Имало ли е таен сговор на Тръмп с Русия?

Робърт Мълър прие да оглави като специален прокурор разследването за Русия.

Обратно в новината

Коментари - Имало ли е таен сговор на Тръмп с Русия? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Буш Младши що не е в затвора като военнопрестъпник?!

Интересно защо привържениците на Тръмп и разбира се всички путинофили и изживяващи се русофили като се опиват да омаловажават усилията на американците да разберат цялата истина за контактите и връзките на Тръмп и обкръжението му с руснаците, с Путин и руските служби и да се подиграват редовно пропускат някои вече безспорни и доказани факти. Като например, че всички американски служби имат доказателства, че руснаците са предприели организирани усилия и мероприятия, вкл. с хакването на имейли на демократите и Хилъри за да помогнат на Тръмп. И че Тръмп бе принуден да уволни не кого да е, а съветникът си по национална сигурност генерал Флин заради нерегламентирани контакти с хора на руските служби и получавани суми от тях и след това излъга и вицепрезидента, и Конгреса. И че същият изрази желание да разкаже всичко, но поиска имунитет, който му бе отказан. И че Тръмп неколкократно е искал от шефа на ФБР Коми, когото преди това много пъти възхваляваше за работата му, да прейрати разследването на Флин и други от обкръжението на Тръмп за нерегламентирани връзки с руските служби. Както и че Тръмп е получавал големи суми от руснаците като инвестиции в проектите му някокко години преди отново да се кандидатира за президент, което са признали и двамата му сина тогава, когато са ги питали откъде Тръмп гинансира проектите си през Голямата рецесия, като очевидно не е от банките, особено за голф курсове, каквиъо птоекти нито една банка не финансираше тогава от поне 4-5 години. И това е логична причина Тръмп да крие упорито и данъчните си декларации, които всеки американски президент досега е представял, макар че обеща. И т.н.н.,

Истината се казва Хилари и едни много богати чичковци от Уолстрийт дето стоят зад нея.

Всеки в Америка отлично знае, че "много богатите чичковци от Уолстрийт" ВИНАГИ СА СТОЯЛИ ЗАД РЕПУБЛИКАНЦИТЕ с много малко изключение, за твое сведение и на останалите неграмотни лумпени и хейтъри, и зад техните, републиканските кандидати, и това дори и самите републиканци не го отричат, защото и не могат. Да ти разкрия ли някои от тези имена, от най-големите традиционни техни спонсори или и сам можеш да се справиш с тази задача. Не че и сред демократите няма лобизъм и корупция, но те са пионерска организация, направо аматъори пред колегите си републиканци Братята Кох, например, които са милиардерии притежават много повече милиарди от дежурния ви любимец Сорос - ти изобщо знаш ли кои са, чувал ли си изобщо за тях, или ги няма в опорните ви точки?

...и Описателно : - Да приемем че вероятността е 1/2-1/2... - ако Е - Ясно че Тръмп е Пътник (към НайСвиреп Съд ..а И друго) ...като Едновременно - Ястребите Неминуемо ще се оястребят Тотално...ииии - ... - ако НЕ е - Тръмп ще стане Светец...ама И Съответните очакваеми Последействия от ДнешенКремъл СА в-кърпаВързани...иии - ... ....демек - вАри го пЕчи го - Ситуацията Е Мамсиджейс ! (Ах, тази Среща у Нас ! ;-)

Путин има в момента 37% рейтинг в САЩ/ Вашингтон пост,12.Май 20176. Обама имаше 17%. Путин постави на поста Тръмп и човека се отблагодарява. Нормално Уатсън !

САЩ, каква красива олигархия...

Абс очевидно е, че в УСА кипи абс безмилостна вътрешна борба, а Путин тук е просто плашило за американския електорат. Дано при този вътрешен конфликт в УСА и съпътстващта демонизация на Русия, американците или руснаците не вземат да се сдърлят насериозно че ше го отнесе целия свят.

Непродаваемо. ...а изборът на Името-Ви - Перфектен.

