Чалга певец снима клип с ученички в столична гимназия

Националната гимназия за приложни изкуства ,,Свети Лука" се превърна в снимачна площадка на чалга клип. Директорката разрешила снимките срещу дарение от 200 лв.

Обратно в новината

Коментари - Чалга певец снима клип с ученички в столична гимназия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да плюеш на ието на училището си?! Е, това е директорка.

Елитното училище което завърших 2000 година сега е чалгаговнярник

човек като бб с многобройни секс партньорки, даже си прави клипчета и после се кикотят с охраната, павлова - нагла и крадлива, цв.цв. - подсъдим, има ли нормален в управлението на държавата - крадливи, прости, агресивни, разюздани - това е "светлият" пример за младите

ОСТАВКА НА ДИРЕКТОРКАТА!!!! СРАМ И ПОЗОР ЗА РОДИТЕЛИТЕ! АКО ИМА ДЪРЖАВА ДА СЕ НАМЕСИ! КЛИПЪТ ДА СЕ СВАЛИ ОТ ЕКРАН! СЛЕД КАТО РОДИТЕЛИ И УЧИЛИЩЕ НЕ МОГАТ ДА ПОКАЖАТ ПРАВИЛНАТА ПОСОКА НА ДЕЦАТА НИ... РЕД Е НА ДЪРЖАВАТА. АКО И ТЯ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА! СРАМ, СРАМ,СРАМ!!!

ТОВА НЕЩО АКО БЕШЕ ПРИ ТЖ (ТАТО) ТИЯ ПРИМИТИВИ ЩЯХА ДА БУХАТ КАМЪНИ В БЕЛЕНЕ ДО ГРОБ!

Правилно, матрял се кове отрано.

Ми, да снима! Нали не ги опъва публично ?!

Щях да й дам 250 да не снимат. :)) Обаждайте се като става дума за малки суми. Ще помагаме. :))

Потули се работата. Явно директорката е от малкия народ.

...Оказва се, че директорката на гимназията не е знаела какво ще се снима... Директорката затова е директор и затова получава заплата за да ЗНАЕ,всичко което касае училището.Иначе щеше да е само чистачка. Чалгата е "творение" от деградета за деградета,а тези тЪпанарки които се гъзурчат(с писменото съгласие на родителите си)в такива клипове са само бъдещи магистралки.

Чалгата като всяка простащина е нахално натрапваща се.Чалгаропитеците са под нивото на човека.Мястото на чалгата е в ромските гета.Никъде другаде.

по принцип нагримиран гей чалга селянин си мисли за на някой бухалката....

Много евтина директорка, бе. Да ви пикам на дарението.

Това училище като е допряло до 200 лв директорката вместо да се оправдава и "съжалява" да вземе да направи една смс-кампания за дарения на талантливите български деца и ученици на Художествената гимназия в София. Без това вече е станала за резил с недоглеждането си. И все се чудя, ако някой "млад човек", на каквито тя заяви, че много обича да помага и предложи 200 лв за видео клип в нейното жилище дали нямаше да се заинтересува какъв е "сюжета" на произведението?!

всички депутати независимо от кое НС ходят във Вашингтон на държавни разноски. Ходят като на екскурзия - защо не отидат в една гимназия да видят за какво иде реч. Да видят облеклото на учениците, дисциплината. Говоря за нормално училище, може и да има такива по гетата. Да видят един абитурантски бал - всички момичета с почти еднакви бели роклички до колената, момчетата в костюми - пиенето естествено забрането до 21 г.

Вие сериозно ли? Точно в Щатите? Точно във Вашингтон? В частните училища - да, но иначе...

демокрацията ви е виновна! Виновни сме ние,чипа ни ненормален. Да пуснеш такъв циганин в училище! Наложих си да пусна клипа - откровена циганска музика. Що не снима в някое гето - щеше да пасне и да има ефект. Това е подигравка с българите на която се подлагаме доброволно и с мерак.

Тази неадекватната, директорката, да си ходи веднага ! Искаме да чуем мнението и на тези, които стоят над нея, кой назначава такива да са ръководители на заведения, където учат нашите деца ? Докога ще се примиряваме с това ? Въпрос и към БТВ - докога гологлавия "политик", ще разпространява тези пошлост, чалгата, и докога ще го излъчвате в най-гледаното време ?

