Вдовицата на убития полицай: Искам да е кошмар

Иска ми се това да е някакъв кошмар, но за жалост не е, истина е. А така се надявах да е кошмар. Не знам как ще продължа живота си без Делян.

Обратно в новината

Коментари - Вдовицата на убития полицай: Искам да е кошмар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи в Пловдив са ги почнали! Това е акция на пловдивчани за изчистване на некадърните полицаи.

Класически нещастен случай следствие на невнимание от страна на извършителката и невнимание и подценяване на ситуациацията от жертвата (в случая полицай). Нелепо наистина, но желанието за реваншизъм от страна на вдовицата, колкото и да и съчувствам не е най-добрата реакция на опечалена. Нито е първата, нито последната загубила съпруга си при изпълнение на служебните му задължения. Какво да кажат самотните майки на деца останали без родители, съпрузи, издръжка и всякаква подкрепа в живота защо не се замисли! Точно вчера си говорих с една такава,на която освен всичко друго голямата дъщеря е претърпяла катастрофа и е с перфорация на черния дроб, а майката е с "баснословната" заплата от 480 лева! Тя на кого да се оплаче и жалва?!

Загинал един полицай и оревавате ортаклъка всеки ден. На ден по 8 деца правят опити за самоубийство. Защо медиите не обръщат никакво внимание на това. Те нищо ли не струват или в полицейския свят, полицейска Европа и полицейска България само полицаите са важни защото най-първостепенната им задача е да охраняват престъпното правителство.

Вероятно не го е направила умишлено. Полицаят е дал знак да спре, а тя се е същисала, и вместо наляво, е завила надясно, и го е блъснала. Но предвид факта, че е убила баща на 2 малолетни деца, изпълняващ служба, трябва да я задължат да компенсира близките му поне с 60.000 лв/човек. Отделно МВР трябва да изплати определена сума за съпругата и децата, и да й наеме добър адвокат. Дамата като движи с джип, и си плаща откуп, а вероятно и подкуп, значи не е бедна.

Какво наляво бе, наляво влиза в насрещното движение, камиона се е движил в средната лента, при подаване на стоп палката той е набил рязко спирачки, жената за да избегне удар като по-безопасен вариант е свила по дясната лента, където не са се движили коли, а какво е правил полицая посред лентата за движение никой не може да каже. В западните държави затова на такива пътни артерии няма да видиш полицай. Жената няма вина, просто полицая не е трябвало да спира камиона.

Нали трябва да има камера, която да снима действията на катаджията. Пуснете записа, за да стане ясно кой е виновен и кой е невинен. Щом не го пускат, значи загиналия сам си е виновен.

Толкова си тъп , че нямаш равен ! Виновен е щото кмета на Пловдив е решил да спира движението и да прави събор ! Сигурно затова е виновен полицая , че кмета върши тъпотии !

От информацията за този случай по новините не съм убеден, че шофьорката на джипа е виновна, за да й се иска някакво наказание. Според мен катаджията рязко е изкочил на платното за движение и това е причината за трагичния инцидент. Колкото да тези дето избиват някакви комплекси с искания за сурови наказания за шофьорите, според тях няма невинен шофьор - щом е шофьор е виновен, то всеки знае към кого трябва да се насочат и да си запишат час.

Умните хора по света отдавна са го казали: Ефективността от наказанията се измерва с тяхната неизбежност, а размера на наказанието е несъществен. Докато това не се разбере и в България, каквито и строги наказания да запишат в закона, нарушенията ще продължават да се увеличават, както е от 27 години досега. Казано по-просто като за дедовци - трябва да няма нарушения и катастрофи, а не да искаме да има катастрофи, за да се кефим колко строго ги наказваме за смъртта на хора или за нещо друго.

