България настоява за повече пари за бойните групи на ЕС

България твърдо застава зад разширяването на обхвата на общото финансиране на бойните групи на ЕС, посочи в Брюксел министърът на отбраната Красимир Каракачанов

Обратно в новината

Коментари - България настоява за повече пари за бойните групи на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойни групи от типа на компанията на оня Динко ли беше със свинските опашки? Той нещо заглъхна и вече не го дават по тв. Или пък нещо като ловни дружинки на излет - с ядене и пиене на корем? В случая за сметка на данъкоплатците? Този не става и за фатмак, те го направиха министър!

Дойдохме си на думата- Дайте повече пари! От къде ще се вземат? От джоба на работещите нещастници. Ако досега е вземал половината от заработеното, ще взема 40%, ама ще бъде мнооого опазен от терористи, дето ще го мачкат с коли в тълпата или ще го взривят докато в чака метрото. Този дали някога е произвел нещо освен доноси в ДС и фекалии в канализацията, че иска още по-дълбоко да бърка в джоба на хората?

на "Черните ангели" че говориш за бойни групи на ЕС?! То бива невежество, бива, ама чак до там министър на отбраната на държава -членка на ЕС да говори за бойни групи, а не за различни по численост, въоръжение и предназначение въоръжени формирования в общоевропейски мащаб си е направо резил!

....смятах ,че по- голямо недоразумение от Hенчев ,не може да има !!!....явно далбоко сам грешiла !!!

смешник, че ще станем за резил скоро с него. Всеки ден дрънка глупости и все по големи. кой знае утре кво ще му роди манерката празна. Преди малко по БТВ дрънкаше,че имало атака срещу правителството от ДСП и ако можели да го отрекат. Интересно как ДПС са снимали преди години онзи пред танка с изпъната дясна ръка и го набутали в правителството сега за да гътнат тоя тумби! Тоя реални и чеп за трици не става . Най прилича на генератор на супер глупости ако тръгне да приказва.

Какви са тези "бойни групи" ? Едно време партизаните бяха на бойни групи. Да не би от Брюксел да са хванали гората ? :D :D

Да преминем на швейцарския модел за армия и ще ни излиза хем много по-евтино хем много по-ефективно.Ще чакаме Европа да дойде да ни пази -ще стане като едно време когато горяха пожари в цялата страна а Европа не намери и един хеликоптер да ни прати на помощ.

Колко войни е спечелила швейцарската армия, та да я вземаме за пример ?

Еми швейцарската армия не е водила война от 300 години, даже Хитлер не посмя да ги нападне. Иначе днес е най-модерната и боеспособна армия в Европа.

Ти изобщо чуваш ли се? Евтино? Швейцарския модел е адски скъп и бедна държава като нас не може да си го позволи. Къде е швейцария къде сме ние.

Ама първо да минем към швейцарския модел на заплащане на труда, на образование, на пенсии, на пряка демокрация. Да не казвам, че да има наборна армия ще трябва да се реши по швейцарски с референдум. И я си представете, че всеки нашенец държи пушка в къщи- че те първо ще избият жените си и комшиите!

Значи тоя предател скъса доклада на служебното правителство, който призмнава, че армията ни е толкова зле въоръжена, недофинансирана и демотивирана, че на практика не може да си изпънлни задачите. Добре - да речем, че доклада не е верен. Тогава какви са тези бойни групи вместо бригади, корпуси, баталцони и т.н. Значи правим бойнио групи, партизански отряди, хайдушки чети и тем подобни. Брей, че интересно. Ама е вярно. Със старите си камиони зилове армията е бавна. Танковете са останали 80 и на практика са на изчезване. Самолетите са с неясно техническо състояние, двигатели и т.н. То май наистина само партизанско движение може да се възложи на някога славната ни армия, която не знам с какво я мотивират днес - преди бяха мисиите - рисковани, но платени. Сега за какво да служат хората - за едната гола мизерия ли?

Ей плондер, вземай винкела и лудото и се махайте. Къде ви са 500 лв. пенсия и 1000 лв. заплата. Боклуци.

Много добре )))) Повече пара и аз искам.... Абе когато продаваш задника си заедно със душата си, ти си никой вече... Не можеш да искаш нищо! Чакай на опашката )))

бойна грипа бе хора. Чувал съм отделение, взвод, рота, батальон, полк, дивизия, фронт, още бригада ама що е то бойна група. Имало е такива антифашистки бойни групи преди време - преди 1944та, ама сега не знам що е то? Да знае някой? На държава с 13 века история и то главно военна история какво и трябват разни чужди бойни групи. Стига с тази педерастия. Възстановете армията, въоръжението и достойнството на военните. Стига уйдурми и евронапъни , че само на миризма избиват.

не сте вие..при това има десетки бойни групи в ЕС.

Каракачанов кърти мивки . Защо не си събере тези с вдигнатите ръце и ще направи група , за македонска наденица .Ако ме пусне цензурата ще кажа за патриотите - Дришльовци .

Иван(ванчо)Михайлов---мразеше каракачански псета!:))

Тоя колко бързо се извъртя на 180 градуса от това което бълваше преди да го ''изберът''...Престанете да населвате България с някакви си бойни групи и незнам си какви изроди защото рано или късно по вашите глави ще хвърчат камъни..

Кой го избра тази квадратна празна глава военен министър,и изобщо този квадратният дали е ходил на времето във казарма а???че сега да казва какво трябва,и какво не трябва да се прави а?

България настоява за повече пари за бойните групи на ЕС, за да бият, като Валери Симеонов, българско-турски бабички по границите.

Уважаеми Кърк-от-чанове, драги ми Краси, караш вече много на "ангро" (на едро). Какви бойни групи, какви македонски чети са ти в главата, бе воеводата?! Ами наложи първо казармата у нас задължителна, влез у нея да покажеш на "доброволно-задължените кандидати" упражненията "бегом до хоризонто", "земята гори" и "атом" и тогава давай акъл на "в евро-атлантическите-ценители"!

Язък, че си се избарал анализатор :) Значи, нищичко не знаеш за бойни групи на НАТО, които се разполагат в Източна Европа?! Тогава какво си седнал да "анализираш" бе господин анализаторе?

на снимката е мноогоо гооляямаа фурнаджийска лопата. УЖАС.

Ами..."мамбист" е той ..."мамбист" ...дай му само да плюска по кьорсофрите на различните партии и движения ...Това ,лопатата ,той не е хващал в живота си ,освен като прибор за хранене и набиване на гювеч ...

България настоява за повече пари за бойните групи на ЕС Какви ще да са тези бойни групи , за които България настоява от статията не може да се разбере.

Ами , партизански, че много мандри се навъдиха и кашкавал и сирене бол. Вътрешния пазар не може да го изяде - хахахахахах

Ами четете бе, Петров, четете, пък тогава коментирайти и изкарвайте на показ незнанието си върху това, което сте се напнали да "коментирате"!

като бойна група. Поне не и в армията. ОФ се бори с монархофашистката държава - това ли ще правим. Вместо батальони ще имаме партизански отряди. То нашата армия май вече само за партизанска война има средства.

ама тук се правят на утрепани. Ние например участваме в две от тях.