Димов разпореди проверка на проектите на зелените

Министърът на околната среда и водите Нено Димов е разпоредил пълен одит на всички проекти на т. нар. „зелени“ организации.

Обратно в новината

Коментари - Димов разпореди проверка на проектите на зелените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е да видим и "зелени" в затвора!

Пишман еколозите са се усъвършенствали в далаверите с усвояването на милиони левове по безсмислени проекти. Надявам се, че все пак проверката ще разкрие схемите, с които източват пари от години и този път вече ще има осъдени.

Това се прави, защото вече има достатъчно факти за зелената лакомия и явно се е натрупала критична маса злоупотреби.

Разгеле! Досега никой не ги бараше! Да видим какво ще излезе!

не виждам нищо лошо да ги проверят. ама тях ги е страх от проверката, щото знаят, че не са чисти и не искат да им излизат кирливите ризи.

Ехааа, ако така действахте и с мутрите по морето цена, нямаше да имате...

"зелените " "еколози" трябва да бъдат събрани, и накарани насила да живеят по правилата които се мъчат да налагат на обществото ни!

Да забранят неправителствени организаци да взимат пари за еко проекти Да ги дават само на общините.

Министър на околната среда като Димов България не е имала! Мирно, комуноиди, пред Министър Димов!!!

Какъв комунистически изказ само!

И какво ще покаже 'проверката' , след като парите минават през Министерството ?! Схемата е - пише се проект, проекта се одобрява от доверени хора в Министерството, подписва се от Министъра, оттам се кандидатства в ЕС за няколко милиона за люпене на чайки и развъждане на мини, в ЕС разчитат на това, че проектът е прегледан и одобрен от Министерство, а не от кой да е, отпускат се милионите на т.нар. Зелени Организации, те съответно заделят за отговорните хора в Министерството определена сума в знак на благодарност. И така до следващият проект. Иначе аз не виждам как 10 лешояда да ги докарат от Испания, ще струват 3 милиона, бах тоя лешояд да не е от платина..

Млъкни бе, задник необразован.

Че трябва да има контрол и проверки-трябва. Но откакто онзи ден се разбра, че този министър не вярвал в глобалното затопляне и се опитва да застрои лобистки и последните места незастроени по Черноморието, каквото и да предприема ми се вижда съмнително и анти-екологично.

които се борят за опазване и съхраняване на природните дадености, но съм против това, че под формата на планове и дейности на различните "зелени" и други "природозащитници","еколози" и разните му там други поборници за опазване на национални паркове и зелени планини, за защита на природата всъщност са се откраднали и се крадат милиони левове или евра! Поддържам одита и ако дейността на всички наистина е природозащитна, да им се окаже пълна подкрепа от правителството, но ако е имало или има финансови машинации и присвоявания да се забрани дейността на виновните и да им се търси съдебна отговорност. Крайно време е да се сложи край на свободията и безвластието в тази държава, а властта е прилагане на законите еднакво към всички!

Преди малко минах със служебната кола от Копривщица към Карлово, по подбалканския път. Спряхме на една крайпътна чешма, какво да ти напиша... около чегмата и в долът до нея има поне 5 куб.м отпадъци!

ФЪФ Бг , всичко може .

А проверка на издадените разрешения/становища по ОВОС за всички строежи по морето и планинските курорти кога ще има?

хлъц....... ами сегааааа?

Крайно време беше, има нужда - от зелените мирише на гнило! Друг е въпросът, че и тези проверки ще отидат в графата "Всяко чудо за три дни".

Време беше някой да преброи "врабците", грешка - парите на тези т.нар. "зелени".

Нека да провери и защо НАТУРА 2000 е намалена с огромни площи тихо мълком през последните месеци!!!

Някой може ли да ми каже,какви са тези Зелените,и кой ги спонсорира,да не би да е Фондация Приятели Америка за България,и най вече Дядо Сорос аБ

За нашите приятели - всичко. За враговете - Законът. (Мусолини) В казармата му викаха "тормоз по устав".

Какво е това 'казарма'?

#КОЙ постави този човек за министър на околната среда.

Аз, уроде!