вярно е това че наказанията трябва да са неизбежни. няма никаква полза от големи наказания които си остават само на хартия. но не съм съгласен че големината на наказанието е несъществено.ако джигита знае че ще лежи в затвора ,карайки пиян с превишена скорост .ще се замисли, преди да се качи

Жалко за отлетелия млад живот!!! Тази жена щом с лекота и веднага е платила 10 000 гаранция и отново е на свобода, е ясна - чалгарка с чичко паричко, който отново ще плати и тя пак ще се качи,но в нов джип, защото този вече ще и е неприятен...Съд и затвор без право на замяна за всички убийци по пътищата!

С лека ръка раздаваш "правосъдие" и забравяш, че утре и на теб може да ти се случи същото и друг такъв "радател за справедливост" ще иска смъртно наказание за теб. Никъде по света такива сурови наказания не дали резултат.

Съболезнования, но професията на полицаите е рискова, за това и те получават възнаграждение и други, немислими за обикновените служители социални и други придобивки. Освен това вероятно е и застраховани и вдовицата му ще получи не малко обезщетение. Не приятно, но това са рисковете на професията. Така, че горе главата и напред, животът продължава.

Глупости, нито е застрахован, нито получава "немислими за обикновените служители социални и други придобивки". Освен една заплата между 650-850 лв. дурго нищо!Само мъката ще й остане на тази жена и жалко, защото не сме нормална държава, никой няма да я покрепи - нито финансово, нито психически. Сега ще се пошуми, след месец два всичко ще утихне и така до следващия инцидент!

Нетрезвен корумпиран и целящ да изкара 20 кинта полицай,излязъл да спира колата в средна лента без да помисли за собствената си безопасност,но с надеждатада не изпусне парата.Жалко,но без късмет!

Докато не се смени начина на мислене от катаджийския начин демонстриран по-долу от "dedo wi praz" в 15:23, към нормалния човешки начин на мислене, нещата няма да се оправят. Катадийското е: да запишем в закона все по-строги наказания и да има повече катастрофи, за да налагаме тези огромни наказания. Нормалния начин на мислене е друг - нека няма нарушения и катастрофи, т.е. нека няма и наказания. Как се постига нормалното също е ясно и това не е катаджийското - до всеки шофьор полицай.

и как точно се постига нормалното че нерабрахме........

гусподин "факт" ти да не си от тия дето карат пияни ама ми обясняват как били внимателни. нормален начин, да нямало нарушения-тинтири минтири.българскя чалгар разбира само от бой и глоби.един познат в париж го изпукаха 100 евро за 5 км превишение .сега и тука в бг-то не превишава 50км/ч.като влязат двама трима ефективно за по 10-15 годинки в панделата другите ще се замислят дали да карат къркани , а ся си викат абе той стависки беше пиян и мина условно и аз ша се отърва

Ти да не си пиян?!

Тук ситуацията е неясна. Според мен катаджията е изкочил внезапно на пътното платно и в комбинация с други неща се е случило фаталното. Генералният проблем за мен е, че КАТ не изпълнява закона и не налага спазването на правилата, както е по белия свят, а без работещ КАТ никъде по света правила не се спазват. Затова се е случила и тази трагедия. Ако КАТ работеше, нямаше да има превишена скорост и куп други нарушения.

Като не ти е ясна ситуацията - какви глупости дрънкаш! Най-вероятно това, най-вероятно - онова. ...Отишъл си е мъж в разцвета на силите си заради някаква богата лелка, която вече е на свобода. Да му мисли семейството оттук нататък. Аман от дървени философи!

И като как реши, че тя е виновна, а не той самия? Да не си ясновидец или свидетел на катастрофата? Аман от дървени философи като теб!

