Каракачанов: Кога БСП разбраха, че сме фашисти?

Цялата кампания срещу "Обединени патриоти" има една цел - да разбие коалицията и да предизвика падане на правителството, каза вицепремиерът Красимир Каракачанов

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Кога БСП разбраха, че сме фашисти? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каракачанов от дс. четем и правим сравнение. западната преса и тя е на нашето мнение. клеветят ви патриотите. не може цял живот едни и същи на хранилка, а други без да са участвали в ничии партии да стоят и бездействат. не ви харесват- западните медии. не обвинявайте НИНОВА. НИНОВА Е БЕЗПАРТИЙНА, Александър Симов е роден през 1977, млад човек, а и много други млади в бсп, Сега вие, след това чувам, че някои от герб си редят и децата в герб, цял живот геноцид и неспазване на човешки права. Има предполагам и свестни хора от оп, но покрай сухото гори и мокрото-б.поговорка

антонов трябваше да отиде в Пирогов за да види къв го ядем! Кво търси в натовска болница.

А се срещаше с Нинова и щяха да правят правителство, няма никакво достойнство Каракачанов.

ВМРО е една дузина "комити" и без разни "обединения" е политически труп!

На българския народ отдавна му е ясно, че ако не фашисти ВМРО са поне терористи. Намо терористично мероприятие в България, в което македонистите да нямат пръст - деветоюнския преврат, убийството на Стамболов ...

В случая съм напълно съгласен с Каракачанов.А колкото до коментара на Ив.Бедров от "Дойче веле" бих му препоръчал да се занимава с нашите комунисти ,а не да обвинява във Фашизъм тези млади хора,които поради незнание,недомислие или стремеж към екцентричност са сгрешили!Сигурен съм ,че в редиците на БСП има много повече хора за разследване!Нека не прекаляваме с популизма и не се правим на светци!Вярно е,че лагерите на смъртта са нещо лошо,нонека не говорим само за лагерите организирани от Германия!Ами Руските?Кой ще ги осъди?Ами погубените милиони от Сталин?Нека не забравяме ,че Италианският Фашизъм,и Нацизма в Германия са естественият отговор на Запада на комунистическата експанзия на Ленин!Така наречените "революции" в Германия ,"възтанието"в България през 1923,гражданската война в Испания!

Важно е да се повдигне темата, защото тя е непозната за младите. Снимките са демонстрация на глупост и невежество. Държавата не може да се управлява от суетни и глупави хора. За информация на господина в БСП има по малко бивши членове на БКП от ГЕРБ. Вие тях ли искате да разследвате?

въСтание, бре...

Те не са фашисти, но са доказани простаци. ГЕРБ и ОП са равнозначни на ПРОСТАЦИ. Те са с доказано беден изказ народняци. Такав е и администрацията в момента.

Тарикати на дребно, разчитащи на подкрепата на простаци. Предизборният им лозунг беше взаимстван от нацистите, само дето името на държавата бяха сменили "... над всичко". И никой не реагира - партии, политици, държавни органи...

Вие сте едни нищо и никакви лапачи, наредили се да помиярстват около трапезата на Боце. Не се надувайте , че сте нещо та било то и "фашисти"!

Не ФАШИСТИ, а комунисти от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. все едно. знаем фашистите, знаем и комунистите. едните са реститутки и кулаци, а комунистите грабители, диктатори, и до ден днешен сте във властта - и в ляво и в дясно, не се правете на анти, защото анти си кротуват, страх ги е от вас комунистите, иначе се оправяйте, все ни е тая, всички сте навързани като свински черва, брат, братовчед, майка, баща, зет, син, хахо все роднини-учител, адвокат, лекар,, дискриминация спрямо обикновеният човек, и по малко с храната, че да не хвърлите топа от преяждане, не е здравословно, не фен на оф, абе саше, не оф, а оп

Каракачанов, ти кога разбра, че Павел Танев не е фашист, а Винкел Симеонов, че не е упражнявал духовитите си тъпотии в Бухенвалд? Вземи и напрегни оскъдните си мозъчни клетки и си спомни какво плямпахте преди изборите и какви ги вършите сега, обсебени от жажда за власт.

