Бойчев: СОС прави подарък на ГЕРБ за милиони

От "БСП за България" алармираха за предстоящо "скандално решение" на Столичния общински съвет за транспорта в София.

Обратно в новината

Коментари - Бойчев: СОС прави подарък на ГЕРБ за милиони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ НЯМА ЛИ ЕДИН СВЕСТЕН ЧОВЕК В ТАЗИ КОЧИНА. Б С П??? ХАЙДЕ СКРИЙТЕ ГО ТОЗИ КАПУТ!!!!

По-добре се прекръсти на Плутон,че и без това си много далеч от истината.Останалите тюфлеци, толерирате корупцията,но вие не сте виновни, защото сте превъзпитани от властимащите.

По наложително е да пишем как се движат автобусите а не небивалици.Така например автобус 306 се движи през интервал от 50 до 60 минути . Това градски транспорт ли е.

Клюкарницата работи с пълна пара!!!

Хр. Ковачки, Н.Банев, Г.Гергов, В.Божков,Гр. Ганчев, П. Манджуков, О. Донев, Цв. Василев - само тези имена са достатъчни всеки нормален българин да не гласува за БСП- партията на отрудените милиардери на България - гордостта на социалистическото ни битие.

А бе Бойчев, вашите милионери как станаха такива?

Нормално е оплаквачите на БСП Бойчев, Зайков, Добрев и другари от групата да реват като вдовица за кур ,след като главатарката К.р Нинова им вдигне топка те да зареват !

Аз не можах да разбера какво се иска. Може би линията да се даде за обслужване на някоя фирма на БСП:)

А кражбите си продължават,при това с по голяма страст и настървеност!

Няма нужда БСП-то да ни открехват, то и без тях е ясно, на кого са приближени действащите фирми. А когато те бяха на власт, чии бях фирмите? Факт е, че всичко е гербаджийско благодарение на др. Фандъчкова. Нали затова я крепят, да могат да се облагодетелстват. След като всичко е в ръцете на една партия, така ще бъде.

по никакъв начин не може да вземеш линия в София без рушвет и те са едни и същи с фирмите какъвто и търг да се направи за линия преди търга се знае победителя ове стандарт в България тая муха нека си бръмчи ама няма кой да го чуе прокурора цаца в момента е почивка

Ей, как пък не влезе в управлението на тая държавица поне един, който да не краде...

Борисов. Много ясно, че тя ще вземе парите, кой друг :)

БСП да престанат вече, чудят се какво още да измислят. Работете за благото на народа, мислете за този народ който остана в България и да се надяваме тези които са в чужбина да се върнат.

Ами нали точно това правят? Опитват се да спрат изтичането на обществените пари. Ама овцете явно обичат да ги стрижат.

БСП- партията на олигарсите, няма право да клевети другите. Да обясни първо откъде толкова забогатяха нейни бивши и настоящи члунове и след това ще почнем да вярваме на воплите й за милиони, които вземат други, а не тя и нейните "другари".

Кои са тия олигарси, че аз за едни други олигарси се сещам с чантички за по 10К лв, изкарани с държавна заплата.

h.t.t.p.s://link

Хр. Ковачки, Н.Банев, Г.Гергов, В.Божков,Гр. Ганчев, П. Манджуков, О. Донев, Цв. Василев, Цеко Минев, Ивайлао Мутавчиев,Митко Събев - общото при всички тях е съпричастност към едно от споменатите понятия: БСП, руски капитали, ДС, БКП, потомци на "активни" борци и Политбюро, период на възход 1980 - 2000 година!

Колко комунистическа мъка другари Бойчев и Свиленски по тази земя... И колко завист, че не вие и партията ви мафия БСП ще вземете тези пари...!!!!!! Но така е като вие сте паралелната държава а водачката ви КУРнелия е лъжлива и крадлива... И в менопауза и плачеща за нещо яко и здраво, започващо с К, после У и накрая Р...

А колко ще и излезе на общината сама да експлоатира тези линии - 46 - 50 млн.?

От одита на СГТ стана ясно, че общината плаща двойно повече на частните превозвачи на километър, отколкото общинското дружество харчи за обслужването на линиите със собствени автобуси.

От одита на СГТ стана ясно, че 2 пъти по-малко, отколкото плаща на частните фирми. Освен това общината може (както и се случи с белите МАН-ове) да използва безвъздмезни европейски средства, докато частните фирми само парички искат.

Ако Бойчев и БСП бяха в далаверата, нямаше да протестират. Явно са огладнели другарите партийни апаратчици. Комунистическите капиталисти вече не ги .бават.

ама ги отсрелват. Дерзайте, на хората все някога ще им писне.

дрОгарЕ, под тоя вол няма теле!! търсете другаде!

