Нинова към ГЕРБ: Докъде докарахте европейска България?

В предизборната кампания обещавахте, че сте готови да управлявате и влизате с летящ старт, а стартът се оказа фалстарт, посочи лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова към ГЕРБ: Докъде докарахте европейска България? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

европейска? Когато тръгна да фалира за пореден път преди 1989... или 1997, когато честният Жан вдигна народа на главата си и повери на Костов риформата..Таз буля не уточнява кога сме заели последното почетно място в ЕС.

Айде да си пращаш детето да учи в руския рай и да го махаш от американския ад МА

Куервелке, дори политическото шоу не ти се удава, а нпраните ти гащички са добър атестат за европейската ти ориентация.

от бяс и яд !!! Та правителството още не е окомплектовано ,ей трудно се преглъща ,че не си спечелил изборите и сега търсим от първата минута ,под вола теле ,е няма да намерите 4 години ,това е голата истина !

Корупция в АПИ? Винетките? Билетчетата? Заемчетата? Абе.. Не е Теле. Направо си е огромна ламя.. Но кой да я види.

Казах на Крум Зарков веднага и светкавично трябва да се извиниш и той го направи. " Аз като гледах сутрешния блок, другарката Нинова се хили като, че ли е много смешно, но пък веднага може да има друго значение за нея. И откога на БСП й пука за европейската ориентация на България? Нали, демокрацията й отне много на другарката.

Гордата наследница на БКП се гордее с хуманното хранене на прасетата в Белене , концлагерите и това ,че няма разлика между комунизъм и нацизъм !!!

Какви два месеца бе лелче, правителството беше гласувано след 1-ви май доколкото си спомням. А Павел Тенев не си е направил снимката по време на служебна командировка, а по време на екскурзия и също така в момент от живота си, когато въобще не е мислел, че някога ще се занимава с политика. А вие бе, дето искате да пристанете на Путкин, какво само бълвате змии и гущери. Защо не чувам нищо за другите зам.министри, които според гилдиите са пълни дупки, а се захванахте за професионалистите, които не изпълняват ничии поръчки, а?

Прибери си тигана - не можа да уловиш рибата !

Да си беше останала на коня!

Герб няма кадри.Това е ясно.В България има много читави и умни хора,образовани и кадърни.Зада си в власта трябва да си техен човек или да те обработят като тях.За пореден път ни излъгаха с тяхните обещания.Всеки път стсват по нагли и глупави.Нинова е права.

кадри не трябват. Трябва дълга здрава ръка да държи потока с мангизи по правилното трасе. Това го имат в герб. Също имат достатъчно послушковци по всички институции, власти, медии, органи, органчета и т.н да мажат и прикриват движението на ресурсите в правилната посока.

Нинова е бивш крадец при приватизацията, съпруга и е настоящ крадец, сина им харчи откраднатите от България пари в САЩ.

Един охранител на царя си иска царска България с изпратените 12 хиляди евреи на сигурна смърт в нацистките лагери, превозени с български вагони и български шлепове, ако не беше Пешев и православната църква царят щеше да изпрати и тези по старите български заеми, криел се е да не се срещне с митрополит Стефан.

Най-забавното от всичко това което се случва , че реално това и поздрави на римските легиони :) Но никой не сети точно това да каже , а всички говорят за хитлерски поздрав :) Лошо да не познаваш световната история :)

Щом българите са толкова щастливи че ГЕРБ е спечелил и са в двете организации- ЕУ и НАТО, защо толкова лаете против някой който казва какво мисли и как вижда нещата- имам предвид Нинова. Заканваха се българите, че никога повече ГЕРБ, но го избраха- ето това е българската натура- продажници сме. Тези от ГЕРБ не са ли пребоядисани- избрани са отново. Ми щом искаме българите КАНЦЕРКАТА да ни диктува дали сме държава, колко добре им миеме тоалетните чинии, или пък натовците искат да вкарат във война България- и ще я вкарат- значи българите са доволни от тази политика. Останалото писане е само за тези които трябва да си изкарат пари чрез плюене по това което им наредят и толкоз.

