Скандал в НС: Фашизъм и политически травестити

Декларация на левицата стана повод за скандал и обвинения в наглост и фашизъм между ГЕРБ и БСП в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Скандал в НС: Фашизъм и политически травестити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тодоров, Михайлов, Коритаров и Гошо Шута са най - мръсната пяна на българската политика. Долни, нахални и продажни, движещи се винаги след силните на деня, готови за малко кеш да плюят и цапат всеки. Отвратителна долнопробна измет!

Всъщност ако се погледне истината в очите,фашизмът е създаден от Маркс и Енгелс и техните последователи в света като Димитър Благоев и сифилистика Ленин.Фашизмът е следствие от"Комунистическия манифест" Комунистите сметнаха че в парламента са обидили един милион техни избиратели-че могат ли да се обидят един милион мутирали българи.Затова сме на този хал-имаме един милион ГМО-та.

Антон Тодоров е един съвършен лайномет. Самото му присъствие в парламента е диагноза за цар Тиква. А също и за избирателите им. За да не се превърне в диагноза за цяла България шайката им трябва спешно да бъде изметена.

Въпросният Антон Тодоров е депутат от ГЕРБ нали? Същият Антон Тодоров преди две години е издал книгата "Шайката-ГЕРБ". Така ли е? Ако не е така моля да ме поправите! Сега искам да ви попитам за какъв морал става дума, че не разбрах? Какви пет лева?

Волен Сидеров трябва да се замисли защо подлеците, които го обвиняваха в какво ли не само до преди година и половина, вече не го закачат.

След като го "возиха" в багажник някакви бабаити на Витоша и го заставиха да си копае гроб, Воленчо ... се пречупи.

свърна у лево щото има изнежен слух за истините от историята.

Вече 25 години: - едни и същи глупости, една и съща простотия, всеки ден слушам от парламента - все гледат другите и миналото - един политик с нормално, ерудирано и възпитано поведение не съм видял - никой не го интересува Държавата и Народа Та кога ще се оправим - НИКОГА!

нека не говорим от името на народа. Част от него взе нещата в свои ръце. Останалите гледат кой ще благоволи да осигури другия.

Нека да видим как и защо са се появили и фашизма в Италия и по-късно националсоциализма в Германия Фашизмът се появава като контрапункт на предатеслата политика на комундетата в Италия в интерес на Москва. като всички комуняги и там изпълняват указанията на Коминтерна. За световна ревоолюция,а всъщност за установяване на всеобща съветска власт първо в Европа, после в целия свят. Но идва др. мусолини на власт и нещата стават доста "тегави" за комунягите. И което а най-лошото за един комунист хващат го да работи. който не иска - насила. 10 години след това и в Германия на власт идват националсоциалистите. Интереснои са два въпроса - защо и как. на немците вече им е писнало да ги обвиняват за всички възможни грехове. И за каквото са виновни и за кавото не са. А Хитлер им предлага нещо просто - да направи Германия велика, а германците - хора първо качество. И с това печели изборите. Да, колкото и да не им харесва на някои другари, но Хитлер идва на власт след демократично проведени избори. И тук идва въпросът "защо?". Защо става така? И могло ли е да стане иначе. немските комунисти получават от Коминтерна инструкции че техният основен враг е социалзма и социалдемокрацията. А не Хитлер. Московките другари са били толкова късогледи та насочват борбата на ГКП срещу социа-предателите, както те наричат социалистите и социалдемократите. Ето затова Хитлер идва на власт - поради тъпотията на съветските другари. Защото, както беше писал Н. Хайтов:" Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш". Другарите от Коминтерна осигуряват на Хитлер властта в Германия. Сталин насърчава Хитлер да започне война с Полша. Всъщност при започването на войната Германия и СССР с асъюзници. Това ясно личи от Секретния протокол към Пакта Моилотов-Рибентроп. Това, че Червената ярмия и вермахта провеждат съвместни паради на победата над Полша в Брест и Лвов е неоспоримо доказателство кой всъщност е започнал ВСВ. Пък после друг им бил виновен.

