„Политико“: На кого му пука за София Прайд

Брюксел се къпе в цветовете на дъгата, докато ЛГБТИ* общностите в други европейски страни продължават да са изправени пред основни проблеми.

Обратно в новината

Коментари - „Политико“: На кого му пука за София Прайд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма БЪДЕЩЕ общество без СЕМЕЙНИ ЦЕННОСТИ, без ВЯРА и ЕДИНОМИСЛИЕ. ЛГБТ НЕ притежава и НЕ предлага нито една от трите ценносити, напротив, тя се бори да ги унищожи.

"има апатия както в българската ЛГБТИ общност...и обществото като цяло" Този гъзобрък (хубава българска дума с чисто български произход) какво очаква? Дори пистолет в главата ми да допре пак няма да предизвика заинтересованост от моя страна към последователите на педерастията (още една хубава и чисто българска дума). Така са 97% от всички българи. 1% са се самодиагностицирали с това заболяване, а останалите 2% са родители на заболелите.

Такива извратеняци едно време са ги изгаряли на клада ! Извратеняците нямат място в нашето общество ! На времето в милицията ги спукваха от бой и само така трябва да бъде и сега - бой до спукване на гнусните педали !

Питане първо: След като има толкова множество вярващи и Бог е създал Адам от кал,а Ева от реброто му въпросчето е-ОТ КАКВО СА НАПРАВЕНИ ОБРАТНИТЕ.И КЪДЕ Е ЦЪРКВАТА ВЪВ ВСИЧКИТЕ И РАЗНОВИДНОСТИ. Питане второ- Не може ли след като толкова реват за правата на обратните ЕС да вземе да пусне една препоръка за създаване на държава само от обратни на територията на днешна Холандия и въпроса с защитата на обратните отпада.

Църквата сме аз и ти, и дядо поп, а прайда се организира от извратена Европа, загубила християнските си корени. Как общината върши подобни гнусни дела и не се свени после да покани дядо поп да "поръси" някое мероприятие?

Разбира се,че на никой не му пука за геовете защото в БГ няма геове а само педалатори. Как може да ти пука за нещо,което го няма?

На парад-директно в Белене...

На кого му пука за софийските животни ? на никой нормален не му пука.

Че кога и кой доказа, че е заложено в гени и в кои? Т.нар. сексуална ориентация е поведенческо отклонение. Никой още не е доказал, че е нормална, така че преди да ни упрекват, да попълнят този "пропуск" в манипулацията над нас. Първо и преди всичко не забравяйте за какво служи сексът - за продължаване на вида. И как го постигат тези "нормални" от общността на перверзиите?

Господа хомосексуалисти , вие имате проблем не с обществото , а дори и с Господ. Спомнете си библията та той унищожи два града Содом и Гомор заради " нестандартната им ориентация" . За това моля не се оплаквайте , че не ви разбират. Та вие противоречите на самата човешка същност с ,която бог ни е създал.

содомогомористи им е името

Всеки си има гъ_з, ама на когото му го видят, на него се смеят. Тези от ЛГБТИ общността не разбират, че проблемът не е нечия сексуална ориентация, а в липсата на чувство за СВЯН у някои, които вадят на показ интимния си живот. Ако хетеросексуални организират парад, аналогичен на техния, ще срещнат същото неодобрение и недоволство в българското общество. Затова да престанат да хленчат и да се правят на нещастни!

Предлагам, хетеросексуалните хора да си организираме човешко шествие срещу агресивните шествия на дъгата, където висша ценност е да си развяваш половите органи и да си пускаш език и да си друсаш всички полови белези ... защото на нас ни писна някой който въобще не ни интересува от коя дупка на човешкото си тяло се чифтосва и с какъв пол или животно се съешава, да ни натрапва колко бил дискриминиран от нас...агресивна жажда за внимание и налагане на ценности, които не са мои. Ами таковайте се откъдето както и с когото, ама мен не ме интересува да го крещите с мегафони по булевардите, както аз не крещя какво правя и с кого го правя под юргана. Отвратително нагли хора!

...

Родени с дефекти и се хвалят с тях, като че ли дефекта им е преимущество а не недъг.

е изконна християнска ценност

Моля да не ми вменяват, че тези са нормални. Не, не са нормални, това са болни хора. Няма нищо против тях, но не искам да ми подмятат "нормалните" си наклоности пред очите.