Тоя тъпак с това гнусно предаване от колко години облъчва хората

Понеже се мисли за много голяма работа тоя чалгар и че е много ефектен с подобна простотия, нека това е текст с който поздравявам майка му , сестра му и евентуално дъщеря му. Ей така да им говорят, щом мисли че подобно нещо е в реда на нещата. Но от друга страна, явно така им е и говорено, за да се пръкне такъв тоя юнак.

след толкова много избори и неразбория в държавата всички изгубихме правилния път и посока. Това от новината е следствието. Директорката не била слушала чалга затова нямало проблем т.е. на мен не ми пречи значи е нормално баси и ръководното мислене.....

КОЙ? посочва кой да е директор в училищата и детските градини, че и другаде? Партия ГЕРБ ... това е истината. Няма критерии за професионално израстване, пригодност, уважение, идеи,... само една гола вярност стига. Учителският колектив не може да се противопостави ( ако има ценности ), защото директорът е несменяем и назначен да контролира.

НО ИМА ПЕРВЕРЗИЯ, ПРОСТОТИЯ И ПОШЛОСТ В ТЕКСТА, КОЕТО НЯКАК СИ НЕ ПАСВА НА ХОРА, КОИТО СА ОТИШЛИ ДА ТРУПАТ ЗНАНИЯ, А НЕ СЕ НАМИРАТ В ПУБЛИЧЕН ДОМ. ПОДОБЕН КЛИП ДА СЕ НАПРАВИ В ПУБЛИЧЕН ДОМ И ЗА СТАТИСТИ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ КОМПАНЬОНКИ ПОВЕЧЕ ЩЕ ВЪРВИ

Еееееееее, аман от тея цигани....

ДИРЕКТОРКАТА ВЪННН!!!!!!! ВЕДНАГА!!! УЧИЛИЩЕТО ИНСТИТУЦИЯ ЛИ Е ИЛИ НА ПЕТЕЛА ШИЯТА? НЯКОЙ ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ ТОВА Е ВСЕ ЕДНО НЯКОЙ ПОМИЯР ДА НАПРАВИ КЛИП С МЛАДИТЕ ДЕПУТАТКИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!

Срещу дарение от 20лв. директорката ми направи урок по сексология в тоалетната....заслужава министерството да я награди с премия "заслужил учител"

Нова супер звезда изгрява ба бг. хоризонта! Циганин та дрънка!! Ти ще си ми, мацко, новата тупалка, твоето малко дупе плаче за бухалка. Не ми се оправдавай, че си много малка, че твоето секси дупе става за бухалка." И какво правела охраната на школото докато чалгаджията обяснявал спесен на ученичките, да не му се оправдават??!!

Много сме ефтини това е...

Ама на чуждо дупе и 100 бухалки са малко!

това е моето гадже

този ли треска баба славуца

ТОВА НЕЩО АКО БЕШЕ ПРИ ТЖ (ТАТО) ТИЯ ПРИМИТИВИ ЩЯХА ДА БУХАТ КАМЪНИ В БЕЛЕНЕ ДО ГРОБ!

мога ли да му сбухам една бухалка, че и повече, като се наредил до малките дупета на дъщерите им????? Алооо, ПРОКУРОР, ПРОКУРАТУРА, МОН, КВО СТАВА ТУК БЕ????? АЗ СИ ПРАЩАМ ДЪЩЕРЯТА НА УЧИЛИЩЕ, ПЪК СЪУЧЕНИЧКИ И ДИРЕКТОРКА, КО ПРАЯТ, АААААА? ИМА ЛИ ТУК ДЪРЖАВА, ИНСТАНЦИИ, МОРАЛ, ПРОСВЕТА, МОН, ПОЛИЦИЯ, ПСИХАЛАЗИ И ПЕДАГОЗИ, ААААА???? ША ИЗВАДЯ НАКРАЯ ...... ДА РАЗДАМ ПРАВОСЪДИЕ!!!!

Дядка, ти не прочете ли, че РОДИТЕЛИТЕ са дали ПИСМЕНО съгласие техните деца да се снимат в клипа?!?! Или от писане на простотия, не то остава време да четеш?