НИНОВА ,С КАКВО ХРАНЕХТЕ ВАШИТЕ ПРАСЕТА В БЕЛЕНЕ ??????

Как с какво--с фашисти ,разбира се. И ние комунистите си ги ядяхме, шо бея малко и не достигаха за всички.Затова сме такива силни и запазени. Да живее БКП. Не зная за този възглас, дали няма да ме обвинят в подстрекаване за връщане на КОМУНИЗМА. Да ,ама си беше юбаво за нас другарете.

замезваа безплатно от хотел Рила из разни краища на България. Затова има фенове и ЛУДОгорието.

Те си споделяха само в лектории от НКВД.

Слагаш кръст на ГЕРБ със закон против комунизма

Най- важното е, че управляващото мнозинство се оказа по- умно и разкри замисъла на бсп, които искаха да хързулнат няколко човека и да свалят правителството, да всеят раздор и да вземат властта. а е комунистите се оказаха много тъпи, а куклата Роузи, като ученичка на Костов и Р.Овч. се оказа много по- куха от предвидимото. Мисля, че ГЕРБ и ПФ имат истински късмет са такава куха опозиция. ако останат 4 години направо ще сдухат целия ляв сектор и той ще трябва да започне нормална работа. БСП вече е изчерпан политически проект и то неспасяемо изчерпан. Но пък може да започнат да се борят за правата на гейове и лесбийки, които са се изтървали по някое стълбище, съдят селското училище или община заради пуснати кучета и коне.

С фашистките си изяви патриотите ще провалят ГЕРБ. Те са по-опасни от БСП

Политически травестизъм - начин за управление на ГЕРБ в България

Дано в ГЕРБ не се поздравяват с хитлеристки поздрав, както правят обединените патриоти

Когато ПАТРИОТИТЕ се хванат за гегите и тоягите, срещу палките и водните оръдия, ЩЕ НАСТАНЕ ТАКЪВ ФАШИЗЪМ, че жална им майка на душманите. ИЗТРЕБВАНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД няма да прави "НАРОДЕН СЪД", ами тази работа ще извърши Господ българина и "СТРАШНИЯ СЪД" на Свети Петър.

" реагира от името на ПГ на ГЕРБ депутатът и заяви, че Нинова отдавна е трябвало да бъде на "топло и хладно място" Не цитират точно думите му. Той каза, че "ако България имаше съд...", а сега нека да обясни, защо неговата партия е в трети мандат, а държавата няма съд. Това е втората по важност институция на една държава след армията. Ние и армия нямаме, но ще питам защо, когато някой гербаджия се изтърве да ги признае.

съдът е независим..

Вадят плашилото на "фашизма" по типично руски модел. Видно е откъде им идват инструкциите. Обаче не си дават сметка че ние, българите, не сме с промити мозъци като руснаците, на които започват да им внушават още от родилното отделение за лошите фашисти и империалисти. Това го правят у Русия и до днес. У нас на това могат да се вържат само червените брантии, дето бастунясваха заедно с Мишо Шалвара около пилоните на НДК. У нормалните хора подобни пристъпи на БСП будят само присмех. На калпав комунист фашистите са му криви.

Малко се объркваш защото мунаиЗма не е точно руски, ами просто ционистите го внедриха най-напрет там за да катурнат руския цар, който им се опъваше и беше достатъчно богат и могъщ та да не приема да му дават циониЗки заповеди. И от там си го разнесоха и размножиха по планетата. Но куманиЗма не е руски и никога не е бил. Точно с това ви държат в подчинение - с текиви лъжливи фатки и гнусни трикчета за дизинформация и промиване на мозаците. Какво ше стане ако осъзнаете че ционизма ви контролира - и ви ограбва систематично? ше се дигнете ли на революция, като видите какво мародерство ви се случва? избиват ви - вие дори не знаете кой ви е убиеца. Ционизма в ие убиеца, а вие дори не се сещате защо ви се случва - ето така ви държат в подчинение и ви управлеват, за да не се дигнете да свалите господарите си.

