Каракачанов на първа среща при Йенс Столтенберг

Заместник министър-председателят и министър на отбраната Красимир Каракачанов се срещна в Брюксел с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов на първа среща при Йенс Столтенберг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парите на данъкоплатците, самолетите, комисионните, контингентите с печелбарите.

По снимката може да се съди, че гръбнакът на г-н Каракачанов е доста огънат, сякаш се готви за дълбок поклон. Погледа е сервилен. Другата персона, макар и се не по-висок ръст гледа отвисоко с ледена усмивчица. С една дума пак ще ни казват какво да правим и ние послушно ще превиваме гръб, нищо че се пишем патриоти....

може само да се слага

Г-н Каракачанов трябва да защитава експертизата на нашите военни специалисти. Не бива да говори и обещава неща които не са съгласувани с МС и Президентството.

Не искаме НАТО! Искаме мир!

Гледам снимката и се срамувам. Навел главата в поклон на покорство Каракачанов и поднася благопожеланията си на своя сеньор.

Карака4анофф отива да ПАЗАРИ стари рьждясали Ф16 на3 НИ ЦЕНИ

АБЕ ТОЗ/ТЕЗИ/ ОП ОПА ЛАЛА НЕ БЯХА ЛИ СРЕЩУ НАТОТО-ТОТОТО ВОЙЛЕН ВАЛЕРКО И ТОЗ ДЕБИЛ КОМСОМОЛСКИ ПОДЛИЗУТКО

...сасела и тюфлека....

Единия мазен, другия гнусен, без значение кой е кой.

Шефът на ИДИЛ.

представям си какви глупости може да изръси там,след като тук от както е министър не спря да ни залива. Горкия преводач колко ли ще се черви заради тупанчо...

да не би да искаш да кажеш, че българският тупан е говорил с някой по- умен от него? по- голям нахалник и тупан от Столтенберг не можеш да намериш- той затова и стана шеф на НАТО- плюс това че можеше да донесе пари на тази организация. Докато този е шеф на тази организация Балканите няма да преживеят спокойствие.

не знам за другия, но нашия е ясен и затова коментирам него. Наслушахме се и за връщането на наборната армия и за грешно избран самолет и за доклада на армията и за атаката от ДПС... Интересно ми е как се чувстват тези, които твърдяха, че Волен е болен, след като видяха в истинският им блясък Валери Симеонов и този .

gonzales

дано да му е първа и последна тази среща с НАТО-веца.

Влязохме в правителството и започнахме да пеем нова песен. Доказателство, че повечето партии са на изборите само заради парите. Принципи - нула. Жалко!

Много негативни отзиви.. ами, защо не започнем с по- позитивни , по-положителни изказания! Все пак , не вярваме ли , че ни чака нещо добро? Нещо позитивно?Аз съм оптимист и мисля, че България я чака добро бъдеще! Аз се чувствам добре, средностатистически българин съм. Нито съм много богат , нито съм беден. И казвам,че съм добре! Кой както си иска, така, да го разбира....Давайте, да си споделяме хубави неща и да не се оплакваме постоянно!

Дали са ударили по една хубава българска ракия?

норвежците обичат сливова ама тоя доморасъл бунак не се е сетил да занесе

плужек!

Дали може да каже Nice to meet you? Преводачката е зад него. Нещастник жалък.до

"How do you do" няма да му отива на слугинската физиономия

много поЗдрави и от БатИцо.

джаба

не обиждай, Джаба Хътянина има къде по величествена осанка от тоя смръдлив нашенски плужек

повече прилича на краля на рибите, от Междузвездни войни - Rugor Nass

комуноиди ще получат шемет !

снимката дава прекрасна възможност да сравните външния вид на запдняка с ганьовеца

Този западняк е един норвежски селяндур чийто баща от много политика нямаше време да се погрижи за дъщеря си та тя завърши живота си като наркоманка.

ти балканския измекяр, дето си дошъл в Норвегия само да лапаш и да сереш, що се не завърнеш в комунистическата ти кочина щом мислиш че норвежците са селяндури

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ГЛОБАЛНИТЕ ОПАСТНОСТИ ИЗИСКВАТ ГЛОБАЛНИ СЪЮЗИ ЗА БОРБА ПРОТИВ ТЯХ. НАТО БИ МОГЛА ДА НАПРАВИ ТОВА, ПРИ ЕДНО УСЛОВИЕ. ДА ИМ ВНУШИМ ЧЕ РУСИЯ Е НАШ СЪЮЗНИК, А НЕ НАШ ВРАГ 1. НЕКА ТАЯ СРЕЩА Е НАЧАЛО НА НЕЩО ДЕЙСТВИТЕЛНО НОВО. АЗ ВЯРВАМ В ПАТРИОТИТЕ, ЧЕ ТЕ ШЕ ПРОМЕНЯТ НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ В НАТО. ТОЗИ СЪЮЗ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОВЕЧЕ БУХАЛКА, КОЯТО СЛУЖИ НА АМЕРИКА, ЗА ДА ПЛАШИ РУСИЯ.

мъртвец, скоро ще ви трепаме като в Украйна

Краси много се издигна браво, от кварталната кръчма до Брюксел. Само да не стане предател, че ВМРО забавя но не забравя.

Много си наивен, не се е издигнал той, а ДС са го сложили там. Ама ако си ДС кадър си винаги в лайната.

ВМРО са заети да го лапат на албанците до гърлото