Лаеш ти защото си куче. Ние сме хора.

За ГЕРБ гласуваха 1 млн. администрация, която непрекъснато се увеличава, на следващите избори ще бъде още повече, за БСП ли да гласуват, за да управляват ДПС и да си докарат някой областен управител от ДПС, който да замени изцяло областната администрация, там си говорят на турски вече. Станишев изпълни заръката на ментора си Сорос, банално е вече, но е истина, прогони колкото можа българи от България и самият той се изнесе, а Борисов е на път да довърши започнатото.

Олелеееее!!! Добре, че махнаха тия тъпанари от държавната телевизия, да не гледам безумния поглед на г-жа Нинова!

Те ГЕРБ са ясни докъде я докараха и рано или късно ще си получат заслуженото. Но другарко ездачка, защо не кажеш какви са заслугите на такива хамелеони като теб, преди да дойдат ГЕРБ на власт? Докъде я докарахте ти свързаните с такива като теб ? Няма да ви помогне цвърчането и вашата вина се знае и вие ще плащате един ден!

бечувано нещастие е управлените на толкова прости и неввежи хора като тези от ГЕРБ, но е не по малко нещастие, че единствената друга тяхна алтернатива е партия наследила БКП, които са избивали хора щото не са харесвали капата на Тодор Живков и са били против режима. На фона на непрекъснато лоши новини за убийства и несгоди и липса на уважение към закона и правилата прави толкова тегаво да се живее в тази държава,че се чудя още какво правя тука.... тъжно много тъжно .....

TAKOVA OTVRATITELNO SUSHTESTVO SLED SERGEYA NE E IMALO.MOJE LI NORMALEN CHOVEK DA GLEDA I SLUSHA TAIA TORBA S LAINA.

На тебе главата ти е гипсирана, та от там и името ти- лудият Макс.

Нинова е олицетворение на наглоста,лъжата и демагогията!С това и с кражбите и предателството се обазначават комунистите!

Партията на българските комунисти прегръща Хитлеристка Германия, когато Сталин се съюзява с нея (пакта Молотов - Рибентроп). Когато тя напада СССР, започват люто да мразят същата тази Германия. Въпросът е, борци против хитлеризма. или подлоги на Сталин? В наши дни обаче, категорично са подлоги на Путин.

А ти си подлога на западните държави, която е готова за власт и пари да вкара държавата си- ако е държава. във война.

Войната я готви Путин, май, защото няма какво друго да прави. Западните държави се виждат в чудо да го озаптят, ама... То вместо да дръстиш заучени неща, взем помисли с гавата си. По-добре ще се почувстваш.

просто дали днешна мутренско-чалгарска България харесва ли ти или не? На мен не ми харесва.

С Нинова - напред към путинския Евразийски съюз!

си лае, кервана си върви:)

ТАКИВА КАТО ТАЗИ ЛЪЖЛИВА НАХАЛНИЦА, ОПОРОЧАВАЩА ВСИЧКО ИСТИНСКО, НЯКЪДЕ ПО СВЕТА ГИ УБИВАТ С КАМЪНИ

Отвратително нагли са.,,Свенете са хранели с хора,, и никога не са се извинили.а тя крадлата ще говори за МОРАЛ

Пейчо,фраскам ти минусите и не те чета!

Дали пък не е имало полза? Къде ли щяха да са сега границите ни, ако не беше станало това?

и да си бил член на БКП с 1 прочетена книга....

Пред кой? Я кажи КОЙ строи пътища? КОЙ държи медиите и КОЙ другарува с БОКО

Злобейте, герберасти, пътници сте и този път завинаги, цървули, ха, ха!!!Няма по-прости от гербуруните, патриотите и смрадливите цървули, които пишат тук хвалебствия за тях!!Ха, ха, тоя Хитлер ще ви излезе през носа, тъпи говеда!!

