Патриотите: Скандал няма, Симеонов остава в кабинета

За нас няма скандал, няма драма, Валери Симеонов остава в изпълнителната власт, коментира зам.-председателят на НФСБ и депутат от Обединени патриоти Борис Ячев.

Обратно в новината

Коментари - Патриотите: Скандал няма, Симеонов остава в кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някой съмняваше ли се - още на самите избори този индивид нападна възрастна жена, обвинявайки я, че си знае правата! Нима никой тогава не разбра що за стока е този човек??? И сега се чудим? Сериозно??? Чак толкова ли сме слепи??? За подобни хора няма значение турци, цигани , евреи, българи, които и да е - щом е против тях, значи е враг и няма права! Типично мислене на екстремисти!

Не се и съмнявам! Те не чуват, не виждат, не говорят... Просто се правят, че не е станало. Особено когато не им изнася..

нацитата не са никакви патриоти, а са чисти фашаги, повечето не вярваха. Особено подмамените с обещания изкукали пенсии, гласували за тях. Сега убедихте ли се в отвратителната истина, убедихте ли се в лъжите им с единствената цел да се докопат до властта? Каквито те, такъв и Тиквата. Коалиционните му фашаги от миналия парламент заминаха за бунището на историята. Следващите са герп и нацитата ако искаме да я има България. А пенсиите, гласували за тях, най-добре да не пречат на добрата част от българския народ да възстанови държавата си и да спрат да гласуват завинаги!

Ето срещу кого са протестирали българите и православната църква, за да защитят евреите в България и да ги спасят от нацистките лагери на смъртта като Бухенвалд.

Националистите са случайният играч във властта! Играч, попълнил бройката, не защото става нещо от него, ами защото няма друг. На тях е пределно ясно, че и те , както РБ, ще танцуват "едно лято". Щото последното нещо, за което избирателите им са ги изпратили в парламента, е съюз с мутрите и Борисов! Така че, цялото участие на националистите в управлението на страната, ще преминава под мотото: "Кръв повръщам, власт (пост) не връщам"!

АЛО, АЛО! ДАЙ НА ПРОСТАКА ВЛАСТ ЗА ДА ГО ВИДИШ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА! ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ГО ПОДДЪРЖАТ! ЯВНО И ТЕ СА НА НЕГОВОТО НИВО.

аз само да попитам, тези с гафовете българи ли са

Бая скрити ЛИМОНКИ и привърженници на Третия Райх се навъдиха напоследък!Изумително!

Само, че нито са скрити, нито някога са били. Просто бе по-удобно да си затворим очите...

Този парламент да приема въпросите от референдума и да се разпуска!

А защо бе валерия цвъки се извинява за скандала?????

Това го знае всяко хлапе дебили защото надълго и нашироко приказвахте как сте застопорили ''оставките' за да крадете 4 години ама май не сте помислили че тези дето уж ''представлявате'' могат да имат друга идея..

виждал ли си снимките на В.Симеонов. Аз пък виждах снимки на жена ти как прави групов секс.

казват, че огън с огън се гаси - това не знам, питайте Бойко но казват още скандал със скандал се потушава. Да ама не - помислете - висш комуняга от Изпълнителното бюро на БСП милионера Гергов прави тайна среща на ГЛ.ПРОКУРОР с видния бизнесмен САШО ДОНЧЕВ в своя офис - и това не е нищо. Ама снимка с вдигната ръка за поздрав - подиграфка с немския войник - правителството да си иде - инфантили!

Колега, не е нужно да си губи човек времето и да се връзва на простотиите на другарите "социалисти". Простакът е непобедим. Тези платени драскачи се чудят за какво да се хванат. Те от майтап не разбират. Валери Симеонов въобще не ми е симпатичен, но да се търси под вола теле е приоритет само на безпомощния. След като няма реален повод за заяждане се хващат за глупости. От километри се вижда, че този жест е просто майтап. Лидерката им Нинова е спец в тази насока. Остави злобарите да се давят в безсилието и злобата си.

