Бернар Тапи ще трябва да върне €404 милиона

Съд нареди на френския бизнесмен Бернар Тапи да върне обезщетение от 404 милиона евро, получено от банка "Креди лионе" (Credit Lyonnais), предадоха АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Бернар Тапи ще трябва да върне €404 милиона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е баси аджамията. Да дойде тук за квалификация.

Митеран, Тапи, Лагард - наште учители по морал.Откъде започна геноцидът над българския народ?1989 Митеран се среща с 12 български т.нар.интелектуалци. Блага Димитрова, Желю Желев, Николай Василев, Радой Ралин , Копринка Червенкова , Алексей Шелудко, Йордан Радичков ,Ивайло Петров, Барух Шамлиев, Анжел Вагенщайн и Светлин Русев. За няколко франка интелектуалците продават НРБ.

почти всички от еврейско потекло, не е виновен френския евреин, а евреинът като цяло, братчед

Само толкова ли - имам ги за нищо. Но защо още ни наричат бизнесмени, това вече не го знам. Чувам, че в далечна балканска страна въпреки кризата бизнесмените - милионери тази година се увеличили и това ми дава надежда за "бизнеса".

ДИР БГ ПАК НАГАЗИХТЕ ЛУКА НА ЕВРОГЕЙСКИТЕ ФАШИСТИ :))) ЗАЩО ???? АМИ ПАРИЧКИТЕ ГИ ДАДЕ НА ТАПИ Christine Lagarde - КРИСТИН ЛАГАРД - НАСТОЯЩАТА ШЕФКА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ВАЛУТЕН ФОНД :)) .... ПО ОНОВА ВРЕМЕ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА НА ФРАНЦИЯ :)) ... ОБАЧЕ ПЕРВЕРТИТЕ ОТКАЗАХА ДА И СЛОЖАТ ПРИСЪДА - ОСЪДИХА Я ЗА НЕБРЕЖНОСТ НО БЕЗ ПРИСЪДА :)) On 17 December 2015, the CJR ordered Lagarde to stand trial before it for alleged negligence in handling the Tapie arbitration approval. In December 2016, the court found Lagarde guilty of negligence, but declined to impose a penalty.

Те го съдят, а той ще върне ли? ако не е натрупал милиарди за това време, за да върне няма какво да му вземат, защото щом е продал Адидас, значи няма капитал.

Приятел на нашият учител по морал Митеран. Той напълни джобовете на т.нар. "дисиденти"Закуската с Митеран е известна среща между френския президент Франсоа Митеран и група български интелектуалци от средите на дисидентско движение в България, сред които са бъдещият президент д-р Жельо Желев, поетесата Блага Димитрова и писателят-сатирик Радой Ралин. Срещата се осъществява на 20 януари 1989 г. и е един от ключовите моменти за свалянето на комунистическия режим в България през есента на същата година, допринасяйки за утвърждаването на опонентите на режима.

Няма как Митеран да ви е виновен , че живеехте като феодали, а сега на някои от вас се налага да работи. Ааа ошашвил си се и не ти е минало, че те лишиха от привилегиите, които имахте. Живеехте на гърба на българския народ като търтеи. Оказа се, че сте голи охлюви, заради които беше направена демокрация. А вие и за нея се оказахте негодни и сега пак си искате привилегиите. Много ви е дървено, че има и други хора, които стъпват по земята, но ще трябва да го търпите. Не сте единствени на този свят. А ако бяхте единствени ще трябва да ровите почвата и да засаждате собствената си храна. Сега миришете, тогава бихте смърдели жестоко, защото свинята е вкусна но си мирише, а вие сте нечистоплътни и подли. Няма страшно ще се върнете към корените си, защото където е текло пак ще тече.

Митеран не е толкова виновен, основната вина е на продажната ни "интелигенция". Митеран е просто един типичен слуга на ЕС капитал и прави каквото му разпоредят. При Сталин щеше да поднася цветя на мавзолея на Димитров.

В голяма заблуда си. Тези, които преди живееха на гърба на народа, сега пак живеят на неговия гръб, само, че не се именуват номеклатурчици, а бизнесмени и индустриалци. А обикновеният българин, който честно се трудеше и успяваше да изкарва за прехраната си, сега е поставен в положение да няма пари дори за ток и вода.