Индия ще строи още 10 ядрени реактора

Индийският кабинет одобри вчера планове за строежа на 10 ядрени реактора с обща мощност 7000 мегавата, повече от целия сегашен капацитет на страната.

Обратно в новината

Коментари - Индия ще строи още 10 ядрени реактора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще строят ама не търсят ни американци, ни руснаци.

интересно Индийците имат ли си цигани и плащат ли ток те???

10 реактора, собствена разработка, с т.нар. тежка вода. Уестингхаус не е директно намесена. По-добре е да се преведе иначе. Решили са да дадат приоритет на собствения си проект, след като стана ясно положението на Уестингхаус (тежко положение). Не е ясно дали ще се ползва ториев цикъл или нормалния уранов.

Тя ще ви подобри и прираста на населението. Доказано е от маалата.

Е те не са на нивото на нашия тъпунгер и отново разцъфналата теменужка !

консумацията България за днес 2682 МВт. Индия са на 1,4 илиарда души, което е около 20 пъти повече от нас. Ние имаме 2100 Вт. За да ни стигнат трябва да имат 42000 МВт. А те имат 7000 и мислят за още толкова. Дори и тогава ще са далеч зад нас с около 3 пъти по-малко ядрени мощности на глава от населението.

Викаш 20 пъти? само в Мумбай са 20 пъти повече...

ИНДИЯ МОЖЕ ДА СТРОИ ЗАЩОТО НЯМА ОПАСНОСТ ДА ИЗЧЕЗНЕ ... ДОКАТО В МУТРИСТАНА ИДЕЯТА Е ДА СЕ ИЗБИЯТ БЪЛГАРИТЕ :))

Абе, тъпунгер селски, вземи се скрий най-после с твоите малоумни тъпотии! Милион пъти ти се каза, че само факта, че пишеш с главни букви, означава, че си изключителен простак и селяндур. Прави ти кеф да дразниш и да си все по-голям простак, нали? Бас ловя, че в реалния живот си някакъв жалък червей и чикиджия!:)))

Хубаво е да си селянин и да отглеждаш храната си със собствените си ръце, но СЕЛЯНДУР е друго нещо!!!