Абе глупако, какви пътници бе, ти не разбра ли че преди няколко месеца ГЕРБ пак спечели изборите?

Спечели- ти явно нямаш понятие какво озночово да спечели- така и и магарето знае как си печели.

И това е повод за радост или пък гордост?

Ама един път не казахте нещата в прав текст, ами все ги заглавичквате, за да не се разбере какво аджеба искате да кажете. Ти, като беше в телевизията /защото те гледах на живо и в момента/ и като чу какво каза Зарков, не помниш ли как реагира - усмихна се като една тъпа пача и го потупа по рамото. Аз, както би всеки нормален човек, видях в това жест на одобрение. Сега обаче се хлъзгаш като една медуза и - извинил се бил, не знам кво си бил. Гафът ви е точно равностоен дори и по-голям, така че поне достойно си млъкни, ако не друго. Баси наглата кранта.

Нинова е в дълбоко противоречие със себе си, носи съветски и руски знамена по митинги а сина и е в САЩ. Прави се че е с работниците а има сметки в САЩ с стотици хиляди откраднати при приватизиране на едно външ.търговско дружество. Казва че е за България а вече 27г нейната партия е заедно с турците и управляваха заедно.

На Нинова хранителната и среда е скандала. Целта е да отклони вниманието на съпартийците си от случая Гергов ,от манипулирания си избор и осакатяването на партията си. Колкото по-скандално поведение-толкова по -ще се бетонират около нея и тия дето я клатят от собствената и партия ще си мълчат. Поговорката " на умряло куце нож не се вади" не е толкова приложима-кучето е лисица.Не е политик и ще си плати със разсипията на лявото пространство

Като чета мненията, имам чувството, че повечето си гаресват Боко и калинките около него. Харесват си заемите, мутризацията, повсеместната корупция и масовото оскотяване на хората. Нинова не я коментирам. Тя е просто другопто лице на статуквото.

НИНОВА НЕ Е НИКАКВА БЪЛГАРКА КАМО ЛИ ЕВРОПЕЙКА ЩОМ СЕ КЛАНЯ ПРЕД ПАРИТЕ НА РУСИЯ.ЩОМ СКЛЮЧВА СДЕЛКА ЗА НЕЛЕГАЛЕН ИЗНОС НА ЦИГАРИ ЗА БЛИЗКИЯ ИЗТОК ЧИИТО СРЕДСТВА ОТИВАТ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПИРОВКА.

На кой се кланя? БСП ли ни вкара в НАТО? Кой претърка прага на белия дом? А за терористите.. Че ние не смогваме да им изнесем оръжия. Напоследък заводите ни работят на 24 часов режим. Защо не спомена и това?

Те па вашите обещания всичките са изпълнени. Само си чешете и вие неначесаните....

червена мърша, спрете се малко бе дайте някав шанс някой да прави нещо , знаете ли колко смешно е това с което ни занимавате, долни интриганти търсещи интрига под дърво и камък , стига с тея снимки , кой какво казал , как го казал , пък какво искал да каже , спре те бе оставете ни да си живееме , а вие почнете да работите за хората вместо да интригантсвате

3 мандата не наживяхте ли се? Не награбихте ли се? Още ли искате? Сега и Нинова иска. Тъжното е, че никой повече няма да допусне народа да вземе сопите и да ви измете. Независимо, сини, червени, или всякакъв друг отпадък сте.

Буря в чаша вода

ТАЗИ КАКА КУРИ ЛЪЖАТА ОТ ЗЛОБА ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ.КАК ЕДНА ХУБАВА ДУМА НЕ СЕ ЧУВА ОТ НЕЙНАТА УСТА.ВСЯКА ВЕЧЕР НА МОКРИ ВЕСТНИЦИ ЛИ СПИ-ТАЗИ ГОСПОЖА!

