Стрелба в офис в София, двама убити и ранен (снимки)

Двама души са убити, а един е тежко ранен при стрелба в офис в столичния кв. "Витоша" тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Стрелба в офис в София, двама убити и ранен (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма пари има 9 х 19

Не си мислете, че в Америка има правосъдие. Имаш права ако имаш пари, или помощ от "Небето". Говоря от личен опит. Нямаш ли милиони да плащаш по адвокати, случая ти е "ще имам ли късмет". С други думи "Правосъдието зависи от това, дали може да Платиш на добри адвокати."

Нормално и последователно , зоконно въоръжен , предизвикан , притиснат финансово , предисторията да го фалират заради вързаните борчове : оценката ми , разбираемото превишение на самоотбрана . заслужава месечната добавка към дажба на СС . Човекът , след 2021 година пример за останалите . Строго наказание , даже някоя последователност за събирането на борч от българските съдилища не бива да се очаква , нито да се потърси . Направи сам .

"Повече информация ще бъде дадена на пресконференция от 14.30 часа от главния секретар на МВР" ... 14:30 часа? А сега е 20:30 - къде е тази "повече информация"?

След толкова години сладък живот, крайно време им беше на недосегаемите да започнат да се страхуват...и да опитат и горчивия вкус на живота.... ...И да осъзнаят,че никой не може да надхитри живота..., дори и те, въпреки парите и охраната им!

Народецът пак недоволен!? Яжте банани и си кротувайте, не си хабете патроните!

"а стрелецът се казва Драгомир Драганов....." ?!?! Казах ви аз че тоя Драго-чая е отсекъде педерас....

Бива да си тъп, ама чак пък толкова!?

Само един закон за свободна разпродажба на джепане,и държавата ще се оправи за 24 часа. Всичкото бизнесмен отстреляно!

и дупетат , и прокурор, и съдия , и т.н...

Последният да закрие държавата.

Обсъждали са минималната заплата....

И кво? Пак ДЕДОВИЯ! :) Просто се усмихни и отиди на работа! Някой се нуждае от лукс и ти му го осигуряваш :) :) :) БЪди щастлив!

loyola

Интересно, че на тези не им искат да носят кръв за преливане...

Даже ще им я източат всичката за по-голяма трайност, че иначе ще се развалят тамън за опелото...

Дано всеки мениджър и работодател /модерната дума за капиталист/, се замисли как се отнася с хората си, кога и по колко им плаща и какво може да се случи, когато бушоните на търпението паднат...

Верно ли бе? При каманизма всички бехме равни, нали?

Човека са го запалили с пари , превъртял е играта и ги е избил какво има да се обяснява .

Липсвам ли ви....... Ама нямаше Банани нали помните Капитализъм какво искате........ Строй в които егоистите и престъпниците са добре

МАХЛЕНСКА СфадЪ. Какво сте се рамучали толкова

Плевнелиев ясно каза че красивите били "глобални, успешни и свободни". Обичат да се закичат и с титлата "образовани". Другите им се виждат като "панелни скотове". Хубаво, но стават и нЕкои недоразумения. Хубави джипове остават без шАфИор, хубави булки без ъъъ, такова.

Все от някъде трябва да се почне!

Защо някой ще си застреля шефовете, освен за пари, или жена?!

за жена да стреля по 3ма... не ми се вярва, освен ако не е било ГенгБенг...

Може и заради мъж !

Зстреляните дали вчера са били на бала на КРИБ?

кой може да знае бе уй заспал те медиите ша пишат ако са били

Ти пък! Човек да не се заинтересува от живота/смъртта на българския хайлайф.

Със сигурност пропускат догодишния бал.

"Нямам обяснение защо така се получи". Това е типичното обяснение на български футболиер.

Някой клиент, купил "на зелено".

Бедствие ни застига, дами и господа! "Индустриалците" се топят и то в условията на демографска криза...

