Тръмп: Назначаването на спецпрокурор ”нанася ужасна вреда”

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че назначаването на специален прокурор "нанася ужасна вреда на нашата страна", предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Назначаването на спецпрокурор ”нанася ужасна вреда” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФАКТИТЕ В САЩ СА ЕДНОЗНАЧНИ,ЧЕ САЩ НЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ПРЕЗИДЕНТА,А ОТ ЦИОНИСТКОТО ЛОБИ!!!ТРЪМП АКО НЕ ГИ СЛУША,МОЖЕ ДА ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА КЕНЕДИ!!!

Демократите и лобитата им са бесни от загубата на бабето и стигнаха до абсурда ,че едва ли не Тръмп е избран с помощ от Русия ,това е глупост ,тия изкараха Путин едва ли не най-влиятелният фактор в щатите ,истината е че руснаците тук никой не ги бръсне за слива ,диаспората им е малка а влиянието и никакво ,просто на хората ,белите хора тук им писта от либералните изцепки на чернилката.

се силят да дращат безсмислени текстове, шизофренично вярващи, че ще окажат някакво влияние на сериозното разследване, което стартира в ЩАТИТЕ ? Всуе се пънете жалки посредственичета, задава се як тайфун, който ще помете путлерастката агентура. Уотъргейт прилича на детска забава в сравнение с това, което ще се случи.

"Картаген, трябва да бъде разрушен" Това е мантрата и на днешните демократически ценности! Нищо не се е променило от тогава. Който е различен, трябва да бъде унищожен, това е тяхната демокрация. Всички трябва да бъдат подчинени на определена прослойка, която си играе с живота на милиарди хора. Ужасяваща алчност. Тук, определени индивиди с радост помагат, нима не разбират, че са просто една салфетка и нищо повече.

демократи = болшевики

Значи ФАЩ разследват дали Тръмп е имал връзки с Русия през политическата си кампания. И под 'връзки' минават телефонен разговор, картичка от руснак, руски материали за хотелите или което и да е свързано с Тръмп. Все още не са намерени, но търсим като луди! Хилари има просто банкови преводи от Русия. Продала Уран, взела Пари - чисто и просто отношение. С оглед на големината на транзакцията някой може да зашепти национално предателство, но НЕ - тя няма нужда да бъда разследвана. Самият разследващ - ФАЩ - е нелегално окупирал или нападнал половината свят и има проблем с останалата част, точно понеже не може да я нападне или окупира. Четем как в районите или континенти в които Глобалният Контрол е отслабен се раждат криминални-кръвожадни-идиоти и ние сме 'ангелите' дето ги борим. От Бразилия до Северна Корея само фанатици и хората ги подкрепят защото са глупави и не са виждали по-добре? Мммм НЕ!

Хаха, както се казва, всек един народ си заслужава управляващите!

По принцип да, но не злорадствай над руснаците..

Вижте кои атакуват Тръмп, кои у нас патриотите - все демократи там, все демократични и либерални уж десни, либерални депесари, демократични социалисти тук.Много ми се гади вече от всичко демократично, социално, либерално, толерантно и каквото се сетите претендиращо да ми защитава правата.Май скоро ще си пусна мустак и ще тръгна сам да го правя...

Последователите ти ще трябва да са по-глупави и неуки от самия теб. Дали има много такива?

фАКАНИ КРАВАРИ !

БРЦК

Ахахаха. Докато течеше кампанията - всички плюеха Коми и искаха да бъде отстранен. Дойде Тръмп и го махна, и сега всички ревнаха - било голям скандал. Нямат угодия тия бе. Президента е шеф на Коми и може да го маха когато си поиска понеже така е решил.

Аа, не само спецпрокурор, ами и спецсвидетел включват в разследването, че има и вярващи в тази фантасмагория: В CNBS от 16 май т.г. под заглавието "Последните Тръмп-Русия течове намирисват на опит за преврат" ("This latest Trump-Russia leak smells like a coup attempt", 16 May 2017, CNBS), предвид че още от изборите Тръмп е обект на атаки от медиите, журналистът Джейк Новак смята, че в САЩ се подготвя държавен преврат с цел свалянето на Тръмп. Новак подчертавава, че информацията за връзките на Президента с Русия се подема моментално чрез множество декларации от висши чиновници и целта е да го дискредитират, въпреки че не съществува нито едно сериозно доказателство. Журналистът смята, че Тръмп се е компрометирал сам с отстраняването на Коми, а също и на Флин. А Коми: "Коми е най-могъщата личност във Вашингтон", писа журналистът Илай Лейк ("Comey Is Now the Most Powerful Person in Washington", 22 mars 2017, Bloomberg), като добавя, че "Това не начинът да се управлява една страна" и че "Руснаците нямат вина" ("This is no way to run a country. And the Russians are not to blame.") Бившият агент на ЦРУ Рей МакГавърн смята, че Бренан и Коми са в центъра на интригата, композирана от CIA-NSA-FBI, които работят за дискредитирането на Тръмп. Въз основа на публикации в медиите, Рей заключава, че "руските хакери" са Джон Бренан и неговите кибер войници. (Виж на сайта на Рей МакГавърн заглавието "Дали ЦРУ Директорът Бренан не е бил "Руския хакер?" ("Was CIA Director Brennan the "Russian hacker?", May 11, 2017, raymcgovern com). А в швейцарския Аре сюр енфо под заглавието "Дали наистина искат да отстранят Доналд Тръмп" ("Est-ce qu'ils veulent réellement destituer Trump ?", 18 mai 2017, Arrêt sur Info), "...Бившият директор на ЦРУ Джон Бренан е известен отдавна като краен привърженик на Обама/Клинтън..."