С какъвто се събереш - с такъв си се събрал ! Значи и ти си ТЪП , щом не знаеш , че "комунизма" и "фашизма" са създадени от еврейството като продължение на римското "разделяй и владей".

Политическият травестизъм е герберска ценност

Я да поразискваме малко темата кой всъщност е политически травестит. Какви са БСП? Комундета, които се опитват да се правят на социалисти. На 9-ти май и на слепите им стана ясно що за "социалисти" са БСП-то. Няма такива социалисти дето да издигат съветски и руски знамена. поне в Европа. Няма такива социалисти, които да разнасят плакати с ликовете на болшевишките престъпници Ленин и Сталин. Няма такива сициалисти в Европа, които биха си позволили да се обличат в униформи на окупиралата ги армия и да поднасят цветя пред паметниците й. Що е то травестит и има ли почва у нас? Травеститът е мъж, който се прави на жена. Облича се като жена, държи се като жена, осъществява социалните си контакти все едно е жена. Я да видим дали БСП-то не прилича много на травестит. В БСП са комундета, които се обявяват себе си за социалисти. Правят с ена социалисти, осъществяват социалните си контакти като социалисти. Даже шефът им др. Станишко беше написал един фундаментален труд"Защото сме социалисти" (но кой знае защо беше пропуснал да включи вътре видни представители на социалистическата идея като Хитлер и Мусолини - и те са били социалисти). Но са си останали комундета. Сега, след всички тези обяснения, дали не ви се струва че БСП-то е един политически травестит? как да ги наречем иначе? Политически хомосексуалисти? Или направо долни леви педали. Амбриажи, на френски. Също не е зле. И най-вече отговаря на истината.

А Тиквата не е ли травестит. Партиен Субект от ДС-Телохранител на Дедо Тодър

Ето ББ не се срамува да каже че е бил член на БКП. Редови член, а не партийна номенклатура. Както още 1 млн българи, И защо ББ да бъд еобвиняван. Той не е искал да стане социалист, демек не е иска;л да се превърне в политически травестит. Както са се "пребоядисали" 100 000 комундета. Или са сменили боята. Пък може да са сменили и резбата, знам ли. Дали ББ е останал комунист или просто е теглил една майна на комунягите най-добре да го питате него. Ама такива шушумиги, дето са склонни да стават политически травестити са и страхливци - не смеете.

Въпреки Фашистите и Траверсите, Българина Оцелява. И това Вече 28 година се случва.

повече от 70 години въпреки комунистите.

От 1944 до днес ни управляват едни и същи!

до 123 ТИ.

В ГЕРБ всички са политически травестити

По-голяма НАЦИОНАЛНА катастрофа от сегашната , България не помни : ---''БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ''... ---''КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ , ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА ''... ---ВСЕКИ ДЕН ТРУПОВЕ , ДАЖЕ ИВ КЛАСНИТЕ СТАИ , ПО ВРЕМЕ НА ЧАС .. ТАКИВА ЛИ СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ''ЦЕННОСТИ'' И АМЕРИКАНСКАТА ''ДЕМОнстрация'' ? Защо се допусна да ни управляват 27г., престъпници и неграмотни люде?

Аз

Мога да ти огтоворя на последния - ЩОТО ТАКИВА СИ ГИ ИЗБРАХМЕ! Толкоз.

"равенството и братството" по руски го знаем и там още в първите години червените кхмери избиха елита на България а след това другите по лагери и не се налагаше много след това та комуноиди мръсни....сега идва вашия ред!!!

Смайват ме от ГЕРБ, защитават нацистки изстъпления почти на всеки от ОП.

Партиите не трябва да си обиждат на фашизъм, национал социализъм, социализъм и комунизъм. Те са еднакво мракобесни, и се различават само по владеенето на средствата за производстмо.По този показател социализма е по мракобесен. Терорът върху народа е същият.

