Делото срещу Анита Мейзер започна отначало

Нов състав на Варненския окръжен съд даде ход на делото срещу Анита Мейзер.

Обратно в новината

Коментари - Делото срещу Анита Мейзер започна отначало | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А така, смачкайте я тая мухла. Играли си на садо мазо и единия предал богу дух. Това да не ви е прокорорски син, блъскащ и убиващ с бясна скорост 2_ма души, че да получи три години условно. Не ви ли стана ясно на всички, че закона е строг, но справедлив? За едни строг, а за други справедлив.

Ако ме уреди някой надзирател в женския, цял живот ще съм му благодарен!

Пратете я на Боко. Да си спретнат същата любовна игра.

Не я искаме при нас, страх ни е.

Припомнете си епизода от "Мис Пепеляшка", когато в с. Боровци - Монтанско й казаха, че трябва да пръска лука с прясно мляко, а тя се намръщи с погнуса !! Мисис "Перверзия" какви "по-хубави" в кавички неща е правила на бившите си мъже, докато им докопа парите !!

Може да е грозна според повечето, може да е всякаква, но не вярвам тази скала-мъж да го върже насила и то със свински опашки, аз и на кукла не мога да ги вържа без да си оплета пръстите 2-3 пъти. Даже според мен не са и толкова садо-мазо игрички, ами той и е демонстрирал колко е силен. Доколкото знам тези мъже пият всякакви бълвочи за да са с големи мускули и за сила, може и да си е повярвал и да е пресолил манджата. Жал ми е за нея, тя винаги е твърдяла, че го обича, не виждам и мотив.

и на полицая е давала 30 000 подкуп от любов към доброто! а вероятно и предният и мъж се е споминал от любов към екшъна!

Давала ги е, не да прикрият смъртта, а да не дават гласност на случилото се, защото знаеше какво следва и то наистина последва.

Колкото и да ми е неприятна, аз не вярвам,че го е убила нарочно.А и не може насила да го върже, такава тренирана буца, с тези опашки, ако той не е бил съгласен.

Шариата не е толкова лош закон за наказване на перверзиите.

Мисис Сливен е по-подходящо да я наричат тая воня (нека ме извинят сливналии) !! Там й е мястото, а не по снимачните плошадки на телевизиите !! И тоя тупан - Киро (дето го наричат "скалата") - колко е мижав и жалък, зашитавайки я в предаването на М.Цветков, живее над тях в същия блок, нищо не бил чул, нищо не видял, пълна тишина, но оня се "самозавързал" и "самообесил" ?! И тоя е същата "зодия" като тех, садо-мазо игрички на герести "културисти" - фитнес инструктори в САЩ ?!

Още ли ще ни занимавате с перверзния живот на тази циганка?!Няма ли по-важни новини за хората?!

Както са тръгнали нещата изглежда, че починалият сам си е причинил смъртта, но трябва да бъде осъден за нанесените морални щети на своята миличка и нежна съпруга...

Тая за убийство ли ще я съдят или за това че е грозна като Путкин ???

Гледали ли сте я при Карбовски преди 2-3 месеца? Честна е жената, обаче не пращи от акъл. Няма никакъв мотив да го убива умишлено. По-богата е, като го е взела е бил скъсан, тя му уредила работа първо в САЩ, после тук. Сумати снимки течаха по време на предаването и си личеше колко щастливи са били. Белите понякога от нищото стават, а като се съберат на едно място двама не особено умни индивида вероятността се покачва...

като сте решили да пишете за нея, поне не я показвайте на снимки. Някои сме със слаба психика и после сънуваме кошмари.

Тази ако е "Мисис България", то всички мъже в България са мистър Вселена. Това е действителността у нас- откровенни селски гювендии, приличащи на орангутани ги обявяват за супер красавици.

Бандита Мазнер

Интересно нещо е живота-един ден си миска, на другия си в затвора. Какво да се прави-карма.

Никога не е била миска !!!

Да бе пич ясно била мисис-говоря принципно, недей да се хващаш за буквата.

Намерила е пари от някъде , продала е всички имоти и се появиха " съществени пропуски " !

Анитке, правят ли ти в Сливен затворнически таратор с цяла краставица?

Няма по-сбъркана институция от съдебната система като цяло!

Това откъде го чухте ? Достоверен ли е източникът ? Неутрален ли е ?

като бръшнян чувал ще я изтупват. Анитке нали искаше слава? Ами ето сега си по-прославена от преди когато беше МИС БЪЛГАРИЯ

На тази до като и вземат всичките пари, ще се водят дела .