Закана за голямо събаряне по крайбрежието

Заведенията на северния плаж в Бургас ще бъдат премахнати. Всички те са незаконни, каза в крайморския град министърът на туризма Николина Ангелкова.

Обратно в новината

Коментари - Закана за голямо събаряне по крайбрежието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха на всички коментари...докато Дюн не бъде съборен - всичко ще си е по старому...

Я, да видим, кой е допуснал изграждане на незаконни постройки! Постройката ще съборим, а него трябва да го укаушим, че други да неправят така!

ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ СЪБОРЕТЕ,САМО ХОТЕЛ АДМИРАЛ НА ЗЛ.ПЯСЪЦИ (ОНИЯ С ДЖАКУЗИТАТА -УБИЙЦИ) ОСТАВЕТЕ ,ЧЕ ТОЙ Е НА КОМАНДИРА.. ВОБОДА ЗА ЦИГАНИТЕ И ГЕЙОВЕТЕ!!.

дкми

Махнете всички заведения по морето, и после викайте - "ама къде са туристите?". Туристите не идват тук да спят, а да се забавляват. А за тази цел трябват съответните места. В Бургас например туристи няма. Защо? Защото всички заведения работят до 0:00 и в 23:00 спират да приемат поръчки. Буквално няма къде да се излезе вечер, освен ако не излизаш в периода 16:00 - 23:00. При последното ми ходене преди 2 години имаше една единствена дискотека, която работи до 2:00 и затваря.

ВАЛЕРИ e ORTAK с Митио о4ите Пеико Янков Данио Паркета вси4ки заедно вьртят ПАРИ с ИЗРЕЛски комар-хотели и казина наСльн4ака и вьв Варна

на Сльн4ака /х-л Хризантема х-л Тракия х-л Несебар бии4/ х-л Парадисо -Несебар /Вьв Варна х-л Голден Тулип

Забьил х-л БУРГАС на Сльн4ак .Там на последнии етаж находится множества АНТЕН IIIIIIIIIIIII

Там ли ще строят нови бази?

Всичко по черноморието трябва да се събори. Всички имоти на мутрите до един срутени!

Та нали сега една от най големите мутри, Валери СИМИОНОВ,в качеството си на зам.министър председател ,макар и без реална власт решава мафиотските проблеми по Черноморието.

кога?

МУТРАТА СЕ БАЗИКА С ОП ТА НИКОЙ ДА НЕ СЕ СЕЩА ЗА ХОРАТА НА КОЙ КАТО ПОРОЖАНОВ. СИМЕОНОВ И СИДЕРОВ СА ЦВЕТЕ ПРЕД КОЙ

не би ме учудило да има връзка между атаките към симеонов и патриотите и събарянето мамуните са много навързани

Да ,наистина не би ме учудило да има връзка,масовата акция за събарянето на по евтините и на по малките бизнесмени "пречкащи" се пред големите мафиотски структури с "незаконните" обекти и назначаването на един от най-големите морски мафиоти за зам.министър председател на България,па макар само с формални функции,без никаква реална власт.

Навсякъде по света плажа си е плаж.може да има много заведения но те са до плажа,а не на него.Браво Ангелакова.

"... По думите му "Слънчев бряг" трябва да бъде комплексът на широките улици, на зелените площи, на големите плажове и на истинския туризъм ..." - този е закъснял с 15 - 20 години ...

незаконни, що не ги съборихте при първите два мандата на Мутарта, ма патко?! Спряха да плащат на Вожда, а? Затова ще ги махате!

90% от сградите по Черморието,построени през последните 20 години са за събаряне.всичко им е незаконно.като се започне от придобиването на парцела,проектирането,финансирането,наемането на работници, и запращането и осигуряването им. и се стигне до актуването и пускането на сградата в експоатация.всичко е 1 добре забъркан "мармалад",дебело намазан върху платка от банкноти

Тази Ангелкова, колкото е грозна, толкова и некомпетентна.