В. Симеонов, в ЗАПОЧНАТИ преговори за правителство, ПРИЗОВА БСП и ГЕРБ, да влязат в ШИРОКА КОАЛИЦИЯ в ИМЕТО на БЪЛГАРИЯ. Нинова отказа. НЕКА БЪДЕМ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ, в името на България, а не манипулирани пионки от всяка новина и медия, вестник, статия.... СТИГА С ТАЯ ГНУС! България и съществуването ѝ е застрашено. Гнусно е да се спекулира с националната сигурност и правителствената стабилност! Все пак до нас е Турция, с арестувани военни, научни работници, писатели, поети, журналисти, войници, съдии, прокурори.... Днес Тръмп е в СА, искат оръжие за 100 милиарда от него, а на Православните Балкани са финансирали финансирали джамия до джамия. Имайте срам, страх от Бога и грижа за деца и родители!

Г-н Каракачанов, колко пари искате от чужденец, за да получи българско гражданство?Срам за България от такива българи като Вас

Малка, малка е българската политическа сцена за гиганти като Каракачанов и Симеонов. Нека им запазят време в Европейския парламент и там да повторят онова, което говорят тук, пред услужливите български журналисти.

няма и 100 дни, а гафовете на гърбавото правителство следват един след друг.....

мда

Писането с ужд ник е простотия и наглост, бре...

КРАСИ, ВИЕ СТЕ ТОЛКОВА ПАТРИОТИ КОЛКОТО МОЕТО КУЧЕ КАСАПИН.АКО ПУКНЕ ПЪРВАТА ПУШКА ПЪРВИ ВИЕ ЩЕ СЕ СКРИЕТЕ ПОД ЛЕГЛОТО.

каракачанов,ами кога германия разбра че Xитлер е фашист.

Абе ясно, че целта на бесепарите е да разбие коалицията, ама пък и за да се правят такива снимки не къде да е, ами в Бухенвалд, а после да се коментират като "майтапчийски" не се иска много акъл, дори напротив. Да бяха в музея на мадам Тюсо например, можеше да се възприемат като майтап, ама в Бухенвалд е проява на особено изразена безмозъчност. А бесепарите, ако не в друго, много ги бива да плюят и рядко пропускат подобни възможности, макар че ако ще говорим за фашизъм, то неговите действителни поддръжници са точно БСП и ДПС, защото в момента в света се развиват бурни процеси на фашизиране, като някогашният расистки фашизъм днес е заменен с религиозен ислямистки фашизъм, чиято цел е унищожаване на европейската цивилизация и християнството и е щедро финансиран и организиран чрез масовото нахлуване на джагалите от цял свят в Европа: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. И няма как тази бесепарска изява да е случайна, след като и други техни действия са в полза на организираната ислямизация: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. "Станишев подкрепи коалицията на Заев с албанските партии", 05.03.2017, Поглед.

И едните и другите и третите все сте едни и същи говна с различен цвят но еднакакъв мирис. И все пак някак си това говно невярвах че така гордо ще цъфне в паламента а те и министър го направиха. Ебаси срама. Плаче ми се за България, далече съм и пак ми се плаче.

Какво ли разочарование е изживял националния ни поет Христо Ботев, за да завърши стихотворението "В механата" с куплета: "Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти! Аз веч нямам мило, драго, а вий... вий сте идиоти!" Актуално, нали?

Винаги сте били ,но сега като получихте и власт го показахте ,защото се почуствахте безнаказани.ВМРО са терористи от създаването си и само благодарение на Кимон Георгиев и цар Борис са разоръжени бандите на тази терористично организация..

