Сидеров: Лъжа е, че Симеонов има нацистки наклонности

Вицепремиерът Симеонов, който нападате по този некоректен начин, няма нацистки наклонности, това са клевети, манипулации и лъжи и вие го знаете много добре.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Лъжа е, че Симеонов има нацистки наклонности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сидеров, кога ще махате новините на турски език по БНТ? Или и това не можете?

20 евреи са били наградени с Рицарским Кръст, най-високата награда в хитлериския Райх.. Например, главния идеолог на нацизма Розенберг происхожда от прибалтийски евреи. Втория след фюрера человек на Третия рейх, шефа на гестапо Хенрих Химмлер е полуевреин, а его перви заместител Рейнхард Хейдрих е еврей на 3/4. Нацистския министрър на пропагандата был друг типичен представител на"висшата раса", уродливото джудже , полуевреина Иозеф Гьобелс. Друга персона от обкражението на фюрера е издателя на нациския вестник "Штюрмер" Юлиус Штрейхер. След Нюрнбергия процес издателя бива обесен . И на гроба му написали неговото истинско име - Абрам Гольдберг.. Друг нациски престъпник, Адолф Айхман, обесен през 1962 г., е чистокровен евреин. Когато го водят къв бесилката той крещи"Какво пък ,обесете ме ,един еврейн по-малко" . Адмирал Канарис, шеф военното разузнаване по поизход е гръцки еврейн. Ако командващия луфтвафе райхмаршал Херман Геьоринг е бил само женен за еврейка,, то неговия първи заместник фелдмаршал Ерхард Милх е вече полноценен евреем В хитлеровия вермахт служили не само войници и и младши офицери с еврейски происход. А също и висши и старши офицери: 2 пълни генерала/армейски генерал/, 8 генерал-лейтенантов, 5 генерал-майоров и 23 полковника-еврея са били на най-отговорни постове. Без да се брой близкия съратник към ръководителите на държавата фельдмаршала от люфтваффе Эрхарда Мильха

до Lele Бай ти Хитлер е бил подкрепен за идването си на власт от Ватикана и по-специално от папа Пий XII - Еудженио Пачели, който е способствал и идването на власт на Мусолини, като се предполага, че за целта са извършени не едно политически убийства. Хитлер се е считал за последовател на йезуитите и е бил фен на инквизицията. Това, което ги е обединявало тия двамката е омразата им към евреите и опитът им да изчистят Германия и Италия от влиянието на ционистките банки. Оттук и споразумението Хаавара, което е дало началото на държавата Израел, на която до ден днешен Германия изплаща "данъци", затова и думата за благодаря на немски е "данке". Всички страдаме заради болните амбиции на шепа свръхбогати и нагли психопати. Това е положението.

Да, знам, че е качен с благословията на запада, макар да не знаех, че чак папата е замесен. Но това за имитацията на английския елит го гледах в предаване по History.

Да каже,че в "Аушвиц" са си правили майтапи! А това вече не е манипулация,Волене,защото глупакът го е казал пред вестник "Сега". Не се опитвайте пак да се измъквате с обяснения за измислици на журналистите от "Сега". А че Симеонов е тъп,се знае отдавна. Той е по "шегичките". Този човек няма чест и достойнство да продължи на този пост!!!

ВЪН от парламента на цялата псевдо-патриотична демагогия!! Измамници и далавераджии: Помия

СИДЕРОВ, ВНИМАВАЙ КАКВО ГОВОРИШ, ИМА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА... НАЛИ СТЕ СИ ЛИКА ПРИЛИКА - БАШ АПАШИ, ТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ЩЕ ГО ЗАЩИТАВАШ... ПАЗИ СЕ, ЧЕ И ТИ ЩЕ ИЗХВЪРЧИШ...

от парламента.Двуличници мръсни!

сидеров щом казва, знаци е точно тъй! той си е най !

Не знам ,защо трябва да се вярва САМО на журналистите .....,а в. Сега е на червената номенклатура !

САМО ВИЕ ЩЕ ОПРАВИТЕ СТРАНАТА НИ./ОПАЗИЛ НИ БОГ/

Предполагам, че Валери Симеонов няма фашистки наклонности, но само един завършен глупак може да каже,че в "Аушвиц" са си правили майтапи! А това вече не е манипулация,Волене,защото глупакът го е казал пред вестник "Сега". Не се опитвайте пак да се измъквате с обяснения за измислици на журналистите от "Сега". А че Симеонов е тъп,се знае отдавна. Той е по "шегичките". Той и още няколко депутати от Реформаторския блок "си правеха шегички" като непрекъснато репликираха Президента Румен Радев докато произнасяше словото си в Парламента. А когато им беше казано,че им остава още седмица, започнаха да го освиркват и да го оплюват. Снощи по БТВ показаха филм за "Аушвиц-Биркенау". ПРЕПОРЪЧВАМ НА ШЕГАДЖИЯТА ДА ГО ГЛЕДА! МАЛКО ДА СЕ ОГРАМОТИ И АКО Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ВЪЗПИТА!