Кой извади от гардероба "Фашизъм",ако не Ердоган и сега неговите кучета ДОСТ подхвърлят на социалистите мишената-управлението на България да бъде блокирано.

на там точно отиват нещата...,няма да се учудя,ако следващият подхванат дебат от червените кратуни,ще е с тема "нацистко малтретиране на малцинството"!

"По думите му БСП е партия със сгрешено име - наследник на небългарската БКП, която се опита да направи България република на СССР, два пъти докара страната до национална катастрофа." Ами вие какви сти бе, дето ни направихте република на ЕС. Едните казвате са се опитали, може и да не е вярно, а вие направи ни направихте, кой е по-големия идиот в случая.

Аз

Ние, ние. Ние сме идиотите - аз и ти.

И аз ....

трябва да се внесе закон,че в дни като тоя,дето не се решават проблеми,а се дърлят,да не им се плаща заплата и да не им се смята за трудов стаж!

Аз

Според мен трябва да бъде променен правилника на парламента, така че да се разрешава и даже да се препоръчват боя и физическото насилие.

звучи предизвикателно...пък може и да изкарат някой и друг лев от телевизионните права! сигурен съм,че ще е най-гледаното предаване...дори в света!

1. ѝправителството не е от два месеца, а от 2 седмици. 2. Официалният травестит в НС е Корнелия Нинова, защото от трибуната на НС се обърна към към десен депутат с предложение да излязат навън и да се разберат като мъже / разберат беше казано на диалект, с ударение на втората сричка/, което означава, че освет официален травестит тя е и официален селяндур на НС. 3. Към Таско Ерменков - Антон Тодоров е вкаран за депутат специално заради острия му език - колкото по-бързо го разбере БСП, толкова по-малко гаври ще отнесе.

Хора, които се поздравяват за девети септември, да се възмущават от хора, които вдигат ръка за поздрав в концлагер, е нелепо. Значи ако в Бухенвалд е грозно, на паметника на Червената армия е красиво? И двата режима бяха човеконенавистни, ако осъждаме единия, не може да хвалим другия. Каква е разликата между това, да гориш хора в пещи и да ги хвърляш на прасетата? Снимка с хитлеристки поздрав е недопустима, но снимка с портрета на масовия убиец Сталин е гордост, както видяхме преди седмица. Не става така, с двоен аршин. И в двата случая имаме идиоти, които трябва да бъдат публично заклеймени. Но единият е уволнен за това от поста на зам-министър в кабинета, а другият е назначен за същото на поста зам-председател в партията. Лицемерие и евтина пропаганда.

НЯКОЙ, може ли да каже, как др. НИНОВА от парии, стана милионер? С труд? С ум? Или с някаква, "божествена" намеса от "Раковски" 23!!!

ти кажа, пуснала е на партийният секретар от тяхното село:)

Отнемането на частна собственост посредством ЧСИ и банки по този начин е чист фашизъм от времето на Мусолини

Такаа, в това участват БСП, ДПС,Реформатори и Герб

Как може с такива глупости да ни занимават? Кого поздравява с фашистки поздрав Павел Тенев, зам.-министърът който подаде оставка? Поздравява ЕДНА ВОСЪЧНА КАРИКАТУРНА статуя В МУЗЕЙ. Ха-ха-ха!!!

Коалиционните партньори стават по опасни за Борисов и управлението от опозицията на БСП

Аз

Сещам се тия тримцата - Сидеров, Симеонов и банкянската свиня, как приказваха един за друг преди време. Сега - заедно. В едно правителство, защитават се един друг, таквос... Има си име за това - kypвалък, та дрънка. Нормалният човек с достойнство не би могъл да седи в една стая с някой, който го е обиждал така, както тия трите мърши се обиждаха една друга. Ха... достойнство, баси... Ама и простотии дрънкам, я...

той,кървалъка е присъщ най-вече за ония дето се събират всяка година,под една летяща чиния!!!

Аз

Абе... Я ме подсети от коя клоака се излюпи най-голямата kypва в последните години - Роса мършата...

