Борисов: През 2018 г. Хитрино ще изглежда по различен начин

Първа копка за строежа на новите къщи на мястото на разрушените при взрива в Хитрино бе направена на официална церемония.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: През 2018 г. Хитрино ще изглежда по различен начин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От статията не ми става ясно с дарените средства какво ще се прави.

По БТВ имаше разследване какк с дарени държавни пари кмета НУРИДИН си КУПУВА ЧИСТО НОВ Мерседес за 110.000 лева сегасигурно си е заплюл МААЙБАХили поне БЕНТЛИ

Бог да благослови България.Да има мир и разбирателство в населението. Да има повече вяра в Бога , и Бог да ни пази от бедствия и беди.Господ да дава мъдрост на управниците как да управляват, а мъдростта е страх от Господа.Мир на България

почетния селянин не пропусна да си направи пиар с трагедията на хората...

Пак светлото бъдеще, а?

А как ли ще изглежда Пирин следващата година?

През 2018 г. Хитрино ще изглежда по различен начин, а после може отново да бъде разрушено и отново безотговорността на министерството на транспорта и информационните технологии да доведе до избиване на жители на Хитрино. Защо ли може пак да гръмне влак? Просто е. Следствието и прокуратурата, не без съдействието на корумпираните "експерти" от дирекция "Разследване на произшествия във въздушния, водния и железопътния транспорт" в МТИТС, са стигнали до "ИЗВОД", че виновни за катастрофата били двамата машинисти, защото били навлезли в гарата с превишена скорост. Така е. Факт е, че влакът е навлязъл в гарата с превишена скорост. НО ЗАЩО НЕ Е БИЛА ЗАДЕЙСТВАНА АВТОМАТИЧНА ЛОКОМОТИВНА СИГНАЛИЗАЦИЯ (АЛС), КОЯТО НЕЗАВИСИМО ОТ ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР - МАШИНИСТИ ДА НАМАЛИ СКОРОСТТА НА ВЛАКА? Отговор: Бившият шеф на НКЖИ Милчо Ламбрев призна, че АЛС не е била инсталирана в Хитрино. Кой е виновен за това? Отговор: Милчо Ламбрев и министър Ивайло Московски. А защо контактната мрежа не е била изключена и вероятно е подала искрата, която е взривила изтичащия пропилен? Отговор: Защото в МТИТС - в дирекция "Правна" и в дирекция "Разследване на произшествия във въздушния, водния и железопътния транспорт" цари корупция, некадърност, безхаберие и безотговорност. ЗАЩОТО НОРМАТИВНАТА УРЕДБА НЕ ИЗИСКВА НУЖНИТЕ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСЕН Ж.П. ТРАНСПОРТ. И КОЙ Е ВИНОВЕН? ДВАМАТА МАШИНИСТИ?! ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ! КОРУПЦИЯТА В МТИТС УБИВА!

Няма отърване от тоя нарцис дето забърква кашите и после с чужди пари помен прави....Дали тия дето ще строят ''безплатно'' бъркат в собствения си джоб ???или далаверата е израз на ''добросъвестен''рекет или някоя и друга поръчка за ''евтино'' саниране.. Значи тия от Перник могат още да чакат, от Бисер също ама за Хитрино бързо бързо милиони за да се забрави гешефта на управляващите. Не съм против да се помогне ама съм много против на двойния аршин

Българския сатрап Борисов , един мандат се палят , втори се бесят и ги трепят с жп цистерни , какво ли ни чака третия ?Че и табиетите на фашагите от "патриотите" взимат - сипят закани и заплахи за саморазправа!Нищо хубаво не чакайте българи от тоя нещастник!

На село, кога почнат да колят свинките по Коледа, щом заквичи първото прасе в някой двор, то скоро заквичават и останалите в селото, дори преди да дойде при тях коляча. Благодаря Ти Господи, че ме запази жив да чуя комунистическото квичене. Бойко ще им види сметката именно с магистралите и строежите. След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план от ДС, тотално разсипана. Със стопиране и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка за дерибействата на комунистите през така наречения социалистически период. Тези които се надяват да се докопът до властта, са като лисицата която вървяла след коча защото видяла, че мъдите му се клатят.

Ново Хитрино... па ли ше гърмят цистерните?

Кметът вместо да благодари на ББ, че "лично" осигурил средствата за възстановяване на къщите, да беше благодарил на всички българи, които изпратиха дарения за Хитрино. Събраха се доста пари, за които не се споменава. Но виж, др. Т. Живков, пардон, името сега е друго, с първата копка е сложил началото на нов живот в едно зле изглеждащо като повечето български села населено място.

Ами теквиз нагаждачи детро не вдяват какво значи боковото ''аз дадох, аз направих'' го върнаха във властта ама милионите българи дето им дариха пари въпреки беднотията си тоя кмет за нищо ги брои.. Повече никакви пари няма да пускам за дарения..

Ами много филми сме гледали за турското робство май, където останалите живи и за най-малкото са били благодарен на турчина

всеки запознат с въпроса знае, че вината за Хитрино не е в машинистите, а в калпавата инфраструктура - т.е. в БДЖ

...ъхъ, то и по пътищата е така - не загиват, защото не спазват правилата, а защото тъпите политици правят тесни пътища.

Права си - до сега никога в България не е имало катастрофи поради неподдържани или лошо планирани пътища!

знае, че проблемът е в машинистите...... другото са манипулации

но аз питам - кога България ще изглежда по друг начин - да има индустрия, да има работа и достойно заплащане, да се премахнат корумпираните държавни чиновници, да се чувстваме, че сме горди българи, а не смачкани роби. Кога?

се чувствам добре - бачкам яко и ми плащат отлично. Не съм нито роб, нито обикновен загубеняк.........

КОЙ! Той и Киро Гела пие вино по 10 000 евро бутилката, но няма против да му дават държавни пари за стадиона.

Истински държавник е г-н Борисов. Адмирации за неговата всеотдайност към проблемите на пострадалите в Хитрино.

жалко за хорицата... сега следва усвояването на средствата, любимия момент за всеки управник.

стоя зад гърба на Тато и тая куха глава нищо не научи.Обвиниха двамата машинисти понеже е лесно.....някой да знае точно какво е имало в цистерните????

Напротив! Като го гледам, добре се е научил как се печели популярност. Тато точно така правеше - прегръдки, снимки, но постепенно престана да се доближава до населението, защото го беше страх от народната любов.

Да, дори е готов да се изръргаля еднаж-дваж за каузата.