А ПРАСЕТАТА НА БКП/БСП ,КОИТО ЯДЯХА ХОРА В БЕЛЕНЕ ,синовете и дъщерите на техните стопани имат "сурата" да говорят за ценности...!Целта е сваляне на правителството и особено на Симеонов ,ЗАЩОТО ЗАПОЧВА РОВЕНЕТО В ХРАНИЛКАТА НА КОМУНИСТИТЕ....ЕНЕРГЕТИКАТА ,ох мъкааааа !!!!

Ако си изпуснеш още малко фантазията ще приключиш в Карлуково.

Нацистите са най-отвратителната част от човечеството,аутсайдери,неспособни да направят каквото и да е значимо и полезно за себе си,камо ли за обществото!Най-тъжното при тях е - не знаят,че са аутсайдери,не знаят,че не могат нищо,че са тъпи и търсят някой да ги оцени! И го намират при убийците,мразителите,психопатите!

След комунистите, от които са се учили, и с които най-напред са били съюзници в пъклените си планове - както Хитлер се е учил от Сталин.

Бай ти Хитлер е подражавал на английския кралски двор. Дворцовият етикет е бил приет официално в Германия сред елита. Да, имал е договорки със Сталин, но ги е нарушил под английско влияние. Та, примерите му са били основно от Европа за твое сведение.

Явно въобще не познаваш историята.Едни от най-брилятните учени на 20в. са нацисти.Ще ти дам един пример Вернер Фон Браун.Другите си ги намери сам !

Като си тръгнал така, дай и д-р Менгеле.

бутайте незаконните сергии по слънчев бряг - змязал е на африкански битак а те да си пеят

Ох,майко мила! Докъде стигнахме-алкохолизиран нацист да защитава многофункционален психопат-нацист! А хипопотук-хипопотам ям,ям,вече е за НАТО и Европейския съюз! Ама-тихо,щото тия такива неща не са казвали,нали!

С едно изречение - свидетели сме на последствията от ционистката експанзия. Колкото по-рано разберем кой е причинителят на всички безобразия, толкова по-бързо ще се измъкнем от тия вековни фекалии. Най-жалкото е, че "разсейките" са обхванали почти всичко и всичко, а туморът не е доброкачествен. Американците колкото и да ги корим и плюем са жертви на същата "болест" - "ротшилд анд сие фейк". Особено след "октомврийската революция" и необратимите карциноми в кръвта на света всичко е помия и гнусня. Да вметна - и Хитлер, и Сталин са само маши на геноцида над човечеството. Преди това са били съюзници.

"Той призова в. "Сега" да предостави аудиозапис на думите му." - Това може да се уреди. Дори и в."Сега" да нямат такъв запис, телефонните оператори имат. Има законов начин. Има си процедура. Има и средства.

Tе имат записа, но ще го предадат в съда, ако този е толкова тъп и нагъл да заведе дело.

СИЛНО ДИСКУСИОНЕН Е ВЪПРОСА, ЧИЙ НАКЛОНИСТИ СА ПО ВРЕДНИ. ТЕЗИ НА КОМУНИСТИТЕ ИРИ ТЕЗИ НА ФАШИСТИТЕ. БЪЛГАРИЯ ОТ КОГО ПО ТОЧНО ИМА ОСНОВАНИЕ ДА СЕ ОПЛАКВА - ОТ ФАШИЗМА ИЛИ ОТ КОМУНИЗМА? ПРИЯТЕН ДЕН.

От комунизма 100%, защото го преживяхме, докато за фашизма не знаем. там трябва италианците да питате. При нас фашизъм, фашистка държава, не е имало. Нацистка - също. Винаги сме били монархия с парламент и конституция! Не е имало диктатура или тоталитарно управление по онова време.

Сидеров: ... за разлика от мен.. В България има само двама фашисти - Сидеров и Боян Расате

До оня ден се псуваха пред камерите, днес си ги крепят ...

до Коментатора - Германия е малко по-друга "бира" от нашите пародии на управление. Всячески се опитват хората да се върнат към Дойче марката, а някои даже все още пресмят в еврото в марки. И тук има "спектакли", но те са донякъде за заблуда "на врага". Възхищавам се на дисциплинираността и устойчивостта на германците между другото, като имаме предвид, че плащат репарации на бедните евреи, подслоняваха и подслоняват бежанци от цял свят, 40%, а може би повече от населението не са етнически германци, като 20% от тия 40% са руски немци. Бива имайки предвид опитите да се заличат като политическа и всякаква друга сила в Европа.

