Борисов иска уволнение на шеф в МО заради нацистки знак

Премиерът Бойко Борисов е разпоредил да бъде уволнен шефът на дирекция "Социална политика" в Министерството на отбраната Иво Антонов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов иска уволнение на шеф в МО заради нацистки знак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иво Антонов е достоен българин и патриот,направил много за спасяване на войнишките паметници извън България,за спасяване на малкото останали парни локомотиви и много други.Убежденията му далеч не са леви,но не натрапва убежденията си на никого.А Болшивиките от БСП и ГЕРБ нещо са много докачливи от някакви си снимки и то преди 10 и повече години,до немски танк.

Чудно ми е как такива идиоти се добират до власта и как е търпян и толериран толкова време на този пост? Такива идиотщини трябва да се пресичат на момента, а не да се толерират и ослушват!

Брех тез комунистите, доста степени по-тъпи от "матряла", но и още по-надолу ще пропадат, ей така от самосебе си :-)

Ех Христинке христинке от минети ти се е пробила главата. какво общо имат комунситите с това. Овча главо даже Евроатлантическиет ценности на които се кланиш като на библия отричат нацизма. Ама откъде да знаеш нали ти е истекъм лозъка...

Има, имааа, който гроб копае другиму, идва момент, сам пада в него, по най-невероятния начин, защото всичко е в ръцете на Бог! "Всичката власт в ръцете на съветите" :-)

Намериха им цаката на "патриотите" !! Сега с техните камъни - по техната глава !! Лошото е, че пак ще влезем в парламентарна криза !! А от това имат нужда много от НЕУСПЕЛИТЕ ДА СЕ КЛАСИРАТ !! Не сте забравили Моника Люински и Клинтън - нали ?! Оная си "ПАЗЕЛА СЪЩАТА РОКЛЯ" с еди какво си, за да я изследват ? КОМПРОМАТНАТА ВОЙНА Е ПЪРВАТА ОСНОВНА ВОЙНА В СВЕТА !! За какво ни следят, записват и шантажират и медиите днес !! "Големия Брат" така контролира света !!

МутреФФФФ, вчера обеща днеска да кажеш нещо много ВАЖНО за пенсиите ва!!!!Забрави ли ????????????

Преди всички комуняги раболепничеха пред руския началник, а сега се надпреварват да раболепничат пред еврейския началник. Докога ще правим едно и също бе ? Това ли е демокрацията - да слугуваш на Русия е диктатура, а да слугуваш на евреите - демокрация. Това по начало е поздрав на Буда, а свастиката е знак на слънцето, който също Буда е носел. Не ви ли прилича това яростно посрещане на тези знаци на религиозен диктат. В света е имало хиляди войни и са загивали милиони бойци , но не са им забранени знаците. В забраната на свастиката се крие мноого древна причина, още от Библията на евреите им е забранено от Йахве всичко, което е свързано със слънцето, най-вече Слънчевите богове като БААЛ - създателя на всичко и на Българите.

Нищо ново! Ми те, патрЕотите са си нацисти. Демонстрираха го още по време на предизборната кампания. Използваха нацистки лозуг, където само името на държавата беше сменено - "... над всичко". А всички - политици, партии, държавни институции мълчаха...

гледаи сега викторе:под новината, че сърбия е привлякла инвестиции за милярди долари, има само 14 коментара, а тук са 200, а сега като вълк, кажи къде е истината

Не харесвам Борисов, доверието ми и търпението ми към него и управлението му отдавна са изчерпани. Все пак да не превръщат нещата в "лов на вещици". Знае се има ли реални данни за това, не само някакви снимки, а и конкретни действия - "Шило в торба не седи."

Това не е нациски поздрав, а поздрав в древния Рим!!! Четете малко история!!! Сфастиката, произлиза от древен Китай! Хитлер само я е взаимствал!

Лека поправка схвастиката произлиза от Индия, както и идеята за Арийската раса(хората със синя кръв).

Пише се "нацисТки" и свастика", бре...

Не виждате ли,че това е пропагандта на Ердоган и кучетата на Сорос тези мръсни плъхове в България искат да ни унищожат. Ердоган първи започна с темата.

А кога Борисов ще забрани шествията из София с потрети на Сталин, Ленин и други представители на режима, обявен за престъпен? Кога участниците в тези шествия ще бъдат най-малкото глобени?