"Колега", ако ще ти е по-спокойно да спиш нощем повтаряй си, че всички, които не мислят като теб са платени. Но пък и човек съди по себе си...

През 1958 година в концлагера Бухенвалд в който ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ си е правил МАЙТАПЧИЙСКИ СНИМКИ е открит величествен мемориален комплекс в чест на загиналите в концлагера хора. Една от тези личности е принцеса Мафалда Савойска дъщеря на италианския крал Виктор Емануел III Принцесата ДИРЕКТНО Е ОБВИНЕНА ОТ ХИТЛЕР, че е отговорна за смърта на БОРИС -3 и е участвала в отравянето му. Участа на тази жена е била жестока. Тя е представител на същата тази ЦАРСКА династия която и днес управлява РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, но за разликата от Борис 3 е стояла на различни позиции по схващанията й за ФАШИЗМА. Затова е платила жестоко с живота си.

Напротив, скандал има! Защото някои дебили не са се научили, че не с всичко на този свят може да се правят дебелашки шеги и просташки майтапи. И в държавното управление няма и не трябва да има място за хора с манталитета на циганетата, които си правеха майтап, показвайки среден пръст пред портрета на Левски и пияните кадрови войници, които препикаха паметника на Евлоги и Христо Георгиеви в Карлово.

този тъпак Симеоноив ще изяде главите на патриотите да знаеш, затова махнето това чучело от властта

Та те всичките са като този иначе щяха ли преди това да плюят заслужено боко а след това да се прегърнат...

Самият факт,че съществуват и са в парламента и правителството е скандал.Не ставате,не сте и патриоти,а най-обикновени ченгета на руска хранилка.

"баш патриота-Симеонов на руска хранилка"?!... Руснаците да не би да пасат трева бе?!

И ТОЙ ЩЕ СТАНЕ МЕЖДУНАРОДЕН. Заради простака ще изгори и правителството, допуснало в състава си не само такива фашизирани елементи, но и съдействало за реставрацията на фашизма и поругаването на решенията на НЮРНБЕРГСКИЯ СЪД. Размърдайте си по бързо дупетата и отстранете този див селянин защото на карта е поставена не неговата , а репутацията на България.

ПРИИСКАЛО ИМ СЕ НА КОМУНЯГИТЕ ДА КЛАТЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И С ЕС ПЛАШАТ.И КАКВО ЩЕ КАЖАТ В ЕВРОПА ЗА ИЗМИСЛЕНА СТАТИЯ В ЖЪЛТ ВЕСТНИК?ХАХАХАХА

Значи преди 6 години било отдавна? Следвайки тази логика, Турция никога няма да признае геноцида на милион и половина арменци в началото на Първата световна война, защото вихърът на това масово изтребление на хора е преминал през земите на Османската империя преди 102 години. Още по-отдавна, нали?

РАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ , ЗА ХОТЕЛИЕРСКИЯ СИ БИЗНЕС , ЧРЕЗ КОЙТО ЩИПЕ ЕДНИ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА. Закачен е и той на хранилката на управляващите.

толкова сте много, толкова сте правдиви, честни та се питам как е възможно Борисов да печели ТРИ ПЪТИ последователно властта, направо си е за пикаене на газ!!!

точно заради приказките на този симеонов!

Как да няма скандал? Докато търпим подобни нелепи твърдения, ще има извинение за: - едно "лудичко" момче ритащо безпричинно възрастна жена; - едни деца размахващи юмруци срещу съучиниците си ,за да компесират липсата на домашно възпитание и грижа на родителите си; - един "невинен" студент наръгал с нож момче в парка; - едни "гладни" и мързеливи човекоподобни убиващи хора за 5 лева; - разни пътни "джигити" натискащи педалите на автомобила до последна степен с единствената мисъл да избият собствените си комплекси;