Да, троловете често се хващат за името. Нищо не ми пречи да го сменя, но не обичам да се преструвам. Какво значение има името, би трябвало да се коментира мнението.

Ако разследването на спецпрокурора е успешно, непременно ще се стигне до Иванка.

...и Защо Именно щерката ?

Тя има нескрити симпатии към Путин

Робърт Мълър е един от най-големите непрокопсаници във ФБР. Същия проспа атентатите на 11.09.01!

Че НЕ Бе Само той - Ясно. ...ама че Същината на Провала - Бе Липсата на Координираност, респ. Адекватност&Ефективност - Хептен !

Тръмп е прикрит кагебист, вербуван от Путин

Дано НЕ ! ...защото Ако Е - Следва да Се очаква заключителния етюд от Командо.

И ,,като ти дадат и на тебе,, - ще оправим работата!?

Би следвало Първо да попоВидим Работата и Резултатите-й !, за да Можем да дискутираме !!! ...а за Колегите с проДнешенКремъл ориентация : - Следва да Си отбележат че маймай Би следвало да се чете/произнася - Мюлер . (, пък Дали имат нещо-там Предците-му с България - ...знае-ли Човек ?! ;-)

Хилъри и Барак искат да вземат скалпа на Дони по всякакъв начин

Чичо Дончо си отива и на Путлер парите изгоряха.Това е САЩ не е кочината Русия.

Повече от ясно е, че Тръмп е руски шпионин

Те имат 100 процентови доказателсва, но са строго секретни и няма да ни ги кажат.

Най-демократичните не приемат избора на американският народ и търсят под вола теле за да импийчмнат или отстранят по някакъв начин неудобният им президент. Неудобният за олигархията президент ще бъде заменен, жив или мъртъв. Ако направят ДНК анализ, може да се окаже, че Тръмп и Путин всъщност са братя и заговорничат срещу просперитета и добруването на ам.народ.

Грешите. - Изборът по Тотален брой - спечели Хилари ! ...а ИзключителноПрецизното лягане/пасване виа ГолемитеИзбиратели за Тръмп - Неминуемо води до Определени въпроси ! ....като съпасването-им с Модела-за-Причината на ипотечнияПроблем - поДефиниция.

Нещо май в Амерака са ужасно затънали. Сигурно ще следват чистки по-тежки и от сталиново и хитлерово време. Не мога да проумея за какво е тоя бяс след една банална среща с руския министър. Точата дума за товя е бяс, нещо дето не може да се обсяни с нормални разсъждения. И проблемът не е състоялата се среща, а дълбоко заложени чувства. Страх от нещо, несигурност за бъдещето.

нема как да се явява патерица на Америка.

бебчо, нарочно ли си сложила " кукла", за да може форумците да се настървяват по теб, аз лично-изкреизих, обожвам те:ун мартини, плииз!

Куклата-Ви - н'ье от Бенжаминчитъ, а Знаете че из-трирубля --> НЕ вьiходит НИ Х...тииит.

Повечето видове пропаганда са в изказ приказки и фолклор. Имала ли е вашата майка връзка със Саддам Хюсеин ?

А Вашата ?! ...щот на 'наште' - Определено.

Имало ли е таен сговор на Тръмп с Русия? Разбира се, ЛИЧНО ГИ ВИДЯХ ТРЪМП И ПУТИН ДА СЕ ДОГОВАРЯТ В ЕДНА ГРАДИНКА ПО ТЪМНО. БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛ! Не лъжа.

Жалък си с тези глуповати опити за шегаджийство, нямаш ли някакви по-смислени занимания ?

Е, па то навън в държавата като е едно ,,ведро,,?

Абе тези тъпаците кога ще приключат този цирк ))) По-добре спецпрокурор да разследва американски политиците за вързките им с терористи.

КОЙ ВИ СРА ВЪВ ГАЩИТЕ ГОСПОДА СЕНАТОРИ ?