В Германия преди 1-2 години осъдиха на 2 години затвор 92 годишен дядка, за това, че някога е работил като SSовец в концлагер! Човекът е бил един от многото и вече ще се разложи от старост, а днешните германци с промити мозъци искат да се изкарат нещо съвсем друго и винаги за онези събития говорят, че са извършени от нацистите, а не от тях германците. Иначе, да, богати са, не знам дали си искат марката или еврото, но със сигурност духът им е мъртав, щом се отричат от собствената си идентичност.

Пътят към ада бил застлан с добри намерения. Нацистите са предците им, но са довели до национална катастрофа, разпад на държавата, изтощителна война на повече от 3 фронта едновременно и с какво са се прочули? С дисциплина и нечовечност. Нормално е да ги е срам от миналото си. Все пак още плащат грешките.

ТАКА Е,СИМЕОНОВ МОЖЕ ДА ИМА СВОИТЕ КУСУРИ,НО НЕ Е С ФАШИСТКИ РАЗБИРАНИЯ!!!ГРЕШКАТА МУ Е,ЧЕ ПОДКРЕПИ ФЕОДАЛА В ПОРЕДНОТО РАЗПРОДАВАНЕ НА СТРАНАТА И УВЕЛИЧАВАНЕ МИЗЕРИЯТА НА НАРОДА,ВЕРОЯТНО ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА БЯГАТ ОЩЕ НАВЪН!!!

До скоро не можеха да се гледат, сега първи приятели. Ето какво прави властта.

Тези доизживяват последните си звездни моменти пред прожекторите на обществото и имат прекрасния шанс напълно да се разкрият и доизложат колко са прости, лъжливи и жалки, преди да потънат в забвение като много други преди тях. Скед някокко месеца, когато и това правителство приключи безславно и предсрочно състезателната си кариера и тези - ще се покрият някъде, идат някъде със скътаните от службата им за народа милиони, като Гоце, Доган, Христо Бисеров и много други. Но дотогава ще се наложи още малко да ги търпим тях и простотиите, лъжите и лупингите и пируетите им.

Браво волене:))от къде накъде тоя ще позволяваш да те измества от мястото ти:(((((На такива дебили няма няужда нито да се говори нито да се обяснява а просто да им се приложи това с което си правят майтап..

Остриганите мутрофашисти стават нагли и безцеремонни. Иде безмилостна диктатура на простаци с извратени нацистки мозъци.

Ердоган ли ти прати смс ? Искате да блокирате управлението-нали! За вас всички в Европа са нацисти.

Идиот до идиота, мила моя майно лъо, тъпак до тъпака! Мили родни картинки! Дами и господа, ТОВА СА НОВИТЕ СТАРИ УПРАВЛЯВАЩИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 21 ВЕК!

Забелязвате ли как всичките простотии, лъжи и клевети, гаменско поведение и отвратителни нападки, хули и епитети, и непрекъснати опити на тези сребролюбиви лумпени да конфронтират хората едни срещу други сега се обтрнаха срещу самите тях! И колко са жалки тези "патриоти" и "мъже", когато са от другата страна!

до Коментатор - "Сериалът" с нацистките наклонности е просто повод да се доведе до знанието на народа чрез статии като тази кой колко струва като управленец. Държавата е фирма. Нашата фирма отдавна е фалирала и на хората им остана само хлябът и зрелищата на боричкащите се за кокала, оглозган та оглозган до костния мозък. Там тия всичките пърдят в едно гърне, в един цирк играят и номерата си ги знаят. Пък ние както винаги сме от трън, че на глог, че по-висок.

Сериалът с нацистките наклонности е поредната акция на глобалния медиен фронт, който цели да се дискредитират всички, които не са съгласни с неолибералната доктрина. По същия начин, ако четеш нещо за германския политически живот, винаги пред партията Алтернатива за Германия ще видиш думата "популисти", а най-големите комици ще се скъсват да усмиват Ким Чен Ун.

сидеров е як бе беше про-нато после анти-нато сега май пак е про беше анти-комунист после комунист сега пак анти-комунист беше чернодрешковец фашист сега е анти-фашист когато на малките хора им замирише на власт става страшно!!!