НА 29.03. 2017 ГОДИНА в Стара Загора се откри паметна плоча на убитите от народния съд ФАШИСТКИ ГЛАВОРЕЗИ. Кмета който е представител на ГЕРБ подкрепен от Общинския съвет допусна на стената на Старозагорския театър да бъде закачена паметна плоча на тези главорези! В изявлението си при откриването на плочата представител на "РЕПРЕСИРАНИТЕ" заявява, че всичко това е станало с преминаване през процедура и РАЗРЕШИТЕЛНИ от Експертни съвети , Министерство на културата, и разбира се най вече със съдействието на г-н ТОДОРОВ КМЕТА НА СТАРА ЗАГОРА ОТ КОЙТО ИМА И РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПОСТАВЯНЕ. В този заснет и документиран материал по реставрацията на ФАШИЗМА в Стара Загора и детронирането на НЮРНБЕРГСКИТЕ РЕШЕНИЯ участват и ген. СЪБИ СЪБЕВ, който е ръководил оперативно управление в щаба на ВВС и управления по операциите и стратегическото планиране в Генералния щаб на Българската армия. Ген. Събев приключва военната си кариера като военен представител на България в Главната квартира на НАТО, в Брюксел Белгия, където работи над 2 години като национален представител във Военния комитет на НАТО и Военния комитет на ЕС. Според Събев осъдените от Народния съд са НЕЗАСЛУЖЕНО ИЗБИТИ. Може и да е прав. Изкланите и избесени партизани -АНТИФАШИСТИ според позицията на Събев , на Кмета и на МКултурата са ТЕРОРИСТИ и са заслужили съдбата си - главите им ка бъдат побивани на колове. Щом фашистите са полазили и структурите на НАТО то тогава майката и жална на Европа.

Какво очаквате - на един от "началниците" в ЕС дядо му е бил в СС формированията като доброволец ................така че възраждането на фашистките методи не трябва да ни учудва - "свобода" на пресата и словото, "демокрацията", насилието , дори вече и в ПЪРВИ клас, грабежи, нападения над възрастни жени, изливане на ярост върху невинни хора.................да ви е честито - задачата за опростачването на българската нация е постигната!

Да си призная честно,все съм мислил,но чак патриотите да са такава гола вода... Зам.министрите им капят един след друг като зрели круши.

не съм за патриотите и си мисля, че ги избраха защото играха по тънката струна на страха и национализма. Съжалявам Борисов, че трябва да е с Сидеров, но няма как - преглътна го защото ни чака председателството на ЕС. Е, верно няма да се врътка дебелата Курнелия, но това е. Съветския генерал Молотов, като е подписвал пакта за съюз с ХИТЛЕРИСТКА ГЕРМАНИЯ е поздравил с вдигане за ПОЧЕСТ ръка. Отдал е чест на фашистите!!!

Как победителя в една война ще отдава чест на победения я обясни това ? Все едно ти си стоиш у дома аз влизам бия ти два три шамара и ти отдавам чест :) Ебати шоуто

Ей, ти направо си баба Ванга и Нострадамус взети заедно. Кога е подписан пакта Рибентроп-Молотов и кога свършва войната? То не стига, че сте всезнаещи, ами и бъдещите събития не са тайна за вас. Ега ти и простотията.

А какъв знак са дали западните ти кумири,когато са подписвали Мюнхенското съглашение?!

Това правителство е на път да стане по-скандално и от това на Орешарски. Едва ли ще изкара повече от година мандат

Някои зор видяха да дискредитират ОП.За мен тази снимка не е това ,което искат да я изкарат.Един неволен жест -такъв вой.Който се окатил с Герб се е затрил. БСП в случая не са прави да се заяждат с ОП.Програмите им бяха близки .А ,че Симеонов не е особено интелигентен-да.

