Младеж от Добрич отиде на матура с газов пистолет

21-годишен младеж е влязъл с газов пистолет в Езиковата гимназия в Добрич, където трябвало да държи матура по български език и литература.

Обратно в новината

Коментари - Младеж от Добрич отиде на матура с газов пистолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха! Зрелостник на 21! Този е боксувал (повтарял) барем 3 години. Без коментар....

Браво на пича! Истински мъжкар!

триете бе модератори,мангала си е мангал и баста.

За такова яко престъпление до живот затвор можеше да избие много телета хи...!!!

браво!!!видяхте ли!!!мераклии да носят пушки и пищови!!!за тва трябва да се възстанови редовната воена служба!!!едно време на въпроса колко тежи автомат калашников,казвахме -две години!!!младежта иска да служи!!!ами не ги спирайте!!!

един стар редник . Яд ме е че не си тръгнах 75-та с разглобена ДТМ и поне един зареден пълнител....да съм взел и купола на Т-34:))) Тия пичлемета се посират при вида на оръжие и правят поразии дори и с газово.

1. да си на 21 и да се явяваш на матура 2. защо пращате таланти от бачо киро/талев/строителния в езиковата да се пънат на изпити. другя път в харвард ги пратете. 3. защо не е задържан веднага, а му е дадено право все пак да се яви, въпреки зулума. дис ис съм булшит

Пребиване до насиране,патлака му се завира отзад и после в устата на дрогарките от нпо за права на келеметата!

Първо, защо в 8.00ч не са затворени вратите на училището? Нали местата се заемат до 7,45, в осем се обявяват темите. Значи първо директора на това училище трябва да бъде наказан за неизпълнение на наредбата за провеждане на матури.

Е, на това му се казва да си олигофрен!

Дядо му е бил шумкар комуняга.

Още един-двама олигофрена като него в едно училище и матурата там ще е провалена. Като знам какво напрежение е за директорите, помощниците им и техническата комисия.

ви се серем на американските ценности ...

това са шумкарските ценности на Курнела БСП.

Тоя е бил статист на най новия поп фолк клип О тигре тигре който в същото време се снимаше в двора на училището а директора му даде нова тема за писане - устройство и приложение на кючеци и гебеци

Прегледал американски филми.

Явно е решил да предпази непокътнати своята абитуриентска чест и професионални "пищови" от провеждащите матурата. А може би да нем ги откраднат другите изпитвани. Но най-вероятно да не е знаел кой, защо, кога и къде му е заврял този пистолет...

в това училище като ги знам какви са стока- всичките са напълнили гащите 100 %.

Подсигурил се е! Ще я вземе с 6!

На 21 и не си взел матурата? Интересно

До сега си мислех че само бежанците могат да са деца и младежи на по 20-30 години.

цирк!

Някои ученици взимат две години за една,а този сигурно една я е взимал за две,щом на 21 държи матура...та от кое малцинство е въпросният ?

Някой му е казал, че на изпит се ходи с пищов и той се... въоръжил!

Аз

21 годишен на матура. Шапки, качулки, очила, пищови.. Батю туй онуй... Застреляйте го на място! Все има защо. Ако не досега, за превенция. Тоя е завършен престъпник. Приключвайте го, че да се приключи!

Явно е от комунярско потекло. Хохохоооо

На 21 вече бях изкарал казармата, следвах и бях започнал работа за да си докарвам някакви доходи.

Объркал е пищовите горкия

Вместо газов е трябвало да вземе течен пищов - марков, с бандерол - за изпитващата комисия.