Другарите пак не са прочели наредбата. Там пише, че при спишност областния управител общината може да възложи автобусни линии без конкурс след разрешение от областния управител. Малко по-различно е от това самия областен управител да възлага, нали? Бойчев пак е проспал нещо!

Това е поридният ялов скандал измислен от инструктурите за дестабилизация на България от БСП!Желю Бойчев е компрометирано пуско мекере!Ако държавните институции работеха щеше да лежи в затвора за антибългарска дейност и антибългарска пропаганда!

Няма нищо скандално! Билетчето ще стане 2:00 лв. Пари ще има и за метро до Банкя! Относно договора тези пари не стигат за нищо-лизинг,експлоатационни разходи,фонд работна заплата на секретарки и консултантки,двайсетте процента ама не ддс,екскурзии,подаръци-за всички от сърце и още пера в графа безотчетни!:) Да,компанията работи на загуба,ама...понеже...обществения интерес,хората,партията-не трябва да има не доволни!:) Помислете все пак другарю Бойчев....

Добре де, ама какво значи "подарени на частна фирма" - тя няма ли да осъществява превози, разходи няма ли да има....?

А ако се направи обществена поръчка и се появи конкурент който поиска за същата услуга 15 милиона? ..чист подарък от крадливите общинари

А, ако се появе някой, който да предложе да извършва тая услуга за 1(един) лев, а! Представяш ли си каква пара ще падне!

Айде сега тоя с кривата физиономия, жельо, да вземе и да ми обясни как точно ще бъде ощетена общината! Такива са тъпаци от това БсП, а искат да управляват! Как, другарю бойчев, отговаряй!

...Изказа се Георги Свиленски - екссъпруг 1 на генерал Деси, депутат от БСП.

Ама тия от БсП-то си менкат, жените като нищо! Банкера даде съпругата си на ония келеш Станишев, тоя пък на генерала. Пълно морално разложение на другарите!

И Бойко говореше за нашите фирми, както преди го направи Доган. Само че покрай онова изказване на Доган се вдигна много шум, а тук се мълчи. Някой например разследва ли тъй наречената случка "Ало, Ваньо"? Вече двама от нея починаха. Къде Бойко обяснява на Ваньо, как обещал на Мишо Бирата да не го закача. Дори за скандала с бюлетините, ги печаташе фирма със собственик член на ГЕРБ.

Опасно нещо са това червените чугунени кратуни. Даже новина, в която има истина не могат да я кажат като хората, надявайки се на късата памет на народа. Да , ама не! Така казваше един интелигентен мъж, който мразеше червените и в червата. Вярно, ББ каза това нещо за Мишо бирата, само че другарЕ, защо забравяте втората част на разговора: "Лично президента Първанов ми се обади, за да помоли да не го закачаме..." Кажи му комунист, и повече не го обиждай, само това важи за вас, другарЕ!

По-скандално нещо от вас самите няма.

Да не се окаже, както обикновено след почти всяко изказване на някой от БСП, че не били компютри а компоти и не ги били купили а ги върнали.

Жельо, ти си турчин с фес!

а ти трол...

и кое точно е скандалното? има договор, договора изтича, подновяват го! къде е скандала?

А обществена поръчка?

а три години без тези 16 линии?

ми ти, като ти изтече договора за наем, изнасяш ли си гардероба, или удължаваш срока?

като за последно, че с тези псевдопатриоти не се знае до кога ще устиска това правителство.

лошо селски,пловдивския свинар да беше си направил транспортна фирма а не да краде панаира,цум какво ли още не

Скандално за политиците е, когато някой друг краде вместо тях. Скандално за Софиянци е да купуват билетче от 1.60, при положение че съдът обяви повишението за незаконно. Скандално е, че на Летище София няма място, откъдето пристигащите от чужбина могат да закупят билети за градски транспорт - ето това са много изпуснати пари.

всъщност оказа се, че има автомат за билети за автобус на летището. и аз не знаех, но има.

А ОТ КАКВО ЩЕ ПРЕЖИВЯВАТ ДЯДО И ВНУК БОЙКОВЦИ, АКО ФАНДЪКОВА НЕ СНЕСЕ ОТ ТАЯ ЛАПАЧКА?? ИЛИ ВИЕ ИСКАТЕ ДЯДОТО ДА ЗАЛИНЕЕ И ОТСЛАБНЕ!!? НЕЕЕЕЕЕЕЕ! НЕ МОЖЕ ТАКА!!!

45г. само вие лапахте всичко,излапахте и пенсионния фонд а сега чакате от тия които храчите да ви дават пари.....другарето ви станаха милионери и милиардери но това не го виждате,че иначе ще ви изкарат и вашите кирливи ризи по онова време а ви оставиха тик в този оф сайт да си храчите с/у копейки.....ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ВРЪЩА МРЪСНИ КОМУНОИДИ И НА ВАС НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ!!!