годишно около 1000 души в българия си отиват в катастрофи а на никой от власта не му дреме. а може всичко да се реши толкова лесно, За превишаване на скоростта в населено мяско глоба по 100лв за всеки 10км/ч над разрешеното. За каране с алкохол или наркотици -без книжка доживот.... При убийство на човек на пътя ,ако шофьора е нарушил правилника -у панделата..........

dedo praz - точно заради такива катаджийски измишльотини като твоите предложения, от 27 година ставаме все по-зле. Някой "умник" като теб, обикновено от КАТ, му проблясва "гениалната мисъл", че като запише в закона по-строго наказание закона щял да се спазва. Да, ама не, за да се спазва закона трябва нещо съвсем друго, а наказанията е вредно да са толкова строги.

Щом си дедо трябва да помниш. Преди 27 години не беше по-добре, но имаше по-малко коли и по-малко гласност. И тогава гинеха по пътищата, и тогава катаджиите бяха рушветчии, и тогава наказанията бяха символични за едни и строги за други.

Ти си напълно изтрещял. Ако ще и бесилка да има в закона за всяко нарушение, нарушенията няма да намалеят, а ще се увеличават. А познай защо!

Глобите трябва да са такива,че да не си и помислят джигитите да шпорят по пътищата. В Европа и САЩ също има селтаци, които сържат всички да ги видят и чуят, но докато се приберат до дома си, вече имат залепена призовка или глоба, която ако не платиш веднага - расте в пъти! На българина докато не му бръкнеш дълбоко в джоба или не го стреснеш - няма да миряса. А такива вуйни с чужди фамилии са ясни що за стока са !!

Добре си се насочил , но в цивилизованите държави на всеки км над разрешената скорост глобата в 10 евра :) А при нас би било добре 100 евра и се плаща веднага или конфискация на книжка и кола докато си ги платиш :)

Абе тия тъпанари няма ли да се научат,че щом колата пред тях намалява и спира значи има защо,маса народ изпоубиха на пешеходни пътеки по този сценарий,щом искат да гъзареят да си купят самолет или хеликоптери и да пърхат,то голям праз,че имаш и ти като милиони други някаква тенекия на колела

Тази недое..ната сега ще има възможност да си намери истински мъж. Стига с тия ченгелски мелодрами. Айде те си знаят кви измекяри са!

Тази жена може да не е била пияна като мотика(като мене) ,да не е карала джип ,,Хамър,,(като мене), да е убила само един човек. Но трябва да получи наказание като моето(3 години условно) за назидание !!!

Има една поговорка за шофьора,че ако не внимаваш си със единияк краг във затвора,а със другият крак във гроба,та така че,убила ли е човек,убила е,да влиза тогава във затвора,карала ли е със превишена скорост карала е,защото ако го е била ударила със 40км,човека можеше да е още жив,но нали който има джип,трябва да е гъзар,да кара бързо,газ до дупка,педала до ламарината,Мутресите щом започнаха да убиват по пътищата,нямам думи.Според вас скъпи съграждани,някой вижда ли светлина във тунела,как бихме се упреавили за напред,да няма подобни трагедии,усвен Умствено?което е невъзможно според мен имайки предвид какво си сервира запада със тези Евроатлантически ценостти.Саморазруха дами и господа,един народ,който се самоизбива помеждуси,и някой само седи и гледа сеира,какво се случва.повярвайте ми че е така.

