БСП, ДПС и ”Воля” атакуват остро Симеонов, искат оставка

Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки поиска от парламентарната трибуна оставката на вицепремиера Валери Симеонов. За това настояха и от БСП и ДПС.

Обратно в новината

Коментари - БСП, ДПС и ”Воля” атакуват остро Симеонов, искат оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.Това правителство трябва изцяло да се смени. Всички които са допринесли с наглата си алчност България да е на дъното трябва да си подадът оставките Разбра ли Бойко ти си гладен и страхлив, че нямаш доблест нито съвест за да дадеш пример първи

Сами се плюят един друг наглите от детство комунисти Благодарим, Боже!

БГ не е усетила нацизма в степен както другите държави,а нациски символи се продават свободно по сергиите и никой не им обръща внимание!Дори германците не са ни обрали,както Освободителите на Сталин,да изкормят цялото състояние на БНБ,бабабар с касите!Един пладнешки обир ,брутален и античовешки,плюс репарации за благодарност за участието ни във ВСВ!Сега някакви "столетници" и турски партии с обръчи от фирми и г-на с готовите кадри се правят на " някакви" моралисти!

Ей,айде пак глупости,всички " честни" почнаха да си правят пиар и пишат активи на чужд гръб!То вътре в НС от боклук нагоре и да са благодарни ,че хората нямаха избор,но че Симеонов се изпусна не за друго,а защото не е лицемер,а говори директно и искаше да защити другия циркаджия със снимката!А и за ученически истории изобщо не ми се слуша!Жалко,но Симеонов е по стойностен от Марешки!Изобщо не могат да се правят сравнения с Германия,родината на нацизма,там е съвсем друго,а навремето в Нюрнберг са осъдили само 23 нацисти,докато у нас имаше 20000 убити без съд и присъда за 20 дни преди Народния съд през 1944г.

Не е въпросът какво искат БСП, ДПС и "Воля". Въпросът е, че работата много се размириса и няма да се размине току така. Гледам от много не правителствени организации, включително еврейската "Шалом" са силно възмутени от изказванията на Валери Симеонов. От "Шалом" твърдят, че това не му е за първи път. Моята прогноза е, че ще трябва да се избира: или Валери Симеонов или Правителството. Средно положение няма. От ГЕРБ разсъждават така: Ще помълчим, ще се снишим, пък може и да се размине. Няма да се размине!

Валери, Гледай btv!!! Виждаш ли на какво си се шегувал! Можеш ли да спиш? Аз не мога! Разбираш ли за какво иде реч! За показаните нацистки престъпления няма давност. Разбираш ли своята наглост!?

Няма давност,но колко нацисти осъди Германия досега?Има няма ,по малко от 100 човека!А т.н. нацистко злато събирано с кражби от цяла Европа къде е? Нищо не са върнали,само много малко по случайност! А при сталинизма колко жертви,що се мълчи и кой отново го защитава в днешно време?

Крадците заради които България е разделена на две части- БСП( България и Македония) и крадците, които искат да бъдем отново под Турско робство(ДПС) приказват за някакви снимки... Само тоя Марешки кво прави там ??? Сигурно иска да почне да изместят Патриотите и да краде заедно с Б. Борисов ???

Валери Симеонов, Този селски тарикат и хитрец показа, че няма място в правителството.Той няма място в България. Валери ходи в северна Корея или по добре на м....си!жалък нещастник, ти си срам за България !

Абе 27 години те лъжат и червени и сини,нагушиха се,олигарсите продължават да крадат " законно"ти ни занимаваш с една изпусната дума!Тези които съсипаха държавата срам ли ги е,те не са ли срам за държавата и обществото?

Марешки - антифашист?

Простолюдие в парламента, простолюдие извън него, въобще деградацията е единствения елемент от това общество търпящ градация.

На тоя тъпанар дето непрекъснато пише против Марешки колко ли му плаща Бойко и не му ли омръзна да плюе против единствения достоен депутат. Нескопосаното плюене против Марешки само му издига авторитета и доказва подлостта на ГЕРБ.

Си показа боята...

"Според тях вицепремиерът сам трябва да се оттегли от поста или да бъде освободен от премиера Борисов. " 1. Сам няма да подаде оставка. Да не е луд доброволно да пусне своя дял от баницата. 2. И Бойко няма да го освободи, защото и без това с триста зора и с много договорки успя да скалъпи това правителство. Сега няма интерес от сътресения, че току виж му се изплъзнала властта за третия мандат. Затова само ще замете под килима каквото там има за замитане.

Тоя Валери Симеонов не знам по какъв начин се е добрал до поста на вицепремиер...И без да съм професионален психолог и психотерапевт мога да кажа, че има ментални и психически проблеми и мания за величие, присъща на парвенюта докопали се до властта по непочтен начин.

