Симеонов: Не съм говорил за майтапчийски снимки в Бухенвалд

Вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че ще съди в. "Сега", защото не бил казал, че си е правил майтапчийски снимки в Бухенвалд. Той не смята да подава оставка.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Не съм говорил за майтапчийски снимки в Бухенвалд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Валери Симеонов е резил, срам и позор и за правителството, и за държавата и сържавността! Като останалите от тази шайка - Болен и Каракачанов. Тези са като Тримата глупаци - хвани единият, удари другия! Кой нормален човек са нахвърля на мирни и беззащитни хора, жени и баби!

"Като се замисля, кой знае какви майтапчийски снимки сме си правили там... Дали някой не може сега да каже: Подавай оставка и се прибирай на село". Този израз не е само във в. "СЕГА",той е и в ДИРа!!! А колкото да си ходиш на село,с този просташки манталитет не си и за село!Селяните са разумни хора,с природен интелект,който на теб ти липсва,те са по близо до народността и земята!! Ти си най близо до Бай Ставри и всяка партия,която успее да те вкара там ще получи моето признание и адмирации!!!! ! pеплика вземи линк +0 гласувай-6 гласувай 999 999 ( нерегистриран )

симо

БУХЕНВАЛД---МАЙТАП!!!!!!ТУРСКО РОБСТВО---османско присъствие,карай -пак майтап...убили ученик заради фейсбук-психолог,изгонили бременна от работа--кво от това,потрошили баба на спирката-повториха го 1 000 пъти по телевизиите да се научим как става...Според днешните правила всичко е ШОУ,ИГРА ,ЗАБАВЛЕНИЕ,МАЙТАП,КЕФ,ПАРИ,ПРАВА......Както виждам МНОООООГО все още не са съгласни с това.Аз също.

симо

Ееееех-КОКАЛ,кокал!!!!България ще направят на Бухенвалд,камо ли от снимки да се впечатлят.

Набий бабичка - стани министър!

"Бих я подал тогава, ако моите партньори и коалиционният ни партньор я поискат. България има нужда от добро правителство", каза Симеонов Господин Симеонов, Вие сте в правителството, защото излъгахте хората. Същите тези хора, които Ви вкараха в Парламента. Ако имахте капка чест и достойнство, подаването на оставка от правителството е най-малкото което можете да направите.

Завършен тъпанар е този бабоблъскач. И такива ще управляват държавата????? До къде се докарахме.

Лъжливо ченгенце!Тия приказки ти изядоха главата!Евреите не прощават такива изцепки!Подавай оставка и на село!Там ти е мястото!

Искам да съм прогейтърски, соросоиден трол. Да плюя за пари и да вися по цял ден пред компа, без да ми се налага да рабоя нищо друго. Обещавам, че няма да имам нито задръжки, нито скрупули и по родата си ще плуя, ако му плащате добре. С кой да се свържа? Получавате ли вредни за постоянното висене пред монитора и евентуални, гръбначни и седалищни натоварвания от позата и седенето. Плащат ли за нощен труд?

Този пръдльо взе да се взима на серьозно

свиня такава

сниките станаха шегаджийски. Абе тъпанар, Какъв майтап , какви шеги си правиш на место където и камъните плачат?! ТИ ИЗРОДЕ ПОДИГРАВШ ЛИ СЕ С ПАМЕТТА НА ИЗБИТИТЕ И ИЗГОРЕНИ В ФАШИСТКИТЕ КОНЦЛАГЕРИ?! Българските политици първи нарушиха НЮРНБЕРГСКИТЕ ЗАКОНИ и възтановиха отнета по тези закони собственост на тогавашната и СЕГАШНА царска институция. Номера им мина. Мина и това да се гаврят и си правят МАЙТАП с паметта на жертвите на ФАШИЗМА. Мина и това със съдействието на местна администрация и държавна власт да издигат паметни плочи на осъдени на смърт фашисти. ДОКОГА ТАКА ЩЕ МИНАВА ГОСПОДА ЕВРОПЕЙЦИ? Може би е време да заявите, че Европа се е превърнала в место на победилия ФАШИЗЪМ.

Каква гавра и с каква памет е това бе, идиот? Ти сляп ли си, глупав ли си? Или просто си от сороското котило? И какво общо имаме ние българите и царската администрация с тези престъпления? Ние сме ги СПАСИЛИ тогава, но да си спомнят това не им отърва. По удобно е да се правят на жертви и да си търсят врагове, дори и сред тези, които са им направили добро, за да си намират оправдания за престъпленията си срещу обикновенните хора. Значи не може човек един виц да разкаже, без да го разсипят, защото у тях е властта? Сещаш ли се на кои времена напомня това?

Той и на майтап стана депутат, а след това и министър, абе майтап да има.

те от СЕГА са се.... помайтапили... със снимки!

нещо за ХОТЕЛА не е ли казал? другото не е важно...

Този карикатурен патриот опротивя на всички

птриот...