Цитат: "...Аз разговарях с г-н Валери Симеонов, знаете неговата позиция - подобни думи /за концлагери/ не са изричани, той ще си търси правата по съдебен ред с въпросния вестник, коментира Борис Ячев. ..." Според мен всяка медия или всеки уважаващ себе си журналист когато взима интервю трябва да използва диктофон или съвременен смартфоун и ако това се е случило и излезе запис на който се чува как Симеонов разказва за " майтапчийските снимки " тогава тоя наглец на снимката кво ше измисли за оправдание ? Любопитно е дали Валерката Кабеларчето ще заведе дело за клевета с/у в-к Сега както той каза по-рано днес и ако не заведе такова дело какво ще значи това ? Забележителен е и факта как Патриотите се оакаха за пореден път и вместо те да се извинят то гледаме как Цеци Гуменката се извинява вместо тях :) Много им е сбъркана формулата на тия от ГРОБ и ОП, усетиха че бит пазарлъка им е много крехък а да пуснеш кокъла когато си го захапал не е лесно

Е те сега хептен ще го захапят целия - кокала де !

Това правителство се държи на власт не защото в тъй наречената коалиция имат нещо общо т.е имат само едно общо и това е жаждата за власт. Боко без Тримата тенори = нови избори , Тримата Тенори без Боко = Парламента по ТВ както РБ. Всичко в Бустаня е една голяма измама и порнография ние обикновенните хора знаем само за периферията но за дълбочината на измамата знаят само тия които са у парламента

Кой се страхува от В.Симеонов ?

Кой се страхува от малоумен некадърник с власт в ръцете? Всеки който има малко акъл в главата.

ВАЛЕРИ ОСТАНЕ В КАБИНЕТА ТО ТОГАВА Б.Б. ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА.В БЕЛИТЕ СТРАНИ ТАКА ПРАВЯТ ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ.АЗ ВСЕ ОЩЕ СМЯТАМ, ЧЕ БОКО Е ТАКЪВ ЗА РАЗЛИКА ОТ ЧЕХЛЬО.

Абсолютно видно е, че Валери Симеонов е не особено интелигентен. Това само по себе си не е тревожно. Тревожно е, обаче че от неговите решения зависим всички ние.

Ние зависим само и единствено от " големите началници" на ББ.

Да не се прави драма!В снимката няма нищо преднамерено.Още повече правена преди 10години!Един необмислен жест, който за съжаление донесе много неприятности на зам . министъра.

замислял ли си се защо имаш само минуси поне един + да имаше за да видиш че има и друг глупак като теб

не си слагаи сам+

майтап с избитите от фашистката чума не можело да има. А каква чума е Русия, която изби повече от 25000 един по един поляци в Катин. Наричат го Катинското клане. Мили хора, както се наричате не слушайте само лъжкинята Курнелия прочетете фактите в Гугъл.Нужно е само да напишете Катин.

Ти недей да вярваш толкова сляпо , на всичко което прочетеш в ''Google'' !

Ами то и Йосиф Васарионович Сталин е избил сума народ ама в Русия си го обичат и лепят снимката му до тази на Владимир Илич Ленин докато Хитлер е избил милиони ама трудно може да видим неговата снимка някъде из германия камо ли открито да му симпатизират

Ти напиши в Гугъл "Бухенвалд" за да научиш разликата между "клане" и добре обмислената и работеща индустрия на Третият Райх за унищожаване на хора,като от тях се взима всичко което ще бъде полезно за икономиката- коси,мазнините на малките деца,кожа а всичко останало се изгаря и превръща в тор.Това е престъпление уникално за човешката история!Абсурдно като замисъл,носъществувало и унищожило милиони цивилни - деца старци,жени!Това ли защитаваш!!!?

Разбира се, че има скандал.Даже думата е много мека.Това изказване на В.Симеонов го разкрива изведнъж целия.А видяното е много недостойно и грозно и доказва какъв е морала, възпитанието, познанието на този за съжаление в момента наш вицепремиер.Не може за всичко да се говори с цинизъм, с пренебрежение, това е кощунство с паметта и неописуемото страдание на милиони загинали хора.Каква е душата ти, когато не можеш на място като бивш концентрационен лагер да усетиш това.Решението е само едно:ОСТАВКА и колкото по-бързо стане, толкова по-малък ще е срама ни пред цяла Европа и света.

