Тръмп ”удари” милиардерите с $35 млрд.

Най-богатите хора в света са изгубили 35 млрд. долара в сряда, когато глобалните фондови пазари бяха разтърсени от политическите сътресения в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп ”удари” милиардерите с $35 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милиардери слуги на Моллох.Това не са техни пари, а на Ротшилд, Рокфелер, Дюпон, Лий и другите любители на Рогатия.

Ма голема мъка , голема трагедия . Ще се напия ....

Много капризни пазари. А на Microsoft сигурно доста повече е повлиал вируса WannaCry.

въх, българските пенсионери да се разплачат от мъка и да организират дарителски кампании за ненаялите се боклуци милиардерски

Това са виртуални цени - така че както спадат, така и растат после. Всичко е фиктивно. Не ги мислим милиардарите!!!

Пуснете линия , с смс-и, да ги подкрепим, да не залинеят горките, а най-крадливия и най-алчния на Земята, за него отделна линия, ще вземе да обеднее, да се срине от първото място по алчност, ще вземат да го избутат от там, горкият човечец!!!

Какво ти открадна лично на теб Бил Гейтс или Брезос?

..каво ли? Ами дрането на 2 кожи от бедните какво е? у нас совтуера му е с двоина цена, защото пазара бил малък а печалбата му трявало да е като на големите? ... и продължава .. по законите на този егоизъм, далече няма да стигнат и такива като тебе, момче.

Паисий

Бил Гейтс взема от България милиони долари за своя Уиндоус, който се ползва в държ. администрация. Не те опитат: искаш ли, не искаш ли, ползваш ли, не ползваш ли! Годишен абонамент!

защо заблуждавате хората бе...това акциите си имат номинал на чиято стойност са купени, ако са купени де...нищо не са загубили това са кухи пари не реални пари, спадат акциите и това е но е важен номинала на акциите , ако спадне цената под номинала тогава се губят пари..а Геитс не е купил тези акции той от 1000 долара регистрината фирма прави парите си в акции на 80 милиарда долара и докато не паднат до 1000 долара той нищо не е загубил...ами да ги продава акциите си ако смята че акциите му ще паднат до 1000 долара ....малко заблуждавате хората с тези фондови борци и акции..бъдете коректни..загубил бил дръжки

И също така 35 милиарда са спечелили. Други спекуланти. Четете за "мечките" и "биковете" на борсите. При падане на акциите също се печели.

вай, вай, вай Бил Г. станал беден

ДА!!!!!

"Тръмп удари милиардерите" такова измислено заглавие - ще падна от смях. Тръмп ли ги кара да си залагат парите? Така е там днес на-долу, утре на-горе и тн. Борсата така или иначе е една пошла спекулативна система!

Abu Talib

За Бил да загуби един милиард е равно да загуби един лев от сто

Те и френските банки така "спечелиха" над 300 млрд. евро след избора на Макрон.

ша удара една ракия по случая,ей така от жал по милиардерите,да ги ожалиш направо

Нищо не са загубили, защото няма сделки. Каквото са имали - пак го имат. А каквото са нямали - си е отишло.

Аз викам такси и данъци им е наложил, а той просто от некадърност ебава икономиката...

Ми, серсемин бее, да вземе да покани руският човек в овалния офис и да вземе да му каже всички строго секретни държавни тайни ? Това се вика серсем президент. Другите преди не бяха така ....

А пък колежката спечели към 50-100лв, като купи по-евтино долари :):):)

да се вдигат и да падат, ние все губим.

Утре като се вдигат пак акциите, всички загуби се възстановяват ''автоматично''.

Разплаках се ...

Смъртни са...а се мислят за безсмъртни и че могат да налапат целия свят. Бог да ги съди.