най-после заприличахме на нормална държава .....

на строителни и други фирми - катафалките нямат тегличи.

Дааа, на хората започна да им писва от българския "бизнес"

На оружие братя!!! Всеки да запаше пушка кремаклийка, пищов и нож....и да отмъсти на лакомите си работодатели, които го изтискват като лимон за жълти стотинки!!!!

Ако го пуснат отмъстителя, да намине и към други работодатели - имаме много "шефски" материал за отстрел - нагли, безскрупулни и алчни, самозабравили се...На хората им писна - "на оружие, братя роби!!!"

..е няма начин рано или късно ще хванем оръжие...това не се търпи вече

Сигурно пак не са се разбрали , кой - къде ще паркира , като на слънчака ! Нали така обяснявате в Бг стрелбите посред бял ден !!!

...Борисов се обяви за запазване на минималната работна заплата........макар тя да гарантира невъзможноста да си посрещнеш лементаринти битови нужди....което води до ПОДИВЯВАНЕ.....а то до заглавието на въпросната новина!!!!!!!!!!!!

От гарантираното дългогодишно управление на ДС БКП-е структурите е емиграция неработеща съдебна система и произвол на големи и малки феодали и руски фирми монополисти! С една дума!Разруха!

Когато човек изтрещи и превърти, трудно после може да обясни действията си... Нормално... Но, нека не забравяме, че нищо не случва без причина...

верно е че трябва причина.едно време в "тъпата"казарма ни учеха че престъпление може да стане заради жена или пари или под въздействието на алкохол

Дори не предполагаха, че може и под въздействие на наркотици.

Вероятно са се отнесли към него..... като с прееби другарче !

Ей тая история с имоти, измами, кой кого прекарал, балони, препродажби и т.н. продължава вече 15 години! Всеки знае че строителството в София е пълна какафония, създадена от бившият архитект и мафията около него, и никой не носи отговорност. Столицата е презастроена, разрешителни за строеж се дават без проблем, реституции, имотни измами, няма разследвания, няма осъдени!!!

продава индулгенции, гражданите вземат въздаването на справедливост в свои ръце. Кому е нужна държава, която не си върши работата?

Имаш грешка, "държавата" добре защитава управляващите от народната либов...

А сега да го съдят за неустойки !

квартал витоша велик!!! във всеки втори апартамент живее по един дилър бизнесмен.... а ако разровите малко по нагоре към комплекс МАКСИ ще откриете тонове наркотици......

"С добра дума и пистолет в ръка човек може да постигне далеч повече, отколкото само с добра дума." Ал. Капоне

Това е така, ама този май изобщо и не е говорил :P

Иван Петров

говорил е, ама не са го чували, та им е продухал ушите

Браво на Драгомир Драганов. Ако е убил шефовете, то е трвърде вероятно защото не му плащат! Браво Драгомир Драганов.

....или както каза министър Нено Димов-България не е вече мутренска държава!

ЗАПЛАКАЛА Е ГОРАТА ЗА ДВАМА БИЗНЕСМЕНИ-ДЮЛГЕРИ...

Важното е Цецо да е стабилен..

Ми добре ги е гръмнал: това е единственият начин за правосъдие в България.

И както Тиквун каза - ето , вече имаме правосъдие по румънски модел.