От Национализма до Национал-социализма или по кратко казано Фашизма разликата не е чак толкова голяма. Има "граница", която не трябва да се прекрачва - в Действия и Думи, най-вече когато си в Управлението. Не е все едно дали аз, обикновения гражданин ще кажа - "що тези малко да не ги набием" или да го каже същото някой, който е вече Зам.министър на ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ. Те Чалмите не се интерисуват аз какви ги плямпам, интерисуват се от това, кой в Управлението на държавата ги Плямпа - щото това е Държавна политика. Прав, крив Държавника трябва да си мери дипломатично думите, а не само на мен да ми хареса, какви ги говори. Дано да сте ме разбрали.

Господи,защо ни наказа и с този ТЮФЛЕК и ПЛОНДЕР за военен министър???? Та той няма даже и стойката на бай ДОБРИ ДЖУРОВ през последните му години!!!!! А и с този вързан език как ли е преподавал история,ако е вярно,че е историк?? БОЖЕ,БОЖЕ, защо ни наказваш с такива ДЕБИЛИ????

Когато Бийко тури маската, а вие "Граничарски кучета" задърпахте Баба с торбата! Краси,биси мамата Русенска! Ти, не си, никАкъф, Войвода! Може би, си, просто Пръдня?

Когато сте в Управлението на Една Държава, първо Си Мерете Приказките и Постъпките и след това питайте кой, какво е разбрал. Така са нещата драги ми Каракачанов. Доколкото си спомням, били сте някога Историк.

Какъв историк бе те и бръмбарите в главата му нямат мозък.

Нинова се прави на много умна, но погледната от моето полезрение си е мега тъпа. Има смелостта да заяви от трибуната, че не знам как си било със Зарков , а пък с патриота с хитлеристкия поздрав си е еди как си. Змията Нинова да знае, че разликата в полза на зам.министъра е от небето до земята. Когато зам. министърът си вдигнал ръката майтапчийски за поздрав и за снимка едва ли е искал и е мислил да става такъв, а Зарков в присъствието на Нинова, с претенциите на политик в партия, която обещава розово бъдеще на България, заявява в ефир за саморазправа. Лайняната уста на Нинова изразяваща мислите на тъпия и мозък , да НЕ отнема време и нерви на народа-български с нейните фукливи изцепки и глупости. Тази само като я видя вдигам кръвното, толкова ми е противна. Властолюбка на ен-та степен.Тази не може ли да се погледне отстрани? Тази за нейната /"моята"/ България ИЗОБЩО НЕ МИСЛИ. Дрънкалница!

Амчи то комунисти и фашисти се едно.

Този шоп.р някога нещо работил ли е ?

Този Шопар нищо не е работил. Всъщност е работил - Партиен Лидер. Истинско "партайгеносе", както е било в Германия по времето на онзи "с мустачките".

Някои се снимат в тъпи пози, други държат голяма част от пенсионерите с по 150 лв, с които какво да си купиш по напред? Това пък как се нарича? Така че нещата са дълбоки и касаят всички, които са управлявали България, за да са хората в това положение. Така че също не ми е ясно кой има право да критикува и кой не? И не е ли срамно, че българите се изяждаме и отстрани само потриват ръце, че и без тяхна помощ нещата се случват в желаната посока?

Слушай сега Каракачанец , Волен определено не е фашага , той си е неуправляем хулиган !Друса ли се , пие ли не го знам , но превърта от време навреме !Виж Валери Симеонов не е чист, има нациска осанка и маниери!Ти обаче , дето си се угоил като тулуп и се фукаш с тая терористична организация ВМРО ,която се слави , че е избила 5 пъти повече македонци отколкото турци , просто се засрами!Не знам терорист и фашист май не са равнозначни , но и ти нямаш повод да се фукаш толкова ....гусин министре!Просто вече си личи , че не сте стока!

бесепе-то имат да връщат бая пари на Масква зажедни изгубени избори и за това са се активизирали да покажат дейност...