Г-н Борисов, 1. Като сте готов да плащате по 30 000 лв. за всеки студент, следващ в чужбина, за да се върне в България... 2. Като сте готов да плащате по безброй "ин витро"-процедури за 200 000 двойки, съсипани с поне 4 унищожителни здравето на майката, опита от лекари, умишлено, с цел източване на пари........................... КАК ТАКА НЕ СТЕ ГОТОВ да ЗАБРАНИТЕ ЧАЛГО-ЗАПИСНИТЕ ФИРМИ, РАЗВАЛЯЩИ българката, българския генезис, съсипващи демографията на страната, съсипващи утробите от ранен секс на българската жена и девойка, съсипващи традициите, културата и морала на един хилядолетен народ???? А ЗАЩО НЕ СТЕ ГОТОВ ДА НАЛОЖИТЕ БДС НА ВСИЧКИ ХРАНИ, да ЛИШИТЕ ЧУЖДИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ХРАНИ ОТ ПЕЧАЛБИ ЗА СМЕТКА НА БГ-НАРОДА И ЗДРАВЕТО МУ. Готов сте да плащате милиарди годишно за болести, но не сте готов да стимулирате производителите на храни и зеленчуци за здравословни храни???? Готов сте да източват лекарите милиарди за неосъществени операции и лечение, но не сте готов да плащате милиони за лекарски труд, незамисимо от брой пациенти, за да се грижат безкористно за здравето на народа??????? От съвестен!

КЪДЕ Е МОН? КЪДЕ СА РОДИТЕЛИТЕ? ДАЛИ ПОДПИСИ ЛИ????? АМИ КЪДЕ СА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ПРАВАТА НА ДЕТЕТО? КЪДЕ Е Хелзински Комитет? КЪДЕ Е ЦЪРКВАТА? КЪДЕ Е РОДИТЕЛСКОТО БЮРО, КМЕТА, ОКРЪЖНА И ГРАДСКА СЛУЖБА НА ОБРАЗОВАНИЕТО? КЪДЕ Е ОБЩЕСТВОТО? КЪДЕ СА МЕДИИ И ТВ? КЪДЕ Е ОНБУДСМАНА????? ТОВА Е БЕЗУМИЕ! БЕЗУМИЕ!БЕЗУМИЕ! КАКЪВ ТЕКСТ ! РАЗРУХА, ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!!!

къде е т.н. СЕМ, когато тези текстове се въртят в ефира?

ЧАЛГА означава пошлост и к.рвенство вече четвърт век! Учителка съм! И майка, но на синове! СЪД за тази директорка, опорочаваща бъдещите жени.майки, бъдещите съпруги и утроби, раждащи българите, създаващи български народ и нация!!!!! 200 лв ли?????? 200 лв. струват въртенето на задници и подписи и истерии девически пред родители ли??? Преди векове царете ни са наказвали със смърт такива предатели. А 200 ТОЯГИ НА ТАЯ ДИРЕКТОРКА???????????МЪРЛО ДОЛНА, ЩЕ ТИ ГИ ПРАТЯ, АКО ТРЯБВА ОТ ГЛАД, НО НЕ ОПОРОЧАВАЙ МЛАДОТО!

Двеста кинта са си двеста кинта... а кифлетата участвали в клипа( с разрешението на родителите) са вече звезди и ако не с приложни изкуства ще пробият в живота с някакво по-вървежно изкуство;)

...щом ниkои не вижда проблем тук ,явно сме стигнали даното !...Hационална гимназiя по приложни изкуства ?!?...и този "Aнгел " ?!?...само го погледнете ..мазен Jихадист (визiята )....повдига ми се от пошлостта и простотiята валастваща в страната ни !!!!....Aми това песен ли е ???....Mазен циганин плете порнографски строфи с малолетни ....на тази страна спешно и трябва един Dуарте !...да чисти да чисти този затлачен боклук ..докато го изчисти !!!

БЯСЕН СЪМ ! КАТО МЪЖ, КАТО СЪПРУГ, КАТО БРАТ, КАТО РОДИТЕЛ, КАТО БАЩА, КАТО ДЯДО, КАТО УЧИТЕЛ, КАТО ПАТРИОТ... КАТО БЪЛГАРИН !!!! НЕ ПРОСТО УВОЛНЕНИЕ, А СЪД, СЪД, СЪД ЗА ТАКАВА ДИРЕКТОРКА! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАЛА ДЕЦАТА НИ, БЪДЕЩИТЕ МАЙКИ И УТРОБИ НА ПОШЛИ ЧУВСТВА ОТ ПОШЛИ ТЕКСТОВЕ В ПОШЛИ ДЕЙСТВИЯ!!!!

ИЛИ ПИНОЧЕТ!!!!!!