Абе, Нинова беше най-добре когато беше на коня.

е затова,председател на събранието трябва да е независим-човек извикан от улицата,щото като се метнат да се дерът,посто на натиска копчето и да пуска кепенците!!! Бойко трябва да забрани на своите да влизат в пререкания и да се опитват да отговарят на червените хмери! да спориш с комунягите,все едно да спориш с радиоточката!

Ами че да спориш с "комуняги" в Парламента означава член на ГЕРБ да спори или със съпартийци, или със себе си. И в двата случая това си е симптом за лекар специалист.

Тези от БСП не се ли виждат колко са закостеняли. Мило и драго дават да бутнат коалицията. Нека си видят първо алчността и дребнавостта в губещата им партия. Една нова личност нямат. Старите муцуни (алчни отрапки) са на доизживяване. Един млад човек нямат сред лидерите си. След 20 години ще са нещо като ДОСТ. Свършило им е времето, не го осъзнават.

За пари, антон тодоров още утре ще започне да обяснява, че в некрофилията няма нищо ненормално, например!

на мен ми писна Коминтерна да клепа постоянно България пред кого ли не. И преди не й бях фен на тая сачма, но с последните й безумни изяви направо ме отвращава. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено, това е истината за БСП на г-жа Нинова и г-н Гергов.

Цяла предизборна кампания всички партии се надпреварват кой по-фашистко и комунистическо изявление да направи за избирателя . Като влезат в парламента пък почват да се обвиняват кой бил фашист и комунист. Пак добре , че се сяпкат , щото ако зависи от матряла ще сме Северна Корея с шериат с култ към иконата на Сталин със сърп и чук и пречупен кръст вместо ореол, отбелязван с курбан и поредното измислено хоро , празнувано на дати според астрологически знамения и пророчества на Ванга , обявявани от комунистически шамани.

Само партия "Патриот - карашик" ще вкара Борицуф в правия път!!!

като чуя "палачинката" сидер паша да "защитава" нещо си, веднага се питам колко ли са му снесли в джобчето?

Вацето с неговите благи приказки е като зайче пред страшните поглед и приказки на Нинова.

Направо почвам да се замислям за емигриране ако тази някога дойде на власт. Дано да не става!

Значи някои от доносниците могат да се снимат с портрета на най-големия масов убиец в световната история Сталин, а с Хитлер не може. Как така, бе мръсни комунисти, как така. Колко хора избихте вие след 1944г...много повече от преди това...И сега синове и внуци на масови убийци след 1944г ще ми говорят за морал...

Иди се прегледай при психиатър, фашизоиден отпадък!

Ти какво - почиташ Хитлер щото комунистите почитат Сталин - гледаш да не изостанеш по-назад от комунистите ли в почитта на един главорез?

партизанската внучка дебелот Лиле не го слагаш в списъка, нали? И вожда си - все още члена на БКП другаря борисоффф, пак нали! И партийната секретарка мама цуца, нали? и сещай се сам нататък, о прозстий избирателю!

ПРОКЛЕТИ КОМУНИСТИ, най-много ви боли, че такива като ген. Борисов, Павлова и Цветанов скъсаха синджира с който ги държахте в послушание.

Аз

Синовете и внуците на убийците днес са в ГЕРБ, мой човек. БСП не знам какво е, ама БКПто възкръсна и си има име - ГЕРБ. Даже и развитие търпи - в БКП поне целуване на ръце нямаше. В ГЕРБ има.

Този поздрав, в който здраво са се вкопчили от БСП с цел да премахнат тези, които не им цепят басма, е поздравът на РИМСКИТЕ ИМПЕРАТОРИ и трябва на първо място да се разглежда като такъв. Това, че някой си го е присвоил, нищо не значи.

хахаха :) това е много забавно.

Що не идеш да поздравиш някого в Германия на централно място по този "римски начин"? Май нямаш топки за подобно нещо,а?

Откъде толкова акъл у мафиотите... пардон, "патриотите" да се сетят.

