Германски икономист: Гърция остава в реанимацията

Ако гръцкото правителство не бе приело новите мерки за икономии, призракът на фалита и Грекзита щеше отново да се завърне.

Обратно в новината

Коментари - Германски икономист: Гърция остава в реанимацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По зле от нас няма. Когато почнат гъркини да идват у нас да гледат старци, тогава пишете, че са наистина в реанимация.

Освен повсеместния клиентелизъм и купуването на гласове със социални придобивки, основна причина за натрупването на гръцкия дълг е въоръжаването и поддържането на огромна армия. На гол тумбак чифте пищови. А иначе нещата си идват по местата. През 1939 г. България е много пред Гърция по много показатели и сега се връщаме там, откъдето сме тръгнали.

Някой гръцки политик трябва да заложи главата си, да направи реформи и до 10 години Гърция да се дава за пример. Инак с такива като Ципрас, все ще си стои в реанимацията. 8 години станаха откакто страната е на изкуствено дишане.

Всички дългове и проблеми на Гърция са от времето, когато Ципрас не беше на власт. Той само ги наследи.

Ясно е че наследството му е такова, но да започва да работи по въпроса. Очевидно не работи, защото ще му се срине и партията и кариерата.

Гърците ще си платят дълговете точно толкова, колкото това ще направят САЩ, европейските западни икономики и Република Конго например.Тоест никога. Чакаме рестарт на системата. Скоро грешка 404

Меркел да им упрости малко дългове, и да ни върне северна Гърция!

На твоето "упрости" едно голямо у-у-у за грамотността ти!

Не бива да се дават никакви заеми повече на визнатия, т.к. това не води нито до утрешна дисциплина, нито до повече работа, нито е пример за останалите мързеливи народи. Този пример би съсипал Европа ако се разпростре. Ние като обявихме мораториум ни накараха да изработим всичко и да платим, така трябва да е за всички!

Дали дрънка безплатно този никому неизвестен икономист. Ако се подстриже дългът на тези мързеливци, които за пети път в историята си вземат заеми и не искат да ги връщат, защото се смятат за богопомазани, то тогава кой ще им плаща пак задълженията, отишли за по две-три къщи и чака-рака?

Ако Гърция е в реанимацията то при решаването на уравнението ние сме в моргата! Зловеща истина!

Германски икономист: Гърция остава в реанимацията АЙДЕ ,Гърция в "реанимацията, ам ние в кое "отделение" сме , че и аз вече не знам.

Гърците били зле, но Боце казва, че ние сме добре

Гърците договориха стотици милиарди инвестиции на форума в Китай.

Гръцкото правителство е приело новите мерки за икономии, но на думи, на практика нищо ! И така, докато има европейски политици баламурници !

Само с ваучери това лято в Гърция ще летуват 20 мил.чуждестранни туристи. А колко още ще пристигнат самостоятелно с яхти, кораби, самолети, коли, автобуси .......

Гърците са по- зле от нас по време на обявяване на мораториума върху плащанията по външния дълг. И все по- зле ще стават. Чака ги финансов борд и пълно разорение. Ходете през лятото да ги храните, затова че ни затварят границата и през 2009 бяха сред основните, които вдигнаха таксите на банките, за да ни разорят строителството.

да гониш в Гърция грък да си ходи вкъщи с надпис на английски!!! Смърди на "красиви и умни" от космоса.

Тия, ако са в Реанимация, ние къде сме? В отвъдното от много време

заради тъпата баба меркел, но не вярвам да ви останат длъжни гърците заради това.