Мисля, че в този случай е силно неуместно да съдим когото и да е. Жената, убила полицая по непредпазливост е ясно, че не го е направила предумишлено. Допуснала е непредпазливо шофиране, и белята е станала. Ясно е, че в началото на деня, когато е тръгнала да кара джипа си, не е тръгнала с презумпцията, че днес без да иска ще убие човек, и когато това се е случило, сега хиляди пъти съжалява и се ядосва на себе си, че е докарала такава огромна беля на главата си. Вдовицата на Делян пък е напълно разбираемо да е в това състояние, да изпитва гняв и омраза към неволната убийца. Никой не може да я съди за това, нито пък за каквото и да е друго как е живяла, как се е омъжила и т.н., просто на никого не му влиза в работата. Единствения съвет, който бих дал, е да прости (но това не го казвам с ни най-малък упрек към нея, а само като един съвет)- непростителността: 1. Няма да върне съпруга й. 2. Няма да накаже неволната убийца повече от това, което и без това сама си е докарала на главата. 3. Ще бъде товар на самата вдовица, и дотам. Разбираемо е сега да бъде в скръб. Но живота продължава така или иначе. Нищо не може да се върне назад. По-добре да се гледа напред. А що се отнася до всички нас- най-доброто, което можем да направим, е да се смирим. Защото това може да се случи НА ВСЕКИ от нас, който е шофьор. Дори и да спазваме правилата, пак хора сме, не сме застраховани да допуснем моментно разсейване, моментно разконцентриране, моментно нарушение на правилата по някаква причина. И емоции имаме, и спешни и нервни ситуации в живота, всичко това може да ни разконцентрира. И без да го искаме и да се усетим- да попаднем в същата ситуация като на жената, убила полицая. Да, да, точно както я съдим каква била и каква не била, така може да се случи на всеки. Нека ако не друго, тази трагедия да бъде отрезвяваща за всички нас (поне за мен е).

Поздравления, много сте прав/а! Дано вдовицата го прочете и изчисти злобата от сърцето си, и да има силата да отгледа достойно децата си!!! И към всички нас, наистина миг невнимание може да се случи на всеки, а оттам и някоя трагедия, дано не съм прав, дано!!!

Да, тук всеки твърди: "тая шофьорка е мутреса, убийца, нагла и т.н., а АЗ не съм, затова на мен никога няма да ми се случи да попадна в такава ситуация". По-добре да не казват голяма дума. Баща ми преди няколко години се прибираше с колата, караше си съвсем нормално, и изведнъж един пиян тръгнал да пресича без да се оглежда. И баща ми го блъснал неизбежно. Добре, че не е било с голяма скорост, на пияния нищо му нямаше, обаче предното стъкло на колата се счупи. А пък колко пъти се с случвало да има установени правила по пътя в дадена отсечка, но когато е лудница и всеки бърза за някъде, като нищо в суматохата може да се случи нещо. Някой бърза повече от другите, провира се с бърза скорост между колоните по платната за движение, изпреварва, на него нищо може да не му се случи, обаче друг, който си кара бавно и се опитва да се престрои в друго платно според правилата, като нищо може да го отнесе в случая, самия той да блъсне някого или пък нещо друго да се случи. Ситуации всякакви. Затова пак казвам- най-добре е просто отрезвяване и смирение.

Трагедия!!! И за жената, и за децата!!! Може би и за децата на убийцата?! А към тези, които смятат, че някои полицаи излизат внезапно на пътя, ще кажа, че точно по този начин си рискуват живота, за да спират "джигити", които застрашават нашия живот.

Има камери, има патрулки, винаги може по безопасен начин да се констатира и регистрира нарушение. Защо някой трябва да излиза на улицата и да застрашава своя и чужд живот. Интересно в чужбина, особено на запад, дали полицаите излизат с палка насред платното.

СЪГЛАСЕН !!!

Жалко за човека, но съм виждал случаи когато колегите му са излитали безотгоеорно на платното и при многоредово движение да спрат някои. Мисълта че са недосегаеми е лош съветник.

От вътрешна пловдивска информация става въпрос за два джипа управлявани от мутреси, убийцата плюс нейна "колежка" карала отпред. Карали бясно по този булевард, което всеки ден сам виждам многократно, особено след като подновиха и асфалта там, около 2 км е отсечката, състезания има редовно. Даден е сигнал на първия джип да спре, набиват се резки спирачки, въпросната лерца караща като втора за да избегне удар отзад решава да премаже човека и завива рязко надясно. Нищо няма да и се случи, щом вече са извадени 10 бона за гаранция, има още поне 10 пъти по толкова. Не му се вижда краят... нито на смъртните случай, нито на мутрагенщината, нито на връзкарщината, нито на тъпащината...