... интерсно когато "феновете" на футболни отбори шестват по улиците преди разни "дербита", дали пак така настръхва морализаторското общество? Или те са носителни на изконните християнски ценности - скромност, любов към Бога, обръщат и другата буза когато ги зашелвят и т.н. :) Или пък биропиещите дългокоси почитатели на рок музиката ... или рокерите с големите ръмжащи мотори ... или политическите митинги с хора докарани от провинцията за сандвич и минерална вода. Никого не защитавам - да си прави всеки каквото си иска, стига да не нарушава законите. Лицемерието обаче, така силно присъщо на нашия народ, е време да го оставим в миналото. Джъст май ту сентс ;)

Нито един от споменатите от теб фен клубове не е формиран по признак сбъркана сексуална ориентация. Което ги прави приемливи, допустими, макар и екстремни. В това е огромната разлика.

Проява на НАЙ-ЛОШ ВКУС е да демонстрираш по улиците сексуалната си ориентация! :)

Защото младите в продуктивна възраст са навън, за да печелят пари, за оцеляване.

Под всяка статия, посветена на лгбт, се поавяват по един-двама "просветени", които обясняват на по-смислено коментиращите здравомислещи как не разбират, как в тях е събран с тонове страх, как светът е шарен и всеки си е уникален... и е такива простотии. Целта е посланието на здравомислещия да бъде подложено поне на съмнение, ако не може да бъде опровергано. И четящите да се замислят дали поне да не проявят търпимост, ако не могат да проявят съпричастност. Прозорецът на Овертон в действие.

изброихме трима просветени хомовци...

Станаха шест. :)

Другари, периода на деморализация завърши благополучно.Следва етапа на дестабилизация.Другаря Андропов да пуска танковете и да настъпва нормализацията !!! Вечна дружба марксистите от ЕС и вечните комунисти от СССР !

Някой май е чел дисидента от КГБ Юри Безменов ?

И какво се оказа. Всички Русофоби, радетели за Евроатлантическите ценности ( така и никой не каза какви са), Застъпниците за джихадистите, и противниците на държавния суверенит се оказаха и симпатизанти или може би участници в парада. Само да ви подсетя, че си режете сами клона, на който седите. Нали не мислите, че така обичаните от вас джихадисти ще ви заобичат? Въобще сещате ли се какво ще ви сторят т.н. бежанци?

Как се прави геноцид върху лесбийки и педали? Те могат ли да се възпроизвеждат, че някой да е способен им ограничи популацията.. природата се е погрижила отцепилите се трески да не го могат :) !?!

ВСИЧКИ ГЕЙОВЕ ИСКАТ ЕДИН ГОЛЯМ КУР ОТЗАД, А ТОВА ГО ИМАТ ЗА ЕВРОЦЕННОСТ !

Напротив, напротив! Ти си си ачик в стадото на "европейските ценности"! Ама това не е стадо , а звездна кавалерия, нали! Само дето, тези "ценности" нито са ценности, нито дори европейски.

А бе как се "възпроизвеждат" тези екземпляри?

От хетеросексуални семейства с майка и баща.

като се плюят след свирки

назадничавите и консервативните, как ли сме живели и оцелели преди началото на прехода?

айй всички подозирахме че си хомо но вече не те подозираме :D :D

...

...или рожба на ваксини, ГМО и тем подобни "постижения" на човечеството ...

Да, в древна Гърция, Рим и старите цивилизации с висока култура хомосексуалните са били също рожба на ваксини, ГМО и подобни "постижения." Интересно ми е, какво ли "доказателство" ще сътворите за наличието на гейове в онези времена? :-)

крайно време е тази показна педерастия и разврат да бъде ЗАБРАНЕНА със закон! Знаете ли що? Щото този стереотип е "заразен", едва ли ще ви е много хубаво когато разберете че детето ви се е превърнало в нещо такова! Да си се събират тайно някъде без мн показност и това е, никой няма нужда да гледа как се натискат и мляскат мъже помежду си!!!

Не се различаваш от оскотелите хора с догматично мислене през Средновековието. Знаеш ли в кой век живеем? По твоята логока, ако невежеството и простотията са заразни, вече да си заразил десетки хиляди хора!

Ти НЯМАШ капацитет за да ме оцениш хомо! Сеедно прасе да влезе в час по физика! Гледай са там хомо животеца и не се изказвай неподготвен.. Много добре знам в кой век съм и много добре знам каква е целта именно на такива събития, а тя далеч не е за да ви покажат как се целувате там. Целта е много по мрачна и дълбока, но на теб няма да обяснявам, че нямаш багаж достатъчно и няма ме разбереш!