А бе Симеонов много тежко го даваше напоследък !

Не мога да повярва, че Валери Симеонов и ОП могат да се поддават на такива евтини провокации. Снимката на заместникът си е чисто майтапчийска, няма нормален човек, който би преценил нещо друго. Но сороските медии заформиха скандал от нищото. Не можаха ли да видят познатата схема? По същият начин Сорос действа и срещу Тръмп в САЩ. Постоянно, по неговите медии гърмят скалъпени и откровенно съчинени скандали срещу новият президент на САЩ. Фалшифициране, преекспониране и пропаганда - това му е играта на чудовището и тези зад него. А с тази снимка е дори още по жалка и нагласена история. Разбирам защо на тиквата му е лесно да се раздели с дребен чиновник, само и само да не го опръска и него соросоидната плюнка. Обаче В. Симеонов не го разбирам. Апетитът идва с яденето, като уволниха човекът за нищо и създадоха прецедент. Подадоха пръст и отсреща змията захапа ръка. Сега почнаха и по него интригите и тепърва ще започват. Прогейтър мрежата сигурно рови по сураттефтера и форумите за някаква интрига със всичките му хора. Ако не намерят, ще си изфабрикуват. Но кампанийката е съшита с бели конци. Най добрата реакция беше да се игнорират, да си плямпат по техните медии, а той почна да им се обяснява и им се хвана на цирка.

"Като се замисля, кой знае какви майтапчийски снимки сме си правили там... Дали някой не може сега да каже: Подавай оставка и се прибирай на село". Този израз не е само във в. "СЕГА",той е и в ДИРа!!! А колкото да си ходиш на село,с този просташки манталитет не си и за село!Селяните са разумни хора,с природен интелект,който на теб ти липсва,те са по близо до народността и земята!! Ти си най близо до Бай Ставри и всяка партия,която успее да те вкара там ще получи моето признание и адмирации!!!!

Прогейтърче, играта ти е ясна. Ходи си ти в гей клуба и не ни занимавай със словестните си диарии. Или поне пиши на майчин език, та да не се налага да ти четем, ние нормалните българи, помиите.

Кой си ти бе дри.льо, та да ми говориш за майчин език??? Аз имам 18 години учение 12 средно + 6 висше, а ти сигурно си ходил на училище само 18 МЕСЕЦА, съдейки по изпразването ти и по политическата ти ориентираност.

Да съди и своя СКАТ!

Едно време в Германия някои от най- гадните нацисти са станали първи комунисти и народът ги е презирал, а сега заради някакви пози се появяват политически командири, които да вилнеят.

Този мошеник и фашист още ли е вице премиер, а народе ??

Като знам как обиди президента, че бил прост шофьор на самолет, изобщо не се съмнявам в умствения му капацитет. Как ли би нарекъл ядрен физик? Прост трошач на атоми?

Няма ли запис, няма ли свидетели? Да се докаже какво точно е казал този голям умник със склонност към плещене на глупости и да си ходи . Симеонов вицепремиер - изобщо не е за него тази работа.

Допускам, че вестник "Сега" не са излъгали. Напълно е възможно Валери Симеонов да е казал точно така. Толкова му е капацитета. Майтапи в концентрационен лагер! Ега ти идиота! Жалко е,че имаме такъв вице премиер. Ега ти държавата. Ако не бяха Каракачанов и Сидеров, Валери Симеонов сам никога нямаше да влезе в Парламента. Камо ли, да стане вице премиер. Те бяха ракетата-носител, която вкара Симеонов в Парламента. По арогантност и наглост той може да се конкурира само с Бойко Борисов!

Чингетата го "сготвиха" . . . . Айде, куфарите и в Бургас, на плажа, да му се по-упокои главицата . . . . Те се оказаха най-големите антипатриоти, русофоби и най-големите евроантлантици и натовци . . . . . а и много малко им трябва да нарамят ловните карабини и да отидат на лов за Путин в Донбас . . . . . Хитлер ряпа да яде, тия го надминаха . . . . . .Боже дали ще опазиш България, с какво заслужихме груб да ни дадеш!!! . . . .

Боце пак не можа да случи на коалиционни партньори. Лумпенизирана патриотична шайка ... Симеонов дори се изказваше против Борисов преди няколко месеца, а Сидеров го псуваше на публични места

Айде стига вече с това преекспониране на нещата. Стига с това лицемерие. Нима ви харесва да бродят из държавата разни араби, африканци, орки, български индийци и други подобни. Нима ви харесва чужди компании да грабят българската икономика. Всички останали проблеми в държавата свършиха, та стигнахме до снимките от нафталина. Това било забранено, онова било неприемливо, не знам си кое недопустимо. Ние трябва да сме в стойка Г, да се усмихваме като колят и грабят, да бъдеме толерантни в името на цялостното опростачване на нацията. И тогава нещата ще са ОК, ще има потупване по рамото и всички волно ще се радваме и хвалим. Писна ми от журналистическо лицемерие и слагачество. Писна ми от подлоги и меки китки.