То е същото като да рушиш паметници. Кой е по-голям патриот Симеонов, който не си е пратил децата в чужбина или тези, които изпратиха децата си да учат по света и същевременно ни убеждават колко всичко у нас е прекрасно вкл. и образованието. Ей, лицемери !

Абе т. нар. патриоти ще се окажат, че май са по-зле дори от Реформаторския блок. Нямало скандал, а! То ежедневни скандали с техни "изумителни кадри" и то има-няма един месец, откакто се курдисаха около софрата. Така им се пада на избирателите на ОП. А ние така и така ще духаме супата. Блазя ни!

Не знам кои са "ИЗУМИТЕЛНИТЕ КАДРИ"!!! Въпреки, че Народното Събрание на България определи комунизма като ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ, то ЕВРЕЙСКИЯТ културен дом в София продължава и до ден днешен да носи името на КОМУНИСТА-ТЕРОРИСТ ЕМИЛ ШЕКЕРДЖИЙСКИ и дори организират паметни годишнини на "ГЕРОЯ".

Не няма , ние се нагледахме на аранжирани скандали и ограбване на държава и история - ДРУГО НИ ТРЯБВА и дано да е по-скоро !!!!!

дкми

Бойко за пореден път само и само да е във властта се обгради с разните "калинки" и простаци...

Нещата съвсем не са толкова прости нито влизат в противопоставянето "ляво - дясно",нито "комунизъм - антикомунизъм"!Скандалът предстои и той ще бъде доста голям ако Симеонов не подаде оставка!Мисля,че тази необмислена коалиция с непроверени хора ще донесе доста беди на българското правителство.Дано съм лош пророк...

Защо се сърдите комунисти - нали няма по-.фашисти от вас. Каза ви го Желю Желев. Комунизъм РАВЕН на фашизъм. Не беше ли вашия Съветски съюз заедно с Хитлер чрез пакта Рибентроп-Молотов и не нападнаха ли Полша - едните от Запад, другите от Изток и не си ли я разделиха. Фашисти - казал го е Желев!!!

Явно не ти е ясен проблема!Тук става въпрос за други неща.

АКО СИ ЗАБРАВИЛ ДА ТИ НАПОМНЯ, ЧЕ ПРИСЪДИТЕ МУ СЕ ОТНАСЯХА И ЗА "НАШАТА" ЦАРСКА ФАМИЛИЯ! НЯКОИ УПРАВЛЯВАЩИ НИ ПОЛИТИЦИ НЕ САМО СЕ КЛАНЯТ НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ТАЗИ ФАМИЛИЯ, НЕ САМО ДОПУСКАТ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ УЗАКОНЯВАТ НЯКАКВИ ЦАРСКИ ИНСТИТУЦИИ, НО ЗАБРАВЯТ, ЧЕ РЕШЕНИЯТА ОТ НЮРНБЕРГ ВСЕ ОЩЕ СА В СИЛА И ЧЕ ТЕ ГИ НАРУШАВАТ!

Какво значи "помниш ли Нюрнберг"Та той не знае,че е имало "Нюрнберг"!Не усещате ли от поста му ,че няма понятие за същността на проблема!