Аз преди години купих голямо жилище в моя район в София, който аз най-много харесвам и съм се родил и израснал в него, с голяма тераса с хубава гледка към Витоша и много пространство около него. От голяма и известна строителна фирма. Апартаментът бе построен и се довършваше, бе все още без акт 1ш, с предварителен договор. И понеже знаех, че ще се предизвика голяма хиперинфлация, а валутните разплащания в България при покупки бяха забранени, договорите на фирмата за плащанията на вноските бяха в левовия еквивалент на разчетите в долари към съответната дата на вноската, аз бях категоричен, че искам в договора да бъде фиксиран курса на лева към долара, по който да плащам вноските. Иначе сделка нямаше да има. Така и сключихме договора. Собственикът на фирмата, много известен български бизнесмен, ми каза, че мога да взема и още един или два апартамента с гаражи и да дойда да работя за него. А аз му отговорих, че купувам само това, което мога да си позволя да платя, но с оглед на това, което съм чул за фирмата му - че продават вече веднъж продадени апартаменти на втори и дори на трети лица искам да му кажа, че парите ми бе са крадени, от наркотици, престъпления, измами или контрабанда и на шега подхвърлих, че ако се опита да ме прекара ще се стреляме. Фирмата искаше от много от клиентите си допълнителни плащания заради инфлацията, а се бавеше с предаването на имотите. Имаше заведени дела за това... След като изплатих всичките си вноски и още чаках да получа ключа, един ден научих, че за моя апартамент фирмата е получила вноска и от друг - някакъв чужденец с арабско име, тоест препродала го е с друг предварителен договор, без да ме уведомят. Аз отидох да разговарям със собственика и той привика хората си и вицепрезидента, който отговаряше за продажбите, и когато ги попита направо пред мен дали са препродали апартамент еди кой си те, разбирайки, че нещо не е в ред само гледаха ту шефа си, ту мен докато накрая една девойка потвърди.

И к'во стана после?! Стана ми интересно.

Шефът им избухна и каза: "Как ще продавате апартамента на ..., бе! Веднага да го извикате този арабин и да му върнете парите!" Така и не ми стана съсем ясно той наистина ли не знаеше или се правеше, но като го знак колко бе хитър и какви актъори бяха всичките..Влязох в апартамента, довърших го точно преди голямата инфлация, след това го продадох и заминах. Впрочем когато сключвахме договора собственикъ ме попита и защо аз толкова държа вноските да са фиксирани в левовия еквивалент на долара, както продаваше и аз му обясних, че апартаментът ми вече е построен напълно, както и блокчето, другите от комплекса бе са, така че материалите и трудът за него вече са вложени, като предварително са закупени и осчетоводени, тъй че никакви предстоящи инфлации и респ. разходи не могат да променят себестойността му и от там калкулираната им печалба - това едно. И второ - че ни очаква голяма инфлация и дори хиперинфлация скоро.., А той само ме попита замислено: "Така ли мислиш" Аз му отговорих: "Не мисля, знам!" И след това всички си спомняме какво стана с цените и лева (при Жан Виденов)

ами сега адвокатите ще изкарат стрелеца шизофреник , той ще каже че не помни нищо,и готово ...

сега Тодор Колев! Щеше да види как ще ги стигнем американците... по стрелби и убийства ще ги задминем биля!

М'чи то по пер-капита и Величина-спрямо-ДоходитеНи (на зулумите) - Сме ! , и то Отдавна.

Ех Ц. Василев как ли заспива всяка вечер? Тука тия завлякли един беден човечец с пари и той им видя сметката, а Ц.В. завлече много необикновени хора. Без случаи като този бандитите не се замислят струва ли си, но като им се припомня по друго ще е...

Браво!!!!Ето това е еталон за стабилна държава.Вчера ритници,днес убийства,всичко ни е наред.

ей пич стига го обръща на политика.Проблема е в нас самите.Всеки иска далавери работа неще.Че съдебната система не става ..там ЕС ни казва но се правят на ощипани.Дайте да се научим да разграничаваме съдебната от изпълнителната власт

Че има ли ралика? Сами си се избират и назнчават.

Прав е стрелеца-в бабановата република, ако сам не раздадеш правосъдие-пиши го бегало!!! Всички е трябвало да изтрепе-сто на сто са го метнали и е останал без жилище!! И с лихварите скоро ще стане така!!!Много кръволоци ни смучат кръвчицата-СТИГА!!!!

Еваларката на набора! Да опушка почти трима шефа.