Лека кола, зад нея джип - странна работа. Няма как шофьорката на джипа да не е видяла катаджията, освен ако той не е изкочил внезапно на платното за движение и най-вероятно точно това е станало.

Ако е изскочил внезапно, предният автомобил как е спрял ?

Не бе, полицая си е седял на платното. Изскочил е невнезапно. Бааавно се запътил към "летящия с бясна скорост" автомобил. Както го правят винаги.

Щом няма правосъдие,трябва да има,както във арабските страни,зъб за зъб,око за око,иначе няма да се оправим никога,който има пари,винаги ще може да убива,и да не лежи във затвора,защото ще си плати,а който няма пари,за най дребното провинение ще лежи във затвора.

Съболезновяния на вдовицата, но е хубаво да видя, че и те започват да чувстват нашата болка. Когато аз съм бил в схода ситуация, ченгетата не направиха нищо никой не направи нищо. Тези хрора живеят от нашите данъци ходят си по евтините станции редовно на почивк и не ги интересува нищо. Тъжно е, че така се случи, но е хубаво, че и те започнаха да чувстват тогата от липсата на закон по гърбовете си.

А ако ти изскочи дете от храсталаците - невинен ли си ? Автомобилът не е играчка, а 2 тона метал, който при определени обстоятелства убива по-успешно от куршум! Набийте си го в тъпите кратуни!

Уви, не могат.

Щом един сгазен пешеходец на пешеходна пътека може да бъде обявен за съпричастен, какво остава за внезапно изкачащия от "храстите" полицай и хвърлящ се към средата на платното, предизвиквайки поредната предпоставка за ПТП? Е този път не е били само предпоставка, за съжаление...

А защо,когато хванаха убийците на майката на една от съдийките не ги пуснаха под гаранция,а???спомняте ли беше преди две години,точно няколко дни преди нова година,мисля че убийството бе извършено от двама във Овча купел,тогава убиха старата жена,и като се оказа че е майка на съдийка,за нула време ги хванаха и усъдиха,нямаше тогава,средна телесна повреда,или по непретпазливост.

Така е, за големците и властимащите законът винаги работи, а за обикновен човек - никога! В случая - казусът е доста заплетен, задната кола може да бъде глобена за превишена скорост, но произшествието е предизвикано от самия полицай, колкото и нелепо да звучи!

Да присъдят кръвнина на семейството на полицая двеста-триста хил. лева,джигитката да ги плати или в кауша докато ги избачка. Човека нява кой да го върне,поне живите да си подредят живота що годе!

Жалко за човека но даже негови колеги коментираха, че е бил на извънредна и дълга смяна и " вероятно затова е допуснал грешка да излезе на платното". Сигурно жената има вина но даже колегите му казват, че и той има вина и то голяма.

Ти явно си някакъв роднина на убийцата.

Дано имате сили, госпожо! Мъката е голяма! Държавата ни е пропита от неуредици, защото е неуредиците най-добре крадат пари. Аз бих се махнала от тази гнусна България!

Съчувствам на жената с две деца и минимална заплата. Излиза, че се е омъжила на 19 години, явно не е имала време да се образова и квалифицира достатъчно, за да осигурява прилични доходи за семейството. Съпругът-полицай е бил основния приносител.

Ами трябват и майки на тази България, не е седяла, работи си жената. Като няма висше да им убиват мъжете ли?

Ех едно време какви мИЛОционери имаше а сега едни пОЛИ дерасти. ИЛО ,ОЛИ ле. Яр ИЛО, свет ИЛО, к ОЛИ,б ОЛИ,с ОЛИ

Перфектно нещастие за извличане на печалба от журналистите. Тази тъжна новина е на първа страница само заради приходите, които ще донесе. Дано поне дарят нещо, ама надали.

