От ГЕРБ: Нинова отдавна трябваше да е на хладно и тъмно

ГЕРБ обвини БСП в недостойна кампания към кабинета "Борисов 3", която водела с нейните "небългарски" обръчи в парламента - ДПС, и атакува остро Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - От ГЕРБ: Нинова отдавна трябваше да е на хладно и тъмно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв ти журналист, това е един посредствен архивар, ровил се като мишка в боклука и налапал се с цитати, от които няма и понятие. Но сега в джобчето му няма семки и бонбонки, а сребърници, които ще му изгорят главата!

Лигав гол охльов, да те е гнус да го настъпиш! Как тоя гледа роднини и приятели /ако изобщо някой може да има такова жалко същество за приятел/. Загърбил всякакво достойнство и чест, кротко полегнал в скута на шайката, която до вчера громеше по медиите. А тя има един единствен произход - БКП!

След всичката бедност и мизерия, които другарите причиниха на обикновените хора, днес излизат и с наглост дрънкат глупости за "икономика и работни места", "равенство и справедливост". Калпав е материала,който допуска да бъде лъган с подобни дрънканици, вместо да потърси сметка и да вкара в затвора подобни наглеци. През 2008-ма година станишев заедно с петър димитров видяха сметката на Български Морски Флот, ТЕЦ Варна, летищата Варна и Бургас... Само от БМФ в периода Август Декември 2008-ма година на улицата вследствие масови съкращения останаха над 900 човека, днес другарите се надяват всичко това да е забравено, както те самите забравят своите обещания, и да намерят нови юрдеци, които да повярват на дрънканиците им за работеща икономика, при положение, че те създадоха най-голяма безработица през последните години. Коя е въпросната госпожа Курнелия ... Предполагах, че е била детска учителка - като изказ и смисъл в изказа й винаги съм предполагал, че е професионално изкривяване от прекалено продължително общуване с инфантилни хора, но се оказа, че е дипломиран юрист с почти година стаж. След това е заемала постове в предприятията за източване на държавата ... последно Техно Импекс. Та хоп изпълнителния директор забил последния пирон в ковчега на предприятието облагодетелствало почти всеки член на семействата на бившата номенклатура сега ще се упражнява с държавата. А честито на балъците, повярвали на дрънканиците й. И ако всеки, който не е изгубил способността си за анализ на ставащото около него се вгледа в благосъстоянието на другарите от ръководството, и в това на ровещите по кофите беловласи избиратели ще му стане ясно как светлото бъдеще и по - добрия утрешен ден дойдоха само за избрани другари, а всички останали, имали глупостта да повярват на подобни басни, имащи трудов стаж не по - малък от 37-38 години, получиха пенсии под 150 евра, и днес ровят по кофите, като израз на справедливост. Защото сме социалисти!

Приватизацията на Български Морски Флот от станишев и петър димитров остави на улицата над 900 човека в периода Август Декември 2008-ма година. Впоследствие общия брой съкратени служители достигна 1532 - ма човека. Персоналът на ТЕЦ Варна е 100 % на улицата след приватизация от станишев и петър димитров ! Даването на концесия на летищата Варна и Бургас откъдето също стотици изгубиха работните си места, за да може ТИМ да си правят каквото си искат! Защото сме социалисти!

Само Нинова ли? Цялото БСП отдавна трябваше да е там, след като по времето на Жан почти ликвидира България! Всичко построено с къртовски труд за 50 години, БСП заедно с Жан го сринаха за 1 година! Помним пенсиите по 1$ и заплатите от 3$! Безсамници! Кога най-после ще се осъди геноцида на БСП над Българите? Не се ли осъдят социалистите, както в Нюрнберг осъдиха тяхните предшественици национал-социалистите и ги тикнаха в бумбака, България никога няма да се оправи!

тиквун е беден курнито е богата това е новия рефрен вече никой не убиват по улиците купуват ги с постове народа се самоубива масово народе вземи правото в ръцете си

комунист в роля

двете комунистически партии разиграват евтин театър за заблуда на простолюдието

...тоталния изборен провал на червените на тях им остана единствено злобата, леенето на помия и хуленето...Апропо - единствените "оръжия", с които излизат напоследък в публичното простарнство. Повече от логично е, че народът ги отсвири за пореден път...