Сега да си представим заглавие за тук: Има ли таен сговор между управляващите България и САЩ? ;) Например как Ненчев е извикан в американското посолство. Или как Бойко признава, че 5-6 човека от първия му кабинет са били препоъчани от Прокопиев. Единият със сигурност е Плевнелиев станал и президент. На същия Прокопиев фирмата Икономедия получила от Америка за България 6 милиона лева. Друг такъв министър на правосъдието Христо Иванов, НПО-то му получило почти 1.2 милиона лева пак от Америка за България. Следващата пък нпопейка Екатерина Захариева, дето сега е и вицепремиер, предлага по европрограма държавата да плати на НПО-та 5 милиона лева, за следене на съдебната реформа. Да не споменаваме Отровно Общество (създадено от Сорос), Антибългарски Хелзински Комитет и подобни чужди агентури.

ми ко да правим , като курнелия и решетников излезнаха некадърници и прецакаха интернационала?

да си предстваим сега и следващия сценарий......решетнков вика сланинова в хотела на разговори а тя след това отрича и казва,че не го познава......червени плъхове,ние сме в ЕС и НАТО а не във варшавския договор и сив-ПОНЯЛИ????

Има ли таен сговор между управляващите България и САЩ? НЕ, НЯМА ТАЕН СГОВОР. ВСИЧКО Е ЯВНО И ГО ЗНАЕМ ВСИЧКИ. ТЕ ВЕЧЕ ДОРИ НЕ СЕ КРИЯТ ТЕЗИ.

отиващото си зомбирано поколение което е тровило българите половин век с комуноидната отрова сега не може да преглътне факта,че са на бунището и не ги броят за живи дори но има много да си плащат за злините през тези години та......нищо не е забравено и нищо няма да бъде простено "просветителю",запомниго добре!!!

щото пак хленчеха за ремонти в Расия.

на такива господа се крепи демокрация та, я вижте цацаров

И каква е тая имперска демокрация?! Някой ви нареди в кентфлошрояла туз пиак вместо туз купа, и няма спиране. Това означава само едно. ФАЩ са в реална война, а не в студена, замръзнала и т.н. Такива действия да се държиш с държавния глава като с пациент (с риза с дълги ръкави), а не като президент, потвърждават тезата ми. Но зад Трамп стоят обикновените американци, и те са половината от държавата. Няма да се размине само с бунтове, работата замирисва на война.

поставихме тръмп , макрон , сега е ред на меркел ! аз ги назначавам :)))) боже божеее пази сляпо да прогледне ...

Егати и кравефермата, щом други назначават главния кравар.

Няма да е зле, руските тайни служби да се погрижат този да бъде елиминиран. И да се удари едно рамо на Тръмп да премахне сената и конгреса на краварите.

За да е пълно разследването, американският спец прокурор трябва да разпита и Руския Президент. Как е заговорничил с Тръмп, къде са се срещали, дали са се дегизирали, как са замисляли за да прецакат Хилъри и Барак ... Робърт Милър трябва да организира очна среща и кръстосан разпит на Путин и Тръмп. Само тогава ще излезе истината. За сега информацията идва само от Вашингтон пост и Ню Йорк таймс

Дали усещаш"колко мноого си тъп Сашее"???????/Шоуто на канала/!!!!!

специален означава едно -НЯМА СПРАВЕДЛИВ СЪД В ЮСЕИ -И ЗАТОВА СЕ НАЗНАЧАВА НОВ ПРОКУРОР (КОИТО ВРЕМЕНЕНО СЕ УВОЛНЯВА ОТ РАБОТАТА СИ И СЛЕД СЪДА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА ПОЯСТОЯННАТА СИ РАТОТА ! СИРЕЧ ТОЙ АКО НЕ СЕ УВОЛНИ НЯМА ДА ИМА СЪВЕСТ - НО ИМА ЕДНО ВСИЧКИТЕ ЗАКОНИ СЕ ПИШАТ ЗА ВСИСКИ И ОТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ КОИТО СА РАБОТЕЛИ ПО ВЪПРОСА ЗА СЪОТВЕТНИТЕ ЗАКОНИ ! ТОЯ СПЕЦИАНИЯ ЩЕ СЕ ПОЛЗВА ОТ СПИЦИАНИ ТОЧКИ ОТ ЗАКОНИ КОИТО НИКОЙ ДО СЕГА НЕ ГИ Е ЗНАЕЛ ЛИ ИЛИ ИМА СПЕЦИАНИ ЗА ВРЕМЕННО ПОЛЗВАНЕ

всички комуноиди много добре знаят какво означава ЧК и така разсъждават......крепостни крестяни,стойте си в кочината и не се обаждайте!!!

