Лесно ли е Доналд Тръмп да бъде свален с импийчмънт?

Доналд Тръмп става прицел на все повече обвинения по време на своето президентство и вече неминуемо изниква една дума, започваща с и - импийчмънт.

Обратно в новината

Коментари - Лесно ли е Доналд Тръмп да бъде свален с импийчмънт? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОБИКНОВЕНО ПРАКТИКАТА В ДИВИЯ ЗАПАД,Е ДОКАЗАЛА,ЧЕ ИМ Е ПО ЛЕСНО ДА ОТСТРЕЛВАТ ПРЕЗИДЕНТИТЕ СИ!!!

и в бившия Съветски съюз - такова нещо няма - не може да бъде. Там не само няма импийчмънд, но и седят до дълбока старост,когато и не знаят на кой свят са - спр. Брежнев. Да не говорим за Путин - някой да смее нещо да каже?

Не САЩ ,а Израел трябва да обвинява Тръмп за споделена информация на срещата с руският външен министър. Получава се обвинение като на бившият министър на отбраната Ненчев . Българска прокуратура обвинява министъра в действия срещу Русия.

в българия винаги е имало хора, които ходят подир коча и чакат да му паднат мъдете и просташки коментират и са си все гладни и отритнати

Не го подценявайте. Соросоидите са в атака. Вътрешната война в САЩ е факт. Две направления воюват.

Стана ясно, че някои се боят от Тръмп.......................

Мда, Тръмп "изтекъл свръхсекретни разузнавателни данни" към руския посланник по време на официална среща и това е проблем, а "анонимен източник в обкръжението на Тръмп" е изтекъл същите данни на Вашингтон Пост, които ги публикуват,като само спестяват 1-2 подробности "в името на националната сигурност" и това е хубаво.

Редакторът или е безсмъртен и е бил съвременник на събитията със 17. президент на САЩ, или е неграмотен и не е чувал, че за събития от преди 100-200 години се пише и говори в т.н. сегашно историческо време.

За съжаление американците не разбират основното - а то е, че Тръм е закономерно явление. Когото и да изберат в сегашната система съществена разлика няма да има.

Сороска сган, за какъв импичмънт бълнувате?! Путин направи Тръмп президент и само той ще реши кога да го махне! Императорът най-добре знае кой е най-подходящ да управлява Краварската му губерния. Логично бе да изпрати лорд Вейдър след 100 дни управление на новия губернатор. Дарт Вейдър, известен с моминското си име като Сергей Лавров, е останал много доволен от първите сто дни управление на новия губернатор.

Полюции, полюции. Някой просто не може да губи и не знае кога да спре. Щом Обонго не беше импийчнат за всичките глупости и престъпления срещу човечеството по света. Та един нормално избран и желан от американските граждани ли?

БиБиСи някога бе еталон за журналистически професионализъм. Днес, уви! - е просто един от представителите на на либерастката СМРАД.

Които не славословят Оранго са "много лоши" - така де, като не наблягат на алтернативните истини.

много интересен въпрос. тогава и ние да (по)питаме нещо: това ли е планът "б" на неолибералния-троцкизъм-маккартизъм на обама, клинтън, сорос и уахабитските им медии за "неизбиране" на тръмп за президент?

Точно така - план Б! 100 +++ Насажда се - отново от МЕДИИТЕ (кои са собствениците им?!?) - хипотезата, че импийчмънт на Тръмп е нещо реално и едва ли не .... заслужено. Гадните манипулатори нямат спирачки!!

ако, както тези нещастници твърдят в медиите си уахабитско-неолиберастки ние - мнозинството, бяхме нетолерантни спрямо тях и към цялата тяхна помия, с която ни заливат ежечасно, тия отдавна да лежат някъде пребити, или направо застреляни, като шарли. да не споменавам още как си позволяват да наричат мнозинството от хората, които не са от войнството на "филантропите", които искат да глътнат света на една хапка без да ни питат. не четат история, ама! много и преди тях са опитвали, но все са се задавяли.

симо

Бе защо не вземем този светъл и фрапиращ пример от Америка/как си защитават държавата от реални и ВИРТУАЛНИ заплахи/ и не потърсим отговорност от НАШИТЕ СЛАГАЧИ за връзки с чужди посолства.

дето нямат никаква работа и денонощно дращат по тъпи форуми, пропаднали типови с шизофренични мании.

А ти кой си, боклук безроден?!?