Съпредседателят на "Обединени патриоти" заяви, че през 70-те години на миналия век като студент го били завели в лагера "Бухенвалд". "Като се замисля, кой знае какви майтапчийски снимки сме си правили там... Дали някой не може сега да каже: Подавай оставка и се прибирай на село". МОЖЕ ВИНКЕЛ , МОЖЕ!! МАЙТАП С ПАМЕТТА НА ИЗБИТИТЕ ОТ ФАШИСКАТА ЧУМА НЕ МОЖЕ ДА ИМА. ТВОИТЕ ХОРА ВАЛЕРКА КАТО НА МАЙТАП ЗАКАЧИХА ПАМЕТНИ ПЛОЧИ НА ОСЪДЕНИ ОТ НАРОДНИЯ СЪД ФАШИСТИ. ДРУГИ ИДИОТИ ПЪК СИ ПОЗВОЛИХА ЛУКСА ДА ДЕТРОНИРАТ НЮРНБЕРГСКИТЕ РЕШЕНИЯ И ДА РЕСТИТУИРАТ ИМОТИТЕ НА СЪЩАТА ТАЗИ ЦАРСКА ФАМИЛИЯ КОЯТО НИ ПРИКАЧИ КЪМ ФАШИСКА ГЕРМАНИЯ. НА СЪЩИЯТ ТОЗИ САКСКОБУРГГОТСКИ В ИМЕТО НА КОГОТО БЯХА ИЗПЪЛНЯВАНИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ СРЕЩУ АНТИФАШИСТИ БЯХА ВЪРНАТИ НЕ САМО ИМОТИ , НО И С ПОСТАВЕНИ ЛИЦА БЕ ПРИДОБИТА ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ МУ АКТИВИ ОТ ФАЛИРАЛАТА КТБ КАТО ВИВАКОМ, БУЛГАРТАБАК .... Е фашизма ли ще връщате бе идиоти?! ЦЯЛ СВЯТ ВИ ГЛЕДА! НА МУШКАТА СТЕ!

Добре : ''Скандал няма .... '' , това е ясно и не е изненада - Вашето дебелоочие и ПРОСТОТИЯ знаем вече ,че е БЕЗГРАНИЧНА , щом става дума за власт и за пари ! Аз такова -за това де - за ''Стабилността '' да попитам ..... ?!

В интерес на истината в.Сега ако са журналисти на място ще пуснат запис от телефонния разговор. Ако са си позволили да твърдят, че е казал нещо без да го запишат наистина са си за съд. Колкото и да ни дразни тоя печенег пигмей и фашист Валери Симеонов.

Скандал няма. То затова думата патриот тук се употребява като мръсна дума.

Не си заслужава скандала за един "гейподобен" Павел. Какви поразии щеше само да направи.....

като не взаха властта , а толкова много ѝ се дървеха. Ама да се сърдят на комунистическите социологически агенции, които им вдигнаха рейтинга и мераците необосновано. Да бе да, като спечели техният кандидат летеца - висок, добре сложен мъж пред дебела с голям задник отблъскаваща жена. Тук Бойко сгреши - верно ако беше предложил магаре можеха да го изберат пред Цецка.

ГЕОРГИ ГЕРГОВ, ДА НЕ БИ ДА МУ ВЗЕХА ЦУМ И ПАНАИРА СЛЕД СКАНДАЛА? ДА НЕ БИ ГЕРГОВ ОЩЕ ДА НЕ ДЪРПА КОНЦИТЕ В БСП? Да не би Валери Симеонов де ходи по дупките да шушука с Главния прокурор? Всъщност Крумчо Зарков който реже глави на възрастни хора, е депутат в парламента!

Ако осъждаме нацизма или фашизма , трябва да не реабилитираме комунизма. А осъждаме комунизма трябва да не реабилитираме нацизма или фашизма , ако сме за демокрация, трябва да зачитаме правата на хората, защото една демокрация пропада , която е лоша форма на управление според Чърчил, когато се намира друга форма , която се оказва не толкова лоша. Това е по лесно да се каже ,отколкото да се направи. Но е възможно да се поднесат извинения на израелския посланик. и да се разграничим от изолирани случаи в миналото, които са недопустими от гледна точка на европейските ценности днес.

еи тъи както на времето си си вземал дипломата-по втория начин, тъи и сега навързваш фрази вземати от други уста-голословен и неразбираем пияндурник...инженееер!!!

си сътворил бе? Е га ти инженера...

Ма ка щяло да има скандал! При таквизи добри, съвестни и кадърни люде скандали ня-ма!

Е симеончов тъкмо хвана кокъла --като го изяде докрай -тогава ще се оттегли от софрата

Поздравявам ОП с народна песен - "Имааа, немаааа, имааа , немааа Море има, има, как да немаааа"... Айде , пейте си я у ОПГ-то, докато отшуми скандала, че да се "захванете за същинската работа";)

Ако Симеонов е нацист , то Нинова трябва да е ултра - фашист за дето мрази демокрацията !