фАШАГАТА ОТ КРЕМЪЛ БЕЗ СЪМНЕНИЕ Е МАНИПУЛИРАЛ ИЗБОРИТЕ, ЗАЩОТО хИЛЪРИ кЛИНТЪН МУ Е НЕУДОБВА, НО ГРЕШНО СИ Е НАПРАВИЛ СМЕТКАТА ЗА ТРЪМП-НЯМА ДА МУ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА, И ЩЕ ГО ОТСВИРИ ВЕДНАГА, ЩОМ ЗАСЕГНЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА щАТИТЕ!!!

САПУН САПУНОВ - ПАК ЛИ СТЕ БЕЗ ПОМИЯ БЕ ПОМИЯРИСТАЧИ

За семейство Клинтън ли говориш, ония дето единия е получил 500 000 долара за да чете лекции в Москва а другата 32 милиона долара за да прокара през държавния департамент интересите на Росатом... и чиито шеф на предизборния щаб получаваше заплата от руска банка, без да декларира този факт както се изисква от американския закон за чуждестранните агенти;)

Финансовият интернационал ще се бори до последен дъх срещу силите стоящи зад Тръмп и със самия Тръмп. Битката е на живот и смърт, въпрос на оцеляване е!!! Или финансовият капитал ще погребе индустриалците или индустриалците ще зарови Уолстрийт... средно положение за САЩ няма!

Финансовият интернационал е наложил санкции на клептократонационала стоящ или по точно ръководен от Путин! Клептократонационала е малък,незначителен и напълно зависим от финансовият интернационал олицетворяван от Тръмп!

Много ми е интересно в кой номер снимачен павилион в Холивуд ще бъдат намерени доказателствата.

"Мълър е потомък на нюйоркско аристократично семейство" ... АЛО АВТОРА , ЗА АМЕРИКАНСКА РЕВОЛЮЦИЯ ЧУВАЛ ЛИ СИ ???

Явно селския комуноид не е чувал за червената аристокрация.....че тя е от ей......нам кой си век......първи си по тъпота селски и няма сила която да те измести:))))))))))

Spirit

Специален прокурор да разследва президента на Щатите е имало само по времето на Никсън. Май ще има импийчмънт. Всъщност, как беше името на вицепрезидента на Щатите?

Малко инфо. Фамилното му име е Мюлер, а не Мълър. Това първо.Второ - бил е директор на ФБР от 2001 г. до 2013 г., като лично Обама настоява той да остане на поста дотогава, макар че правомощията му изтичат през 2011 г. По молба на Обама се приема закон за удължаването на срока от 2011 до 2013, когато директор на ФБР става Коми. Според Обама Мюлер "установява златния стандарт за работата на Бюрото".

и деиствително ставаме свидетели за борбата на соросчетата и лично той с други точно такива мърлявци но към други ! - простотия от простаци за широката публика или както те ни наричат "отпадаци"

малеййй, как може да си толкова т.ъп бре??

от балтийско море се носи мирис на холандски екскременти,натото имало пак нужда от памперси,кво ша кажеш бе дъртия комунделосорос

Може и отпадъци да сте но сте ПЪЛНА ЩЕТА русначе,жалко за умните ви хора там

Чафутите/евреите/ се опасяват от подобряване на отношенията м/у САЩ и Русия!!!!! Ако това се случи, военнопромишленият динозавър на САЩ ще "УМРЕ " от глад!!!!!!Другият опасен вариант за чафутите е СБЛИЖАВАНЕ на икономиките на Германия и Русия!!!!!!!!АКО това се случи то ролята на САЩ в Света ще приблизително равна на Н У Л А /0/!!!!!!!!