ЗАТВОР за увисналата лелка с джипа! Поредната тъпа пача, решила че може да шофира. За да шофираш така, както си се опитвала в събота, патко, трябва много опит, рефлекс, мигновена преценка, зверско хладнокръвие. Все качества, които явно не притежаваш. Много малко хора го могат. Ти не си от тях. Сърбай си сега попарата.

Малък и зелен глупак си ти,но си чукни по празната дървена тиква!Който не шофира,само с него не може нищо да се случи!Ева ли го е направила умишлено!Какво да се прави-случва се по някога за съжаление!Жалко е-млад човек,който оставя сираци!

И ти си от тия дето си мислят че шофират. А си просто карач/ка. Шофиране значи да се съобразяваш с всички обстоятелства на пътя, да реагираш на тях, и дори да компенсираш грешките на останалите участници в движението. А не да виждаш само до номера на автомобила пред себе си. Камионът е ограничавал видимостта на тази овца, значи е трябвало да се съобрази. 100 % е виновна. Точка!

Ако всеки месец газят по един катаджия, рейтингът на полицията ще се вдигне и обществото ще ги заобича!

Че е виновна тази жена с джипа - виновна е. Но лично на мен доста пъти ми е настръхвала косата като съм виждал по пътишата в тази държава как катаджия излиза в дясна или дори средна лента, за да спре нарушител в най-лява лента. Това е необмислен и неоправдан риск и точно катаджийте трябва прекрасно да го осъзнават. Смятам, че в този случай полицаят е съучастник по отношение на вината за фаталния резултат. Защото е можело о друг сценарии да се развие. Джипът отзад да се натресе в спираната от полицая кола и сега да не е ясно кои и колко щяха да са жертвите. Малшанс и за жената в джипа, и за полицая. Но така става, когато всеки нарушава някакво правило и/или не внимава и в резултат от лошо стечение на обстоятелства, някой загива.

Напълно подкрепям мнението. Жалко за човека...

Пускат я не, за да се грижи за децата си, а за да видят колкото може повече пари и да я оправдаят. У нас съдиите са най-малоумния коте......

Колко драстични коментари преди да са установени два прости факта: 1. Полицаят бил ли е на пътното платно или не? 2.Каква е била разрешената скорост в тази отсечка, проектната скорост на пътя/улицата и каква е била скоростта на автомобила,доказано по легален метод? Колко от Вас знаят това? Никой! Обожавате, обаче да дрънкате врели - некипели и да наричате убиец тоя и оня! Мъката на жената е голяма! Разбираемо е за нея да говори така, но вие наричате убиец една жена, на която сигурно също никак не и е лесно!

Добре де човека загина - жалко, трагедия за семейството това е ясно. Ама напишете какво е станало - на пътното платно ли е бил или не? Много обичат да изкачат в дясната лента за да спрат някой в средна или лява лента. Те самите не се пазят. Такъв ли е случая и тук?

loyola

Аха! Нямало да прави повече така... Поне взели ли са й книжката и колата?

Тъжна история, но половин България е пострадала от такива неща, а по-голяма част от виновниците никога не лежат в затвора. От друга страна когато се спира с палка автомобил с висока скорост, без да се прецени отзад идва ли кола (независимо дали кара бързо) се създава предпоставка за ПТП. Има много хляб да изядем и трупове да погребем, докато не паднем от ървите места в черните класации. За това власт имат най-вече управляващите.

фамилия ли е Лерца?

ти името не си знаеш, а искаш фамилията и да разбереш

разбирай го като фльорца, иначе фамилията е италианска.

Един представител на гнусната ченгеджийска държава по-малко.Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Много грозно изказване, ХТ! Какво общо има редовия полицай, изпълняващ задълженията си, с крадливото ДС??? Смяташ ли, че ако конкретно този човек е от тези с куфарчетата, щеше да стои на улицата и да охранява паради? Малко мисъл преди да се драскат глупости, никога не е излишна.

Една система са - един отбор. Силово пипалце на смазващата мафиотска машина.