Ха,ха,ха !! Антон Тодоров - депутат от ГЕРБ ?? Това е най-голямото доказателство, че Борисов е чел само Винету.

нищо не разбрах от тази статия. Накъсани мисли, реплики, без логическа връзка...... може би нарочно.

Каква логика искаш от а.т. Той е един лайномет, наречен от свойте бивши авери "торен бръмбър". Беше най-гръмогласен за престъпленията и кражбите на "Буда", а сега му лиже седалището.

Г-н Тодоров, не се ли срамувате от себе си? Как работите и гледате в очите колегите си от парламентарната ви група след като писахте такива думи за тях? Хора като вас са вредни за България. Ако сега БСП или друга партия ви предложи нещо повече аз дъм убеден, че ще отидете при тях. Срам сте за българския парламент!!!!! Срам сте за България. По този долен начин не се стига далеч. Скоро ще паднете на дъното. С омраза не се постига нищо.

Това е авторът на "Шайката" - видният "антикомунист" А. Тодоров. Само, че изведнъж му харесаха ченгетата от БКП и ДС и той кротко целуна шлифера им. П. Бочаров се наведе пред Тато, а тоя още повече пред пазвантина му.......

Комунистическата наглост и безсрамие край нямат. Чета тука колко лош бил Тодоров и как сега бил с герб, а преди ги разкоствал и т.н. И преди и сега говори истината. Не е ли вярно, че дедите на днешните соцове създадоха Белене, Ловеч, Богданов дол и пр. не избиха ли те интелектуалния елит на нацията, не извършиха ли атентатът с най-много жертви до 11 септември 2001 година, не крадоха ли през целия т.н. преход, не продадоха ли държавата на СССР -то! Е тука ще спра с изброяването, не защото няма факти, а нямам време, но помня и зная от къде идват червените гадове и чий последователи са!

Полека, ще получиш инфаркт!

Да му се чуди човек на Тодоров! Кой написа "Шайката..."? Май авторът беше той, а там героите имат други имена. Ако го беше прикоткала Нинова, да стане депутат от БСП, щеше други да вкарва на тъмно, хем и книга е написал за техните подвизи. Що за хора влизат в НС, Господи! Няма ли схпасение за бедния ни народец?

Както и да е, човекът е прав. Някой трябваше да разкаже историята на червената сволач и да им припамни, чене ядем доматите с колците. Не съм гербер, но ръкоплясках на Тодоров.

Ти не си "десен".Ти неси и от доматите. Ти си от колците!

И така мили сънародници, отново напълнихме парламента с боклуци!

Абсолютно си парв г-н Тодоров, но в затвора трябва да е върхушката и мафиотите разграбили българия от партията мафия БСП...!!!!!! А на лидерката на партия мафия БСП, лъжливата и крадлива другарка в менопауза КУРнелия и трябва само един здрав и прав, започващ с К, после с У и накрая с Р предмет...

Много си прост бе, "umen"!

в българия не остана добър човешки ресурс, така че няма как в българския парламент да го има. та нали тези хора са тъй наречените "народни представители", т.е. излизат от същия този народ, който ги е избрал да ги представлява.няма защо да им се сърдим.те са представителна извадка от нас. не са от друга нация, или дъжрава, нито пък са дошли от космоса.

Що не се огледате и да кажете колко от депутатите , министрите и "служителите" на Темида не сте членували в БКП или не сте наследници на БКП величия?

"депутатът Антон Тодоров" кой е па тоя педал?! Май можел да чете, друго може ли???

Тодоров не излъга в нищо. Просто припомни на БС(к)П, че помним и знаем кой са.

Хладно и тъмно, какво означава това, в затвора условията са като в хотел, хладно и тъмно е в гроба, цинизмът няма край.

Този лицемерен продажник защо не си свяля презерватива от главата поне за снимка?

Тоя главанак ще отсрами ли ГЕРБ на Прайда в качеството си на политически трансвертист (може де е погрешно изписано, но съм невежа в тази област).

