до най-висок пост в държавата, е длъжен да мери всяка изречена дума. Симеонов вероятно е честен човек, но много често не си дава сметка какъв ефект могат да имат негови думи или постъпки. Да бъдат политици напоследък претендират все по-семпли хора, които правят политическата картина у нас доста провинциална и с поведението си не носят престиж на държавата ни. Лошото е, че самите те не знаят това, защото нямат съответната подготовка, не познават и не се съобразяват с изискванията на протокола, задължителен за публично известните хора.

НУТРАТА ГИ ТАКОВА ВЪВ ВЪЗДУХА ОП МУ СЕ РАДВАТ. ГЕРБ ИОИАЛНО ЩЕ РАЗБИЯТ ОП

Да, честен фашист, но това е оксиморон

Г-н Борисов трябва да знае ,че в България честни управници ..,с лупа да ги търсиш ..-не ще ги намериш...!?Защото...всички са сплотени от в общите си алчни интереси ..за ВЛАСТ и ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ..!?Честнит НЕ СЕ ДОПУСКАТ до управлението ,защото те ще заработят за Народа си и .тогава ...всички сегашни популисти-управници..трябва да бъдат ...ИЗРИНАТИ и в панделета ,защото те са главните виновници за българския просперитет"..,заедно с депутатите...!?

Борисов: Валери Симеонов е честен човек, но с рязък изказ Борисов, той е взривоопасен човек за държавата, а дали е честен само ти си знаеш.

Твоя, също е смрадлив, а имаш и осмифка кучешка! И в Парламента, ги събра, кучки, помири, и ... цветя!

Другаря Борисов: Другаря Валери Симеонов е честен човек, между 16 и 17 часа, всеки трети петък в месеца.

Каракачаков обявява конкурс за нови служители в МО. Който най-убедително се представи с "Хайл Хитлер!" печели конкурса.

Абе боко как се разбирате двама толкоз ''честни'' плужака бе...Това да си изпълниш завидната мечта ЕДИН мандат пълен да изкараш с подпис и договорки направо си е голяма ''честност''. Единият с рязък изказ другият с тъпизми няма как да не се разберете на гърба на народа

Колкото повече лаете и плюете по патриотите няма да се разпадне правителството , хората гласуваха за ПФ ! Това че скандалите за стари преминали неща за вас е хоби господа Соросоиди и Протестъри , копайте може да намерите нещо от пионерските или чавдарските години ! Пф ние сме с вас , Кулеков и Сиромахов гола вода сте !

Баце къде е честен ?! Челото и под мишниците ли ;)

"Само преди 10-15 дни, когато се правеше правителството, БСП също обявяваха, че единственият техен партньор са точно тези хора. Ако беше обратна ситуацията, ако те ни бяха победили и бяха управляваща коалиция - нали са същите тези хора, сега нека, както ние преживяхме, когато сме губили, нека и те разберат, че когато се губи, не може през 2-3 месеца да правим избори, защото на някой му скимнало, каза Борисов." Този човек ла..а ли има в главата си или мисли, че всички останали имат такива в техните глави (под останали не се има предвид зомбирани гербери). Трудно се хваща смисъл в цитираните словоблудства, но ако казва това, което разбирам, очевидно смята, че всички сме от матряла!!!

Защо сравнявате човеците с тази торба с ла,а????Имало ли е някога неговоадекватно приказване та да очаквате сега да измъдри нещо...Той родата си не пожали и я направи за смях особено в Банкя където знаят какви са били та ще седне да мисли за другите.

Винкела е тъп селяндур, също като тези дето са гласували за него, но пък си е една от твоите к*рви. Затова ще си го пазиш.

Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. Местни фашисти ще покажат майтапчийски снимки от концлагера Бухенвалд. Павел Тенев ще ви научи как да се поздравявате с "Хайл Хитлер". За всички от герб вход свободен.