Заповядай на нашия парад "Фондация Ресурсен център Билитис, която отговаря за набирането на средства за предстоящия гей парад "София прайд" 2017, откри DMS номер за дарения." :)

Що за хора управляват?. Завършени простаци.

Тези май са наистина фашисти,един сгрешил,втори па и трети...

"... над всичко"...

Ми то, така трябва да изгоним всички министри и целия парламент, барабар с президента. Нали забраниха комунистическите символи, а всеки преди години се е снимал я като пионерче, чавдарче, комсомолче, комунистче с ръка я до челото или какъвто там беше обичаят. Това са абсолютни глупости. Разбирам да е бил на конгрес на нацистка организация, да е изповядвал някакви нацистки убеждения, а то ... Глупости. Абе кажи му комунист (социалист), сложи го в опозиция и му гледай сеира. Хеле пък на това ге...й...че дето е искало да изгонят някакъв зам. министър. Ми то до вчере ходеше по студията с пръстени и по палците, абе ...

Я, някой да бодне една снимка на К.Нинова до паметника на Съветската армия с букет цветя и венци... Че и на останалата червена мафия

Фюрера живее в нашите сърца 14/88 ! Тиквата ще ходи в Израел да лиже чифутски ануси затова се прави на интересен

ИДИОТ!!!

Хо-хо-хо, батко набързо девалвира акцийките на псевдопатриотите. Сега само трябва да внимава да не разпадне безпринципното обединение и да развали Борисов 3. Сега скатаджията ще се кротне, като белата златка и ще сведе поведението си до "да, баце" при срещи с негово височество премиера слънце. Като всичко в държавата ни и патриотите ни са яко менте...

А кога ще искаш уволнението на симеоноф

Иво Антонов е магистър в Софийския университет по специалностите педагогика, история и публична администрация. Подходящо образование за шеф на дирекция "Социална политика" в Министерството на отбраната.

Не че съм нацист обаче има ли законово основание да уволниш някого защото на една снимка прави нещо?

Категорично не, може да си прави и порно клипчета с жена му, но като публична личност е недопустимо да ги публикува в мрежата.

Борисов се е обградил с фашисти...

По скоро с глупаци. Но пък и той си призна, че е прост и е чел само една книга в живота си. С тази коалиция, която направи попадна в подходящата среда. То и народа е такъв, така че идилията е пълна.

За съжаление е така.

Тоз Боко станал голям евреин, бе!

А бе , тия наши политици като кифли , какъв е този стремеж да се цъкнат и веднага във фейса .А ние ги чакаме работа на вършат , за благото на народа. Боже , пази България !

това правителство е по -смешно и от моите представления !!всеки ден нови номера,я знаци,я мотори без номера задминават главният клоун,все майтапи,а тъпият народ гледа и се блещи как го дерат !!!

Е, явно "нова мода, ходи из народа"...;-) ...Като захапем една нашумяла тема, я експлоатираме до дупка - мнооого добри сме в това занимание... При всички положения е много по-лесно и забавно да се занимаваме с глупости, вместо да мислим за реалните и належащите неща!

Няма да ви мине номера.

Не, баЦе! ВАШИЯ няма да мине... Ще отшумите, като приказка и ще отечете в канала...

Ее, не !!! Хахаха!!! Тея вече наистина са смешни!!! Супер малоумници са всички!!! Май тва се прави по цял ден - цъкат фейса и лайкват!!! Цъфнали и вързали сме, та на тея глупаци позьорските снимки са ни най-големия проблем!!! Просто...да се смеем ли, да плачем ли!!! МАЖОРИТАРЕН ВОТ И 120 ДЕПУТАТА С 1ЛЕВ СУБСИДИЯ НА ГЛАС!!!

Хитлерист-Путинофил.

Корупцията в МВР, съдебната система, общински хорица - все наши от партията и кражбата на милиарди, не са отклонение от еврогейстиме им ценности? Егати наглите ... а и човекът може да се е снимал така за майтап, да не е искал сериозно да умре за дадена идеология и т.н.

Тези "патриоти" май наистина са фашисти,изглежда това го има някъде в програмите им

какво му е лошото не разбрах?

няма лошо ТЪПАКО!

Я 'римлянино' покажи 'где солнце'!