Ми, тя и петолъчката така ... Най-древно документално потвърждение за използване на звездата-петолъчка е намерено на мястото на древния град Ур в Месопотамия и датира от 3500 година преди н.е. Пентаграм навсякъде се среща в оформянето на сгради, съоръжения и предмети за домашна потреба в Древният Изток, в Египет, Индия, Китай и Япония. В Древен Вавилон са вярвали, че изобразяването на звезда петолъчка (пентаграм) върху вратите на магазини и складове ще запази стоките от разваляне и кражба.

Vinetou

Правите тази атака, защото видяхте, че това правителство започва истинска работа, заяви пък лидерът на "Атака" Волен Сидеров в декларация от името на "Обединени патриоти". Той подчерта, че се взети мерки, които облекчават туризма семействата с репродуктивни проблеми. И защити Валери Симеонов - с думите, че е лъжа, че има нацистки наклонности. Все едно Хитлер да защитава Химлер.

какви сме борци за исторически чиста памет и евротолерантност! Ами БСП не е ли пряк наследник на онези хора, които пращаха другите в концлагери или ги избиваха без съд и присъда? Айде да се поосъзнаем малко!

геноцид не беше ли, когато долара надхвърли около 3 хиляди. колко честни хора си отидоха от този свят, стопиха им се парите, а работиха извън бг и идвайки си на село отглеждаха много животни. един след друг мъж и жена, много са случаите, или пременил се илия пак тия. а и много често сме чували от юристи, колкото повече се сменят правителствата, толкова по зле за народа, за бг. или не ви се чакат четири цели години. ние обикновените хора все чакаме от 1989 нещо положително за нас да се случи и все не се случва и затова ни е все едно, писна ни само на избори да ходим, а има и такива дори не си правят труда да отидат до урните. то хора качествени не останаха в бг, видяхме ги-да,българия, пак на хранилка разни прости млади ограничени, лелята в герб, татково в бсп, детето му и той в да, българия. ако ви харесва това мое откровени дерзайте, аз не съм един от вас, не бих желал неграмотни неуки млади хора да ни решават съдбата на тези които са извън бг, а мнозина са в очакване, ако се подобрят нещата и един ден не биха стояли, защото както казват те-тук е страхотно, има четири сезона, имаме море, имаме планини, но заплатите са ниски, и с тях не бихме изхранвали семействата си,

БСП е повела война срещу всички, които искат да направят нещо добро за България. Не си гледа престъпниците в своите редици, а се занимава с хора, доказали че могат да свършат нещо полезно за страната ни. БСП,която е наследница на БКП и винаги се гордее с това, вместо да се извини на народа за безобразията след 9-ти 44 година, да каже как ще обясни преследването и убийството на интелигенцията на България, изпращането на хора по лагери само за това, че не са съгласни с престъпния комунистически режим в България, въведен от БКП в угода и следвайки указанията на убийците-болшевики от Москва, съсипването на живота на стотици хиляди семейства по същата причина, взривяването на църкви, мостове, складове, жп линии и т.н Дали лагерите, създадени от нея, се различават от "фашистките"? Или преследването и убийството на хора р погубването на хиляди съдби, и то в собствената държава и от собствения народ са по-различни и хуманни? Фашизъм=на комунизъм. Това е истината и няма друга.

ГЕРБ и "нещо добро" за Бълагрия? Ти да не си сменил цветните хапченца или си минал на твърда дрога? При ГЕРБ ние прогресивно изчезваме като нация! А и дори и да е имало хора в лагерите при соца (а голяма част от тях си бяха за там и затова се живееше спокойно навсякъде в държавата!), то преди това се избиваха хора "по закон" и без съд и присъди, а и с парични премии в добавка от фашистката клика, вкарала ни във ВСВ? Ама какво да очаквам от неграмотни и недоучили дебили?

А бе,урвата на бойко много активен в близането.....

цяла сутрин цъфтят по всички канавки на телевизиите. Кой плаща за това? КОЙ?

Какъв народ сме Минке, какъв народ!