Гръцкият парламент наложи ново затягане на коланите

Гръцкият парламент прие снощи нови мерки за икономии, договорени от правителството с кредиторите на страната, в замяна на поредна порция международни заеми.

Обратно в новината

Коментари - Гръцкият парламент наложи ново затягане на коланите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва, трябва да се позатегнат грекосите още малко, че да може германските бабички да ходят безплатно на олл-инклузив море и да си икономисват половината пенсийка по време на двумесечния летен престой в гръцко.

Въобще не вярвайте на крадливите гърци. Пак ще вземат нови милиарди и пак няма да ги върнат. Това им е играта. А ЕС се връзея

Решение на дълговата криза има, г-н Ципрас и то не е в МВФ или ЕС, а у вас, само трябва да се огледате и ще го видите, а то е ...едно единствено...както натрупахте дълга, сега по обратния ред ..ще го върнете на трудолюбивия европеец, въпроси...!?

Такова нещо като облекчаване на външния дълг, както се договаря за Гърция, никога не може да стане за България!

То, живи да ги ожалиш комшиите! Само че, трябва дебело да се подчертае, че затягането на коланите в Гърция, се равнява на разкош у нас! И то на разкош, който не всеки може да си позволи!

ти в гърция ходил ли си?? иди, виж, и тогава пиши!

Те реално нито нещо намалят, нито съкращават. Това което се случва е че казват, дайте ни поредния заем, подстрижете ни дълговете, пък ние 2020 ще видим. Но до 2020 има много вода да изтече.

Глупаци. Нямат плосък данък.

"Как да удвоим инвестицията си за 90 дни или по-малко " "Как да печелим БитКоини пасивно (безплатно)" "От 0.1 btc до 4.845 btc за 21 дни" "От 300лв до 14500лв за 21 дни"   "Доказано работи " За повече информация и доказателства >>> link Линк за регистрация >>>  link

У нас в парламентът са най - скромните и разсъдливите.

Никой не им е виновен на гърците. Години наред крадяха пари чрез променени финансови отчети към ЕЦБанката, сега да си плащат.

За съжаление въпреки затегнатите ни колани,България ще фалира преди Гърция.Защото там е имало за всички,а тук само за шепа мафиоти наречени "управляващи",а тяхната алчност е безгранична.Всички партии в България са метастази на БСП.

В България всичко това става без да бъде гласувано в НС.Управляващите слагат ценови хомот на народа,както никое лравителство не го е правило Целта им е да получават големи заплати.Те не се интересуват от факта,че нацията загива благодаре- ние на тяхната алчност.

Колкото и да им затягят колана,пак са години напред от нас и финансово и като мислене.

Гърчакът колко му е бил отпуснат колана, че го затяга, затяга, затяга, затяга и свършване няма и пак сиртаки по цял ден?

Нема ли тва затегане да им пречи на шкембетата?

И КОЙ Е СЪВЕТНИК НА ГРЪЦКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПО ВЪНШНИЯ ДЪЛГ ???? .... ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА РОТШИЛД ЛОНДОН :))) ... ТАЯ НОВИНА МИНА ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА И НИКЪДЕ В БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ НЕ БЕ КОМЕНТИРАНА... ..:)) .. Rothschild takes over Greece's finances .. И ЗАТОВА ОЩЕ ЩЕ ГИ ЧУКАТ МАЛАГИТЕ :))

А кого да наемат? Може би икономистите на венецуелеца Мадуро? Или някой севернокореец? Като ти трябва ремонт на кола - отиваш в автосервиз, за жилище търсиш строител, за пари - банкер!

Ритат скачат , но сами се прецакаха жестоко и само онези, които са били умни да си спестяват за черни дни, като живеят скромно, днес могат да продължат да живеят скромно, но нищо няма да им липсва. Гърците все още не проумяват, че сами са причина за положението си. След десетилетия детство трябва да работят за друг и то за пари, които няма как да не им се виждат малко. В същото време далеч от очите им китайчетата не спират да бачкат за нищожно малко пари и обезценяват гръцкия живот.