ти виждала ли си снимки фашистки на вицепремиера, а твоето еб...не с Костов - кво прави с него че още абсулвентка те сложи на най-високото и доходно място - баш шеф на Техпноимпект и Техноимпортекспорт. Ако не е имало нещо между тъкмо завършила помощник съдя и камандиря -млад мъж, то за кво те назначи? Да бе да - била си най-умна и по кво рлолича - амчи майсторство! Мълчиш. Всички мълчат, щото е такава кал че ще окаля всички!

Присмял се хърбел на щърбел!

Кой го казва?? Представителя на най-мафиотизираната партия!!

Корнелия не е цвете за мирисане.Това е ясно на всички.Но че този Парламент се напълни със ХАМЕЛЕОНИ това е повече от сигурно.Субекти като тоя на снимката и другия бояджия Георги Марков просто не са за коментар.

Въпреки опорните точки фактите са следните: Приватизирала ли е Краднелия външнотърговски дружества? Да, в ущърбна държавата. Имало ли е фашизъм в България? Не, фашизъм е имало само в Италия. Убил ли е Сталин повече хора от Хитлер? Категорично. От 1944 г. БКП подлагат ли българите на геноцид в полза на СССР? Да: народен съд, убийства без съд и присъда, ограбване имотите на хората, терор и затваряне на цял народ в лагер....ако не слушкаш, говориш срещу БКП, мислиш самостоятелно или опиташ да избягаш-затвор, изселване или убийство.... а след 89 г. приватизация, купони, глад, измами, бухалки, олигарси..... осъществени все от "наши" другари. Срам ме е, че в България все още има толкова прости и продажни създания, които поддържат червените убийци и техните наследници. Срам!

Петърчо, много ти е жълто около човката да приписваш приватизацията на Иван Костов и Мистър 10% АлБож на г-жа Нинова! А също така и престъпленията на БКП върху нея! Та тя още не е била родена тогава! Колкото до членството й в БКП тя носи колективна отговорност и с Б. Борисов, и с Цветанов, и с Ц. Цачева - също членове на БКП и тайните служби по същото време! Сега ти им лижеш задниците и понеже си гузен искаш да прехвърлиш вината другиму! Лизач и долна проба гербераст си ти, момко!

Абе Тоньо,абе мазмантийо,кой издаде книгата Шайка-книга 1-Бойко,Росен,Цецо и другите.Ако не знаеш си за Карлуково.

А ти, малоумнико одавна трябваше да си на 4-ти километър! Какви боклуци пак се намърдаха в Парламента! Прав е Таско Ерменков- този е "политически травестит", който се мести от партия в партия и се обръща като палачинка в тиган! Грозни и долни търгаши в българското народно събрание!

Най - големите буклуци са - Тодоров, Михайлов, Коритаров и Гошо Шута. Ченгета, доносници, пребоядисващи се мекерета готови срещу няколко долара да клепат и мърсят всеки. Призовавам , ако във водещи журналисти е останал някакъв морал/визирам Ризова/ да не дават повече форум на тези прродажници. Всички ги е гнус от тях!!!

Абе тези от ГЕРБ толкова ли закъсаха,че опряха до този олигофрен!?

Трябва да признаем, че нашият овчар от Банкя е добър ученик. Отлично си е научил урока, преподаден му от друг наш бивш овчар, този от Правец. Урокът е много прост, но е малко нехигиеничен. Намираш някой твой противник и го приласкаваш с апетитен пост, за да го принудиш да ти лиже ............. По този път вече минаха Нено Димов , Антон Тодоров. Кой ще е следващият?

Този ли хамелеон ще дава оценка на Нинова и БСП! Жалък кариерист. Та той е част от шайката ,която се опитваше да изобличава. Чудя се как може да има толкова безсрамни ,безкрупулни,продажни същества .Що за хора са и тези ,който ги пратиха в Парламента!Срам и позор

Браво на партия ГЕРБ,браво на Борисов и Цветанов,намерили са идеалният заместител на МИтоди Андреев!! Даже този е по голям лайнар от него!!