Казах на Крум Зарков веднага и светкавично трябва да се извиниш и той го направи" ...сериозно ли, Нинова?! Налагало се е да му казваш?!

Сега кво пречи , или правиш внушения ?

Тези пък от БСП с тяхната Европейска България до гуша ми дойдоха. Обясни им се 1000 пъти, че хората тук искат да живеят добре, а те само си правят реклама, защото приеха България в ЕС по време на тяхното управление. Не могат ли да признаят най-накрая, че заслугата за това не е тяхна?!

Тази мръсна комунистка да не се обажда изобщо.Точно тя ще държи сметка-Другарката ??!!

Корни, изконни български и европейски евроатлантически ценности са две различни неща, а изконни български и изконни европейски интереси са две противоположности и едното винаги е за сметка на другото. Изяснете си първо тези ваши противоречия и тогава давайте акъл на който и да е. Защото вашият Вигенин беше първият, който ходи да стиска ръце на фашисти и бандеристи , докато същите тези убиваха деца и жени в Донбас и горяха хора (в това число и българи!!) в Одеса.

Точно тази ли комунистическа пача ще ми говори за европейска България? Нали точно нейните родители и съпартийци искаха да ни направят поредната съветска република. Тя няма морално право за подобно изказване.

драги, тази е толкова комунистка колкото Чикатило е хуманист. Тук няма комунисти и демократи, леви и десни, всички са едно , заедно са учили, живяли, работили. Кирил Добрев си каза ,че си е играл с Лилито Павлова на Евксиноград. Тук си има шайка , която узуприра властта и преди и след 89 г. и си продава българските интереси. А вие си плюете още за бивши , настоящи и бъдещи комунисти колкото сеир да става.

Всичко казано от Корнелия Нинова за положението на народа и странат е вярно-ЕДИНСТВЕНОТО СПЕСТЕНО ИЛИ ИЗОПАЧЕНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ-ЧЕ ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!!ЧЕ ГРОБОКОПОЧИТЕ ОТ ГРЕБ-СА ТЯХНО ПАРАФОРМИРОВАНИЕ-ВСЕ "БИВШИ" СЕКРЕТАРИ И ОХРАНИТЕЛИ НА ТАТО, ЧЕ ТЕ ИЗНЕСОХА ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА, ЧЕ ТЯХНАТА СПЕЦИАЛИСТКА ПРОДАДЕ ЧРЕЗ НЕИЗГОДНИТЕ ДОГОВОРИ ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС ДЪРЖАВАТА-ДРУГАРКАТА МЕГЛЕНА КУНЕВА, МИНИСТЪРКАТА ПРИ СИМЕОН КОБУРГОТСКИ, ЗА СТАВАЩОТО ПАК СА ВИНОВНИ КОМУНИСТИТЕ, ПАРДОН-СОЦИАЛИСТИТЕ!!!

По-зле от партийния секретар в Хайка за вълци

Мръсната пяна от Борисовото правителство изплува още в момента на съставянето му.

Тая жена, ако каже, че грее слънце чакай потоп. Да и на помня. Правителството се закле на 4 май. За какви 2 месеца говори? Просто лъжи, лъжи и пак лъжи!

дами и господа политици. Говорите за ценности, а не показвате наличието на такива. След като попитахте Народа каква промяна иска, и той Ви отговори - мажоритарен избор на Народни представители и субсидия по 1 лев на глас. Сега се правите на разсеяни. Имайте малко морал и спазвайте законите. Народа не иска да го управляват такива управници !

Само и вижте злобарската физиономия-потрес. То бива да си злобен, ама чак пък толкова. Уж е здрава, богата, не е и грозна. Това чудо да не ти е в къщата.

Нинова, разликата между хитлеризма и комунизма не е кой знае каква, а както всички знаем БСП е правоприемник на БКП, така че най-добре е да не се изказваш толкова категорично по темата.