Като се пише, че Робърт Мълър се е сражавал във войната във Виетнам, където е бил ранен в бой, това някаква гордост за пред света ли е ? Та нали САЩ осъществиха инвазия там и избиваха хора ? Ръсиха с напалм и отрови в продължение на двадесет години.

САЩ са били във Виетнам по покана както русия сега е в сирия тъпанарчо и всеки убит там все герой го пишат но това май не забелязваш

Имало е таен сговор!Айде сега у лево.

Тия съвсем откачиха! Което не може да не ме радва ...

първо, атентат в небостъргачите нямаше а беше вътрешни разборки между клановете на богатите за влияния на хероина там където след това завзеха ! второ това е пак борба на старите говнишари от войната във виетнам където тогавашните с 200 сваляха по 50-50 самолета в ден а маккеин беше в яма за човешки отпадаци от задният проход

Приказваш пак като пияна путлеристкиня с ,,приятелката"си!Не срутването на кулите на 11.09. ,а серията взривове на жилищни блокове в Подмосковието бяха организирани от руските разузнавателни служби подчинени на Путин!И послужиха за повод да Втората Чеченска война! И във Виетнам победи общественото мнение във САЩ,а не китайските или съветски съветници на Виетнамците!Достатъчно е да сравним загубите на северовиетнамците и американците за да стане ясно кой е имал повече загуби!И отношението на виетнамците към ппедложението на Путин за руска база!

имало е сговор разбира се! тръмп и путин са се договорили путин да направи тръмп президент на щатите ,това всички русолюбци два месеца преди изборите ни го пишеха денонощно,в замяна на отпадането на санкциите, и повищаване цената на петрола до поне 100 $! вероятно е вярно! но ако това е вярно, още по вярно е, че тръмп прекара путин!

Глупости.

Като "прекара" Путин, неговите хора защо го гонят ? Изобщо голяма реклама за Русия - слага и сваля американските президенти, подкупва вицепрезиденти и директори на ФБР, спира компютърни мрежи, всички медии в Америка са техни. Руснаците се ошашавиха - не са знаели, че са толкова влиятелни.

е те това вие русолюбците го пишехте де, аз само ви напомням!

мууууууууууу

Мълър е потомък на нюйоркско АРИСТОКРАТИЧНО семейство!? Ха сега де, значи и из щатско имало равни и по-равни... че даже и аристократи;)

Да поясня - в Америка има т.н. "стари пари" и "нови пари". Първите се (въз)приемат често като представители на (старата) аристокрация от елита и не рядко държат да се разграничават, възприемат и третират по-различно от "новите пари" и плебса, като понякога трудно сдържат пренебрежението и дори презрението си към плебса. Затова още от време оно много новозабогатели разбойници са държали да получат някакви титли и признание от "старите", но не е било лесно. Доналд Тръмп например дълго време не бе приет "равноправно" от "стария елит", от аристокрацията в Палм Бийч и дори прословутият си клуб той изгражда като алтернатива на съществуващия клуб на елита, в който по принцип се влиза много трудно, с препоръки и процедури и има много стриктни рестрикции - да не се впускам в подробности за кои групи е невъзможно да припарят там, но само с пари и много пари не става. Това - само като обяснение, без непременно да се персонифицира с някого.

стига с тая параноя бе,хилари загуби,това е голямата болка на параноиците

Соросоидите реват тук. Още ги сърби.

да си ревът,па ако искат и да мучът,се тая,оная загуби,това е важното

то и комуноидите все ги сърби,че от колко години вече победа не са помирисвали и само сменят вожда дано някой го залюби а сега и сланинова се указа още по-неначесана та воя е голям .......ровене по частните профили(като как влизат в чужди сайтове без покана),подслушване на тел. разговори....а цацата ходи на договорки в офиса на партийният им благодетел.......за вас и разстрела е мека мярка мръсни червени гадове но когато започнат везните да се накланят на ляво очаквайте и силно накланяне надясно!!!