И Ако се опитаме за момент да се абстрахираме от конкретните пореди простотии и идиотщини на тези и да хвърлим око на панорамната картина, само забележете С КАКВИ ТЕМИ И ВЪПРОСИ ЗАНИМАВАТ ОБЩЕСТВОТО ТЕЗИ КРЕТЕНИ ОЩЕ С ФОРМИРАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! Един лидер от управляващата коалиция се опитва да защитава друг, негов довчерашен яростен враг, и бивш и настоящ ортак, че ... ОНЗИ, КОЙТО ВЕЮЕ Е И ВИЦЕПРЕМИЕР, БЕ БИЛ ... НАЦИСТ!!! И че не бил казал онова, което не само е казал, но и много пъри показсл и доказал публично - че е пълен кретен, морон и кръгъл меркантен идиот!

В вие патрЕоти, коври на Бойку ли сте? Сте или не сте? Да или не?

Не слагай минусчета, страхлив патрЕоте! Отговори! Не сте нацисти, а обикновени наложници.

На симпатизант като теб на БСП ще ти кажа ,че вие ни искахте за партньори ако бяхте спечелили изборите.Вашето е отмъщение от слабост.

Мале-е

Един БОКЛУК дава мнение за друг БОКЛУК !?

Какви ''стойностни'' ''хора'' , ни управляват ! Затова , .... няма ДЪРЖАВНОСТ , НЯМА И ДЪРЖАВА .

Успокоих се, след като Сидеров така казва! ;)

"Лъжа е, че Симеонов има нацистки наклонности" - ЖАЛКО...

Или си нацист или си еврейн.Може да си спасил и живота на еврейн и това не е доказателство за не-нацизъм, защото 'може да си го направил за да се сприятелиш и разузнаеш...'. Когато обаче Болен е мярката за кой е нацист и кой не, а коалицията ГроБ-БКП подскача все едно говорим че е клал родителите им - тогава знаеш че има нещо много по-тъмно от мрака.

Нацизъм е почит към немското управление, национализъм е крайна любов към родината. Правете разлика бе. Да си нацист значи да си почитател на Хитлер, да мразиш цигани и евреи и да смяташ, че Германия само заслужава да съществува, защото тя е чистата раса. Другите са някакви мелези, нищо че са франсета, англичани, руснаци и каквито и да било други. Защо мислите, че Европа скача срещу нацизма?

Даже и да има, какво толкова лошо има в това? Глобалната система деситилетия се старае всячески да демонизира тази дума, но по-добре ли е да си предател, да нямаш чуство за дълг и чест, да каниш в родината си човекоподобни нашественици и да не ти пука за съдбата на собствените ти сънародници?

Май проявяваме невежество? Да си чул някой да се противопоставя на патриотизъм и национални интереси? Фашизмът не е патриотизъм и ако те направят на сапун, четка за коса, абажур и други предмети, защото не си бил съгласен с управляващите в собствената си страна, може и да го проумееш.

Първо - има много доказателства че холокоста е една манипулация на победителите, но за да стигнеш до тази информация трябва да се поразровиш, защото не се съобщава от казионните медии. Второ - ако не си глобалист и неолиберал, както и да се наричаш патриот, националист и т.н. винаги ще гледат да те изкарат нацист!

Подкрепям премиера Борисов!

За какво бре , джанъм ?

Не е важно какво казва БСП, а какво мислят и говорят в ЕНП -по, на БХ партията - хахахахах

Държава управлявана от примати.....

Искаш да кажеш: Държава на примати управлявана от примати.

Гарван гарвану око не вади. Лика - прилика са си и двамцата, а "враждите" и "сдобряванията" след тях в ложето на Парламента са част от цирка на всяко всяко "семейство", в което се практикува инцест. Но виновен е не койте яде баницата, а който му я дава. Само една силна Президентска държава ще ни оправи нас.

Болене, я ни припомни пак, ако обичаш, и кои викаш са "курвите на Бойко? (това е цитат на Нападащия нищо неподозиращи беззащитни жени публично в вживял се в толята си този път ба защитник на Нападащия беззащитни бабички като новите стари "златни пръсти" и заклети идиоти, оопс, патриоти, де!)

ВОЛЕНЕ , ИЗЛЪЖИ ПАК ЗА ПЕНСИИТЕ И МНИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА :))) ОДАЛИСКА МУТРЕНСКА :))

След 12 години очевидно си е струвало да кажем на децата си: Курви на Бойко, вече сме твои курви!.

Тия двамата до вчера се плюха и биеха по улиците и ''вкарваха'' тиквата в затвора, сега са първи дружки и тикволизци.

Волене, клептомански наклонности имате всичките. + Грандомания, присъща на всеки простак и селяндур, видял малко парици в джоба и станал началник, дори и само на една чистачка.

ХАНЪМИТЕ В ХАРЕМА НА МУТРА АГА БАНКЯЛИЯА ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЪРЖАТ ЕДНА ДРУГА, ЧЕ ТОКУ ВИЖ СТАНАЛО КАТО СЪС СДС :))