Човек е нормално да е толерантен, към Болните Хора, или Към децата, ама към Хора, ИДИОТИ, които умишлено провокират и носят ВИРУСА НА СПИН и тровят нашите деца с РАЗВРАТА си, с цел да ги объркат,!! как искате да не са ДИСКРИМИНИРАНИ от нормалните хора !

Ти си пълен със страх от това, което не разбираш... Живеем в пъстър свят с много различия. Всеки е различен и универсален пои свой начин. Индивидуалност. Как живееш с толкова много страх? Говориш несвързано.

Всеки е различен и универсален пои свой начин.* Че си "различен" се разбира, но с какво, само със сексуалната ти ориентация ли?

...

Не ти ли писна да те ругаят бе мискинино? И то това е от години тук. То пък бива за пари , ама ти освен да си наопаки друго умееш ли? Интересно ми е семейство имаш ли? Деца? Не, че ще отговориш честно но все се чудя, такива като теб българка ли ги е раждала или са се мътили в бидон с бензин....

Опасявам се, че всички психични отклонения ще станат задължителни по линия на европейския съюз :(

Коментарите ви тук са най-нагледното доказателство за това, че дискриминацията към различните в България не само съществува, но се вихри до крайност сред "средностатистичните ТОЛЕРАНТНИ" българи. Писанията ви не казват нищо за различните, но разкриват прекрасно самите вас, обхванати от омраза, срам и най-вече страх. Смехотворни са твърденията ви за световни заговори, заличаване на човешката раса, марксистки франкфуртски заговори, болестни фобии по отношение на ЛГБТИ-хората. Вие се страхувате от смелостта и свободата на тези хора, които заявяват без страх кои са! Робската ви психика се бунтува срещу смелите, но най-вече подсъзнателно срещу вашия робски манталитет и поведение. Нали знаете поговорката за кучетата, които си лаят, а керванът си върви? Лайте си, квичете в кочината си , това е добър и безплатен антидепресант. Ще ви успокои. Но светът ще продължава да се развива и в близко бъдеще България няма да се отличава от другите свободни страни. Въпреки вашия СТРАХ!

Ама аз, когато мина с детето си покрай този Гей -Парад, защото няма как да го заобиколя, а когато то ме попита---Тате, какви са тези, ИЗВЪНЗЕМНИ или Марсианци? Ти , ако си на мое место, какво би казал на 5 годишния си син?

Благодаря за въпроса. Моля те, прочети спокойно отговора. Ето за този страх и срам говоря, ти доказа тезата ми. Ами няма да заобикаляш, ще минеш оттам и ако детето те попита, ще му кажеш истината. Бъди спокоен, детето ти ще те разбере, неговият мозък не е наблъскан и затлачен с клишета и втълпявания като при нас, възрастните. То задава въпроси и очаква конкретни отговори. И не се страхувай, че само с едно обяснение то ще се превърне в гей. Не забравяй, че хомосексуалните са възпитавани и отрасли в хетеро семейства, с майка и баща! Вие пощурявате при мисълта, че гей-двойките могат отглеждат деца, а забравяте факта, че дори в строго религиозни консервативни хетеросемйства вероятността детето да се окаже гей е точно толкова голяма. КОй кого е "заразява" тогава? Преди да ме нападаш, прочети в нета малко информация по въпроса. Има добри четива.

Ведна си личи, че ти плащат. Как пък веднъж не успя да си на едно мнение с народа, а не на страната на външни НПО-та и налагана политика? Без значение дали става дума за обратни, бурки, имигранти или каквото и да е. Когато на 100% поддържаш чуждите сили, се очаква да си платен.

Какво е това интерсекс хора, черни с бели ли е?

Болни и сбъркани, като останалите от изброените.

Това дори не е нещо противоречиво, а добре отразено в марксистката идеология от Франкфуртската школа от 30те години. Гей паради, издигането на транссексуалността в култ имат единствената цела да деморализират дадено общество до такава степен, че те да не могат да защитат родината си и семейството си от бъдещо маркистко-ленинистко културно подчинение.

И да се разрешат най-после браковете м/у лезбийки и геьове, както и м/у трансджендър и транссексуални, що то тфа вече се търпи така!

Ами хайде да направим парад и на хората с вродени недъзи, парад на пострадалите при инциденти, парад на лудите, парад на болните от рак, парад на изнасилените и пребитите, парад на умиращите от глад. Мисля, че това ще е по актуално.