Единственото, което стана ясно напоследък е, че по тези географски ширини е пълно с тотални олигофрени на ръководни длъжности. ПП Пропагандирането на нацистки и комунистически символи и идеологии трябва да е наказуемо.

Политическите възгледи на родните 'патриоти' съществено се различават от тези в нацистка Германия, най-вече що се касае до нападението над СССР. Във всяко друго отношение обаче имат сериозно сходство във възгледите и идеологията.

В момента в Украйна това е официален поздрав и евреи управляват и Азов официално носи знаци на сс и всички мълчат тук за шега преди 10 години оставка искат !

Пич, хич не ми дреме какво ставало в Украйна.

Не че нещо ама няма ли по-важни теми от тази кой как се е снимал във фейса? КТБ? Винетки? Мога да изброявам до утре, а те ни занимават с някакви олигофрени от които нищо не зависи... егати и овцете сте/сме!

Напълно съм съгласен. Тази оставка беше излишна!

Ченгел, както виждаш за народа е важно. Ни цени, КТБ-та винетки, парно, ток, вода............... Важното е да уволняваме хора от властта. ХАК ИМ Е !

Е и , това попречило ли е да се превърне в характерен поздрав при нацизма? Тя свастиката пък произтича от Индия.Питам се само защо тогава Хитлер не е обичал цианетата.

Много фашаги има в редовете на патриотите. И Борисов вече не може да ги понася. Все пак той е бивш комунист

Впрочем нещо новината за скъпата винетка се загуби покрай "нацисткия" скандал ???!!! К'во ста'а, ке плащаме 97 лева, а?! А к'во ста'а с аферата КТБ, там ще плащам едни ПЕТ милиарда, нали?! Ама това са дребни проблеми...

Трай сега , сега козируваме по нацистки в момента.

почетохме и рашистите.

Искам да напомня на силно възмутените, че България е реално съюзник на нацистите по времето на II-та световна война. Или сте забравили?

Тогава се доближихме до идеала на България в етническите и граници!

Доближили сме се, до сапунджията...

Трагедията не е в поздрава ,а в това,че са тъпанари, които дори не са чели Моята борба ,но се правят на интересни и подобни инфантилни олигофрени са във властта.Същото важи за бившите БКП боклуци,по-новому-гербери

аре бе, така правеха преди 30 години! Уволниаваха, изселваха, затваряха за нищо!

Дотук добре. Само пак да напомня за болшевишките символи. Дето цялото висше ръководство на БСП развяваше съветски и руски знамена, бяха изпонаоблелкли децата в униформи на Съветската армия-поробителка и носеше плакати на болшевишки престъпници - Ленин, Сталин, Гошо Тарабата. И да припомня на прокуратурата че от 2000 г. има действаш закон, който обявява режима от 1944 до 1989 за престъпен. Болшевишки ли ще го наречем, милиционеро-социализъм ли, но е престъпен. а тия, дето са го практикували са престъпници

Ами тъй - СССР , от който РФ е основна част е освободила половин Европа от нацизма.Сега стана ли ти ясно.

немаха сили да ни освободят.

Освободили са гъза ти! Войната е спечелена от СССР и САЩ, просто руснаците са стигнали първи до Берлин, защото Сталин е разстрелвал всеки, който е давал назад. Сами срещу Хитлер, руснаците щяха да гризнат дървото.

Няколко фашиста като теб в парламента изгласуваха някакво подобие на закон, с което забраняват период от историята на България, който уж бил режим. Я някой да направи справка колко е било населението на България 44-та и колко 89-та, ако 89-та са по-малко ще приема да е престъпен режим. А за фашизма, как няма една страна по света да го приема за правилен от историческа гледна точка бе? ВСВ, повече от 40 000 000 жертви нещо да ти говорят? Повсеместна разруха, това ли е идеалът ви?

Ти го толерираш и го пускаш под кревата, то ти се качва на главата. Не човек, а комунисссс. Че и доклад ти изнася.