На кой Антон Тодоров да вярваме, на онзи дето разкостваше гербавите и лошата мутра.. или на този сега ... под шлифера и???

На този няма да му правим Баташко клане , а само нежно Баташко еб..не!

Обещаното си е обещано!

... ,,Цъфнал ГЕРБер,, ! ....

Бе, при този ,,изпуснахме работата,,- тотално!

ГНУСЛЬОООО...

Чудя се на ГЕРБ - не се ли обидиха на този заради книгата "Шайките..."! Или може би очакват от него да им бъде острието?

Ей, този е много гнусен! И за ебане не става, само за бой! !

Все се надявах, че гнусотията в тая държава ще се свърши по едно време. Но не би! Тя се самовъзпроизвежда непрекъснато и този е доказателство за това.

Кой е тоя?Преди да стане гербер като какъв се е подвизавал?

Груба грешка е навлизането на откровени фашисти в ГЕРБ. До сега бяха само кариеристи. И не е проблема в патриотарите. Такива като тоя мръсници се навъдиха около софрата.

А Боко и Цецо, те на Малдивите ли ще са или при Корни в панделата?

СЛЕД КАТО РЕАБИЛИТИРА УБИТИТЕ ОТ НАРОДНИЯ СЪД ФАШИСТИ , НОВИЯ ФАШИЗОИД ОТ ГЕРБ АНТОН ТОДОРОВ ЗАПОЧНА ДА ЧЕТЕ И ПРИСЪДИ. ЛЕКО ТОНИ, ЛЕКО ДА НЕ СЕ СПЪНЕШ За този твой открит ФАШИЗЪМ И царя ти няма да може да ти помогне ВЕРВАЙ МИ!

ТОЗИ ОТ СНИМКАТА ПРИСЪСТВА В КЛИПЧЕ ПОКАЗВАЩО ОТКРИВАНЕ НА ПАМЕТНА ПЛОЧА НА ОСЪДЕНИТЕ ОТ НАРОДНИЯ СЪД ФАШИСТИ която е поставена на Театъра в Стара Загора. Поставянето се е случило със съдействието на ГЕРБЕРСКИЯ Кмет на Стара Загора - г-н Живко Тодоров Този ФАШИЗОИД от снимката свиква кръгла маса посветена на НАРОДНИЯ СЪД като го обявява за НЕЗАКОНЕН. ПО СМИСЪЛА НА БЕЗУМИЕТО НА ТОЗИ ФАШИЗОИД И НЮРНБЕРГСКИЯ ПРОЦЕС СЪЩО Е НЕЗАКОНЕН, и осъдените на смърт ФАШИСТИ са жертви чиито имена трябва да бъдат изписани пред съдебната зала. Поемата СЕПТЕМВРИ на Гео Милев за която поета плати с живота си показва докъде могат да стигнат в безумието си представителите на един режим изпратили в лагерите на смъртта десетки хиляди евреи от БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ! ХОРА БДЕТЕ! ФАШИСТИТЕ СА ВЕЧЕ В ПАРЛАМЕНТА!

Уважаеми, Нека ти напомня, че в България фашизъм не е имало ,а само терористи(к...нисти) и аналогията с Нюрнберския процес е като компютрите и компотите в популярен виц.

тази СТАМБОЛОВИСТКА мръша кво иска маи да иде при оня я КРИСТАЛ

НАБЕРИ В ТЪРСАЧКАТА : "Кръгла маса, посветена на Народния съд Zagora News" В КЛИЧЕТО ЩЕ ОТКРИЕШ ЕДИН РЕВНОСТЕН ЗАЩИТНИК НА ИЗБИТИТЕ ОТ НАРОДНИЯ СЪД ФАШИСТИ Според Антон Тодоров НАРОДНИЯ СЪД е НЕЗАКОНЕН !! Разбира се в този ред на мисли и НЮРНБЕРГСКИЯ СЪД също е НЕЗАКОНЕН. РЕВИЗИРАНЕТО НА ИСТОРИЯТА И ВРЪЩАНЕТО НА ФАШИСТИТЕ Е ЗАПОЧНАЛО!