Двата от тия субекта го играят ''стани да седнем''.

Бухенвалд не е място за "майтапчийски снимки" г-н Симеонов! Срам !

без теб с един простак по-малко ще остане правителството

Нацистките символи не са шега. Който ги "тачи", наистина трябва да си ги върви. Комунистическите символи обаче също не са шега. Ще се разграничи ли Нинова и нейната кохорта от техните привърженици, които размахват червени знамена и портрети на Сталин по митингите им?

Само че те не са във властта !!! Отделно , като е бил престъпен режим , защо САЩ и Запада подържаха дипломатически и търговски отношения със соц. страните ? А комунистическите символи в знамето на САЩ/ червено и звезди/ ?

Майтап на гол гъз !

Ние в Прасцентъра на Партията за българия също сме на мнение, че единственият възможен път за Нас е патриотите излезнат от властта. Затова ги призоваваме да бъдат разумни и най-сетне да Ни помогнат Бойко Борисов да се махне.

"Шеги с тези неща не бива да се правят, това е лична отговорност, подчерта той." Нещо ме притесняват такива изказвания...Ще следва ли закон кое е шега и кое не? Степента, до която човек намира определено нещо за хумор, зависи от много фактори, включително географско местоположение, култура, зрялост, ниво на образование и контекст.... черният хумор в теми, които нормално се третират сериозно се възприема сатирично. По логиката на Марешки "Шарли ебдо" и др. сатирични издания не трябва да съществуват...

абе вие с всичкия ли сте си.Това ли е най-важно в България,кой как се снимал.Ами който как си иска така и където си иска ще се снима бе ,нали е демокрация.А този сипаничав марешки,защо се снима с разголени пр.......ки и ги вкарва в НС.Това не е ли фашистко или комунистко.Няма ли работа за вас бе,за това ли сте във власта да се дърлите и симулирате.Смешници.Я се залавяйте за работа

Абе кой му вярва на Валери Балевски,че видиш ли думите му били изопачени!!! Само му вижте речника и после се съмнявайте!!! Айде Валери-хващай баира!!! ХО ХО ХО

Нацистите са яли, пили и е--ли. Всеки, който яде, пие и е-е, е нацист и не споделя "европейските ценности". У-у-у! :):):) Хм, ако публикувам снимка на сУвастика, веднага ще ме обвинят за нацист, а това е Български символ! Ако публикувам картинка на свастика пак ще ме обвинят за нацист, а знакът е древен, използвал се е в древния Рим и все още се използва в Тибет. Тази истерия си е голяма простотия, ако нямаме други по-големи проблеми, нека я раздухваме, но нека изгорят и куклата от восъчния музей!!!

Настоявам Г-жа Нинова и ръководството на БСП да бъдат изгонени от България. Първо - Нинова поздравява симпатизанти с вдигната ръка за нацистки поздрав. Имаше снимката в Дир.Бг. Второ - вместо за обединение на България, "новите комунисти" от БСП се стремят как да разединят народа. Унищожиха собствената си столетна партия. Ето защо да вървят където искат, само не тук. Нинова спокойно може да върви при Путин или при сина си завършил образование и понастоящем работещ в една от големите американки банки.

АЙДЕ ВАЛЕРКА - ЧАО.

Само Герб,+ПФ-Паричният Фонд,няма да стигнат далеко,повярвайте ми,Воля,БСП,и ДПС,ще ги свалят от власт,това са самозабравили се хора,уяли се във власт,и дойсе времето,когато трябва да си тръгнат със добро,защото иначе предсказанията на Баба Ванга,могат да се сбъднат,че 2018г ще има убийства на политици,и чак тогава държавата е могло да се оправи.Ех Ех Времена,колко е бил лош навремето социализма,какво ще кажете,младите ги учеха във училище да стават на възрастните във градският транспорт,винаги влизки се поздравяваха,нямаше толкова много побойща и убийства във училищата,защото имаше дисциплина,и учителките биеха със дрянова клонка през ръцете тогава,днешните учители не могат на малкият пръст да стъпят на учителите преди 40/50г,сега всичко отива към разруха,дори и Циганите вече не ни имат на сериозно,докато преди 40г ги шамарихме за добро утро,а сега ще те пребият като куче,защото ходят като глутница,докато Българинат е станал със годините си много голям страхливец,и когато види някой да бие някой пред него,не се намесва,а седи и гледа,пример във Бургас на спирката онова животно което ритна бабата без да има нищо,и сега ще го изкарат луд,и няма да го вкарат във затвора,и така,докато убие някой,просто със тези жълти книжки,се мислят лудите за защитен вид екземпляр,който няма да влиза във затвора.

