Сърбия проби в Пекин с инвестиции за милиарди

Сърбия направи голям пробив в Пекин и договори инвестиции за милиарди долари. Западната ни съседка подписа най-много договори с Китай.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия проби в Пекин с инвестиции за милиарди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са толкова тъпи и послушни като нашите баламурници и много добре са си направили сметката че печалбата им, в случая, е двойна. От една страна ще настъпи икономически бум в страната им, а от друга страна с тези инвестиции си осигуряват твърде силен защитник в лицето на Китай, защото последният няма да позволи току -така който и да е да застрашава инвестициите и интересите му в тази страна. Всичко това в съчетание с отношенията между Сърбия и Русия им гарантира на тяхна страна две страни с право на вето в ООН и с твърде силни позиции в световен мащаб.

Китайците са прагматични бизнесмени ,не ги интересуват гейо-педераските ценности на евроатлантизма.Поздравления за сърбите ,имат умни управници ,тиквениците са в България.

А ние лизачите ще ги духаме.

а така тулуп, а така, румънците дръпнаха напред, сърбите, гърците се изправят от колене, украинците ще щъкат из европа, мигранти, а ти с избори си играеш-да та е б а в дебелия пед е рас т , да ге е ба

ще видят ЕС през крив макарон

Cамо Cърбия, да го духа EC.

е, то китай не може да инвестира на всякъде! ще инвестира в србия и россия! то инвестицията в россия стига вече почти до урал!

Ще подпишат, що да не подпишат. Те единствени не са под брюкселския ботуш. Имат суверенна политика и суверенно правителство което има право и може да взема решения само в интерес на сърбите. Не на германците, французите, британците ........

Турция, Гърция и Сърбия подписаха договори за стотици милиарди инвестиции в Пекин. България дори не изпрати представител. Там бе само Ирина Бокова, по линия на Юнеско и свърши добра работа за финансиране на културното наследство. ЕС е против скоростната железница Белград-Будапеща и иска прилагане на всевъзможни забрани и брюкселски нормативи. Но Орбан подписа договора с Китай и железница за скорост 200 км се строи ускорено. Този случай прилича на проекта ЮП. Обаче българският проект не се състоя, под влияние на външен антибългарски натиск...

Тази скоростна железница продължава от Белград до Солун, а солунското пристанище вече е китайска собственост

Сръбският президент отиде на икономическия форум в Китай и се върна с инвестиции за милиарди. Нашите овчери не отидоха, но пък откриха паметник на обозе почившия бивш американски президент Рейгън. И получиха потупване по рамото от Козяк, а целокупния български народ - една близалка във форма на....

Моля авторите на статията да кажат, че е станала грешка и заглавието е "България проби в Пекин с инвестиции за милиарди"!

''........съвместно и за модернизирането на бързата железница от Белград до Будапеща благодарение на заем от китайската "Ексим банка". С ПАРИ НА ЗАЕМ ОТ КИТАЙСКА БАНКА СЕ ГРАДИ ПРИЯТЕЛСТВО.

Това е истината. Бате ви Бойко Борисов отдавна я знае.

А ние ще ударим КНР с яки санкции/например забрана вносът на комунистически чесън/. Още помнят китайците как забранихме със закон червеното им знаме с петолъчките преди време!

Преди два-три дена в Казанлък имаше някакви, които правиха подписка срещу насилственото отнемане на човешки органи в Китай. Аз за такова нещо не съм чувал, нито съм чел в български, руски и англоезични медии. Ама важното е да намразим Китай.

и още бълнуваме втечнен газ от УС, Азербейджан и Марс.

,,вие"не спите а бълвате денонощно антибългарска и антиевропейска пропаганда!

Като те изчука някой арабеска, му предложи и орална любов.