гледах черният ама тои е ляино като макеинм нисто свясно не каза само дето демократичният боклук гое иструктирал с клинтаница в първо число

Тоя дърт пергиш да си ходи....Аз съм за Иванка Тръмп да стане президент.

Тогава Жужака ще се насере прав.

ти вече си се насрал сам от страх че руските ще доидат и вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ясно?

Abu Talib

Импийчмънт или дори да го убият, той си остава за историята ПРЕЗИДЕНТ на САЩ.Бях поканен от тяхтага организация да подкрепя избора по Интернет с молба за спонсорство.Нямам пари да ги спонсорирам, но пък ги спонсорирах с една републиканска идея.УСПЕХ!!

Е, няма как да не остане в историята - като посмешище - най-голямото, оранжево, некомпетентно, самовлюбено, арогантно, неграмотно...посмешище.

Коментираш необосновано един успял бизнесмен,милиардер,президент на САЩ,най-могъщият човек в света......Да достигнеш това ниво трябва да имаш качества.....А ти кой беше?

ще му направят импутмънт.

ще се наложи гномчето от кремъл да му дава руско гражданство за да избяга от данъци и правосъдие

много знаеш, явно си му седял на хоя!

С две думи :Ще му пръднете на дедовеца.

По лесно от колкото си мислите. Финансовата олигархия не е решила ,не го е свалила. Ще го използват още малко и ако решат,че повече няма какво да се вземе от него,което да обслужва глобалните им интереси,Той си е заминал заедно с Мелания. Просто го виждам като едно временно явление, в един преходен световен период. Управлява с декрети, и положението наподобява Ленин по време на пролетарската революция. Има нещо скрито там отдолу.... в Америка нещата не стават случайно. Истината е скирата и е известна на тесен кръг от хора.

един кръг не може да е тесен или широк. кръгът е или голям или малък :)

така мислиш защото никога не си го навирал

симо

Май няколко неща са скрити,там отдолу и борбата е именно между тях.....Все пак хоризонтът на Американската администрация е десетки години напред и малко се влияе от обитателя на Белия дом.По-скоро е обратното...Разликата е само в подхода за завладяването на света/глобализацията/ и последиците за самата Америка......Едните са особено алчни и арогантни,дори са самата Америка не им пука-камо ли за света,докато тези зад Тръмп имат и малко родолюбие и отговорност за хората си/надявам се/.

има хубава българска дума "снемане на доверието" - дискредитиране, но ганьовците обичат да се правят на умни, като бръщолеват с чужди думи

Между другото, дали знае някой от коментиращите, кой е лидер на Републиканците? :)

путин.

Докато републиканците подкрепят Тръмп, импийчмънт няма да има. Загуби ли тяхната подкрепа, край с него.

О, я стига с фантазиите! Откъде-накъде свалянето на Тръмп ще е край на съществуването на САЩ? По-голяма глупост скоро не бях прочитал в дир-а! Все пак САЩ не е СССР(о б.п.) и имат много добре разработени защити срещу посегателства към държавността и към съюза в частност!

Знаеш ли защо се е разпаднала Римската империя?

щото са се навъдили много цигани като тебе

САЩ не е империя. САЩ е федерация, съюз на свободни държави(щати). САЩ не отговаря на критерия за империя. Днес, в 21 век са останали само... нито една империи :) Последните империи си "отиват" през 20 век, когато възникват и последните империи - Третия райх(1933-1945), СССР(1922-1991), Белгийска империя(1901-1962) и Югославия(1918-2006).

Ам ти знайш ли що са разпадна болшевишката?

Разпадна се, защото "ВОЕННИЯ КОМУНИЗЪМ" се сгромоляса в Афганистан. КПСС не беше в състояние да командва зад "желязната завеса" и английският агент-хазарина Горбачов изпълни исканията на "Световния еврейски конгрес. Едно негово решение свързано с България на тази организация е, "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД". NO COMMENT!

Ти пък виж на картата от къде до къде се е разпростряла Русия и ми кажи къде нама разположени военни бази? А в Русия властва американският долар!И в Иран също!Виж в Северна Корея е робовладелство от най свиреп тип и там властват куршумите! И тези държави които посочваш за независими са всъщност много зависими!

симо

Съгласен.Прав си.Е, коя е империята тогава????? Това е Първата Глобална Тайна Империя!!!!!!!!/която се самоотрича/.