Ние в Прасцентъра на Партията за българия също възнамеряваме да свалим ГЕРБ и ОП. Ако не си отидат доброволно, ще трябва да намерим друг начин да гарантираме просперитет за Партията и за българия.

Ами, просто е... Щом Магарешки, ДПС и разни евреи вият и реват срещу Валери Симеонов и Патриотите, значи В. Симеонов & Патриоти са на прав път и добре си вършат работата... Е, карай - кучето си лае, керванът си върви... И тая смрадлива димка ще изчезне след ден-два, само язък за големия напън и хемороидите на напъващите се...;-)

Човек винаги трябва да внимава какво говори и прави, особено на политическата сцена, защото няма съмнение че най-малкото го следят под лупа, даже подслушват(щом Борисов подслушваха, та другите няма ли). Все пак трябва да не забравяме, че "Humanum erare est." - "Човешко е да се греши.", замаестник министъра каза че се шегувал когато си е правил снимката и не симпатизира на нацистите, за мен това е напълно достатъчно. Това, че си подаде оставката е достойна постъпка. След като няма фактическо основание, всичко останало е излишно говорене.

Кога успяха да сформират правителство, кога заваляха искания за оставки. Чудя се дали това правителство има ли шанс да избута до Нова година без да се саморазпадне?

ДО24.05.2017 Г. СА СИГУРНИ СЛЕД ТОВА - РАЗПАД.

Майко мила! Да ми бяха казали навремето, че ще настане време, когато ДПС да са по-патриотична партия от Атака трамвай ставах. Аз ако съм на патриотите, ще се гръмна, че национални предатели като ДПС ме учат на национална отговорност и интерес на държавата. А по-страшното е, че ДПС са прави.

БЕЗ ДА ЗАЩИТАВАМ НИКОЯ СТРАНА /защото не харесвам никоя от представените/: ...Мдаа, хиените и лешоядите не спят, те дебнат своята плячка да залитне, да се спъне или да се превърне в мърша, за да я издебнат в гръб и да ѝ скочат... Леле, какво настървение, майко, каква ярост само!!... Каква енергия се хаби на вятъра!! Ако с такъв "хъс", какъвто блика, когато някой трябва да бъде очернен, оплют и отстранен, нашите пишман-политици работеха за добруването на България, сигурно отдавна да сме задминали дори Швейцарците... Но, така е в политиката - ВСЕКИ УДАР Е ПОЗВОЛЕН, щом може да ти донесе изгода... В случая, цинизмът идва от там, че същите тези, които реват, че някой нямал морал, всъщност, без срам и никакъв морал, използват съмнителни "доводи", търсят под вола теле, правят от мухата слон и нагнетяват напрежение в обществото, раздухвайки и приписвайки, и то не само на един човек, а на цели групи хора, явно мними и измислени зависимости и престъпни наклонности... Жалка, патетична и трагико-комична родна картинка!

Много добре казано.++++++++++

Защото,ще гледаш Парламент през крив макарон!...

този агент на КГБ да си махне снимката от пощата, в цял ръст се е изопнал

Тези на които им е трудно да ореживяват нямат време и нямат. Техническа възможност да коментират. Нали сме държава на пенсионери. Та по същество 30 години България се управлява от куче, което изпълнява команди и през свободното си време си гони опашката. Не знам плащат ли или сте толкова плиткоумни дребни душици с нулев клонящ към минус бескрайност умствен потенциал. Много прости хора в този форум. Не коментирате, че този парламент е безмислен и не искате промяна, а захапвате поредния скандал, който отклонява вниманието на малоумния и без това суверен от наболелите въпроси. А те са как ще продължаваме напред с такава б3зработица и с липса на младо и квалифицирано население. Скоро много скоро дългът ще набъбне до такива размери, че както каза б.х. направо ще да влиза аМВФ и край.

Браво на "опозицията"!!! Силно се надявам така да реагират и при други нередности в България, напр. винетка, пътностроителство и ремонти, банкови афери, съдебни неразбории и т.нат. !!! Или се лъжа, а?!

Това нередности ли са?

няма кой да ги чуе опозицията

ей хора живейте днес и се веселете стига с тоя комунизъм фашизъм и не знам какви фантазии ви преследват тая партия била такава другата такава затова сме на тоя хал според мен реално на нещата трябва да се гледа и СТАТИСТИКАТА ДНЕС СТАНДАРТ НА ЖИВОТ ПРЕСТЪПНОСТ КОРУПЦИЯ това е и къде се намираш в европа по тези показатели

Дребнотемие, изфабрикувани проблеми, дисекция на всяка дума и творчески интерпретации на снимки или просто заяждане....ако продължава в този дух, т.нар. опозиция ще постигне единствено симпатии към обвинените...

ВАЖНОТО Е ДА СЕ СНИМА ЧАЛГА ПО ГИМНАЗИИТЕ. Другото са разни работи

За 200 лв., нали?