Какво общо има ?! Посочи ми един шофьор който да не е бил спиран и изнудван много кратно от катаджии. Основната вина за положението по пътищата е точно на мижитурките с палки, крият се като мишки по храстите, а когато трябва да помогнат за нещо никакви ги няма. Неслучайно доверието в полицията е толкова ниско!

И ти ако изчезнеш от лицето на земята ще е добре хейтър мръсен и гаден,дано никога да не изпаднеш в подобна ситуация ,макар че го заслужаваш да видиш какво е та да не говориш глупости никога повече

Каква ситуация? Да не мога да работя нещо достойно, ами да дебна от храсталака и да скачам като заек (да не обиждаме животинките - те са по-ценни от ченгетата) от кого давзема рушвет? Паразит не съм в обществото, ти си най-вероятно от тези боклуци, дето крадат от банките наготово! Не случайно всички полицаи бяха уволнение в Грузия, за да се изчисти извратената система.

ако загиналия не беше полицай даже книжката нямаше да и вземат.. преди около година .. имаше случай в който един човек с БМВ 5 серия навлезе в насрещното платно на пътя Ямбол - Кабиле и уби човек .. не само че не беше арестуван но и книжката не му вземаха .. нико не го съди и сега си кара на воля нова кола .. а това е човек който само преди няколко години блъсна друг човек :) е колко катастрофи трябва да направи .. къде е полицията ? скапана мутренска държава

Може би,ако загиналият не беше полицай,нямаше да има загинали,защото, същият този полицай е създал малоумна ситуация,най-вероятно,за да се стигне до тук. Неведнъж сме били свидетели,как "самоотвержено" се хвърлят в средна лента, за да спрат автомобил и да си получат рушвета,включително и на бул. "България" след моста на Бояна, където разрешената скорост е 70 км./ч, това си беше редовна практика миналото лято. може би си е било чист късмет,че там видимостта е отлична и патрулката се вижда от далеч

много вероятно и да си прав .. не знам подробности но определено ако загиналия не е полицай .. все едно нищо не е станало ..

НЯМА НУЖДА ОТ КОМЕНТАР, СМЪРТ ЗА УБИЙЦАТА . ОСТАВЯ ДВЕ СИРАЧЕТА ,ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТ И НЕУМЕНИЕ. ПОНЕЖЕ НЯМА СМЪРТНА ПРИСЪДА ДА ЛЕЖИ ДО ЖИВОТ В ЗАТВОРА , БЕЗ ПРАВО НА ПРОМЯНА

Нещо си си объркал ника бе кенеф,сложил си една нула повече!

Какво ново престъпление?! Най-много да сгази още някого!

Полицаите са си виновни - да сте ги виждали на улицата, освен при организирани мероприятия? Да сте ги виждали да обикалят по улиците, да патрулират по пътищата, да глобяват? Не, ще ги видите само зад някой сраст с репликата "и ся кво прайми?". Когато няма контол мишките върлуват. А котарака не си е и помислял, че може би не е безсмъртен.

Най-ми хареса "сраст". Това е съкратено за "сера в храстите" сигурно.

ШОФЬОРКАТА - В ЗАТВОР ДО ЖИВОТ, КАКТО ВСЕКИ, КОЙТО ОТНЕМЛЕ ЖИВОТ!!! НА ДЕЛКА И ДЕЦАТА Й ДА СЕ ИЗПЛАТИ ВИСОКА КРЪВНИНА!

Добре дошла от тази страна на чертата между недосегаемите и нас потърпевшите.

Много тъжна история за съжаление непоправима. Никой обаче не коментира истинската причина за случилото се. А тя е, че практиката пътните полицаи да излизат по средата на пътя е меко казано безотговорна. Дори и 30 км/ч да караш пак можеш да убиеш човек внезапно излязъл пред колата ти.

А бе без да сте видели ситуацията как лаете