Всъщност, опитът за импийчмънт на Тръмп ще се превърне в началото на края на САЩ и онези с дебелите портфейли добре го знаят. Вече има достатъчно насилие и разединение вътре в самите САЩ - при това, най-големите екстремисти и инициатори на насилията са точно либералите и техният SS - щурмовите отряди парадксално самонаричащи се ANTIFA (от АнтиФашисти), които не се свенят да заявяват, снимайки се с пушки - помпи, че излизат "на лов за консерватори" и "скалпове на бели". Парадоксало е, но само на пръв поглед - още през 40-те години на миналия век (мисля, че беше около 1935 година) в САЩ (спорно е от кого точно) е била изречена фразата: "Когато фашизмът дойде в Америка, той ще носи името антифашизъм"... Разбира се има и друга страна - напр. Въоръжените отряди за защита на президент Тръмпв Тексас и подобни в други щати. Сега да се тръгне на импийчмънт е равносилно на началото на нова гражданска война в САЩ.

Товарищ!Сегодня уже 2017 год! Хептен сте изкукуригали на Савушкина!

Както обикновено в безпаметната си глупост КГБшайката заложи на куция според тях кон! Абсолютната недалновидност и предсказуемо мислене на най големия,стратег,,,жудис",ездач,подводничар,финансист,масов и сериен убиец помогна или си мислеше,че помага на Тръмп който ще ...неизвестно какво с Америка!Да ама Тръмп е републиканец,а републиканците са раздавали и раздават най много шамари на разни диктаторчета по света,а също и погребаха СССР и умъртвиха империята му в Източна и Ценрална Европа и Средна Азия! Така,че Тръмп е преди всичко републиканец!Враг и побойник на...да припомним летището ударено с ,,Томахавките" което вече не се използва!Само 58 от 59 ракети от два валки кораба! Това е републиканската мощ която владее Щатите и хич не си поплюва!

хич те няма пич, пробвай в кулинарията.

Неолибералните фашисти са нечистоплътни и опасни ,както каза другарят Путин ! Няма значение дали ,е Садам ,или избрания демократично президент на САЩ !

Смяна на президента на щатите няма да има. Набийте си го това в кухите кратуни. Доста влиятелни и заможни американци са зад гърба му.

ще го махнат защато на банкерите спешно им е нужна воина , a Tръмп не е човека които ще им я даде .

симо

Това е то....Дано не познаеш.

по тези критерии трябва 90% от нашите депутатите,съдии и прокурори и министри да ги "импийчват"- да ама не. Тръмп ще ги прецака и надцака, САЩ не са това което бяха по времето на Никсън, но еврейското лоби и Уолстрийт трудно понясят някой да им се вмъква в играта.Могат да го обявят за луд и невменяем- някой беше казал че у нас нормалните ги смятат за луди, че и в САЩ също.

Ама пък и Дъмби много ги улеснява. Действа поголовно като безмозъчен.

Не мирясват в Щатите, щото не стана президент Хилари, а човек непокорен на задкулисието. Целият вой е за това, че не могат да го контролират и търсят да го удавят в капка вода. Едва са минали 100 дни от както встъпи в длъжност.

Ама пък какви 100 дни! Дъмби тича по мотики. Голям сеир, голяма простотия.

Както едно време Рейгън тричи империята на злото и донесе свободата но поробените народи и сега пак така ще стане.

През последните си години-рейгън не знаеше ---де му е устата, де му е гъза!:)))) Светъл пример за подражание на соросоидните малоумници!;)))

Ама през предпоследните натъпка вълната на кумунягите у газо и сега ще има втора серия на филма Ко ши папам

То пък Брежнев или Елцин накрая много знаеха къде им е устата и къде гъза!

Елцин---знаеше!:))

каква е тази патърдия в америка бе - да не би и на тръмп да са намерили снимки с хитлеристки поздрав..

От първия момент BBC е заставена да играе срещу Тръмп. "... И накрая, как Ричард Никсън успя да избегне импийчмънт? Той направи онова, което всеки разумен човек прави, когато осъзнае, че течението се е обърнало срещу него. Той сам се оттегли...." Много им се иска на господарите им Тръмп да поеме по този път, а забравят как Клинтън излъга под клетва...

Президента Тръмп е невъзможно да бъде свален от власт. Зад него е Републиканската партия която държи цялата власт в САЩ, както и Президента Путин.

Наистина ще е трудно. Избрали са го - да му теглят теглото и да му гледаме сеира. Само да му вземат онова куфарче.....