Постепенно да се увеличава възнаграждението. Както предвижда Горанката до 2018 поне още 30%

докато не се изметат всички ченгета на ДС/ДАНС(някои от ДАНС) нещата никога няма да се оправят в бг. а и всички участвали във възродителен процес-бкп,бсп, ...дпс....герб ОСТАВКА. ТАМ Е ИСТИНАТА. ние обикновените граждани каква вина има, че лично вие от дпс и дост и бг партии им сменяхте имената, най вече от турските партии, защото българите не са знаели турски език и именно затова от други краища на бг са идвали турци да им сменят имената. това го казват хора болни и очакващи всеки момент да си отидат , а и не сме се интересували, може вече да не са между живите, родени са през 1935, българин, работил за дс доносник и мотамо всичко знае за възродителен процес от турците, които сега са в народното събрание , по общини и навсякъде на работа. ДОЛУ УЧАСТНИЦИТЕ НА ВЪЗР. ПРОЦЕС. ИСКАМЕ ИМ ОСТАВКАТА... Те изкупуват всичко, станаха богати с далавери(знаем как...), а българина без имоти, без земя, без пари, без работа, а искат и турски език да знаеш, и това не е лъжа, и който може от младите се изнася от града, родителите ги призовават да не се връщат, на момичетата им, тук живот няма, а ТЕ СЕДНАЛИ ДА ИМ ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ОП. Не съм фен на оп, никога не съм гласувал за тях, дори и не си правя труда да гласувам, защото зная, че всички бсп дпс герб играят в един отбор. ОСТАВКА ИСКАМЕ И НЕКА И ДРУГИ СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ НАС НА ХОРАТА ИЗВЪРШИЛИ СМЯНА НА ИМЕНАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ МОХАМЕДАНИ, МЮСЮЛМАНИ, ЦИГАНИ. КОГАТО ТЕ ВСИЧКИ ВКУПОМ Я ДАДАТ, ТОГАВА ЩЕ ПОИСКАМЕ И НА ОП. НО ПЪРВО НА ВЪЗРОДИТЕЛИТЕ, ЧЕ ТАЗИ ПЕСЕН НИ ПИСНА ОТ 1983 ДО 2017 ДА Я СЛУШАМЕ, КОГАТО ТЯХ ИМ Е УГОДНО .

Гнусни политически игрички. За срещата в ЦУМ извинение кога?! За20 хиляди избити българи - кога?! За Белене и Скравена - кога?! Само се целиваха с Местан

Каква е разликата между магарешки и винкела?Никаква.И двамата са бандите иминувани "депутати"Започнали в началото на "демокрацията"с далавери и вече са чисти като сълза.Ето такива хора ни управляват,всички до един са боклуци.Кога ли ще му прекипи на този народ търпелив...?

Постъпката на Валери Симеонов показва колко неподготвен е не само за отговорна политическа работа, но и за участие в политиката, независимо от равнището. Ако е в състояние да се самопрецени, би трябвало да разбере вредата, която е нанесъл на България и да напусне политиката въобще. Но, ако Бойко Борисов изчака точно това да направи Симеонов, оценката на световната общност за Борисов и България ще стане още по-негативна. Никакви оставки, а веднага уволнение! Как министърът на външните работи съветва в този момент Б.Борисов...? Заради политически недоносчета трябва да се срамим, че сме българи?

ChatGPT

Варненската мутра вие на умряло срещу ОП белкем му се отвори парашута и ГРОБ го дръпнат за другарче

Валери Симеонов няма място в правителството, коментира и депутатът от "БСП за България" Александър Симов пред журналисти в парламента. Той посочи, че Симеонов трябва да бъде отстранен от кабинета, както и всеки човек, които си позволи да си направи шега с жертвите на нацизма. По думите му именно тези жертви са в основата на съвременна Европа. Май инструкциите са да се прави от всяка муха слон, да се атакува всеки и по всяко време. А сда не би да е по-добре да ходиш периодично на "поклонение" пред паметника на съветската армия или на Бузлуджа??? Просто недоумявам!

ТИКВА 3 още 3 месеца. МАКСИМУМ

Ще стоиш гладен още 47 месеца,най малко...

Има ли еврейска общност в България изобщо и защо мълчат??? Или и българските евреи са "по-различни" от останалите??? По послушни и по кротички и не чак толкова засегнати от нацизма???

Тя ни управлява.

не са достатъчно прости да се вържат на подобна партенка

ChatGPT

От ВСВ насам нацизма се ползва като носна кърпичка от всеки, който има изгода. Стига вече сте джавкали срещу всеки жест някога ползван от нацисти... все пак същите тези жестове са ползвани и преди това от други хора и след това не само от нацисти