Този поздрав е взаимствам от елитните военни части МАК на Орионската империя и сега се ползва,ама какаво да ес обеснява на гоите.

Факт е, над 10 хиляди юдо-нацисти са пленени от Съветската армия. Хитлер е копирал нацистката си идеология от юдаизма, който нарича еврейския народ "избран от Бог" да господства над другите народи, които юдаизмът счита за гои, т.е. за животни. Народът казва: "Всяка крушка си има дръжка." "Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака."

Ти изобщо не схвана какво съм написал нали?Знаеш ли къде е Орионската империя?Изненада ти живееш на един от световете нейна собственост на една от колониите,само дето временно я държат бунтовниците и се моли да е по-дълго,че като дойдат МАК бойците ще разбереш,че си просто добитък и роб!

Патриотите са тъпанари ченгета комунисти , с амбиция за капиталисти, възприемащи се като фашисти , представящи се за патриоти за легитимност.БСП са същите по произход ченгета комунисти , само че са реални капиталисти, симпатизиращи на фашистите, пропагандиращи патриотичен комунизъм и представящи се за социалисти. Шарен цирков шумкарски нихилизъм. А ГЕРБ пък си е чист криминален нихилизъм с Вожд.

Нека не бягаме от истината. Ако функционерът на ОП беше вдигнал ръка пред статуята на римски император, консул или на римски воин, жестът му щеше да се възприеме именно като имитация на древноримския поздрав. Когато обаче това е направено пред статуята на офицер от СС или Гестапо, естествено жестът да се възприема като имитация на нацисткия поздрав от времето на Третия райх.

След броени дни, на Втори юни, за пореден път българите ще бъдат призовани да си спомнят за похода на четата на Христо Ботев от Козлодуй до Врачанския Балкан. Това е станало не преди 6 или 10 години, а преди 142 години. Малко по-късно, на 18-ти юли тази година, се навършват 180 години от рождението на Апостола на свободата Васил Левски. Нека Каракачанов да каже трябва ли да забравим за делото на Ботев и Левски само защото е станало много отдавна?

А 9-ти юни е между 2-ри юни и 18 юли. Кога Кр. Каракачанов ще се извини за участието на ВМРО в кървавия 9-то юнски фашистки преврат. Превратът, който преобърна българската история и постави началото на безконечната гражданска война. Само когато фашагите се извинят на българския народ чатова, че го клаха така, както и турчин не го е клал (думите са на Антон Страшимиров, свидетел на фашистките кланета), само тогава може да се говори за помирение между българите.

Да са знаели с кого си имат работа , да чистят до корен.

Ей, в кое време живеем ние българите. Уж сме в 21 век , пък избираме хора с ценности и иделогии от преди 100г - в парламента се карат комунисти с фашисти. И се чудим що сме на опашката на Европа.

На този свят всеки си плаща ,тези за глупостта си и са вън от управлението ,но друг е замисълът ,БСП иска да саботира дейността на правителството със всички средства ,защото то е решено този път да свърши работа ,а това не се харесва на далавераджиите и енергийни босове от БСП и ДПС !

Кога разбраха БСП ? Нищо не са разбрали. Вие не сте фашисти, а тъпанари, правейки се на фашисти - хахахахахахах

"Естествено целта е ясна - да се дестабилизира правителството да се нагнети напрежение между "Обединени патриоти" и ГЕРБ и това да доведе падане на кабинета - елементарни игри, които няма как да минат, защото ние не сме от вчера, коментира Красимир Каракачанов' Агентът Каракачанов явно ги разбира тези работи. Ама ор думните му излиза, че правителството май е колос на глинени крака и залоцник на "интелекта" на Вакерата.