но резултатът е следният - простовати ученици, агресивни, ранен и безразборен секс, аборти, спин, рак и после - държавата да ги лекува безплатно, за да забременеят, да не погинат от СПИН, рак и какво ли не - прибраните и нормални хора да се грижат за боклуците, вместо да имат достатъчно добри заплати и средства за нормален живот и почивка. Това е чалга възпитанието но Слави и другите пошлявини.

Учителката е за уволнение, без право на работа в образователната система. Инспекторатът е за наказание - поне 6 месеца без заплата. Ученичките са ку.ви, но няма за кога да се оправят, на 15-16 години ... изтървани са вече. От всички най-виновни са родителите, които са възпитали дъщерите си като ку.ви, а на всичкото отгоре са им сводници - подписват, че са съгласни децата им да проституират. Такива хора не трябва да се множат, децата им само увреждат човешката раса!

отлично управленско решение на директорката-200 кинта, са си 200 кинта.а, и чалгата е много точна апликация на нивото на всички "участници" в нашето образование.та какво мислите слуша тате в колата,мама с приятелки и ние в ютуба и на партито

нощем е празно, а може да се дава под наем на проститутки и сутеньори и голи директори и директорки, какво толкова.... Май католиците по-добре се грижат за децата си.

Опитайте се с качествено образование и качествени мероприятия да привлечете спонсори. Вземате 200 лв , а опошлявате името на училището си. Представям си какви са критериите ви в училището след като ваши ученици слушат просташка музика. Какво възпитавате, какво обучавате? Преди години когато аз бях гимназист директорът на нашата гимназия канеше професори по математика, за да ни обучават, провеждаха се конкурси по литература, дебати по история, пишехме стихове и разкази. Гордеехме се , че учим в елитно училище.

Карикатури на певци. Карикатури на момичета и бъдещи жени. Гротеска на българско училище и култура. И този бълвоч има над 4000 харесвания в ютуба. Трагикомедията е пълна.

link ГОСПОЖА ДИРЕКТОРКАТА МНОГО СТЕ СЕ ПРОМЕНИЛИ ЗА 200 ЛЕВА. Господин министър влезте си в правомощията и ги упражнете. Дали това е поведение на директор. Клипа бил сниман в не учебен ден а още какво ли става тогава. Дали не се дават и стаите под наем

Абе училищата да не са ги направили търговски дружества? Щото ако е така, да вземе да отворим кино студия за тинейджърски сапунки в някой от тях.

Тц, тц, тц, тц. Докъде докараха комунистите България. Пазете децата, после ще се чудим защо възрастния бабаит е убил детенце в училище

Добре, че дойде Боко3 та да игони комунистите. Ако не знаеш, по Тошово време беше още по-страшно. Ученичките даже бяха превърнати на проститутки.

Явно. Той ги гони, а те свършване нямат.

Това е още едно ниво нагоре проява на ОМРАЗА в този случай към българина, но и към човека. Това е явен Сатанизъм. Но Бог ще им сложи прът в колелетата. А на всеки от нас остава задачата, да не допуска дявола в себе си, в семейството си... Бог помози!

дори къпан и нагласен си остава същия боклук. Каквото чуждо му хареса, го краде и го прави мангалско. Не говоря само за циганите..

А БЕ ТОВА ДА НЕ БИ ДА Е СЛАВИ ТРИФОНОВ БЕ?

Не е той, а някой трифонясал, с ниЗка стойност като него.

jingiby

Тая даскалица, явно е чалгаджийка. Бих препоръчал в случая песента: "Уволнение, уволнение, ти си нашето спасение"...

е долнопробен кич. Кадъра с разтворените книги е гавра.

Аз пък не виждам големия проблем - който човек какъвто си е, който както си е възпитавал децата, така ще я карат. Който където живее и само гледа пасивно какво се случва, така ще е. Моето няма да се включи в нещо такова и логично - няма какво и да търси тук. Вкусове разни - за едни това е долнопробна цигания и евтин курвалък, за други - кеф, слава, лесни пари без много зор. Ами няма вече Левски, Ботев, Вазов и такива неща, всяко нещо с времето и героите си. Като останат в тая територия само мангали и оциганени бели полуидиоти да въртят задници, то няма кой да работи, да произвежда и ще се случи промяна, дали ще е след 10, 20 или 50 години, няма как да не стане.

Това дава отражение върху всекиму от нас, но най-вече върху децата ни, където и да са те, културата не е затворена само в едно село

Ангелчоооо ако те изпраска някой мангуст от моята махала ще забравиш за дупенца и бухалки!!!баре една година ще сереш така както самосвал изсипва рядка вар!!!!!!!!!!!!