В лексиката на БСП_БКП понятието "фашист" отдавна епридобило привкус на обида. И с еупотребява и там където трябв аи там където хич не е умесно. Много пъти съм се питал зашо така. В Германия фашисти е нямало, освен някой друг в италианското посолство. Ако някой червен боклук не знае в Германия управлява Национал-социалистическата работническа партия. Тоест, ако има някакъв режим в Германия той е национал-социалистически. Или работнически. Както ви харесва повече. Но дали поради омразата на болшевиките към всичко социалистическо, дали поради сменената терминология след ВСВ и обявяването на окупираните от СССР държави за "социалистически", но терминът национал-социализъм не се използва. Накои използват термина нацизъм (който е англо-американско съкращение от национал-социализъм), или направо фашизъм. Даже комундетата измислиха нов термин монархо-фашизъм. Без да си направят труда да проверят че и двата според тях фашистки преврата в България са направени от същите хора, които са организирали преврата на 9-ти септември. като се отчете че по онова време БКП с еименува БРП(к) нещата си идват на мястото. В окупираната от червената армия България, група фашистки превратаджии подкрепяни от някаква работническа партия, другарувала си с др. Хитлер установяват някаква власт наречена социализъм. Или това е класически болшевишко-фашистки преврат, или си е направо някаква форма на национал-социализъм.

Едно време същият този Запад дето сега евроценностните му наследници дето се правят на ощипани невести спомогна както за налагане на комунизма в Русия , така също и на нацизма в Германия. Днес го играе на кладенчова вода , бистра и чиста.

Когато тълкуваш действия от исторически събития, имай предвид, че хората които са ги вършили няма как да гледат и разсъждават от времето на бъдещето! Тези които са ''допуснали'' нацизма, фашизма и комунизма, са допуснали и две световни войни и едва не се изтребват помежду си. След това, техните наследници -ние, вече се учим от грешките им и градим нещо ново.Това е ЕС -ЕДИН ПРОЕКТ КОЙТО ОЩЕ Е В ПРОЦЕС НА ИЗГРАЖДАНЕ!

Лошото в схемата е , че наблюдавам същото лицемерие.Явно за генно унаследяване става въпрос. За нашия народец да усещаш елементи на геноцид от ЕС практиките ?!

Боце, веднага да прегледа архива на "Кино студия Бояна" и всички замесени артисти с подобен поздрав, да бъдат уволнени веднага! Ламбо Данаилов пръв в списъка!

Тези артисти, трябва да ги уволняват по погледите. Ако гледа с отвращение докато вдига ръка за поздрав, остава. Ако вдига ръка, с плам в очите, да се уволни.

Hе знам ако на този парцал от родата му има 3-4 убити от немците, дали ще вдигне ръка по този начин ...

Не че нещо, но по това се различаваме много от руснаците. Братята руси при вид на човек с вдиганат ръка за поздрав все едно си им сложил люто чушле отзад. В България няма много убити от немците. Има най-много убити от американците и англичаните от бомбардировките над мирни жители.

Започвайте да търсите снимки, които компрометират , държавни служители, политици и всички които представляват държавата ! Нека голямото рязане на глави ...да започне....сега:))))

Е, точно това е страшното. Нарича се лов на вещици. Като паднат много глави, другите ще им отговорят по подобен начин, а кукловодите които организират цялото това противопоставяне между българите, ще се заливат от смях.

Това не е лов на вещици, а преследване на престъпници! За справка, нацизмът е обявен за престъпен.

Епа нали секи Божи ден си ги гледкаме на живо , оти требе да тражиме снимки. Они достатъчно се самокомпрометират и без фотоапарат.

Бойко, аз ако съм Премиер тоя го гоня в движение. Ай малко по-сериозно.

подобен знак от човек на такава възраст и пост говори за голяма глупост и инфантилност.

Дали този не е знаел, че нацистките символи са забранени, или пък се е правел на мъж пред приятели и познати, че е над закона и може да си позволи всичко! И ако беше дете, да го разбепеш, децата искат да са герои! А този е дърт пръч!

"Подобни снимки, подобни изказвания няма да търпим. Няма да направим никакво отклонение от евроатлантическите ни ценности. Ще търпите, ще търпите, и още как! Иначе, ..няма да управлявате.А за мутрите властта е най-голямата ценност, щото - излязат ли от власта, половината ще влязат в затвора, начело с баш мутрата!А отстъплението от "евроатлантическите ни ценности" вече е направено - с коалирането с националистическите партии, които, по призумция, са против ЕС и НАТО!

По лигав народ и по ненужна държава в света от нашата няма......то няма оправия в това празноглавие......щом това са Ви най важните теми на дневен ред симките от дълбоки архиви на Минчето от Видин в facebook....е баси правителствата е баси държавните Ви ръководители...