Abu Talib

Вдигането на ръка ала Хитлер не е ФАШИСТКИ поздрав. Още в древен Рим военните така са поздравявали.Ама да прилагаш закони, приети от фашитски правителства е действащ фашизъм.Ннашето Дружество беше попарено със закон за Юридическите лица от 1933 година, публикуван на рожденната дата на Хитлер.Натрапи ни го БКП.После мене погнаха със Закон за извънбрачните и за осиновяването от 1937 година, чиято практика и сега Втори адвокатски колектив прилага, макар и да има "антивирус"-Пленум на ВС от 1975 година по този въпрос.Изглежда, че Цецка Цачева е на ход- да иска ново прреразглеждане на този Пленум и изричното указание, че е забранено да се разглеждат от съдилищата дела, с интимни отношения.Нали така повелява ГПК- разжглежда само нарушени ПРАВНИ отношения но не и интимни.При това, практиката преди 1937 година е била, според закон за Гражданското Съдопроизводство, че не се дири бащата, "..забранено е да се дири бащата" е изрично КАЗАНО там. И други норми от фашизма битуват, но засега тези на първо време следва да се премахнат за да се прочисти съдебната практика от остатъчен фашизъм.

"Кога БСП разбраха, че сме фашисти?" Ами като видяха кадрите на ОП и кати чуха Валерката

Интересно е как, според Каракачанов, демонстрирането на (реални или мними) пронацистки симпатии на негови съпартийци във властта служи на интересите на държавата, която те представляват.

"комунизмът се оказал националсоциализъм с повече късмет" не става ясно как да се поздравяваме бе другари ха ха ха

В 9-то юнския фашистки преврат от 1923 г. срещу законното народно правителство на БЗНС (85% от населението на царство България е селско), организирано от едрата градска буржоазия, начело с Военен съюз и Народен сговор, участват и дейци-главорези на ВМРО. Именно фашистките изроди на ВМРО обезглавяват и разчленяват на части трупа на законния министър-председател и народен трибун Александър Стамболийски, на който признателния български народ издигна внушителен паметник пред Народната опера, но чак след 09.09.1944 г. Отрязаната глава на министър председателя се мълви, че била занесена на професора-кръволок Александър Цанков (министър-председател на кървавото превратаджийско правителство с благословията на цар Борис III) и на генерал Вълков. За отрязаните ръце на Александър Стамболийски се знае, че са предадени на жена му, която ги поставя във формалин в стъкленици, а дъщерята на обезглавения и разчленен министър-председател полудява и не оставя потомство. Така ВМРО се замесва във фашистките зверства на българската буржоазия и така е даден ход на гражданската война в България. Чакам Красимир Каракачанов да се извини на българския народ за участието на ВМРО в кървавия фашистки преврат от 9-и юни 1923 г., когато без съд и присъда са избити хиляди българи. Същите фашистки зверства са повторени в уголемен мащаб по време на Септемврийското анти-фашистко възстание от 23.09.1923г.

Abu Talib

Главен превратаджия е Цвятко Бобошевски.Той се проявява втори път през 19 май 19зч година. после за награда, той беше поставен регент от правителството на ОФ, доминиран от БКП.После той измисли закон за неседене на регентите, при положение ,че вече беше убит княз Кирил.Този виден фашага беше дълго време след 09.09.44 г. преподавател по Право в ЮФ- София. А какво блешеше академик Павлов-Хитлер, най-добрият приятел на комунистите.Ответник по делото за забрана на БКП от 02 април 1924 година, а станал изявен хитлерист. Самозабравил се пишман философ.

Дядо ми казваше: "Най-големите фашисти станаха комунисти след 09.09.1944 г." Тогава не разбирах какво ми говореше. След 10.11.1989 г. разбрах какво е имал предвид. Факт е, че гражданската война в България се възобнови след 10.11.1989 г. и няма свършване. Резултатът е обезлюдяване и обезпаметяване на Бъгария; пренаписване на историята; промиване на мозъците на 1-2 поколения. Но трудно промиват мозъците на родените преди 1965 г. Затова политиката е изтребване на по-старите чрез мизерни пенсии и зомбиране на по-младите. Тия фашизоди, които лаят срещу социализма в НРБ (лош, но по-добър от сегашния капитализъм) са готови да станат национал-социалисти заедно със слугите на световния предиктор, които, стига да ги поведе световната мафия... Над 10 хиляди са пленените от червената армия полу-евреи служили на Хитлер.