....а содомистите,кравосмесителите,некрофилите,педофилите ,сатанистите....с тях ли ще манифестират или те ще си спретнат парад на друга дата ?...сащо може да си поканят за участие в израз на сапричастност посалнници,политици обществени деици (чужди и наши ) !...ааа щях да забравя и канибалите...сигурно сам пропусналa и още някои извраSHтенCHeSTки клон на либерастiята...ама да извиняват ...рецедивите в човешкото поведение и в човешкят мозак са безкраини...особено когато се поощряват !

Света е оцелял, защото не е бил толерантен към непродуктивността и откровените извращения. България може да учи света по въпроса, не гностици, като теб да учат нас.

....парада на обратните (както те сами се наричат )...обратни на (кое .какво ) ???....обратни на нормалните и на нормалното ,обратни на естественото и природното...обратно на христiянските ценности и на природните закони . вие сами се досетете как се наричат "обратностите" за ,които говоря ....

По точно е да се каже на яловите безсрамници. Това събитие е по вредно и от парад на Идил! Защото ИДИЛ ги виждаш по телевизията, как обезглавяват с ножа, а другите го правят безкръвно, но също, така успешно, по единично и като общество.

....ами те и от "халифата " може да се присаединят кам парада....като представители на сектата на декапитаторите анти христiяни (ислямисти от всички разклонения ...умерени,радикални...)

В старо време са тричали кучетата, за здраве да не ги хващат болести и да дадат поколение, сега тричаме лесбийки и гейчета да са ни живи и здрави, няма опасност да създадат поколение, нали така! В същото време света строй новият Път на коприната.

В Брюксел ако ги няма централите на ЕС и НАТО щеше да бъде едно голямо село, сигурно половината от администрацията и депутати ще участват в парада на извратените антихристи, за Мьоленбек не съм сигурен!

На нас ни пука- не искаме гейско безсрамие по улиците.

Според мен, лидерите на движенията на хомосексуалистите допускат сериозна грешка, като водят нещата в обществата към поляризация. Под поляризация, разбирам не само парадите, които не се възприемат от огромната част от хората, но главно две основни техни тези: 1. Пълното отричане на ролята на средата в отключването на хомосексуална наклонност и признаване само на генния фактор, което изправя науката пред невъзможност да продължи да изследва въпроса безпрепятствено и обективно. 2. Настояването за правото на осиновяване, което би поставило осиновените деца в позиция на опитни животни.

ДА А,СЕГА ЩЕ НИ УБЕЖДАВАТ НЯКАКВИ ЧИНОВНИЦИ,ЧЕ БОГ Е СГРЕШИЛ КАТО Е СЪЗДАЛ АДАМ И ЕВА!!!ТЕЗИ ХОРА ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СА ХРИСТИЯНИ!!!ТО ИЗВРАТЕНЯЦИ ВИНАГИ Е ИМАЛО,НО ТОВА ПАРАДИРАНЕ ИДВА ПРЕКАЛЕНО МНОГО НА ОБЩЕСТВОТО!!!ДА ВЗЕМАТ И ЗООФИЛИТЕ И НЕКРОФИЛИТЕ ДА СИ ПРАВЯТ ПАРАДИ!!!ЕВРОПА СЕ ПРЕВРЪЩА В ЕДНА ГОЛЯМА ПСИХИАТРИЯ!!!

Имам няколко неща да кажа по темата и чак се чудя как да започна. Ще опитам така 1. Добре де, какво толкова сме ги дискриминирали хомосексуалистите? Всеки непрекъснато приказва за това, че видите ли те си искали правата. Е, кой им ги е взел? Само нямат право да правят еднополови бракове (и той не навсякъде). Еми хубаво, ама природата е казала, че дете се ражда от жена!, а за целта трябва мъж! Природен закон, който не подлежи на никакви политически коментари! 2. Това ли е най-големият проблем на ЕС според Брюксел - пречките, които срещали хомосексуалистите да си направят парада? И това ли трябва да ни е най-голямата гордост на общността, че видите ли Брюксел се къпел в цветовете на дъгата? Те чували ли са, например, колко нашенски пенсионери нямат пари за хляб, биват изнасилвани и бити и техните права са много по-погазени! Е, да ама друго си е да кажеш по всички телевизии, че си защитил правата на едните ЛГТБИ (или както беше) хора! Това те прави номер едно по толерантност... и ставаш най-големият демократ... сигурно... 3. На нас нормалните, които искаме да се придвижим през центъра на София по време на парада не ни ли се нарушават правата, а? На хората, които живеят наоколо и искат тишина? Нямат ли право на това? А децата, които гледат мляскащи се мъже? На какво ги учим? Хайде холан...