Господа "журналисти", ако сте учили български език, би трябвало да знаете, че има едно нещо, наречено "минало свършено време". Да не би да сте били свидетели на импийчмънта на Андрю Джонсън през 1868, та пишете в сегашно време? Неграмотници...

Няма да минат номерата с пушките, и с импичмънта също!

Има още един начин: Процедурада ,,,jfk1963,,,,...;))

Кой ще свали Тръмп - Симо пъпеша от БСП-то ли или Рамадан Кънев Дълбоки, или Да-България ...Хайде давайте да ви видим...хленчещи хиени....хахаха..

Напечатани са парични документи, колкото за всичко налично на 4 планети като Земята. Банките "ПРАЩЯТ" от капитали, но няма къде да ги вложат. Необходима им е (РОТШИЛД) дългосрочна, скъпо струваща война, за да "задвижат" заблатените пари по сейфовете. Обаче такава "хубава" за тях война след Малта - 1989 година, НЯМА и НЯМА ДА ИМА. С Тръмп или без Тръмп, кризата на капитализма- евфемизичното название сега на робовладелския строй, ще доведе ... до ЕВОЛЮЦИЯ НА ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ. Така евроатлантическите ценности - ВЛАСТ,ПАРИ, СЕКС, ще се предвижат към аналите на Човешката история. Човешкото "СТАДО"- ГОИТЕ, ще припознае Господ българина за свой пастир, вместо базилискът сега управляващ света, кралската змия Луцифер.

Минуси ще ми слагате, а?

И къде е Тръмп в цялата тази логорея?

Как като си духовно тъп, да ти се обясни ролята на ПАРАВАН, която изпълнява Бай Дончо?!

автор на статията би би си,...и повече няма какво да се коментира, а соросоидните боклуци и другите еврейски подлоги отдавна газ пикаят като чуят за Тръмп

обновяване и на двете камери, демократите печелят убедително и оранжевият клоун ще си тръгне сам.

Нека да доживеем до догодина. Радвайте се на сегашния живот си, защото бъдещето ще изисква УМСТВЕН ТРУД, а не физически. /ВИСОКА КВАЛИФИКАЦИЯ И С ВИСОКА ПРОДУКТИВНОСТ/

Има едни известни фамилии,които искат да им се изпълняват плановете. Тръмп е милиардер,едва ли има зависимости и се опитва да промени някои политики.Разбира се че ще подскачат истерично.Да си спомним за Кенеди,благодарение на неговата дипломация светът оцеля, но той не.

Не се ли усещаш какви елементарни щампи дращиш, не можеш ли да генерираш нещо свое, или това ти е потенциала, посредствен папагал ?

А ти да не се намираш в селската кръчма, там всеки говори и никой не слуша:)))

Явно си невежа и/или предубеден и дори и не съзнаваш какви тъпотии и откровено глупави съждения се опитваш да измъдриш и внушаваш. Значи щом някой бил милиардер, според теб и акъла ти той вероятно не бил зависим. Да ти изброя ли примери, които опровергават глупостите ти или и сам ще ги намериш? За което, разбира се, най-напред се иска да ги потърсиш и да знаеш как да го направиш, и да започнеш да мислиш, преди да пишеш, за да не се изказваш неподгорвен.

????????

"Лесно ли е Доналд Тръмп да бъде свален с импийчмънт?" Хе хе, и да не е лесно, Тръмпи винаги ще направи така, че да стане лесно. Справка - последната седмица. Нямаше ден в който на следващия ден да не поднасяше още по-голяма простотия. Държи се каото паникьосана мачка затворена в съндък.

Алчността и ината на някой хора в американския естеблишмънт, до края на годината ще свали САЩ от пиедестала на световното управление и ще издигне Китай. Фондовите борси ще се сринат. Това ще убие долара и ще разклати еврото. Интрересни времена ни чакат.

Нещо на руснак ми приличаш. Те бъркат желаното с реалното.

убий долара, спаси путлер!

Тези кухи лейки, сами ще си съсипят държавата! Успех им желая ...

Тръмп днес правилно написа във тутъра си, че за Обама и за Хилъри никуга нямаше спецпрокура.

"никуга" селски.....български не знаете но цитирате туитъра на английски:))))))))))))поне един грамотен в това мазе няма ли който да следи какво храчите???

67% от подкрепящите тръмп са ниско грамотни и / или с основно образование. Както в Америка така и по света. " никУга " в жалкият пример за този факт.