КРИБ връчи годишните си награди на пролетен бал

На церемония по време на Третия пролетен бал на КРИБ бяха връчени наградите "КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България".

Обратно в новината

Коментари - КРИБ връчи годишните си награди на пролетен бал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези от ,,Дънди прешъш,, патриотите не искаха ли да ги гонят от България,че крадели национално богатство,пък Боко ги награждава?К'ва държава само...

За разлика от зелената буца, с вкус и стил е дамата със синия тоалет (но не Свинетка!). Не пролетен бал, а сбирщина от парвенюта. Погледнете нескопосаните стойки на мъжете, физиономиите им... И тези са с претенции за елит. Надути пуяци. Пфу!

Дънди-Прешъс ограбват златото на България, за което получават и ... награда?! Това е ясен знак, че даващите награди участват в грабежа.

Аууу какви хубави снимкиии!!! Като наградите в Кан. Кан-ски разкош и изобилие на телеса ! Особено на банкянския неандерталец и любимата му.

Наднорменото тегло е една от причините за хипертония (високо кръвно)

Червени комунисти, награбили спечеленото от някогашните индустриалци, а тях пратили в лагери и избили. После впримчили и глупавия народ да работи, та с окрадените пари да си направите фирми. Това сте вие, другари. Не нам.

коя награда взе? Нали много бързал за там и му смачкаха самочувствието по големи бързаци от него.

Купон,наречен бал. Група приятели си даряват награди. Крупни бизнесмени плащат минимални заплати. По улици и училища се раздават ритници. Ние правим бал.

Крадци Разбойници И Бандити КРИБ - то си е ясно

НАП да извърши проверка дали облеклата и возилата на присъстващите отговарят на официално декларираните им доходи.

..... пак да говорят, че нямали пари за увеличение на заплатите на работниците си, защото производителността им (а според мен на мениджърите) не била европейска !

Взели са ги под наем?:) :) :)