Това е същото което прави БСП ДПС и пресата с Валери Симеонов и патриотите...

Евреите са бесни заради загубата на Х.Клинтън на Президентските избори в САЩ!!!!! Ще си съдерат задниците за да свалят ЗАКОННО избраният от обикновенните американци Президент!!!Дано не успеят, иначе ни чака 3-та Св. война!!!!!

Тръмп не е част от престъпния сговор срещу хората по света и целта е махането му. Как? Един ден светът престана да говори за робтизацията, защото се видя, че няма какво да се прави с хората. В същото време в Китай над един милард души бълват стоките на съвременния свят и се получава дисбаланс. Този дисбаланс се отразява на работниците в Европа и САЩ. А Тръмп поиска работи за своите хора и това е неговия грях. Кампанията срещу него ще спре в момента, в който се откаже от идеите за работа и проекти за своите. До тогава ще е така. Освен това ако се разровят връзките на демократите с руснаците ще се види, че и те са подобни, защото всички искат да забравят последиците от комунизма и да правят далавера. Не бизнес, а далавера, а когато се появи някой, който иска печалби с труд, далаверата остава назад. То пак ще има, но няма да е толкова голяма и на гърба на милиарди хора. Какво ще правят китайците и милиардите необразовани хора, ако всички американци си изработват в Америка стоките? Ами ще са като джаваси- като нас тук.

Китай пречел - а уж беше 'нов ред' БРИКС-МРИКС..

по този начин те манипулират и карат да играеш по свирката на баба Клинтън и оръжейните магнати !! Непрекъсната те обвиняват в небивалици и трябва да държиш остър тон с Русия !!За еби ги !!

Джеймс Коми под клетвда в Сената също отрече Тръмп да му е нареждал да прекрати разследването

Дони си мисли, че управлението на САЩ е като еднолично управление на фирма!!! Да, ама не и сета ще го разбере по трудния начин. Пък привържениците на Путкин нека си го защитават!!!

Финансовите спекуланти около Джей Пи Морган Стенли (и банката, и фонда) и мумифицирания мошеник сороз са бесни. Само покрай президентската кампания мумията загуби над 1 милиалд бакса - а значи и фонда, защото без помощта на банка и фондове, мумията не може да участва на пазара. И сега се чудят за какво да се хванат. За половин година нищо не успяха да измислят, освен една пълна дивотия и се държат за нея като удавници. Обаче републиканците не пасат трева - и затова подкрепата за Тръмп е толкова голяма!

Робърт Мълър е един от най-големите непрокопсаници във ФБР. Същия проспа атентатите на 11.09.01!

кой го знае, може да ги е организирал.... Виждаш сега какво става!

Всичко се върти около Русия, имаш чувството, че от там назначават и уволняват...........

Да, и тази тъпотия минава за по-малоумните зомбита.

Време му беше! Дали поне Тръмп ще успее да се изнесе в Швейцария до смъртта си като Чарли Чаплин???

Вредата явно е за Тръмп.....не е за Америка,разбрал го е най-после.....

президента олицетворява избирателите бе, копеленце комунистическо

Така е. Вредно е. Мръсниците, които разбишкаха целия свят, сега захапаха и самата Америка. Интернационалисти са очевидно. Да ви е честито.

боли те още дето Рейгън ви пръсна гъза комунистически, нали

защото най-нагло подло и мръснишки излъгаха селяка Горбачов

Докога ще ни занимават с този езуитски театър?

ганьо, гледай си твоя театър с участието на звездите Тиквата и учиндолския тъпанар

Едно нещо е очевидно, Тръмп не спря да пише и говори, а сега се вижда, че е уплашен от разследване, което може да заключи връзка с руснаците, която да му струва президентството. Вместо да започне с икономическата си политика и по този начин да го зачука на демократите, той губи безценно време, за да се разправя с безполезния политически спор, в който демократите го въведоха. Те са безпощадни бюрократи, които много лошо изгубиха и щяха да пострадат много тежко, ако Тръмп работеше по проектите за държавните пътища и възстановяването на американското производство. Той ги остави на заден план, като от това печелят всички други, но не и американците.

Колкото по-скоро отстранят това нещо Тръмп от белият дом толкова по-добре!

Тръмп няма икономическа алтератива. За една бройка начело на ФЕД не застана един от мошеническото лоби, което доведе до световната криза. Това лоби унищожаваше икономиката, а кризата дойде до тук. То иска да види ФЕД в краката си. Затова е много важно в каква посока ще заработи Америка- в световно обединение на бизнеса или възстановяване на американските производства. Това е акцентът и борбата надхвърля връзката на Тръмп с Русия- тя се явява твърде незначителна в сравнение с една незначителна икономически, Америка. Демократите имат свои плюсове, но фактът е, че в момента се допуска немислим скандал. През 2009 година нас ни удари много тежко кризата, сега да се радваме ли на такава възможност?

кво бръщолевиш тука, се едно чета "Работническо дело", те ева в комсомолца

САЩ ни изнасят урок по демокрация!Питам - къде сме ние?

Както е казал краля слънце и дръгливата оранжева маймуна от белия дом: "Държавата това съм аз"

а бе цървул скапан що не си гледаш прогнилата кочина а си тръгнал да обиждаш американския прзидент, мамицата ти мръсна комунистическа