No comment

Гнус ме е даже кажа, че това грозно и недомислено парцалче, наречено "Сега" е вестник. Рожба на гъзоцелувача на др. Путя и източвач на газопреносната мрежа на България Сашо Дончев, за когото мъките на народа не струват и колкото носната кърпичка в която току що се е изсекнал, този енергиен вампир заслужава само един дървен кол в сърцето заедно с верните му роби, списващи пасквила "Сега"!

в интерес на истината, В интерес на истината, Кабеларката не е споменавал за никакви снимки и може да му се врява- в онези времена такива снимки можеха да го пратят където му е мястото. А за "майтапите" може да не се съмнявате, щом сам си казва.....

Валерката ще е "кодоша" на сегашната политическа ситуация!Преди време беше Воленчо, но сега малко е "снижен" и не го закачат!

Смешници Лъжи, наглост и самодоволство

Ееейййй...... , ама голяма жертва щял да направи този лумпен избарабарил се до швабата за да започне държавна работа. Че толкова ли е лоша тази работа бе та се наказвате сами, или сте мазохисти. Що се натискате с рамене и лакти да сте все по напред в работата като е толкова лоша?

Известно е, че Валерката не се слуша като говори - важното е лафът да става. Но май и не мисли, като говори. Ама налио трябва да се крепи четири години...., иначе какво става със стабилността.

Ако следваме логиката на Бойко цялото ППГерб да бъде уволнено след признание на гн Цветанов че ГЕРБ е продукт създаде с помоща на Немската фондациХАНС ЗАЙДЪЛ Стифтунг .ХАНС ЗАЙДЕЛ на младини е бил СС -овец капитан картечен танков взвод от НАЦИСТКИЯ ВЕРМАХТ

Такъв изчистен простак като Валерчо заслужават българските избиратели!Чалга културата не прощава,както БТВ и Нова!За правителството на Бг майтапчията е все едно като Благой Рагин за туризма ни!Ще чакаме бая време туризма да стане такъв какъвто е в Гърция примерно...

Слави Трифонов е виновен .

Ако е истина казаното пред вестник "Сега", Валери Симеонов, трябва да си подаде оставката, но той няма да я подаде. Във фашистките концлагери, ти настръхва косата, а камо ли да си прлавиш някакви майтапи. Да правиш това, означава да си слабоумен!

Правилно, никакви отстъпки на журналистите - клеветници ! Те не са вече силата, която бяха. И те са наврени в дълбока дупка.

Симеонов явно не може да разбере, че използването на думата "майтап" не може изобщо да се използва, когато се споменава "Бухенвалд", независимо дали си е правил такива снимки или не.

Недей да смяташ г-н Симеонов,а бъди сигурен,че ще трябва да подадеш оставка.Това не е детска градина и приказки от рода-другарко той ме плюе и т.н.Или бъди сериозен мъж,или-чао.

Ivo

Не щяхте реформатори и получихте "патриоти" :))). Буахахаххахаа

"Вземи едните па удари другите" Инаше такава поговорка, май?

Простак, какво друго да се каже...

Подавай оставка и се прибирай на село.

Изхвърлил се е Валери Симеонов, давайки за пример екскурзия до "Бухенвалд" през 70-те години. Да, бил е там на екскурзия, но мога на 1100% да гарантирам, че е било невъзможно по ОНОВА време ТАМ да си е направил "ташаклийска" снимка :)) Просто е решил да пооригиналничи, но поради вродена простотия се е получило... пак простотия. :) Поради и което от в-к "Сега" ще го отнесат, и ще му платят дори. Зависи колко ще му хрумне на Валерката да им поиска :))) Глупави хора са мнозинството от нашите журналяги... Глупави са.

Глупостта, интелегентността и оставката, в случая са не един телефонен запис разстояние.

Премиер Борисов,бивша мутра с пожарникарско образование,вицепремиер Симеонов,с незнайно къде купено образование,което си му личи от 100 км.министър на правосъдието Цочева с партийна помощ от БКП завършила юридически науки,не понасяна в собственото и село.Има още много за изреждане ,но няма смисъл.Е за такава държава кво да кажеш освен,да ти е.....бем и държавата.

прост и гнусен човек ни е видепремиер. Сърбайте му попарата на това животно

Глей кво нещо може да направи една восъчна фигура. Не сте прави, Тюсо

И ти си прав;)) Вместо разните му там музеи с разни восъчни фигури да "провокират" домораслите ни политикани към политнекоректни снимки, по-добре да се закрият музеите направо! А восъчните фигури вътре - на кладата! Ай с'я - музеи...;)

Зорлем философи ни направиха) Историята ли роди музеите или музеите-историята. Обърках се вече.

Като знаем стила на изказване и някои негови действия, изобщо не се съмнявам, че са го цитирали точно. К.РВИ НА БОЙКО!!!