Политолог: Борисов не е забравил мечтата да бъде президент

„На Бойко Борисов хич няма да му е лесно, защото за мен той не е забравил мечтата да бъде президент. Той лека полека се износва като харизма и го знае”.

Обратно в новината

Коментари - Политолог: Борисов не е забравил мечтата да бъде президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали си вградиш луксосната приемна край папския дворец , или да си градивен стройтел еквадукт (сиреч Владимир Димитров Майстора , автомагистрали) , дали едното е същото като другото , може би . Но такива чудеса , както при автомагистралата "дел сур" , досега още не сме ги виждали . така че , не е лошо , луксосната приемна при Папа . Но , както и да е , една довършена до край автомагистрала също не е за подценяване . Щом едното си ръкостиска ръката с другото , пак не лошо . Относно преценка на специалист, изтъкната личност с многобройни научни заглавия , историк : да бе , да бе , историята се повтария . Дали дума по дума предписал от Плутарх , или Слави Трифонов , относно "двойният живот" , нека отговорът да си даде от ръководството Б-ТВ в Австралия , Мелбьорн .

Ще си остане мечта обаче, защото срещу Радев шансовете му са НУЛА!!

единия си ръководи паркът за коли , печатница , чистачи , боядисане и поддръжка сградата си . Другият командва огънят и водата . Въздухът още не е узаконен . Така , имаме още място за урегулировките при стабилна , така и нестабилното посрояване а дискусията обща е доста назад , къде е лустрацията , загубената из папките на ДС ?

дали РБГ се нуждае от силен президент , сиреч президентството по приьом Турция , Франция , США : това ли се решава на жълти павета в София ли ? дали РБГ има си свой , въпросът ли е за Турция , Франция , США ? дали Турция , Франция , США си имат собствените си заявки или предпочитания , свързано ли е това необходимо с вътрешните политики в Турция , Франция , США ?

Ами да и за Патриарх ще го изберете, а след това и за светец може би.

Борисов ще се опита да стане президент само когато първо се опита да промени в Конституцията устройството на Република България от Парламентарна на Президентска република .... после да не кажете, че не съм ви го написал и казал .... или че някой друг го е "прозрял" ......

тоя боб ли хвърля, или на захарче гледа? а за дпс, ми момченце ниуко, дпс е на власт винаги и само когато бсп спечели избори! това няма да се случи никога вече!

А бе, Пьрванов, кой ти дава право да говориш от името на други хора и да произвеждаш льжливи новини?

КъФто маТ,ряла, такъФ и водача.

той от екипа на Слави Шоу ли е ?

каква мечта ? Вие да не сте Франция , Турция илиСША , където президент има власт . В България системата е парламентарна с силни кабинети , а не президенциална . Или иска социолога да намеква , на министър председател му се поиска по спокойна работна обстановка ли ? Досега не сме чули такива изказвания от негова страна .

те за нищо друго не стават. Абе аланколу, цяла България знае, че ако ББ искаше да стане президент досега да бъде такъв колкото му позволява конституцията - три-четири мандата подред и аз не зная мандатността за президент. Аз му се чудя на Бойко - защо се е заел да оправя България - кауза пердута, а не си гледа живота - един и кратък.

И този ли срам трабява да изтърпим, докога народа ще прави толкова грешки, едно е ясно БСП и ГЕРБ са двете страни на една монета. В България ДС продължава да управлява и да дърпа канците, как може да вярвате на такива, има толкова свестни и умни хора, но за тях гласуват някакви си 200 хиляди, ами толкова е цвета на нацията... Жалко за КЛЕТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ.

Хората са тези, които избират ББ, въпреки, че е виден разпадът на държавата. Но има достатъчен контингент от хора, които при неговото управление живеят добре без да се интересуват за общото състояние на държавата. За такива изцепки (само телефонните обаждания) Иван Костов щяха да го разпънат на кръст. На ББ всичко се прощава.

Поне умее повече от другият . а освен това , вместо да харчи и да пропусне , жовекът е градивен .

Този рубладжия до кога ще ни го тикат пред погледа? Вече се видя по чия поръчка работи и какви ги върши, да си ходи в Москва, да го видим колко ще е доволен....

loyola

Дрън дрън. Като президент може да си докарва допълните от далавери с гражданство и събиране на компромати чрез нсо (поне така правиха предходните президенти), докато като като министър-председател възможностите са почти неограничени. Та за какво би му било да става президент?

След като имаме, вече 2 мандата, мутра за министър председател, що да нямаме такъв и за президент? Тогава ще стане още по-недостижим от закона, доживотно!

Значи като стане президент, ГЕРБ трябва да отказват мандатите за власт, щото експертката Бъчварова каза миналата година, че няма как ГЕРБ да е на власт, без Бойко да е премиер.

Човечето от в.Сега и Галъп експерти по манипулации и нагнетяване на напрежение в обществото в своя лична изгода и тази за БСП.

Когатро мутренския нарцис бъде подгонен както трябва единствента аму мечта ще да бъде как да спаси задника си.. Такъв гьонсурат дето мисли единствено за себе си трябва да бъде реално оставен сам с кучетата си далеч от човешки поглед

Този е "ерудит", като каже нещо се срива еврото с няколко пункта!

Колко още ще търпим?! Що не се вдигаме и да ги разчистим всичките до крак?!

Ами като бяхме със Слави имаше 50-тина човека, даже преувеличавам. Пред КЕВР същата пародия на протест. За винетките всеки си остана в къщи да плюе пред компа, вместо да излезе. Значи си заслужаваме дереджето - толкоз!

За съжаление си много прав.