"че незаконните обекти са голяма пречка за туризма" Аз като турист не им искам разрешителните за строеж! мен ме интересува дали е уютно, приятно, чисто, спокойно с нормална кухня и хубав плаж и т.н. Предпочитам ако нещо е добро да се запази срещу съответната такса узаконяване, отколкото постоянно да се руши и да е ужасна гледката по курортите като след война. Но явно госпожата и господина търсят други облаги щом са япхнали багерите.

Терминът "узаконяване" вече не съществува

Разчистват място за нов хотел на Валери Симеонов на Слънчев бряг, че този в Малко Търново е на много забито място !

Някой да знае какво стана със събарянето в Слънчев Бряг... Докъде стъгнаха?... До кривата круша, нали?...

много са ни хубави багерите. интересно е за какао.

и да го направят, то рушенето е лесно не като изграждането.... но докато има законов хаос няма да се оправят работите.

Интересно кога Ангелкова установи, че тези обекти са незаконни? Или преди просто не ги е видяла? Първо се прави на глуха и сляпа, сега и скимна да се прави на компетентна. Аман от лицемери!

Ангелко-натакована никога не е установявала нищо. Тя, и другите топ-мацки от ГЕРБ като нея нямат нужда да установяват. Тях ги настаняват и им установяват установките!

Закана за голямо събаряне по крайбрежието И аз така се каня пак да ходя на Костенурковите острови на почивка, но все така не се получава, все отлагам.

Е как чак сега разбрах а ,че са незаконни? Какво са правили до сега институциите? Не е ли същия министър от предходното правителство.

СЪБАРЯНЕ! СТИГА СТЕ МИСЛИЛИ КАК ДА СИ СПАСИТЕ НЕЗАКОННИТЕ ИМОТИ МУТРИ!

Аз да попитам все пак дали ще стигнете до плажа на "Каваци"? Защото там се намира бившия къмпинг "Веселие". В момента е плаж с масивни незаконни заведения на комплекс "Green life", а ние всички знаем, че този комплекс е на Атака.

Аз съм най-законния на Слънчака

което не им носи изгода, после сторят друг кич, който пак не работи, защото не лапат достатъчно. Така се създава една задушевна, тясна връзка между стадо данъкоплатци и управляващи, необразовани олигофрени.. ДС го нарече "Преход към демокрация"

А при предходния си мандат Г-жа Ангелкова защо спа? А?

гербарскато магистросрално, санитристрално, метроосрално и какво ли още не асфатоосрално сторителство подпомага циганизацията, тиквенизацията, простатизацята и гробаризацията на мамата на нацията

Ще го бутат ли?

Винкел подавай оставката гнидо.

Да се събарят! Слънчев бряг е заприличал на цигански катун!

Оти бати ти Далаверий ще пропусне отново да го застрои ''законно'' в своя полза?

Не ме слушай какво говоря - гледай какви ги върша. Тая свиня Симеонофф само плямпа за събаряне на незаконно строителство а в същото време вкарва закон за застрояване на крайбрежието. Абе тия за малоумни ли ни вземат? Ама явно сме малоумни, щом ги търпим - ще правят каквото си искат до като окончателно ни е.ат мамата

Варненската мутра защо иска да гътне бургаската мутра от властта , моля ?

Аз

Аз пък се сещам как още при първото си министерстване банкянската свиня грухтеше за некфи митничарски селца, фърчеше с некъф фъртолет и пак събаряше на поразия... И събори един балкон в Несебър. И толкоз. Банкянска му работа... От кочината...

Поздрави на Русе.

Аз

Да ви се връща! Където там.

Ал

А, и една барака събори край Искъро....

И барбекюто на Доган ...

То хубаво, ма Ангелкова не е за първи път министър. Да попитам - защо досега спа?

Винкелчето смята , че Черноморието е полагаща му се територия и сега разчиства конкуренцията.

На този Винкел,скоро може да му литне главата като на тези двамата от сутринта,които бяха убити,намесили се във бизнеса на Мутрите,може да го последва съдбата на Мишо Бирата.

Интересно съвпадение между истерията около нацистките поздрави и събарянето незаконни постройки в Слънчев бряг!!!

И нито думичка за издигналите тези незаконни обекти! Кажете кои са и кой стои зад тях!

Зад тях стоят местните олигарси. Някои даже са си направили политически сдружения и са вкарали съветници в общината.