Ами разбраха, откакто се снимахте "шеговито" с хитлеристки поздрав, което говори за две неща: голяма глупост и тотално непознаване на историята. Защото никой грамотен човек няма да си позволи да се шегува с нещо, което унищожава 60 милиона човешки живота. Ами наистина не ни трябват нито глупаци, нито неграмотници по върховете. Друг въпрос е обаче дали като ни занимавате с простотията си, не прикривате някоя нова гавра с народа, например данък за въздуха, който дишаме, или някое подобно политико-корпоративно законче.

В 9-то юнския фашистки преврат от 1923 г. срещу законното народно правителство на БЗНС (85% от населението на царство България е селско), организирано от едрата градска буржоазия, начело с Боенен съюз и Народен сговор, участват и дейци-главорези на ВМРО. Именно фашистките изроди на ВМРО обезглавяват и разчленяват на части трупа на законния министър-председател и народен трибун Александър Стамболийски, на който признателния български народ издигна внушителен паметник пред Народната опера, но чак след 09.09.1944 г. Отрязаната глава на министър председателя се мълви, че била занесена на професора-кръволок Александър Цанков (министър-председател на кървавото превратаджийско правителство с благословията на цар Борис III) и на генерал Вълков. За отрязаните ръце на Александър Стамболийски се знае, че са предадени на жена му, която ги поставя във формалин в стъкленици, а дъщерята на обезглавения и разчленен министър-председател полудява и не оставя потомство. Така ВМРО се замесва във фашистките зверства на българската буржоазия и така е даден ход на гражданската война в България. Чакам Красимир Каракачанов да се извини на българския народ за участието на ВМРО в кървавия фашистки преврат от 9-и юни 1923 г., когато без съд и присъда са избити хиляди българи. Същите фашистки зверства са повторени в уголемен мащаб по време на Септемврийското анти-фашистко възстание от 23.09.1923г.

"Който иска мир, не спекулира с историята." Херодот. И обратното, искаш ли конфликт, най-лесно е да го постигнеш с изопачаването на фактите и фалшифицирането на истината. Разглеждаш историята едностранно. Особено по отношение на цар Борис ІІІ.

В ЦАРСКА БЪЛГАРИЯ КОЙ Е НАЗНАЧАВАЛ ПРАВИТЕЛСТВОТО? КОЙ УТВЪРДИ/НАЗНАЧИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА 9-ТО ЮНСКИТЕ ФАШИСТКИ ПРЕВРАТАДЖИЙ НАЧЕЛО С КРЪВОЛОКА ПРОФЕСОР АЛЕКСАНДЪР ЦАНКОВ? НЕ БЕШЕ ЛИ ИМЕННО ЦАР БОРИС III ?

Стига сте се замеряли с думи от близкото минало ! Всеки нормален разбра че е активно мероприятие срещу Патриоти ! Спрете се Ниновци и Догановци !

Господа, български социалисти са участвали в шпицкомандите през 1923 г. Няма как БСП да докаже, че тези социалисти не са фашисти. Адолф Хитлер не се е наричал фашист за разлика от Мусолини, но извършил в Германия "социалистическа революция". Няма как БСП, да докаже, че Хитлер - "националсоциалистът", не е социалист. Няма как БСП да докаже, че нейни висши сановници не са били тайни служители на фашистката власт до 09.09.1944г., а след това и доскоро са заемали висши постове в държавата ни. Няма как БСП да докаже, че не е била на власт в коалиция с НДСВ - партия на монарх и син на съюзник на Хитлер. И когато БСП лае за нечии глупави детинщини, да й напомним за убийствата и грабежите, за премълчаваните от нея извършвани предателства - та дори И НА, И СПРЯМО нейни членове и дейци.